Mecze Juve w TV
- sikor.29
- Juventino
Ja planuje kupić arabów w tym sklepie. Karta plus dekoder za łącznie 700 plz.
http://www.dmtrade.pl/index.php?p1546,a ... access-4-0
http://www.dmtrade.pl/index.php?p1546,a ... access-4-0
- Mate.G
- Juventino
Tracicie kasę, ruskie sopcasty mają bardzo dobrą jakość. 1800kbs i oglądam spokojnie sobie na 22 cale z bardzo fajną jakośćią. 3000kbs spokojnie można podpiąć PC'ta pod TV i oglądać z ładnym obrazem. Mi na 6mb wszystko śmiga jak należy.
- CzarnyZkultury
- Juventino
heh widzisz taki dm 800 HD kosztuje 700zl. jednak za krótko siedzisz w temacie.maydayxxx pisze:DM to wysokie koszta maja swoja wartosc ale znam zamienniki ktore kosztuja w granicach 500-700 zł z opcja full hd i wcale od nich nie odbiegaja. A uwierz mi ze w tym troche juz siedze
- CzarnyZkultury
- Juventino
a po kiego grzyba ci niemiecki oryginał? :doh:
tylko klony. obraz masz ten sam :roll:
- meda11
- Juventino
Wspomniałem o tym żeby niektórzy wiedzieli o czym Ty mówisz. Po kiego niemiecki oryginał? Z jednej strony konstrukcja przy której jakości (trwałości) czuwają niemieccy twórcy, a z drugiej chińska fabryka podróbek. Dla wielu ludzi ma to znaczenie, bo wydając 700-800 zł chcą mieć pewność, że przynajmniej przez okres gwarancyjny (2 lata) sprzęt nie nawali, a nawet jak zdarzy się cud to jego egzemplarz zostanie naprawiony/wymieniony na nowy. W chińskim przypadku masz rok i co? Będziesz ugadywał się ze sprzedawcą z allegro? Do tego dochodzą różne wersje niby tego samego klona - że w jednych lepszej jakości podzespoły a w drugich gorsze. To nie jest zakup kalkulatora tylko sprzętu za blisko tysiąc złotych więc nie mów, że to nie robi różnicy ludziom.CzarnyZkultury pisze:a po kiego grzyba ci niemiecki oryginał? :doh:
Mówisz ten sam obraz. Niektórzy zadowolą się podróbką za 150-200 zł koszulki NBA, a inni będą woleli wydać 600 zł i mieć oryginalną meczówkę swojej ulubionej drużyny. Niby obie wyglądają tak samo po zawieszeniu na ścianie ale...
- maydayxxx
- Juventino
ja posiadam tunery z ab com i to nie są żadne chińskie produkcje. i powiem szczerze, że nie narzekam. Mam też w domu orginalna DM500 i ani na jedno ani na drugie nigdy mnie nie zawiodło. Co z tego, że kupisz tunka DM za 2k jak ty jego możliwości nie wykorzystujesz nawet w 20 %
więc po co brać coś co jest kombajnem a nie wiedzieć jak go w pełni wykorzystać, moim zdanie jest to zbędne wywalanie kasy w błoto, ja przed każdą zmiana sprawdzałem parametry i wiedziałem do czego co mi jest potrzebne:)

- TheDomin07
- Juventino
Zapowiada się jeden z najgorszych sezonów.Nie ma gdzie Juve oglądac ...nie myślałem że dożyje do takiego momentu. 

- Wojtek
- Juventino
Jeden z najgorszych sezonów ze względu na co? Na warunki w jakich się ogląda mecze?TheDomin07 pisze:Zapowiada się jeden z najgorszych sezonów.Nie ma gdzie Juve oglądac ...nie myślałem że dożyje do takiego momentu.
Ja na ten przykład całe życie oglądam Juve na necie, jedyne mecze Juve które widziałem w TV to te z CL które pokazywały TVP czy Polsat i jakoś nie narzekam ;P
- rufi8
- Juventino
Ja mam analogiczną sytuację, dodałbym tylko do tego Finał Coppa Italia na Orange Sport. Jak mam słuchać wynurzeń Szpakowskiego czy innych "znawców" calcio to już wolę mecze w necie po rusku ale w jakości hd.Wojtek pisze:
Ja na ten przykład całe życie oglądam Juve na necie, jedyne mecze Juve które widziałem w TV to te z CL które pokazywały TVP czy Polsat i jakoś nie narzekam ;P
- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
To strasznie mi jest cię żal. Poważnie.Wojtek pisze:Jeden z najgorszych sezonów ze względu na co? Na warunki w jakich się ogląda mecze?TheDomin07 pisze:Zapowiada się jeden z najgorszych sezonów.Nie ma gdzie Juve oglądac ...nie myślałem że dożyje do takiego momentu.
Nawet zobaczyć i usłyszeć przez tv jak kibice na stadionie śpiewają hymn to nakręca człowieka mega pozytywnie na cały mecz. Szkoda, że frajerzy z C+ tak postąpili, ale oglądanie meczu w hd, a oglądanie stream po arabsku czy jeden pan bóg (taki czy owaki) wie po jakiemu to porażka

- Krystek
- Juventino
Na ruskich streamingach słychać bardzo dobrze kibiców i obraz porównywalny z HD. Sam też zawsze oglądam Serie A przez internet, a jak są jakieś inne rozgrywki w polskiej TV, innej niż C+ to wtedy oglądam w TV.Bobby X pisze:To strasznie mi jest cię żal. Poważnie.Wojtek pisze:Jeden z najgorszych sezonów ze względu na co? Na warunki w jakich się ogląda mecze?TheDomin07 pisze:Zapowiada się jeden z najgorszych sezonów.Nie ma gdzie Juve oglądac ...nie myślałem że dożyje do takiego momentu.
Nawet zobaczyć i usłyszeć przez tv jak kibice na stadionie śpiewają hymn to nakręca człowieka mega pozytywnie na cały mecz. Szkoda, że frajerzy z C+ tak postąpili, ale oglądanie meczu w hd, a oglądanie stream po arabsku czy jeden pan bóg (taki czy owaki) wie po jakiemu to porażkaDla mnie kibica, który ma w domu C+ od 1999 roku tylko i wyłącznie dla Serie A to sytuacja dziwna i szczerze to nie wiem co zrobię w grudniu kiedy to kończy się obecna umowa. No chyba, że tvp sport się zdecyduje, ale w ogóle nie daję temu wiary.
Forza Juve!
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Niektórzy mają w domu dupny internet. livefootball.ws nie wchodzi w grę dla wielu. Co takim osobom polecisz, kiedy, ktoś ma limit na ilość pobieranych danych, nie puszczą meczu, ani w tv, ani w knajpie, a najbliższa z włoską telewizją jest 200 km dalej? Ja sobie poradzę (oglądnę u kogoś kto ma sensowny internet, pojadę na studia, a tam już dobry net, knajpa z sky itp).
Zresztą dla mnie nie ma lepszych warunków na oglądanie meczu niż w knajpie ze znajomymi (nie licząc stadionu). Walić internet. Oglądanie dla samego meczu stało się dla mnie nudne (ale i tak oglądnę). Musi być w jakiejkolwiek telewizji, bo bez tego nie ma zabawy.
Zresztą dla mnie nie ma lepszych warunków na oglądanie meczu niż w knajpie ze znajomymi (nie licząc stadionu). Walić internet. Oglądanie dla samego meczu stało się dla mnie nudne (ale i tak oglądnę). Musi być w jakiejkolwiek telewizji, bo bez tego nie ma zabawy.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Myzarel
- Juventino
Ta Felicita to nam z nieba spadła naprawdęPush3k pisze: ...knajpa z sky itp

Powiem tak - nigdy nie miałem Cyfry +, zawsze sobie jakoś radziłem z oglądaniem w necie ale najbardziej boli to że masa osób i ekip straci możliwość obejrzenia Serie A w knajpach i wspólnego emocjonowania się grą swoich ulubieńców...
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti