LM 15/16 (1/8): Bayern 2-2 (dog. 4-2) JUVENTUS
- jarmel
- Juventino

Działa Ci? Oglądałem na tym samym tak do 40 minuty i od tamtej pory przy próbie połączenia wyskakuje mi Channel offline :roll:Diego pisze:jarmel pisze:O meczu nic nie będę pisał bo żadne słowa nie oddadzą moich emocji.
Jedynie jakby ktoś poratował sopcastem.. bo u mnie ruski wysypał się pod koniec drugiej połowy.. Pomocy
Channel - 257667 hd i nie tnie
@Principino Bóg zapłać.
Ostatnio zmieniony 16 marca 2016, 21:41 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arbuzini
- Juventino

Morata gwałciciel. Wyjaśni mi ktoś jak on to robi, że w Lidze Mistrzów jest zupełnie innym zawodnikiem. Dziś przyćmiewa Lewandowskiego, gra jak zawodnik na poziomie Suareza. Swoją drogą oprócz genialnej kontry zakończonej asystą, zdobyty gol był chyba prawidłowy...
Fantastyczne 45 minut w naszym wykonaniu. Żałować możemy jedynie, że do przerwy nie prowadzimy 0:3.
Fantastyczne 45 minut w naszym wykonaniu. Żałować możemy jedynie, że do przerwy nie prowadzimy 0:3.
- daroo89
- Juventino

Nie wiem czy dokończę żywy ten mecz, serce mi napieprza od 1 minuty niesamowicie... Nie możemy ani na sekund stracić koncentracji, bo zrobi się ciepło tak jak w sytuacji, gdy wślizgiem wybijał Sandro. Bayern jeszcze ostatniego słowa nie powiedział.
- Arty83
- Juventino

Alvaro to miszcz w meczach o taką stawkę.Arbuzini pisze:Morata gwałciciel. Wyjaśni mi ktoś jak on to robi, że w Lidze Mistrzów jest zupełnie innym zawodnikiem. Dziś przyćmiewa Lewandowskiego, gra jak zawodnik na poziomie Suareza. Swoją drogą oprócz genialnej kontry zakończonej asystą, zdobyty gol był chyba prawidłowy...![]()
- zbysioJuve
- Juventino

Ałć, czego ta trzecia nie wpadła, najpewniej byłoby już po sprawie. A i czwarta przecież tez mogła być tez zaliczona po główce Moraty. Niemniej nie ma co narzekać jest pięknie, jakimś słabiakom z serie a czasami nie można wbić bramki a tutaj samemu Bayernowi od razu dwie i to na AA. Można powiedzieć , ze jak do tej pory Bayern nie istnieje, zachowuje się jak zamroczony bokser po nokdaunie. Aby tylko w drugiej połowie nie dać się zdominować i jak najdłużej żeby nie wpadł jakiś kontaktowy gol bo może być gorąco. Trzymajcie tak dalej panowie i dowieźcie to
FORZA :juve: !!!
FORZA :juve: !!!
- pablo1503
- Juventino

Przynajmniej potrafisz się przyznać do błędu, a nie pieprzyć o dupie marynie i pogrążać się jeszcze bardziej, jak to mają niektórzy w zwyczajualessandro1977 pisze:Jestem...kop mocno... :redface:Principino pisze:Gdzie jest Alessandro1784124124?

- CzeczenCZN
- Juventino

Bożę wybrońmy to!!!!
@rydwadywdwa Jak słyszałeś krzyki na cały Pruszków po golach - to byłem JA!
Bożę coś pięknego, utrzymajmy to :!
Powiedziałem że czuje emocje jak 17 lat temu, ale wtedy było nieco inaczej.
Graliśmy u siebie, po remisie na wyjeździe w pierwszym meczu 1-1, a do przerwy już byliśmy poza burtą 2-2. W sumie było 2-3 - Manchester United awansował... Mamy komfortową sytuację. Grajmy swoje, niech Bayern się frustruje z każdą minutą... Dobijmy ich! Jak Borussie Dortmund!
Cuadraado, czemu to nie wpadło.
Inna drużyna niż 3 tyg temu!!
#FinoAlleFine
:juve:
@rydwadywdwa Jak słyszałeś krzyki na cały Pruszków po golach - to byłem JA!
Bożę coś pięknego, utrzymajmy to :!
Powiedziałem że czuje emocje jak 17 lat temu, ale wtedy było nieco inaczej.
Graliśmy u siebie, po remisie na wyjeździe w pierwszym meczu 1-1, a do przerwy już byliśmy poza burtą 2-2. W sumie było 2-3 - Manchester United awansował... Mamy komfortową sytuację. Grajmy swoje, niech Bayern się frustruje z każdą minutą... Dobijmy ich! Jak Borussie Dortmund!
Cuadraado, czemu to nie wpadło.
Inna drużyna niż 3 tyg temu!!
#FinoAlleFine
:juve:
Ostatnio zmieniony 16 marca 2016, 21:40 przez CzeczenCZN, łącznie zmieniany 1 raz.
- Principino
- Juventino

Wszystkie linki do Sopcastów są aktualizowanie tutaj:
http://livetv.sx/pl/eventinfo/369460_bayern_juventus/
jak ci się wysypie to wystarczy kliknąć "Odśwież odnośniki" i wskoczą ci nowe linki z działającymi sopami.
http://livetv.sx/pl/eventinfo/369460_bayern_juventus/
jak ci się wysypie to wystarczy kliknąć "Odśwież odnośniki" i wskoczą ci nowe linki z działającymi sopami.
- kuba2424
- Juventino

Ściągnij Ace player i wejdź stronę http://livesport.ws/24675-fc_bayern-juventus_fc.html-10- pisze:Ludzie ratujcie ten ten kanał 257667 na spocaście padł pod koniec 1 połowy! Coś innego macie?
Jakość fenomenalna i nie tnie!