Transfery w Europie
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
I większość psioczyła, a ja wiedziałem (z FM'a) że to porządny grajek
Wystarczyło dać 5iątaka.
Giacobbneri, chyba czas byś zmienił podpis

Giacobbneri, chyba czas byś zmienił podpis

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Ten Rodriguez... czy on jest wart takich pieniędzy? Nie śledzę szczególnie Porto, ale jak czasem zdarzyło mi się oglądać mecz Smoków to jakoś szczególnie w pamięć mi nie zapadł.
Tak czy inaczej, w Portugalii to jednak potrafią robić interesy.
W sumie to zmienię swoje pytanie. Znając skłonności portugalskich klubów do zawyżania cen swoich zawodników to zapytam: czy ten Rogriguez jest wart chociaż połowę tego, czego oczekuje Porto?

Tak czy inaczej, w Portugalii to jednak potrafią robić interesy.
W sumie to zmienię swoje pytanie. Znając skłonności portugalskich klubów do zawyżania cen swoich zawodników to zapytam: czy ten Rogriguez jest wart chociaż połowę tego, czego oczekuje Porto?
- Vimes
- Juventino
Mario Mandżukić w Bayernie, niektórzy tutaj kręcili nosem na taki transfer do Juve, a Bayern się połakomił. Nie mówię, że chciałbym go u nas. Aczkolwiek jestem zaskoczony tym transferem.
- Łoles
- Juventino
Dokładnie tak jak napisał OŁ_Je będzie zmiennikiem, tylko ciekawe czy taka rola mu sie spodoba
bo mi się wydaje że nie bardzo.

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- PlanetJuve
- Juventino
Tylko, że bayern już wcześniej zakontraktował Pizzaro z Werderu do takiej roli.
Jordi Alba w Barcelonie..
Jordi Alba w Barcelonie..
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Dobry transfer Katalońców. Co prawda zaczynał karierę w Barcelonie, ale to w Valencii zrobili z niego piłkarza, u nich debiutował w lidze, w Europie, jako zawodnik Valencii został reprezentantem Hiszpanii. Teraz za 14 mln biorą w pełni ukształtowanego piłkarza. W sumie nie dużo.Paweljuve2006 pisze:Jordi Alba w Barcelonie..
Szkoda mi Nietoperzy. Przepaść między nimi a wielką dwójką się powiększa.
- PlanetJuve
- Juventino
3,5 mln za sezon ..Vimes pisze: Trochę zdziwiło mnie, że piłkarz w sile wieku ma ochotę na taką rolę. Tak dobrze płacą w tym Bayernie?
- francois
- Juventino
Bayern oprócz wspomnianego Pizzaro na pozycji zmiennika Gomeza miał także zdolnego Petersena, który radził sobie całkiem przyzwoicie. Mandzukić idzie w ślady Olicia - myślę, że w Bawarii da sobie radę.
Tak na marginesie - Mandzukić mógł być następcą Lewego w Lechu
Tak na marginesie - Mandzukić mógł być następcą Lewego w Lechu

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- rufi8
- Juventino
http://www.psgfc.pl/news/Lavezzi-juz-w-Paryzu-724
Ciekawe za ile pójdzie, chyba możemy zapomnieć o Cavanim, De Laurentis nie pozbędzie się w jednym mercato dwóch gwiazd.
Ciekawe za ile pójdzie, chyba możemy zapomnieć o Cavanim, De Laurentis nie pozbędzie się w jednym mercato dwóch gwiazd.
- francois
- Juventino
Dokładnie taką samą myśl miałem w pierwszej chwili w kontekście Cavaniego. Znając PSG Napoli dobrze wyjdzie na tym transferze. A następcą Lavezziego może zostać Vargas, który dotychczas miał mało miejsca w zespole.rufi8 pisze:http://www.psgfc.pl/news/Lavezzi-juz-w-Paryzu-724
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- wojczech7
- Juventino
Myślę, że Lavezziego zastąpi Insigne, który wraca z Pescary, a z sylwetki i stylu bardzo Argentyńczyka przypomina.francois pisze:Dokładnie taką samą myśl miałem w pierwszej chwili w kontekście Cavaniego. Znając PSG Napoli dobrze wyjdzie na tym transferze. A następcą Lavezziego może zostać Vargas, który dotychczas miał mało miejsca w zespole.rufi8 pisze:http://www.psgfc.pl/news/Lavezzi-juz-w-Paryzu-724
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."