Forumowicz od A do Z - vol. 1
- Alexxxxx
- Juventino
_Jah dzięki za komplement. Chociaż krytyka mnie się nie tyczy :rotfl:
Gdybym miał czas to bym pisał - logiczne. Alfabet jest zaczety, jakby ktoś miał do tego wątpliwości. O dziwo jutro powinienem miec trochę czasu, nie za dużo, ale to też coś. Raczej się doczekacie, ale może spełnie przepowiednie dwóch autorów powyższych postów...
Żartuję
Gdybym miał czas to bym pisał - logiczne. Alfabet jest zaczety, jakby ktoś miał do tego wątpliwości. O dziwo jutro powinienem miec trochę czasu, nie za dużo, ale to też coś. Raczej się doczekacie, ale może spełnie przepowiednie dwóch autorów powyższych postów...
Żartuję

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- _Jah
- Juventino
Alexx, Twoje podejście świadczy jedynie, że nie wykazujesz żadnego szacunku do tegoż alfabetu, tejże zabawy. W odwecie, ze swojej strony mogę zapewnić Cię, że tak jak Tobie nie chciało się pisać, tak ja nie pofatyguję się nawet czytać tego wszystkiego, co zechcesz nam tu przedstawić. Nie interesuję mnie, że nie masz czasu, z kolei denerwuje mnie bardzo, że przez takie osoby jak Ty, zabawa traci swój urok. I ja bynajmniej, nie żartuję. Dlatego prostuj się, chłopcze.
Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- Coolfi
- Juventino
Alexxxxx pisze:O dziwo jutro powinienem miec trochę czasu,
Słabe te żarty :?. Miałeś wiele czasu i nadal nie napisałeś alfabetu? Rozumiem gdyby Sarsik sam wybrał Cię do ankiety, wtedy miałbyś pewne usprawiedliwienie, ale sam zabiegałeś o udział w zabawie, co znaczyło, że chcesz napisać alfabet. Więc pytam się, gdzie on jest? Coś przeoczyłem? Uwierz są osoby, które zagłosowały na Ciebie po to, aby dowiedzieć się o tobie czegoś więce, a Ty sobie z nami pogrywasz. Brak szacunku, poprostu.Żartuję
Pozdrawiam.
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- mnowo
- Qualità Juventino
Heh nie rozumiem zupelnie takiego podejscia do sprawy. Po kiego grzyba bylo sie zglaszac w sytuacji, gdy potem brak czasu na napisanie czegokolwiek? Jesli masz sporo pracy, roboty przy JP czy innych zajec, to moze lepiej bylo sie w ogole nie zglaszac? Albo przynajmniej przyznac, ze nie dasz rady tego napisac?...
Ja nie mam zamiaru zamieszczac na ramach JP mojego alfabetu
/Siewier
Skoro sytuacja jest taka jaka jest, moze w zamian za to alfabet napisalby ktos z trojki Panow z dalszych miejsc? Siewier, Par00wa albo gosciu?.. Nie wiem, w kazdym badz razie to zaczyna przechodzic ludzkie pojecie. Odechcialo mi sie czytac lafabetu Alexxxxx'a. Sorry, ale taka prawda.Sarsik pisze:Wyniki ankiety:
1. Alexxxxx - 12 głosów
2. Siewier - 11 głosów
3. Par00wa - 10 głosów
4. gosciu - 4 głosy
Ja nie mam zamiaru zamieszczac na ramach JP mojego alfabetu
/Siewier
- Ironek
- Juventino
Myślę, że nadszedł czas na nową ankietę, chętnie by się przeczytało jakiś alfabet, a z tego co widzę, to niektórym niebardzo chce się je pisać (po co się zgłaszać do zabawy, jak się nie ma na to ochoty ? ._.). Myślę, że tomcat szybko się wyrobi i będzie co poczytać :]
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Nie chce tutaj stawać w obronie Alexxxxx'a, ale zwródźcie uwage, ze nie on jeden zalega z "oddaniem" alfabetu. Chciałbym tylko przypomnieć, że na alfabet swiergota czekamy jakoś chyba od marca :lol:
Choć z drugiej strony Alexxxxx w przeciwieństwie do Jarka sam zgłosił się do ankiety
no cóż... pozostaje nam chyba tylko cierpliwie czekać 
Choć z drugiej strony Alexxxxx w przeciwieństwie do Jarka sam zgłosił się do ankiety

- leniup
- Redaktor
No to ładnie. Mamy dziś małą rocznice. Równiutko rok temu opublikowany został pierwszy alfabet. Pokusiłem się więc o małe podsumowanko
:
Do tej pory przeprowadzono 27 ankiet, oto laureaci( w nawiasie liczba głosów):
1. Ti_Amo_Juventus_Dragon (43 głosy)
2. Rybeq (14)
3. Marcin-Ironek (19)
4. DjJuve (38 )
5. azzurra (21)
6. swiergot (25)
7. Oskar8 (22)
8. Yari (17)
9. UlTrAs (14)
10. Dionizos (20)
11. RadeKas (9)
12. DeeJay (14)
13. Martin (31)
14. Johnny 777 (15)
15. Ulisses (24)
16. Medi (22)
17. Alexa Del Piero (14)
18. kouba (16)
19. Rasi (17)
20. Bad_Magick (19)
21. white_wolv (25)
22. leniup(19)
23. Alexxxxx (12)
24. mnowomiejsky (14)
25. Diego (14)
26. Solaris (18 )
27. BIGGI (14)
Ukazało się jednak tylko 19 alfabetów (osoby pogrubione to te które umieściły swoje "wypociny"
) więc brakuje jeszcze 8 alfabetów...
Edit. ups mały błąd. O jeden dzień za późno ukazał się mój post. No ale to nic nie zmienia
Do tej pory przeprowadzono 27 ankiet, oto laureaci( w nawiasie liczba głosów):
1. Ti_Amo_Juventus_Dragon (43 głosy)
2. Rybeq (14)
3. Marcin-Ironek (19)
4. DjJuve (38 )
5. azzurra (21)
6. swiergot (25)
7. Oskar8 (22)
8. Yari (17)
9. UlTrAs (14)
10. Dionizos (20)
11. RadeKas (9)
12. DeeJay (14)
13. Martin (31)
14. Johnny 777 (15)
15. Ulisses (24)
16. Medi (22)
17. Alexa Del Piero (14)
18. kouba (16)
19. Rasi (17)
20. Bad_Magick (19)
21. white_wolv (25)
22. leniup(19)
23. Alexxxxx (12)
24. mnowomiejsky (14)
25. Diego (14)
26. Solaris (18 )
27. BIGGI (14)
Ukazało się jednak tylko 19 alfabetów (osoby pogrubione to te które umieściły swoje "wypociny"
Edit. ups mały błąd. O jeden dzień za późno ukazał się mój post. No ale to nic nie zmienia

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
O kurde, w życiu bym nie pomyślał, że swój alfabet umieściłem aż rok temu :shock: Ale ten czas leci. Teraz moja praca pewnie wyglądałaby całkiem inaczej, ogólnie to chciałem napisać więcej..ale skróciłem alfabet bo zdawałem sobie sprawę, że długi post ,,odstrasza''
Z perspektywy czasu jednak żałuję, bo inne osoby pisały dłuższe.
Co do zabawy, to w liczbie głosów oddawanych na osoby, idealnie widać, jak zabawa traci swój sens i urok... naprawdę szkoda.

Co do zabawy, to w liczbie głosów oddawanych na osoby, idealnie widać, jak zabawa traci swój sens i urok... naprawdę szkoda.

- sebekq
- Juventino
Spędziłem dobre kilka godzin czytając wszystkie alfabety. Gratuluję wszystkim autorom, pewnie że są rózne ale wszystkie mnie pozytywnie zaskoczyły
Jeszcze raz dzięki za lekture, a może kiedyś przyjdzie i na mnie czas...

JUVE... aż po zycia kres!!!
- Sarsik
- Juventino
Wyniki ankiety:
1. tomcatmi6 - 13 głosów
2. Coolfi - 11 głosów
3. _Jah - 9 głosów
4. Jamal_TH - 6 głosów
Ankietę wygrał tomcatmi6 - gratulacje. Prosimy o jak najszybsze napisanie alfabetu.
Ogłaszam wszem i wobec, że rezygnuję z dalszego prowadzenia tej zabawy. Po prostu zaczyna mi brakować czasu na internet, w tym na doglądanie forum JP. Dodatkowo, nie mam pomysłów na nowe osoby w ankietach, a umieszczać na siłę kogoś, którego nick pierwszy raz widzę, nie uśmiecha mi się zbytnio. Dziękuję za miłą zabawę. Dziękuję wszystkim tym, którzy wygrywając ankietę zdecydowali się umieścić swój alfabet. Naprawdę lektura tychże była bardzo przyjemnymi chwilami. Oczywiście zabawa trwać może dalej, bo z chęcią oddam ją w kompetentne ręce. Chciałbym uzurpować sobie prawo do wybrania, kto będzie moim 'następcą'. Tenże następca ustali już obsadę kolejnej ankiety. Jeśli takowy się nie zgłosi, co jednak mam nadzieję się nie stanie, to zrobimy tak, że każdy chętny będzie mógł umieścić swój alfabet w dowolnym momencie. W końcu jest na pewno wiele osób, które mają coś ciekawego do przekazania. Chyba tyle.
Pozdrawiam!
Sarsik.
1. tomcatmi6 - 13 głosów
2. Coolfi - 11 głosów
3. _Jah - 9 głosów
4. Jamal_TH - 6 głosów
Ankietę wygrał tomcatmi6 - gratulacje. Prosimy o jak najszybsze napisanie alfabetu.
Ogłaszam wszem i wobec, że rezygnuję z dalszego prowadzenia tej zabawy. Po prostu zaczyna mi brakować czasu na internet, w tym na doglądanie forum JP. Dodatkowo, nie mam pomysłów na nowe osoby w ankietach, a umieszczać na siłę kogoś, którego nick pierwszy raz widzę, nie uśmiecha mi się zbytnio. Dziękuję za miłą zabawę. Dziękuję wszystkim tym, którzy wygrywając ankietę zdecydowali się umieścić swój alfabet. Naprawdę lektura tychże była bardzo przyjemnymi chwilami. Oczywiście zabawa trwać może dalej, bo z chęcią oddam ją w kompetentne ręce. Chciałbym uzurpować sobie prawo do wybrania, kto będzie moim 'następcą'. Tenże następca ustali już obsadę kolejnej ankiety. Jeśli takowy się nie zgłosi, co jednak mam nadzieję się nie stanie, to zrobimy tak, że każdy chętny będzie mógł umieścić swój alfabet w dowolnym momencie. W końcu jest na pewno wiele osób, które mają coś ciekawego do przekazania. Chyba tyle.
Pozdrawiam!
Sarsik.
I need a girl that I can train.
- M.
- Juventino
Dziękuję za zaufanie. Jest mi niezmiernie miło, że będę mógł dalej prowadzić tą zabawę. Obiecuję zrobić wszystko, żeby utrzymać wysoki poziom. Na początek będę musiał pogonić wszystkich tych, którzy wygrali ankietę, a nie zamieścili alfabetów :roll: . "Forumowicz od A do Z" będzie tak samo prowadzony, uważam, że żadne zmiany na razie nie są potrzebne. Gdyby ktoś miał jakieś propozycje czy sugestie - proszę pisać w tym temacie. Zgłoszenia do ankiety również powinny znaleźć się w tym topicu, ewentualnie można mi je wysyłać na priv. Myślę, że na razie to wszystko, jeśli wpadnę na jakiś pomysł to Was o tym poinformuję. Jeszcze raz dziękuję
.
.
Myślę, że nie aż tak wielkie by napisać nowy alfabet, aczkolwiek nie wykluczam takiej opcji w przyszłości
Nowa ankieta:
Coolfi
_Jah
Wojtom
rafal005
Zrobione, głosować
/Dragon
Jeśli w Twoim życiu zaszły jakieś zmiany i masz ochotę się nimi z nami podzielić - napisz nowy alfabet. Sądzę, że wszyscy go chętnie przeczytająTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Teraz moja praca pewnie wyglądałaby całkiem inaczej, ogólnie to chciałem napisać więcej
Myślę, że nie aż tak wielkie by napisać nowy alfabet, aczkolwiek nie wykluczam takiej opcji w przyszłości
Nowa ankieta:
Coolfi
_Jah
Wojtom
rafal005
Zrobione, głosować

:roll:
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Ok postaram sie jak najszybciej napisac cos sensownego, nie chce robic tego na szybko od reki wole to zrobic wolniej a dokladniej.Ankietę wygrał tomcatmi6 - gratulacje. Prosimy o jak najszybsze napisanie alfabetu.
Dzieki za glosy, niebawem pojawi sie moj alfabet.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- mnowo
- Qualità Juventino
tomcatmi6- gratuluje. Co prawda nie oddalem w poprzedniej ankiecie glosu na Ciebie, ale nalezales bezsprzecznie do grupy osob (razem z Jahem i Coolfim) ktorych alfabety by mnie z pewnoscia zaciekawily. Miejmy nadzieje, ze Twoj alfabet ukaze sie rzeczywiscie niebawem i ze bedziemy mieli ciekawa lekture- to akurat nie ulega watpliwosci.
Widze, ze nowy Ojciec Prowadzacy ciekawie dobral ankiete. Powiem Wam, ze to bylo dobre rozwiazanie- zatrudnic goscia, ktory zna troche tlumu na forum i wie, kto sensownie pisze i komu warto zaufac.
Powiem szczerze, ze zastanawiam sie, na kogo bym zaglosowal, gdyby nie bylo Coolfiego, ktorego na razie uparcie sie trzymam. Pewnie na _Jah'a, ale przyznaje, ze mialbym problem. Wojtom jest znany na forum, natomiast rafal005 mnie osobiscie ostatnio ciekawi mnie swoimi postami- tzn. pisze je calkiem sensownie i bynajmniej nie omijam jego wypowiedzi w topicach. Dlatego uwazam, ze ankieta jest naprawde ciekawa.
I bardzo dobrze. Porzadek musi byc. Miejmy nadzieje, ze zabawa nie tylko przetrwa, ale i sie rozkreci jeszcze bardziej.
I na koniec mam sprawe-pytanie. Jak wiemy, temat "Forumowicz od A do Z" nie wyswietla sie w tym okienku na glownej stronie, w ktorej wyswietlaja sie tematy, w ktorych pojawily sie nowe posty (nie wiem, jak to fachowo sie nazywa).
Zabawa, jak zbadal leniup, zaczela sie juz dawno- ponad rok temu. Wielu na pewno ja zna, ale mysle, ze sa userzy, rowniez ci sensowni i wartosciowi, ktorzy po prostu o tej zabawie nie wiedza. "Forumowicza od A do Z" mozna znalezc jedynie w statystykach forum, ewentualnie jesli pogrzebie sie w odpowiednim pokoju forum. Takze wiele osob, jesli fartem nie znajdzie tego topicu posrod gąszczu pozostalych albo jesli ktos inny im nie poleci- po prostu o tej zabawie nie bedzie wiedziala.
Stad moje pytanie- moze by jakos powtornie te zabawe delikatnie wypromowac? Trzebaby to oczywiscie zrobic rozwaznie i potem postepowac rozwaznie, bo pewnie czesc userow (wszelkiego pokroju), ktora "podniecilaby sie", ze tak powiem, ta zabawa, zglosilaby swoje kandydatury- ale tutaj bylaby juz rola Diego, zeby to opanowac..
Nie wiem, czy to dobry pomysl, czy nie calkiem poroniony- ale moze przydaloby sie jakos przypomniec o tej zabawie, zeby niektorzy w ogole mogli sie o niej dowiedziec. To taka moja mysl, podkreslam, ze nie wiem czy jest dobra czy zla. Ale moze wtedy wiecej osob zaangazowaloby sie chociazby w glosowanie w ankietach.
Tymczasem pozdrawiam wszystkich. Do przeczytania.
Kropla drąży kamien. Ja tam konsekwentnie glosuje na Coolfiego. Gosc trzyma sie juz od paru ankiet i w koncu ktoras wygra, zobaczycie!Nowa ankieta:
Coolfi
_Jah
Wojtom
rafal005

Powiem szczerze, ze zastanawiam sie, na kogo bym zaglosowal, gdyby nie bylo Coolfiego, ktorego na razie uparcie sie trzymam. Pewnie na _Jah'a, ale przyznaje, ze mialbym problem. Wojtom jest znany na forum, natomiast rafal005 mnie osobiscie ostatnio ciekawi mnie swoimi postami- tzn. pisze je calkiem sensownie i bynajmniej nie omijam jego wypowiedzi w topicach. Dlatego uwazam, ze ankieta jest naprawde ciekawa.
He he, no to teraz do Ciebie trzeba kierowac "trzy slowa do Ojca Prowadzacego"Diego pisze:Dziękuję za zaufanie. Jest mi niezmiernie miło, że będę mógł dalej prowadzić tą zabawę. Obiecuję zrobić wszystko, żeby utrzymać wysoki poziom.
Z checia przeczytlabym cos takiego... :roll:Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Teraz moja praca pewnie wyglądałaby całkiem inaczej, ogólnie to chciałem napisać więcej
I na koniec mam sprawe-pytanie. Jak wiemy, temat "Forumowicz od A do Z" nie wyswietla sie w tym okienku na glownej stronie, w ktorej wyswietlaja sie tematy, w ktorych pojawily sie nowe posty (nie wiem, jak to fachowo sie nazywa).
Zabawa, jak zbadal leniup, zaczela sie juz dawno- ponad rok temu. Wielu na pewno ja zna, ale mysle, ze sa userzy, rowniez ci sensowni i wartosciowi, ktorzy po prostu o tej zabawie nie wiedza. "Forumowicza od A do Z" mozna znalezc jedynie w statystykach forum, ewentualnie jesli pogrzebie sie w odpowiednim pokoju forum. Takze wiele osob, jesli fartem nie znajdzie tego topicu posrod gąszczu pozostalych albo jesli ktos inny im nie poleci- po prostu o tej zabawie nie bedzie wiedziala.
Stad moje pytanie- moze by jakos powtornie te zabawe delikatnie wypromowac? Trzebaby to oczywiscie zrobic rozwaznie i potem postepowac rozwaznie, bo pewnie czesc userow (wszelkiego pokroju), ktora "podniecilaby sie", ze tak powiem, ta zabawa, zglosilaby swoje kandydatury- ale tutaj bylaby juz rola Diego, zeby to opanowac..
Nie wiem, czy to dobry pomysl, czy nie calkiem poroniony- ale moze przydaloby sie jakos przypomniec o tej zabawie, zeby niektorzy w ogole mogli sie o niej dowiedziec. To taka moja mysl, podkreslam, ze nie wiem czy jest dobra czy zla. Ale moze wtedy wiecej osob zaangazowaloby sie chociazby w glosowanie w ankietach.
Tymczasem pozdrawiam wszystkich. Do przeczytania.