LM 14/15 (1/2): JUVENTUS 2-1 Real Madryt
- MCL
- Juventino
Wrócił do treningów indywidualnych, jak wyczytałem w jednym z niusów tu na JP. Powinien być gotowy na rewanż.LordJuve pisze:
Ponowię pytanie, czy Pogba będzie mógł zagrać w rewanżu?
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- wagner
- Juventino
Jestem przeszczęśliwy i dumny z tych chłopaków! Wybrałem się dla odmiany do bary by wraz z towarzystwem kibiców Juve/Real oglądać ten mecz. Zupełnie inny poziom odbioru meczu [polecam]. Jestem dumny, że wśród pokazujących #facku kibiców Realu, będąc w mniejszości wyszliśmy z podniesionymi głowami.
Analizy są zbędne. Karny był czy nie był, faul był czy nie był. Piszę posta na kompletnych emocjach i po prostu jestem dumny. Nikt z zawodników się nie przestraszył. Ten Real z takimi możliwościami nie był, aż taki straszny, a my, tak MY, Juventus, pokazaliśmy jaja. Jak grać. Awans jest jak najbardziej w zasięgu ręki.
Analizy są zbędne. Karny był czy nie był, faul był czy nie był. Piszę posta na kompletnych emocjach i po prostu jestem dumny. Nikt z zawodników się nie przestraszył. Ten Real z takimi możliwościami nie był, aż taki straszny, a my, tak MY, Juventus, pokazaliśmy jaja. Jak grać. Awans jest jak najbardziej w zasięgu ręki.
- Antek666
- Juventino
DziękujemyVolverin pisze:Wykonaliście plan minimum i w rewanżu może zdarzyć się wszystko. Szkoda, że nie wcisnęliście jeszcze trzeciej bramki, ale i tak jest dobrze. Trzymam za was kciuki w rewanżu.

Też mi się to podobało, taka wisienka na torcieSila Spokoju pisze:Zgadza się, jak Kielon biegł do Ronaldo to myślę, że każdy kibic Juve wiedział już jak to się skończy.rad pisze: Chiellini ładnie zatrzymał kontrę w 92 minucie
Piłka może przejść, ale zawodnik nigdy![]()

Sturaro też dał radę

Głowi się nad tym do czego by się tu przyczepić, lub go po prostu zatkałoMorgesztern pisze:Przy okazji: gdzie jest pumex? Nie, nie mówię tego złośliwie. Serio.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Zrobmy prosta matematyke: Pirlo mial wiecej dobrych zagran czy dziadowskich? Ja nie chce sie katowac i ogladac drugi raz calego meczu liczac mu to. Opykalismy Real glownie dzieki Buffonowi, Vidalowi, Markizowi, Tevezowi i Moracie. Obrony nie wyrozniam, bo przy golu Ronaldo zachowali sie jak slepe dzieci we mgle.zbysioJuve pisze:zabekmj23 pisze: 90 minut pirlo to kryminał
duzo naszych zagrozonych ewentualnym brakiem w finale....i to sami najlepsiDajcie spokój chłopaki, przynajmniej dzisiaj. Nie po takim meczu. Na pewno nie grał dziś źle walczył nawet wślizgami.Jacky pisze:Pirlo bilet do Afryki w jedna strone.
Teraz na spokojnie odnowa i relaksik, z Kaljari moga zagrac juniorzy, a pozniej uderzamy na Hiszpanie. Pogba, please... :roll:
A kto pamieta ta petarde Nedveda na 3:0 sprzed 12lat?Prokson pisze:to samo :oops:Bukol87 pisze:Nie wierzę, że ktoś, kto przeżył na własnej skórze Calcipoli i cały ten syf dzisiaj nie uronił zły. Ja się przyznaję i wcale nie jest mi z tego powodu wstyd.
.

Na Cytaty!Kiss pisze:no ale Lorente strugany z drewna...
PS.
Dlaczego mam wrazenie, ze polscy komantarze
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Mój faworyt ze strony Realu:
Mieliśmy pecha !!!? Carlo nie ma jaj ? Zgodze się z tym drugim. Ale zobaczcie jak zagrało Juve jak chłopy z jajami !!! Kasowali nas jak dziewczynki !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dziś najchętniej nie szedłbym spać, tylko całą noc czytał komentarze zaskoczonych kibiców Realu i innych drużyn
Mieliśmy pecha !!!? Carlo nie ma jaj ? Zgodze się z tym drugim. Ale zobaczcie jak zagrało Juve jak chłopy z jajami !!! Kasowali nas jak dziewczynki !
Dziś najchętniej nie szedłbym spać, tylko całą noc czytał komentarze zaskoczonych kibiców Realu i innych drużyn

- joy
- Katalończyk
Gratulacje! 
Fajnie oglądało się dzisiejsze spotkanie. Dużo gry box to box. Wieść gminna niesie, że Real nigdy nie wygrał w LM po porażce w pierwszym spotkaniu (10 podejść). Jak za Pirlo zagra Pogba to powinno być dobrze, oby tylko Juve nie ograniczyło się do obrony na SB.
Dla Barcelony to również dobra wiadomość, bo z Valencia Real będzie miał w głowie rewanż.

Fajnie oglądało się dzisiejsze spotkanie. Dużo gry box to box. Wieść gminna niesie, że Real nigdy nie wygrał w LM po porażce w pierwszym spotkaniu (10 podejść). Jak za Pirlo zagra Pogba to powinno być dobrze, oby tylko Juve nie ograniczyło się do obrony na SB.
Dla Barcelony to również dobra wiadomość, bo z Valencia Real będzie miał w głowie rewanż.
- MCL
- Juventino
Crunny pisze:Mój faworyt ze strony Realu:
Ciężko ich nazwać kibicami. Każdy rozsądny kibic nie skreślał nas w tym meczu, skreślały nas tylko pikniki, które piłką interesują od lat dwóch czy trzech...
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- Eric6666
- Juventino
przeskok niezły. Mimo wszystko trochę to odwróciło losy dwumeczu. Wystarczy pierwszy gol Juve i mecz wygląda miodnie. Jak wyglądał ten mecz? Cisnąc cisnąc cisnąć.... Real ledwo z połowy wychodził. Za tydzień? Modric i Benzema wchodzą i mecz wygląda inaczej. Niestety, ale 2-1 może być za mało. ALE MOŻE WYSTARCZYĆ!Crunny pisze:Nope. Kursy bukmacherów nadal wskazują na to, że Real jest faworytem do awansu (1,65 do 2,10). Przed meczem było aż 1,35 do 3,00 dla nich.Kiss pisze:jestesmy faworytem do awansu
Obawiam się wyjścia 3-5-2 i obrony wyniku od 1 minuty.... to może nas skarać. Niestety w kilkunastu minutach było widać brak doświadczenia i strach. Wielki plus dla Evry! Widać, że koleś w LM nie grał pierwszego spotkania i nie bał się walczyć.
Ps. nie rozumiem ich strachu. W reprezentacji większość z nich radziła sobie bez problemu z gwiazdkami, ale w klubie wygląda jakby pierwszy raz grali z graczami pokroju Ronaldo (Markiz

Ps2. cieszmy się meczem i tym wieczorem. Ile na to czekaliśmy? 12 lat? koniec narzekania! Czas celebrowania! FORZA JUVE! Storia di un grande amore!
+ kto przeszedł Dortmund ostatnio wygrywał LM?joy pisze:Gratulacje!

- LordJuve
- Juventino
Prawdziwy test dopiero przed Allegrim. Będzie musiał ustawić drużynę na atak. Musimy zabrać agresywnie, dynamicznie.
Jeżeli od pierwszej minuty zagramy na remis, to stwierdzę, że ten facet nie ma jednak oleju w głowie.
A przynajmniej nie zachowa się tak, jak przystoi na bardzo dobrego trenera.
Dzisiejszy mecz pokazał, że cofnięcie się do obrony i oddanie pola Realowi to prosta droga do utraty bramki.
Jeżeli od pierwszej minuty zagramy na remis, to stwierdzę, że ten facet nie ma jednak oleju w głowie.
A przynajmniej nie zachowa się tak, jak przystoi na bardzo dobrego trenera.
Dzisiejszy mecz pokazał, że cofnięcie się do obrony i oddanie pola Realowi to prosta droga do utraty bramki.
- Hołek
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Tak!!
Oszczedze tu wiele osob I nie przypomne co pisali przed meczem, ale swoje ego podbuduje. Mowilem, ze tak bedzie. Mowilem, ze czuje pozytywne prady
Po meczu szukalem ze szczegolna uwaga wypowiedzi panow @Pumexa I @Zahora. Dlaczego? Dletego, ze ci mężowie, nawet gdy Juve wygrywa, nawet gdy dominuje, nie poddaja sie emocjom I jako nieliczni, kieruja sie osadem stonowanym I powaznym. Ostatni sprawiedliwi wsrod niedojrzalej, tryskajacej hormonami gawiedzi Juvepoland. Tak tez pan @Zahor mnie zaskoczyl, poniewaz docenil dzisiejsza gre Juve I nawet nie zajaknal sie slowem, ze I tak jestesmy skazani na pozarcie przez obroncow tytulu. Wypowiedzi pana @Pumexa nie znalazlem, choc przyznaje, nie szukalem zbyt dokladnie. Kolejne male sukcesy.
Duma mnie rozpiera po dzisiejszym meczu. Tylko blagam, niech nikt nie pisze, ze Real mial slabszy dzien. Lazio, Fiorentina,Dortmund-wszyscy maja slabszy dzien jak graja z nami? Allegri kolejny raz obronil sie swoja decyzja,.
Oszczedze tu wiele osob I nie przypomne co pisali przed meczem, ale swoje ego podbuduje. Mowilem, ze tak bedzie. Mowilem, ze czuje pozytywne prady
Po meczu szukalem ze szczegolna uwaga wypowiedzi panow @Pumexa I @Zahora. Dlaczego? Dletego, ze ci mężowie, nawet gdy Juve wygrywa, nawet gdy dominuje, nie poddaja sie emocjom I jako nieliczni, kieruja sie osadem stonowanym I powaznym. Ostatni sprawiedliwi wsrod niedojrzalej, tryskajacej hormonami gawiedzi Juvepoland. Tak tez pan @Zahor mnie zaskoczyl, poniewaz docenil dzisiejsza gre Juve I nawet nie zajaknal sie slowem, ze I tak jestesmy skazani na pozarcie przez obroncow tytulu. Wypowiedzi pana @Pumexa nie znalazlem, choc przyznaje, nie szukalem zbyt dokladnie. Kolejne male sukcesy.
Duma mnie rozpiera po dzisiejszym meczu. Tylko blagam, niech nikt nie pisze, ze Real mial slabszy dzien. Lazio, Fiorentina,Dortmund-wszyscy maja slabszy dzien jak graja z nami? Allegri kolejny raz obronil sie swoja decyzja,.
Niektórzy ludzie postrzegają rzeczy w ich naturalnym stanie i zadają sobie pytanie: Dlaczego? Ja marzę o rzeczach, których nigdy nie było i mówię sobie: Dlaczego nie?
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Pokazaliśmy jaja. Wśród sezonowców Realu, którzy juz wyrzucają pół składu i trenera, ciężko wyczuć strach, ale ci prawdziwi kibice na pewno obawiają się rewanżu. Wystarczy im strzelenie jednej bramki, ale na tym poziomie nie będzie to takie proste. Jeden błąd i będą musieli strzelić 3 by awansować bezposrednio. Juventus bronić się umie, choc ten stracony gol to żenada. Nie moglem uwierzyc, ze tak latwo go straciliśmy. Sadze, ze mamy większe szanse na awans, ale doceniam klasę rywala. Momentami byli naprawdę galaktyczni. My zagraliśmy prosta pilke, ale skuteczną. BRAWO! Czekałem na taką chwile od 2003 roku. Coś niesamowitego!
FORZA JUVE!!!
- Arty83
- Juventino
Ja trochę ten strach rozumiem, dla niektórych taki sukces może się już nie powtórzyć. Dziś Pirlo kilka razy doprowadził mnie do palpitacji, Andrea już chyba nie ogarnia tempa.Ps. nie rozumiem ich strachu. W reprezentacji większość z nich radziła sobie bez problemu z gwiazdkami, ale w klubie wygląda jakby pierwszy raz grali z graczami pokroju Ronaldo (Markiz). Juventus jest w stanie to wygrać, problem będzie jeżeli przegrają go przed wyjściem na murawę.
- FelekJUVE
- Juventino
Czy tylko ja mysle ze gdyby nie Andrzej to by lepiej ten wynik wygladal? No i że trzyamamy go tylko ze wzgledu na wolne? Czy może za dużo %%?Arty83 pisze:Ja trochę ten strach rozumiem, dla niektórych taki sukces może się już nie powtórzyć. Dziś Pirlo kilka razy doprowadził mnie do palpitacji, Andrea już chyba nie ogarnia tempa.Ps. nie rozumiem ich strachu. W reprezentacji większość z nich radziła sobie bez problemu z gwiazdkami, ale w klubie wygląda jakby pierwszy raz grali z graczami pokroju Ronaldo (Markiz). Juventus jest w stanie to wygrać, problem będzie jeżeli przegrają go przed wyjściem na murawę.
Tak czy siak jestem dumny z chłopaków!! Oby w rewanżu był taki sam wynik dla nas