Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2005, 21:51

Taki mały problemik:

Potrzebuje czegoś (patch, nakładka, program) dzięki czemu bede mógł widzieć na gadu gadu które osoby są naprawde niedostępne a które niewidoczne

gorczas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 listopada 2005, 22:50

herr_braun pisze:Taki mały problemik:

Potrzebuje czegoś (patch, nakładka, program) dzięki czemu bede mógł widzieć na gadu gadu które osoby są naprawde niedostępne a które niewidoczne
Tutaj jest programik PowerGG

Kod: Zaznacz cały

Power GG jest systemem wtyczek (plugin-ów) przeznaczonym do współpracy z komunikatorem Gadu-Gadu. Pozwala na rozszerzenie podstawowych funkcji programu o dodatkowe możliwości. PowerGG podłącza się do Gadu-Gadu, tworząc dodatkowe menu, dostępne bezpośrednio z GG. Program pozwala na mi.in. sprawdzenie kto jest niewidoczny, czy ktoś na nas na liście gg, jaki jest jego numer IP, jaką wersję GG posiada, na ustawianie automatycznie zmieniającego się statusu. W programie jest szeroko rozbudowana możliwość blokowania użytkowników i wiele więcej dodtakowych oraz równie ciekawych opcji.
Jednak wiele osób widzi w tym pluginie wiele dziur dla trojanów, wirusów itp, więc niech każdy użytkuje na własne ryzyko :wink:
eLeM pisze:kiedyś był temat o reklamach plusa ale coś go nie widze to dam tu. Ma ktoś moze w posiadaniu tą reklamę z nauczycielką subtelnie dyscyplinującą uczniów na przerwie?? Na stronie plusa jej nie ma
Może nie ma tam tej reklamy, bo to reklama Simplusa :wink:

Tutaj są linki do reklam Simplusa (także ta, której poszukujesz)

I teraz krótka informacja do w/w panów: GOOGLE :!:

PozdrQ

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 listopada 2005, 11:22

Poszukuje programu (a raczej małego szpiega :wink: ), który podawałby mi informacje kiedy komp. był ostatnio odpalany i na jak długo oraz jakie pliki były ściągane, co było usuwane itp.

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 listopada 2005, 13:36

Już mnie nerwy biorą...Powiedzcie mi jak zmienić pasek windowsa żeby nie był taki szeroki tylko węższy bo aktualnie mam taki :
Obrazek

EDIT

Dzięki Gorczas za pomoc

P.S Tego posta można usunąć :oops:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 grudnia 2005, 20:23

Jedno mniej znaczące pytanie :wink:
Czy jest ktoś zainteresowany zakupem gier na gba po "rozsądnej" cenie? Proszę o kontakt na privie.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
juve_pany

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 grudnia 2005, 17:55

czy zna ktos jakies ALTERNATYWNE sposoby kupienia obciazenia na szatnge ?? :) lub chociaz jakies hurtownie czy cos zeby taniej bylo :P

pozdrawiam i z gory dzieki

koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 grudnia 2005, 22:30

chodzi ci o program do przesylania dodatkow do siemensa czy o program ktory zainstaluje kabel?

ja potrzębuję piosenki z reklamy Ligi Mistrzów na polsat sport
ma ktoś?
nie chodzi mi o hymn LM tylko tą muzę (nie wiem jak ją nazwać) co leci w tle gdy jest reklama LM i rózne akcje piłkarzy sa pokazane, np jak ibrahimovic sie cieszy bo strzeleniu przez Treze gola na 1-0 z realem, gol Szewy z interem zza pola karnego lewą nogą i wiele innych akcji.
mam nadzieję, że to skojarzycie bo baaardzo to potrzebuję
pozdro

krecik_czeski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2005, 14:15

Mógłby mi ktoś podać linka do skoku Tomasa Morgersterna, wtedy gdy zrobił bodaj podwójne salto podczas lotu. Najlkepiej gdyby było z polskim komentarzem "aj, jajaj. Ciekawe czy on jeszcze żyje??"
Z góry thx

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 grudnia 2005, 15:51

Masz kliknij wlinka i tam będziesz sobie musiał poszukać :wink:

http://www.skijumping.pl/pokaz.php?show=multimedia

Jest to 9 filmik od góry :wink:

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
mati_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 grudnia 2005, 15:10

potrzebny mi link na teledysk do piosenki wwo: moge wszystko, z góru dzięki

Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2005, 21:34

Z powodu zbliżających się świąt BN chciałbym was prosić abyście rzucili jakiegoś linka do stronek z których można ściągnąć kolędy, pastorałki i inne utwory świąteczne - po polsku i w formacie mp3.

Wstęp do tego tematu troche naciągany;) po prostu kolesiana od matematyki jest troche na mnie wkurzona bo nie chciałem grać...Maryi w szkolnym przedtsawieniu(proszę się nie śmiać!:)).
Do przedstawienia potrzebną są jej utwory świąteczne lecz nikt czegoś tekiego nie posiada, a gdybym jej załatwił te pastorałki itp. to może by sie jej nastawienie do mnie troche zmieniło:)
HELP!

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 grudnia 2005, 21:56

Mam tylko jedną kolendę, Bóg się rodzi ktora spiewa Rynkowski http://www.megaupload.com/?d=O0LNF3K2 wiecej nie mam, sorki :(

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 grudnia 2005, 21:42

No cóż, trochę to głupawy temat ale mam pewien problem który komuś może wydać się banalny :? A więc; kolega przesłał mi jakiś czas temu mms'a, niestety nie miałem nic na koncie i mms został przesłany na stronke plusa. :? Problem tkwi w tym że teraz po zasileniu konta nie potrafię ściągnąć mms'a z tej stronki :? Pomóżcie :|

Powiedz mi tylko po co istnieje pokój ,,Pytania małe i mniej znaczące?'' :angry: Oczywiście ten temat jest tak ważny, że musial powstać nowy topik /Dragon

Wybacz, całkiem zapomniałem o istnieniu tego tematu :doh:
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2005, 00:37 przez Szilgu, łącznie zmieniany 1 raz.

Godjens11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 grudnia 2005, 15:42

Ja mam takie malutkie pytanie. Chce założyć własną strone :-D i chciałbm się dowiedzieć jakiego klubu jest dużo kibiców w Polsce a nie ma tego klubu strony.

POZDRO ALL!!!!!!
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2005, 22:34

Słuchajcie Mam problem! Gdy chce włączyc GG to pisze mi "Wystąpił problem z aplikacją... bla bla bla" pamietam ze kiedys w wersji GG 6.0 tez wystepowal ten problem u uzytkownikow Windowsa XP ale w 7.0 ten problem zostal rozwiazany . Prosze was o pomoc. :cry: Help!

ODPOWIEDZ