LaLiga
- bartol
- Juventino
Ronaldo zagra najprawdopodobniej w MU. Nie chodzi tu jednak o tego Ronaldo z Madrytu (bo on jest za słaby
) tylko Christiano Ronaldo ze Sportingu Lisbona. Zrobił wrażenie na kierownictwie MU po wygranym meczu Sportingu z MU 3-1 wypracowując 2 bramki. MU ma podobno za niego zapłacić 12 mln euro.
Podobno sprawa transferu jest przesądzona, ale ja bym na to spojrzał z przymrużeniem oka. Pozdrawaim

Podobno sprawa transferu jest przesądzona, ale ja bym na to spojrzał z przymrużeniem oka. Pozdrawaim
- BianconeriFan
- Juventino
To ciekawe... C. Ronaldo w Man Utd
i za 12 mln euro... nie wiem tylko, czy znalazłby miejsce u nich w zespole... pomoc/atak...???

- Mania
- Juventino
Ronaldo w Manchesterze... jejku,jejku- ale się zdziwiłam... Zresztą to mogłoby być nawet ciekawe- myślę tu o tym cieniasie z rEALU- jak on sprawdziłby się w Premiership? Jeśli chodzi o tego drugiego Ronaldo- nie bardzo wiem kim on jest, niemniej życzę mu dużo szczęścia (nie mam na myśi oczywiście zdobycia Champions League z Manchesterem).
Agnieszka
Agnieszka
- mr.krzysiek
- Juventino
ludzie, jak mnie takie infoemacje na onecie lub wp wkurzają, w temacie wyraźnie pisze RPNALDO w man utd, każdy myśli, że chodzi o tego z realu, wchodzą a tam jakiś kolo z sporingu. Ile już onet i wp takich tytułów pocisneli to szkoda gadać !!!
W Krakowie, Krakowie, Krakowie
gdzie najlepsi kibice w Polsce są - wierny i oddany Wiśle Kraków
gdzie najlepsi kibice w Polsce są - wierny i oddany Wiśle Kraków
- Olszan
- Juventino
Dobrze dobrze on przecież nazywa się Ronaldo tak samo jak np Mutu w Chelsea nie napiszesz chyba Adriano Mutu w Chelsea tylko Mutu w Chelsea A propo Luiz Nazario De Lima Ronaldo z Realu nie dorasta do pięt dla Ronaldo ze Sportingu
Zawsze Wierni ! ! !
- daras
- Juventino
ale żem sie zdziwił jak to usłyszałem w radiu :shock: ... dopiero po chwili powiedzieli ze chodzi o kogos innego... zobaczymy czy to pomoze man u, chociaz watpie, chwilami zaczynalem ich lubic po tym jak ferguson doradzal Lippiemu jak pokonac real, ale bez beckhama i verona to moze byc inna druzyna
I LOVE JUVE, dziękujmy Bogu że stworzył coś tak wspaniałego
- RUDI
- Juventino
Hehehe tez sie zdziwilem w pierwszej chwili pomysalem : "o Real sprzedal swojego el Grubaso :" pozniej wszytsko sie wyjasnilo. A co do samego pilkarza to kurcze skubany jest dobry i ma tylko 18 lat, przed nimi wielka kariera
A co do Onetu to oni chyba kochaja robnic taki zamet jak to juz ktos wspomnial w tym temacie
A co do Onetu to oni chyba kochaja robnic taki zamet jak to juz ktos wspomnial w tym temacie
FORZA JUVE
- BIGGI
- Qualità Juventino
hehe albo jak napisali ze ZURAW zagra w Kaiserslautern, mysle sobie o kurde co jest...a tu chodziło o Dariusza Zurawia a nie Zurawskiegomr.krzysiek pisze:ludzie, jak mnie takie infoemacje na onecie lub wp wkurzają, w temacie wyraźnie pisze RPNALDO w man utd, każdy myśli, że chodzi o tego z realu, wchodzą a tam jakiś kolo z sporingu. Ile już onet i wp takich tytułów pocisneli to szkoda gadać !!!

- juveluck
- Juventino
To bardzo utalentowany gracz, siwtny mecz zagral wlasnie przeciwko MU. Dalo to do myslenia ich dzilacza i zrobili bardzo dobry ruch kupujac tego pilkarza. Z checia zobaczyl bym go w Juve bo kiedys juz bardzo nieldugo bedzie to wielki zawodnik

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- bartol
- Juventino
El Grubaso - dobre. Ale w całej niechęci do tego zawodnika musicie przyznać, że nadal się trzyma!RUDI pisze:Hehehe tez sie zdziwilem w pierwszej chwili pomysalem : "o Real sprzedal swojego el Grubaso :" pozniej wszytsko sie wyjasnilo. A co do samego pilkarza to kurcze skubany jest dobry i ma tylko 18 lat, przed nimi wielka kariera