Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
sikor.29

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 18:13

Ja planuje kupić arabów w tym sklepie. Karta plus dekoder za łącznie 700 plz.
http://www.dmtrade.pl/index.php?p1546,a ... access-4-0

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 19:17

Tracicie kasę, ruskie sopcasty mają bardzo dobrą jakość. 1800kbs i oglądam spokojnie sobie na 22 cale z bardzo fajną jakośćią. 3000kbs spokojnie można podpiąć PC'ta pod TV i oglądać z ładnym obrazem. Mi na 6mb wszystko śmiga jak należy.

CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 19:27

maydayxxx pisze:DM to wysokie koszta maja swoja wartosc ale znam zamienniki ktore kosztuja w granicach 500-700 zł z opcja full hd i wcale od nich nie odbiegaja. A uwierz mi ze w tym troche juz siedze :)
heh widzisz taki dm 800 HD kosztuje 700zl. jednak za krótko siedzisz w temacie.

vieira4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 19:29

Pozostaje nic innego niż oglądać z każdym dniem Sportowe Wiadomości- jak podają że kupili jakieś prawa to zazwyczaj właśnie tam ustami żelusia Kurzajewskiego.

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2012, 21:24

CzarnyZkultury pisze:heh widzisz taki dm 800 HD kosztuje 700zl. jednak za krótko siedzisz w temacie.
700 zł to kosztuje chiński klon, a nie oryginalny DM 800 HD.

Obrazek
CzarnyZkultury

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2012, 12:13

a po kiego grzyba ci niemiecki oryginał? :doh:
tylko klony. obraz masz ten sam :roll:

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2012, 14:17

CzarnyZkultury pisze:a po kiego grzyba ci niemiecki oryginał? :doh:
tylko klony. obraz masz ten sam :roll:
Wspomniałem o tym żeby niektórzy wiedzieli o czym Ty mówisz. Po kiego niemiecki oryginał? Z jednej strony konstrukcja przy której jakości (trwałości) czuwają niemieccy twórcy, a z drugiej chińska fabryka podróbek. Dla wielu ludzi ma to znaczenie, bo wydając 700-800 zł chcą mieć pewność, że przynajmniej przez okres gwarancyjny (2 lata) sprzęt nie nawali, a nawet jak zdarzy się cud to jego egzemplarz zostanie naprawiony/wymieniony na nowy. W chińskim przypadku masz rok i co? Będziesz ugadywał się ze sprzedawcą z allegro? Do tego dochodzą różne wersje niby tego samego klona - że w jednych lepszej jakości podzespoły a w drugich gorsze. To nie jest zakup kalkulatora tylko sprzętu za blisko tysiąc złotych więc nie mów, że to nie robi różnicy ludziom.

Mówisz ten sam obraz. Niektórzy zadowolą się podróbką za 150-200 zł koszulki NBA, a inni będą woleli wydać 600 zł i mieć oryginalną meczówkę swojej ulubionej drużyny. Niby obie wyglądają tak samo po zawieszeniu na ścianie ale...

Obrazek
maydayxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2012, 14:25

ja posiadam tunery z ab com i to nie są żadne chińskie produkcje. i powiem szczerze, że nie narzekam. Mam też w domu orginalna DM500 i ani na jedno ani na drugie nigdy mnie nie zawiodło. Co z tego, że kupisz tunka DM za 2k jak ty jego możliwości nie wykorzystujesz nawet w 20 % :) więc po co brać coś co jest kombajnem a nie wiedzieć jak go w pełni wykorzystać, moim zdanie jest to zbędne wywalanie kasy w błoto, ja przed każdą zmiana sprawdzałem parametry i wiedziałem do czego co mi jest potrzebne:)

Obrazek
TheDomin07

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2012, 01:51

Zapowiada się jeden z najgorszych sezonów.Nie ma gdzie Juve oglądac ...nie myślałem że dożyje do takiego momentu. :(

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2012, 16:20

TheDomin07 pisze:Zapowiada się jeden z najgorszych sezonów.Nie ma gdzie Juve oglądac ...nie myślałem że dożyje do takiego momentu. :(
Jeden z najgorszych sezonów ze względu na co? Na warunki w jakich się ogląda mecze?

Ja na ten przykład całe życie oglądam Juve na necie, jedyne mecze Juve które widziałem w TV to te z CL które pokazywały TVP czy Polsat i jakoś nie narzekam ;P

rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2012, 16:41

Wojtek pisze:

Ja na ten przykład całe życie oglądam Juve na necie, jedyne mecze Juve które widziałem w TV to te z CL które pokazywały TVP czy Polsat i jakoś nie narzekam ;P
Ja mam analogiczną sytuację, dodałbym tylko do tego Finał Coppa Italia na Orange Sport. Jak mam słuchać wynurzeń Szpakowskiego czy innych "znawców" calcio to już wolę mecze w necie po rusku ale w jakości hd.

Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2012, 16:48

Wojtek pisze:
TheDomin07 pisze:Zapowiada się jeden z najgorszych sezonów.Nie ma gdzie Juve oglądac ...nie myślałem że dożyje do takiego momentu. :(
Jeden z najgorszych sezonów ze względu na co? Na warunki w jakich się ogląda mecze?

To strasznie mi jest cię żal. Poważnie.
Nawet zobaczyć i usłyszeć przez tv jak kibice na stadionie śpiewają hymn to nakręca człowieka mega pozytywnie na cały mecz. Szkoda, że frajerzy z C+ tak postąpili, ale oglądanie meczu w hd, a oglądanie stream po arabsku czy jeden pan bóg (taki czy owaki) wie po jakiemu to porażka :angry: Dla mnie kibica, który ma w domu C+ od 1999 roku tylko i wyłącznie dla Serie A to sytuacja dziwna i szczerze to nie wiem co zrobię w grudniu kiedy to kończy się obecna umowa. No chyba, że tvp sport się zdecyduje, ale w ogóle nie daję temu wiary.

:allegri: na śmietnik
Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2012, 17:29

Bobby X pisze:
Wojtek pisze:

To strasznie mi jest cię żal. Poważnie.
Nawet zobaczyć i usłyszeć przez tv jak kibice na stadionie śpiewają hymn to nakręca człowieka mega pozytywnie na cały mecz. Szkoda, że frajerzy z C+ tak postąpili, ale oglądanie meczu w hd, a oglądanie stream po arabsku czy jeden pan bóg (taki czy owaki) wie po jakiemu to porażka :angry: Dla mnie kibica, który ma w domu C+ od 1999 roku tylko i wyłącznie dla Serie A to sytuacja dziwna i szczerze to nie wiem co zrobię w grudniu kiedy to kończy się obecna umowa. No chyba, że tvp sport się zdecyduje, ale w ogóle nie daję temu wiary.
Na ruskich streamingach słychać bardzo dobrze kibiców i obraz porównywalny z HD. Sam też zawsze oglądam Serie A przez internet, a jak są jakieś inne rozgrywki w polskiej TV, innej niż C+ to wtedy oglądam w TV.

Forza Juve!
Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2012, 18:15

Niektórzy mają w domu dupny internet. livefootball.ws nie wchodzi w grę dla wielu. Co takim osobom polecisz, kiedy, ktoś ma limit na ilość pobieranych danych, nie puszczą meczu, ani w tv, ani w knajpie, a najbliższa z włoską telewizją jest 200 km dalej? Ja sobie poradzę (oglądnę u kogoś kto ma sensowny internet, pojadę na studia, a tam już dobry net, knajpa z sky itp).

Zresztą dla mnie nie ma lepszych warunków na oglądanie meczu niż w knajpie ze znajomymi (nie licząc stadionu). Walić internet. Oglądanie dla samego meczu stało się dla mnie nudne (ale i tak oglądnę). Musi być w jakiejkolwiek telewizji, bo bez tego nie ma zabawy.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2012, 18:24

Push3k pisze: ...knajpa z sky itp
Ta Felicita to nam z nieba spadła naprawdę ;)

Powiem tak - nigdy nie miałem Cyfry +, zawsze sobie jakoś radziłem z oglądaniem w necie ale najbardziej boli to że masa osób i ekip straci możliwość obejrzenia Serie A w knajpach i wspólnego emocjonowania się grą swoich ulubieńców...

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
ODPOWIEDZ