Wszystko o Interze
- annihilator1988
- Juventino
Teraz właśnie przeczytałem, że istnieje możliwość wymiany Palacio-Osvaldo. Pomysł durnowaty, bo napastnik interu dał się poznać jako efektywny i przebojowy gracz, z kolei "9" Rzymian jest jego totalnym przeciwieństwem. Niemniej, gdyby doszło do takiego transferu, to ciekaw jestem kto kreowałby sytuacje bramkowe w Mediolanie. Kovacić i obtłukujący piłką trybuny Guarin to trochę za mało.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- francois
- Juventino
Wątpię, żeby Moratti był taki naiwny. W biznesie nie ma dżentelmeńskich umów. Jeśli odda te 75% udziałów to po pewnym czasie Ruscy przejmą kontrolę nad wszystkimi decyzjami.Marat87 pisze:Czego nie rozumiem? Moraś straci 75% udziałów, Inter zyska 300 milionów ( jeden pies, czy uznamy, że on to przekaże na rzecz klubu z miłości do tego zespołu, czy kasa przechodzi bezpośrednio ). Moratti nic na tym nie zyska, a za jakis czas może się okazać, że nie ma nic do powiedzenia. Co tu jest do rozumienia? Ja rozumiem, że jako kibic Interu zakładasz pozytywny scenariusz, że klub dostaje kase, a Thorir liczy się ze zdaniem Morattiego, pomimo, że ten ma mało udziałów, wszystko pozostaje w rodzinie, jest pięknie i sielankowo... no ale się zobaczy
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Vimes
- Juventino
Leonardo może wrócić do Interu jako nowy spec od transferów, podobno tak chce Thohir. Ciekawe jak sobie poradzi bez tłustego portfela szejka.
- Sorek21
- Juventino
http://intermediolan.com/news/11326/lgd ... a-scudetto
Kto ma tam konto ? Napiszcie im że to wszystko przekreśla J jak Juventus
Kto ma tam konto ? Napiszcie im że to wszystko przekreśla J jak Juventus
- wojczech7
- Juventino
Podobno Thohir powiedział "tak" transferowi Boriello. Ma jednak chłopak gest...
Apropos Interu - widział to ktoś?

Apropos Interu - widział to ktoś?
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- jarmel
- Redaktor
Czyżby się zaczęło? Samuel znowu kontuzjowany.
W sumie to ta ich obrona wygląda chyba najgorzej ze wszystkich formacji. Nie żebym się martwił.
W sumie to ta ich obrona wygląda chyba najgorzej ze wszystkich formacji. Nie żebym się martwił.
#AllegriOut
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Będzie można grać zakładjarmel pisze:Czyżby się zaczęło? Samuel znowu kontuzjowany.
Inter Mediolan - Czyste konto ? - NIE

- orzeu
- Interista
no to jutro gramy o ostatnie miejsce z Juventusem
. Szykuje się ostry wpieprz. Inter wygląda obecnie bardzo słabo, defensywa kuleje, pomoc bez Kovacicia kompletne zero. Przy ostrzejszym pressingu taktyka Interu to długa piłka na Belfodila lub Palacio. Możliwe, że to pokłosie ciężkiego obozu w Pinzolo, ale aż takim optymistą nie jestem. Jedyna nadzieja to fakt, że to jednak mecz z Juventusem i co niektórzy się sprężą i może jakoś to bedzie wyglądało.
Miał być Nainggollan, mmiał być Isla. Skończyło się na... wypożyczeniu Wallace z Chelsea (ktokolwiek to jest) i prawdopodobnie na Wellingtonie. Jeśli w lidze na prawej stronie występować bedzie dwójka Jonathan/Nagatomo to Inter bedzie grał z jedną wielką dziurą po prawej stronie :?
btw co za hipokryta zarządza u Was stroną na fb
? Szydzi z koszulek Napoli, a na przytyk, że sami mieliście "pedalsko różowe" koszulki 2 lata temu reaguje banem. Seriously :lol: ?

Miał być Nainggollan, mmiał być Isla. Skończyło się na... wypożyczeniu Wallace z Chelsea (ktokolwiek to jest) i prawdopodobnie na Wellingtonie. Jeśli w lidze na prawej stronie występować bedzie dwójka Jonathan/Nagatomo to Inter bedzie grał z jedną wielką dziurą po prawej stronie :?
btw co za hipokryta zarządza u Was stroną na fb

- stahoo
- Juventino
Fejs JP to niestety czasami poziom gimbazy, z promowaniem zdjęć wypłowiałych plakatów na ścianach, albo nieudolnie zrobionych rysunków naszych piłkarzy (Wiadomo, czasem trafi sie cos ciekawegoorzeu pisze: btw co za hipokryta zarządza u Was stroną na fb? Szydzi z koszulek Napoli, a na przytyk, że sami mieliście "pedalsko różowe" koszulki 2 lata temu reaguje banem. Seriously :lol: ?
Aha, różowe koszulki były imo spoko.
----
Inter i Juve czyli dwie najsłabsze drużyny Guinness Cup. Spodziewam się nudnego meczu z dużą ilością goli

- Alfa i Omega
- Juventino
Te rysunki są zabójcze, krzywe torty też.stahoo pisze:Fejs JP to niestety czasami poziom gimbazy, z promowaniem zdjęć wypłowiałych plakatów na ścianach, albo nieudolnie zrobionych rysunków naszych piłkarzy (Wiadomo, czasem trafi sie cos ciekawegoorzeu pisze: btw co za hipokryta zarządza u Was stroną na fb? Szydzi z koszulek Napoli, a na przytyk, że sami mieliście "pedalsko różowe" koszulki 2 lata temu reaguje banem. Seriously :lol: ?
). Jak widzę po raz 50 'tort juve' to żałuję, że nie ma przycisku 'don't like'. Wiem, ze to kontrowersyjne co mówię, wiem, że nie na temat, ale niestety nie tylko ja mam takie odczucia.
Poza tym na fanpejdżu JP komenty zawsze wymiatają

Ale koniec offtopa. Obstawiam, że z Interem przegramy. Nerazzurri pomimo tego, że to tylko sparing mają jakąkolwiek motywację, my zaś - nie. Dla kibiców i zawodników drużyny w kryzysie wygrana z Juve (nawet w sparingu) będzie miłym akcentem.
My zaś spokojnie się turlamy, turlamy byleby doturlać do sezonu i wtedy grać na poważnie.
orzeu, a jak to wygląda z kasą od Thohira dokładnie? Ostatnio trochę zaspałem i chciałem spytać o kilka detali:
a) czy Indonezyjczyk już oficjalnie jest właścicielem Interu?
b) te mityczne 300 milionów idzie po prostu do budżetu i Fassone z Branką i resztą ekipy decyduje co idzie na długi, co na inne wydatki a co na nowych zadowników? Czy może jakiś odgórny podział?
c) wiadomo ile Moratti dostał kasy za swoje udziały? Ile mu ich zostało?
- orzeu
- Interista
Alfa i Omega, z tego co mi wiadomo Moratti zachowa jakieś skromne udziały i prawdopodobnie będzie nadal Prezydentem klubu.
Jednak:
a) na chwilę obecną nadal właścicielem jest Moratti,
b) te mityczne 300 mln euro idzie na spłatę zadłużenia oraz koszty związane z budową nowego stadionu. Jakaś część na transfery, ale nie spodziewajmy się tu jakiś super zakupów (już sam fakt, że prezentem miał być... Boriello :lol: mówi sam za siebie).
c) wg mojej wiedzy cała transakcja wygląda tak, że Moratti nie dostanie kasy za swoje udziały jako tako dla siebie, tylko oddaje je w zamian za to co zainwestuje Thohir. Powiedzmy sobie szczerze Moratti słabo przędzie ostatnimi laty i dla niego taka zmiana własciciela oznacza m.in. to że nie bedzie już musiał tyle pieniędzy łożyć na Inter.
Jednak:
a) na chwilę obecną nadal właścicielem jest Moratti,
b) te mityczne 300 mln euro idzie na spłatę zadłużenia oraz koszty związane z budową nowego stadionu. Jakaś część na transfery, ale nie spodziewajmy się tu jakiś super zakupów (już sam fakt, że prezentem miał być... Boriello :lol: mówi sam za siebie).
c) wg mojej wiedzy cała transakcja wygląda tak, że Moratti nie dostanie kasy za swoje udziały jako tako dla siebie, tylko oddaje je w zamian za to co zainwestuje Thohir. Powiedzmy sobie szczerze Moratti słabo przędzie ostatnimi laty i dla niego taka zmiana własciciela oznacza m.in. to że nie bedzie już musiał tyle pieniędzy łożyć na Inter.
- Vimes
- Juventino
orzeu pisze:Skończyło się na... wypożyczeniu Wallace z Chelsea (ktokolwiek to jest)

Jak razem z Wallacem dostaniecie Gromita to będzie dobry interes

Z Facebooka nigdy nie korzystałem i widzę, że chyba wiele nie tracę, a ten profil JuvePoland to chyba prowadzi ombre, a przynajmniej tym się chwali: http://ogińskimarcin.pl/juvepoland-pier ... iadczenie/.Alfa i Omega pisze:Poza tym na fanpejdżu JP komenty zawsze wymiatająStraszny jest ten profil. Nie wiem po co mam go zalajkowanego, chyba dlatego, że wciąż uważam go za bekowy.