Kluby i federacje wysyłające darmowe pamiątki

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
CycuKORONA

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2006, 12:23

Witam wszystkich!!
Ja jak narazie dostałem 3 paczki, a mianowicie:

*Szkocja - pocztówka z foto całej drużyny i jakaś karteczka(coś w stylu wizytówki)

*Szwajcaria - 26 zdjęć piłkarzy i trenerów z nadrukowanymi autografami(z tyłu każdej jest info o zawodniku/trenerze) :-D

*Czechy - 27 zdjęć piłkarzy i trenerów, niestety bez autografów(również z info na odwrocie)

wszystkie te paczki dostałem po wysłaniu e-maila :-D

Ktoś wcześniej pisał, że dostał paczke od Minnesota Timberwolves. Proszę tą osobe albo kogoś innego o podanie maila do nich(spróbuje wysłać do klubu z NBA :-D )

aha i jeszcze jedno: od jakichfederacj dostaliście jeszcze paczki i co w nich było??

POZDRO!!

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2006, 16:01

m4Tiex pisze:Thank you for your email. Unfortunately we are unable to help with your
request via email. Please send your request in writing to Arsenal
Football Club, Arsenal Stadium, Highbury, London, N5 1BU, UK.

Regards

Arsenal Football Club

:|
Tak napisze na przyszlosc, do Arsenalu nawet maili nie piscie bo szkoda czasu, oni zawsze takie odpowiedzi wysylają, jeśli ty chcesz coś materialnego od klubu to musisz im materialną prośbe wysłać(w tym wypadku list) - taka jest chyba ich polityka.

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 30 czerwca 2006, 16:24

Lord_ Juve pisze:
m4Tiex pisze:Thank you for your email. Unfortunately we are unable to help with your
request via email. Please send your request in writing to Arsenal
Football Club, Arsenal Stadium, Highbury, London, N5 1BU, UK.

Regards

Arsenal Football Club

:|
Tak napisze na przyszlosc, do Arsenalu nawet maili nie piscie bo szkoda czasu, oni zawsze takie odpowiedzi wysylają, jeśli ty chcesz coś materialnego od klubu to musisz im materialną prośbe wysłać(w tym wypadku list) - taka jest chyba ich polityka.

Error....
Drogi Lordzie_Juve...powiem ci ze wyslalem do Arsenalu maila miesiac temu i dostalem w tym badz nastepnym dniu mail zwrotny....
i po dwoch tygodniach od tego maila dostalem...duza koperte ze zdjeciem calej ekipy Aresnalu wraz z podpisami i bardzo fajny album\ksiązke....z historia Arsenalu...o ich stadnionie nowym, starym itd...itp....wiec wysylaja wysylaja tylko trzeba miec szczescie...ze ci wyslą...bo pewnie nie kazdej osobie wysylaja co do nich pisze....

Hubert90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2006, 00:57

Ja dziś dostałem trzy paczki :o
Reprezentacja Hokejowa Czech po mailu - dostałem długopis, książeczkę, trzy przypinki
AC MILAN - orginalne autografy MALDINIEGO i KAKI
REPREZENTACJA Węgier - książeczkę z historią węgierskiej piłki, zdjęcie całej drużyny, zdjęcie Ferenca Puskasa legendy Węgierskiej piłki, przypinki i list. :dance:

Dinamo Kyev самые лучшие
FORZA KIEV!!!!
Maniek3200

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2006, 11:47

Ja niedawno dostałem swoją pierwszą paczke od rep.Szwecji.
Paczka przyszła bardzo szybko, bo po 5 dniach.
Zawierała :
Zdjecie grupowe 23 piłkarzy reprezentacji
19 fotek piłkarzy + na odwrocie autografy
Naklejka :)

Foty :

http://img126.imageshack.us/my.php?image=10027113gy.jpg

http://img143.imageshack.us/img143/1884/10027125sf.jpg

http://img116.imageshack.us/img116/9621/10027146ae.jpg

http://img140.imageshack.us/img140/9866/10027158aq.jpg

mksmichal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2006, 10:33

Hejj jestem początkujacym kolekcjonerem zacząlem zbierac pamiątki w czerwcu, w zbieraniu pomogło mi to forum, oraz inne strony o kolekcjonerstwie mam juz pare pamiatek przede wszystkim:
:ok: od Arsenalu ( ksiazka z historia klubu i stadionu, zdjecie calej duzyny)
:ok: od reprezentacji Szwecji (zdjecia druzyny narodowej kobiet i mezczyzn, naklejka z logiem federacji, przypinka)
:ok: od Mostostalu K-k kalendarz na rok 2005/2006 wraz z biletem
:ok: od Heraclesu Almelo( doslownie wczoraj- ksiazka z historia klubu, opisy zawodnikow, oraz mala ksiazeczka z oryginalnymi autografami zaodnikow
:ok: od zespolu 2ligowego- Heko Czermno(masa biletow ok.150, plakat z oryginalnymi autografami, list z podziekowaniem)
:ok: od Polskiej Energii Sosnowiec( informator klubowy z oryginalnymi autografami,plakat, oraz notesik)
:ok: pocztowka z Totenhamu

To juz chyba wszystko, prosze was o adresy z klubow mlb poniewaz sam nie znam za dobrze angielskiegoi trudno mi jest je znalezc na stronach. Naprzykład na stronie Los Angeles Dodgers- wchodze na "Help | Contact Us" i nie wiem w ktorym dziale znalezc tego maila pomozcie mi wybrac
-Tickets
-Online Shop
-Subscription Products
-My Online Account
-About the Game
-Other
Albo napiszcie czy chociaz dobrze szukam. Czekam na pomoc. :?

"Piłka jest jedna a bramki są dwie"
mksmichal

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lipca 2006, 19:15

Oto dane z Heko Czermno

Klub Sportowy "HEKO"
26-260 Czermno,
ul. Osnowa 99 A, woj. świętokrzyskie
tel: 0 44 787 30 00, wew. 143
Kierownik Klubu Sportowego: Grzegorz Pawlik tel. kom. 0-693 528 602
e-mail: sport@heko.com.pl

Mozna tez zadzwonic i poprosic o autografy lub jakies bileciki, ktore zostaly po sezonie 8) :)

"Piłka jest jedna a bramki są dwie"
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lipca 2006, 21:14

Przedwczoraj dostałem fajną paczkę od Szwdzkiej Federacji - 2 fotki kady przed mundialem, fotke kadry kobiet, 3 fotki Zlatana z drukowanym podpisem, ogromną naklejkę z herbem Federacji Szwecji i małą naklejkę z herbem Federacji Szwecji. Ładnie.

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 09 lipca 2006, 13:04

Allstar nie bede tłumaczył ci całego...tylko ogólnie pisze, że wyslą ci ta paczke kiedy nadejdzie twoja kolej inaczej mowiac wszystko zalezy od tego kiedy wysłales...bo jak wiesz inni tez wysyłaja wiec jesli wysłali wczesniej niz ty to oczywiste jest ze wczesniej dostaną....
ale badz spokojny ja tez dostalem taka odpowiedz i cieszyłem sie paczka po okolo 2 tygodniach wiec badz cierpliwy...
pozdro

Maniek3200

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 15:05

Ostatnio zmieniony 11 lipca 2006, 09:03 przez Maniek3200, łącznie zmieniany 1 raz.

CycuKORONA

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 16:24

Maniek3200 pisze:A ja dzis dostalem paczke od rep. Niemiec.
Było w niej 5 fotek :
Zdjecie grupowe z autografami
Andreas Kopke
Olivier Bierhoff
Gerald Asamoah
Bernd Schneider
+ list z podziękowaniami :smile:
hehe ja dzisiaj też dostałem od rep. Niemiec :D
i też miałem tam 5 fotek i list :-D
*grupowe z autografami na odwrocie
*Bernd Schneider
*Patrick Owomoyela
*Philipp Lahm
*Michael Ballack

to już moja 5 paczuszka :dance:

"Czy Wygrywasz Czy Nie..."
pawelini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2006, 23:01

Dziś w skrzynce zobaczyłem dużą kopertę, otwieram a tam zdjęcie kadry Manchesteru City a na odwrocie autografy wszystkich zawodników(oczywiście wydrukowane). Skromnie, ale ciesze się, że wogóle coś przyszło, bo ja wysyłałem do nich tylko maila. Moja pierwsza paczka :)

squash

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2006, 17:03

co do tego maila od Liverpool'u dostałem takiego samego, chodzi im o to, że oni nie zajmują się tym i, że trzeba wysłać do działu Public Relations, podany jest też Fax, bo maila nie widzę, wysłałbym ale nie mam faxu :pp Dziś wysłałem do wszystkich klubu premiership i serie A, no jestem ciekaw czy coś mi wyślą :)

"życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest po prostu inne"
robert1_9_8_9

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2006, 17:38

a co dostales od pirats??

no ja dzis bylem bardzo zaskoczony :D:D patrze do skrzynki a tu list patrze a tu od federacji szwecji :D wyslalem do nich meila w niedziele a dzis juz doszlo skromnie bo skromnie ale doszlo :) pocztowka ze skladem a na odwrocie podpisy :)

mala rzecz a cieszy:D :prochno:

robert1_9_8_9

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 lipca 2006, 18:02

sl@q pisze:może mi ktoś napisać na forum wzory tekstów do wysłania i kilka adresów email plosem
ja "przelecialem"caly ten temat zajelo mi to grubo ponad 3 godziny dowiedzialem sie roznych ciekawych rzeczy m.in. kto wysyla kto nie i co wysylaja i Tobie tez radze usiadz sobie i poczytaj troszke napewno Ci to nie zaszkodzi tym samym nie bedziesz zasmiecal tego tematu bo to jest meczace co jedna stone ktos wyskakuje z jakas prozba usuniecie tych postow zmniejszylo by temat o polowe ;)

szukajcie a znajdziecie :prochno:

ODPOWIEDZ