Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- herr_braun
- Juventino
Taki mały problemik:
Potrzebuje czegoś (patch, nakładka, program) dzięki czemu bede mógł widzieć na gadu gadu które osoby są naprawde niedostępne a które niewidoczne
Potrzebuje czegoś (patch, nakładka, program) dzięki czemu bede mógł widzieć na gadu gadu które osoby są naprawde niedostępne a które niewidoczne
- gorczas
- Juventino
Tutaj jest programik PowerGGherr_braun pisze:Taki mały problemik:
Kod: Zaznacz cały
Power GG jest systemem wtyczek (plugin-ów) przeznaczonym do współpracy z komunikatorem Gadu-Gadu. Pozwala na rozszerzenie podstawowych funkcji programu o dodatkowe możliwości. PowerGG podłącza się do Gadu-Gadu, tworząc dodatkowe menu, dostępne bezpośrednio z GG. Program pozwala na mi.in. sprawdzenie kto jest niewidoczny, czy ktoś na nas na liście gg, jaki jest jego numer IP, jaką wersję GG posiada, na ustawianie automatycznie zmieniającego się statusu. W programie jest szeroko rozbudowana możliwość blokowania użytkowników i wiele więcej dodtakowych oraz równie ciekawych opcji.
Może nie ma tam tej reklamy, bo to reklama SimplusaeLeM pisze:kiedyś był temat o reklamach plusa ale coś go nie widze to dam tu. Ma ktoś moze w posiadaniu tą reklamę z nauczycielką subtelnie dyscyplinującą uczniów na przerwie?? Na stronie plusa jej nie ma
Tutaj są linki do reklam Simplusa (także ta, której poszukujesz)
I teraz krótka informacja do w/w panów: GOOGLE :!:
PozdrQ
- Alexa Del Piero
- Juventino
Poszukuje programu (a raczej małego szpiega
), który podawałby mi informacje kiedy komp. był ostatnio odpalany i na jak długo oraz jakie pliki były ściągane, co było usuwane itp.
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- koksu_klb
- Juventino
chodzi ci o program do przesylania dodatkow do siemensa czy o program ktory zainstaluje kabel?
ja potrzębuję piosenki z reklamy Ligi Mistrzów na polsat sport
ma ktoś?
nie chodzi mi o hymn LM tylko tą muzę (nie wiem jak ją nazwać) co leci w tle gdy jest reklama LM i rózne akcje piłkarzy sa pokazane, np jak ibrahimovic sie cieszy bo strzeleniu przez Treze gola na 1-0 z realem, gol Szewy z interem zza pola karnego lewą nogą i wiele innych akcji.
mam nadzieję, że to skojarzycie bo baaardzo to potrzebuję
pozdro
ja potrzębuję piosenki z reklamy Ligi Mistrzów na polsat sport
ma ktoś?
nie chodzi mi o hymn LM tylko tą muzę (nie wiem jak ją nazwać) co leci w tle gdy jest reklama LM i rózne akcje piłkarzy sa pokazane, np jak ibrahimovic sie cieszy bo strzeleniu przez Treze gola na 1-0 z realem, gol Szewy z interem zza pola karnego lewą nogą i wiele innych akcji.
mam nadzieję, że to skojarzycie bo baaardzo to potrzebuję
pozdro
- krecik_czeski
- Juventino
Mógłby mi ktoś podać linka do skoku Tomasa Morgersterna, wtedy gdy zrobił bodaj podwójne salto podczas lotu. Najlkepiej gdyby było z polskim komentarzem "aj, jajaj. Ciekawe czy on jeszcze żyje??"
Z góry thx
Z góry thx
- farmer16
- Juventino
Masz kliknij wlinka i tam będziesz sobie musiał poszukać
http://www.skijumping.pl/pokaz.php?show=multimedia
Jest to 9 filmik od góry
http://www.skijumping.pl/pokaz.php?show=multimedia
Jest to 9 filmik od góry
Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
- Axel
- Juventino
Z powodu zbliżających się świąt BN chciałbym was prosić abyście rzucili jakiegoś linka do stronek z których można ściągnąć kolędy, pastorałki i inne utwory świąteczne - po polsku i w formacie mp3.
Wstęp do tego tematu troche naciągany;) po prostu kolesiana od matematyki jest troche na mnie wkurzona bo nie chciałem grać...Maryi w szkolnym przedtsawieniu(proszę się nie śmiać!:)).
Do przedstawienia potrzebną są jej utwory świąteczne lecz nikt czegoś tekiego nie posiada, a gdybym jej załatwił te pastorałki itp. to może by sie jej nastawienie do mnie troche zmieniło:)
HELP!
Wstęp do tego tematu troche naciągany;) po prostu kolesiana od matematyki jest troche na mnie wkurzona bo nie chciałem grać...Maryi w szkolnym przedtsawieniu(proszę się nie śmiać!:)).
Do przedstawienia potrzebną są jej utwory świąteczne lecz nikt czegoś tekiego nie posiada, a gdybym jej załatwił te pastorałki itp. to może by sie jej nastawienie do mnie troche zmieniło:)
HELP!
"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- morfeuszrejowiec
- Juventino
Mam tylko jedną kolendę, Bóg się rodzi ktora spiewa Rynkowski http://www.megaupload.com/?d=O0LNF3K2 wiecej nie mam, sorki 

- Szilgu
- Juventino
No cóż, trochę to głupawy temat ale mam pewien problem który komuś może wydać się banalny :? A więc; kolega przesłał mi jakiś czas temu mms'a, niestety nie miałem nic na koncie i mms został przesłany na stronke plusa. :? Problem tkwi w tym że teraz po zasileniu konta nie potrafię ściągnąć mms'a z tej stronki :? Pomóżcie
Powiedz mi tylko po co istnieje pokój ,,Pytania małe i mniej znaczące?''
Oczywiście ten temat jest tak ważny, że musial powstać nowy topik /Dragon
Wybacz, całkiem zapomniałem o istnieniu tego tematu :doh:

Powiedz mi tylko po co istnieje pokój ,,Pytania małe i mniej znaczące?''

Wybacz, całkiem zapomniałem o istnieniu tego tematu :doh:
Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2005, 00:37 przez Szilgu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Machnes
- Juventino
Słuchajcie Mam problem! Gdy chce włączyc GG to pisze mi "Wystąpił problem z aplikacją... bla bla bla" pamietam ze kiedys w wersji GG 6.0 tez wystepowal ten problem u uzytkownikow Windowsa XP ale w 7.0 ten problem zostal rozwiazany . Prosze was o pomoc.
Help!