Stroje na sezon 2012/13
- Peter
- Juventino
Jakoś nie podoba mi się, że nie ma żadnych gwiazdek na koszulce. Gwiazdki były zawsze, a teraz koszulka bez nich wygląda dziwnie.
Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
- Kuben
- Juventino
pablito przecież prawdopodobnie zrezygnowaliśmy w ogóle z gwiazdek. Zamiast nich będzie to hasło pod herbem.
Popieram Mariana.
Widocznie Agnelli za głośno szczekał, wkurzył dziadostwo z LEGA i ci wylecieli z jakimś hakiem na nas. Jeśli tak jest, to nie ma co wyzywać naszego prezia bo nie wydaje mi się, że dobrowolnie zrezygnowałby z tych gwiazdek które hucznie ogłaszał i afiszował się nimi na każdym kroku... to byłaby top błazenada ever :doh:
Popieram Mariana.

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- francois
- Juventino
CudeńkoWojtek pisze:Oby nie ;pZawszeWierny pisze:Wydaje mi się, że to jest już 100% to co będzie, łącznie z domową:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 5511_n.jpg
Dużo bardziej wolę tą:
Jest świetna ; )

Tak wkomponowane logo bardzo mi się podoba. Znacznie lepiej to wygląda niż w linku ZawszeWiernego.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- pumex
- Juventino
Ale czegoś takiego nie będzie. Dobrze wiecie, jak prawdopodobnie będzie wyglądał podstawowy wzór, bez dodatków. Nie da się zmieścić tam napisu "jeep" bez wlepki (ewentualnie każda litera będzie oddzielona, ale to mało realne). Nie będzie żadnych "przerwanych" pasów z żółtymi końcówkami :roll:
Chyba pierwszy raz naprawdę żałuję, że w ogóle na koszulkach musi pojawić się sponsor, bo podstawowy wzór wygląda przecudnie
Chyba pierwszy raz naprawdę żałuję, że w ogóle na koszulkach musi pojawić się sponsor, bo podstawowy wzór wygląda przecudnie
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2012, 18:54 przez pumex, łącznie zmieniany 2 razy.

- PrzemasJuve
- Juventino
co nie zmienia faktu, ze tutaj tez jest chamska wklejka.. czy nie mozna normalnie wtopic napisu tak jak bylo na niektorych proponowanych strojach? mnie juz nawet gwiazdki czy tez ich brak tak nie nurtuja jak wlasnie tez sponsor...
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Mateuszello
- Juventino
Ale o czym tu mowa
W tym przypadku to musi być naprasowanka, bo logo nie jest prostokątem(jak New Holland), owalem(jak Tamoil). Nasze stroje są specyficzne, bo trudno dobrać kolor widoczny jednocześnie na białym i czarnym, co nie pozwala nawet na naklejenie osobnie literek(nawet żółty, jak czcionka na plecach, zapewne nie spełnia oczekiwań sponsora).
Tak jak wcześniej pisałem jedynym tego obejściem wydaję się czarne(białe) tło samej koszulki w danym miejscu i biały(czarny) napis
Ciekawe kiedy domowe będa prezentowane
Z jednej strony nawet fajnie, że wyjazdówki zostały pokazane ok. 3 tygodnie wcześniej niż zwykle odbywała prezentacja obu kompletów, ale z drugiej jest niesmak, że niejasny jest jeszcze do końca wygląd domowej 
Mam nadzieję, że bramkarskich nie dostaniemy tych z coraz większymi kółkami, gdzie centrum zaczyna się od herbu.

Tak jak wcześniej pisałem jedynym tego obejściem wydaję się czarne(białe) tło samej koszulki w danym miejscu i biały(czarny) napis
Ciekawe kiedy domowe będa prezentowane

Mam nadzieję, że bramkarskich nie dostaniemy tych z coraz większymi kółkami, gdzie centrum zaczyna się od herbu.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- SpectatorJuve
- Juventino
Juve to najlepszy klub na świecie, nie ma drugiego takiego. Ale uwierzcie mi. Kibice innych klubów mają ciekawsze zajęcia niz nabijanie sie ze "zbłaźnionego" Juventusu. O gwiazdkach i dwóch tytułach dyskutują tylko zagorzali kibice we Włoszech. Reszta nie wie nawet dokładnie o co chodzi.
FORZA JUVE
FORZA JUVE
- jareckik
- Juventino
http://img526.imageshack.us/img526/9664/hdj3002.jpg vs http://www.juvestore.com/images/product ... _J3002.jpg
Sam nie wiem... Zawsze muszą to tak zaprasowywać ? Nie mogą od razu zrobić liter?
Sam nie wiem... Zawsze muszą to tak zaprasowywać ? Nie mogą od razu zrobić liter?
- Marian.
- Juventino
Wydaję mi się, że jest to zabieg celowy. Jest to specjalnie tak naprasowane, żeby po prostu bardziej rzucało się w oczy. A jak wiemy sponsorowi zależy na reklamie. Niestety, my kibicie na tym cierpimy. Chociaż z drugiej strony - czy sponsor nie dostaje jakiegoś % zysków ze sprzedaży koszulek? Przecież wiadomym jest, że jeśli koszulka jest ładniejsza i bardziej się podoba kibicom, to chyba jasne, że więcej osób ją kupi. A jeżeli więcej osób kupi koszulkę to więcej $ powędruje do sponsora - w tym wypadku Jeep'a.jareckik pisze:
Optymalne umieszczenie logo sponsora na koszulce nie jest problemem, co potwierdza choćby to zdjęcie.

- Vojtimar
- Juventino
Skoro koszulka jest cała czarna to sam biały napis by wystarczył i tak żeby nazwa sponsora rzucała się w oczy. Szkoda że jest wlepka, aczkolwiek nasze wyjazdówki na przyszły sezon i tak są o niebo lepsze od poprzednich. Są ładne i rozważam zakup.
Z Juve na dobre i złe!
- badecki
- Juventino
Lega Calcio zatwierdziła nowe stroje Juventusu w tym napis pod logiem: 30 sul campo.
Wszystko zgodnie z przepisami.
http://www.calciomercato.com/altre-noti ... ova-831769
Wszystko zgodnie z przepisami.
http://www.calciomercato.com/altre-noti ... ova-831769
- Cabrini_idol
- Juventino
Ja tylko powiem tyle : K U P A.
Mialy byc 3 gwiazdki, caly Turyn swieci 3 gwiazdami, a tu nagle co ? K U P A.
Mialy byc 3 gwiazdki, caly Turyn swieci 3 gwiazdami, a tu nagle co ? K U P A.

- Alexis93
- Juventino
Nie rozumiem aż takiego lamentu o ten napis. Jeśli nie mogli by grać z trzema gwiazdkami bo Lega czy UEFA ma nagle takie a nie inne zdanie to nie rozumiem co miałby zrobić Agnelli, ten napis to jedyne wyjście żeby chociaż przykuć uwagę przeciętnych sympatyków na sprawę mistrzostw Juventusu. Fakt, nie jest to idealne rozwiązanie ale nie oczekujmy że nagle pójdziemy na wojnę z każda instytucją bo muszą być 3 gwiazdki. Chciałbym je jak każdy inny kibic ale jeśli nie można nic zrobić to chcę po prostu oglądać chłopaków na boiskach włoskich i europejskich i napis musi wystarczać.
Juventus na zawsze!
- przemal
- Juventino
Wyjazdówka bardzo fajna, domówka swietna (o ile ten projekt się potwierdzi, ale chyba dużo się ewentualna domówka od niego się różnić nie będzie) w końcu dopracowany pasiak bez udziwnień. Jak zwykle ogólny efekt psuje nieco wprasowane logo, ale i z nim ta koszulka prezentuje się pięknie.
Ciekawa sprawa z tym napisem, wg mnie zarząd wyszedł obronną ręką pomimo szumnie zapowiadanych 3 gwiazdek. Napis czy gwiazdki - w jakiś sposób trzeba pokazać 'prawidłową' ilość zdobytych mistrzostw. Bardziej mnie jednak zastanawia, co się stanie w przypadku zdobycia kolejnego scudetto czy dwóch. Wrócą do gwiazdek? zrezygnują i z gwiazdek i z napisu? czy może zmienią napis na '31 sul campo'?
Ciekawa sprawa z tym napisem, wg mnie zarząd wyszedł obronną ręką pomimo szumnie zapowiadanych 3 gwiazdek. Napis czy gwiazdki - w jakiś sposób trzeba pokazać 'prawidłową' ilość zdobytych mistrzostw. Bardziej mnie jednak zastanawia, co się stanie w przypadku zdobycia kolejnego scudetto czy dwóch. Wrócą do gwiazdek? zrezygnują i z gwiazdek i z napisu? czy może zmienią napis na '31 sul campo'?

- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
No właśnie chyba tak by było najlepiej. Można by w ten sposób zapoczątkować jakiś nowy zwyczaj w Juve, żeby zamiast gwiazdek umieszczać ten napis. No bo jeżeli teraz dajemy taki napis, a po zdobyciu kolejnych dwóch tytułów damy 3 gwiazdki, to będzie niemal równoznaczne z przyznaniem, że jednak mamy 30, a nie 32 tytuły.przemal pisze:Bardziej mnie jednak zastanawia, co się stanie w przypadku zdobycia kolejnego scudetto czy dwóch. Wrócą do gwiazdek? zrezygnują i z gwiazdek i z napisu? czy może zmienią napis na '31 sul campo'?