Nowy Trener?
- thor21
- Juventino
Tak jasne,taka sama plotka jak z pewnym Holendrem w zeszłym sezonie.Ja jestem za zatrudnieniem trenera "tyrana" ,coś jak Capello czy Trap.Który pogonił by tą zgraje piłkarzyków ,którzy bezszczelnie profanują koszulke Juventusu i pobieraja pensje za nic.Jeśli się ich nie uda to wziąć Lippiego ,jest wolny.A z tym Boasem to kolejna głupia plotka jakiegoś pseudodziennikarza ,który chce zarobić na robieniu sensacji.A nawet jakby to była prawda ,to wątpie żeby ten trener ,wogóle by poszedł do tak naprawdę "średniaka" ligi włoskiej.Mietson pisze:http://www.pilka.pl/villas-boas-trenerem-juventusu
Tutaj po polsku. Szkoda tylko, że z tego newsa nic nie wynika. Ja oczywiście jestem za. Za tym, żeby go zatrudnić i, przede wszystkim, dać mu wolną rękę w doborze piłkarzy. Marotta ma służyć jedynie do wykonywania jego życzeń
- pan Zambrotta
- Juventino
- deszczowy
- Juventino
Znaczy ten... że niby ten Villas Boas został na pokładzie tego UFO zapłodniony i urodził trenera Porto, a on jest geniuszem bo ma geny kosmitów? To w takim razie coś dla Mietsona chyba.
- bendzamin
- Redaktor
Z pewnoscia koles rzuci w cholere idace pewnie na mistrza i grajace w 1/8 LE Porto, wsiadzie na rower i pojedzie do Turynu ratowac Juventus. Zaraz bedzie news, ze widziano go w jednej z turynskich budek z kebabem :lol: Jesli juz by mial do nas przyjsc, to po sezonie.
A na teraz trzeba kogos w roli strazaka, zeby bylo jeszcze po co komus po sezonie przychodzic. Dawajcie Trapa albo Capello.
A na teraz trzeba kogos w roli strazaka, zeby bylo jeszcze po co komus po sezonie przychodzic. Dawajcie Trapa albo Capello.
- wagner
- Juventino
gucio_juve pisze:100x TAAAK!
Wreszcie przyszedłby ktoś z fantazją i pomysłami na grę! To chyba byłby najlepszy transfer Juventusu, bo moim zdaniem gdyby już teraz ten pan siedział na ławce "Starej Damy" to zajmowalibyśmy miejsce w pierwszej trójce.
Mietson pisze:http://www.pilka.pl/villas-boas-trenerem-juventusu
Tutaj po polsku. Szkoda tylko, że z tego newsa nic nie wynika. Ja oczywiście jestem za. Za tym, żeby go zatrudnić i, przede wszystkim, dać mu wolną rękę w doborze piłkarzy. Marotta ma służyć jedynie do wykonywania jego życzeń
no dobra ale kto to jest ? że taki optymizmy z was bijeAntichrist pisze:Andre Villas Boas również jest łączony przez prasę jako następca Del Neriego. Spora grupa osób przywitałaby go z otwartymi ramionami.

- pan Zambrotta
- Juventino
deszczowy, sądząc po Twoim toku myślenia, poczucia humoru (?) i działania na tym forum, myślałem że to Ty nam będziesz mógł coś więcej powiedzieć o tych kosmitach.deszczowy pisze:Znaczy ten... że niby ten Villas Boas został na pokładzie tego UFO zapłodniony i urodził trenera Porto, a on jest geniuszem bo ma geny kosmitów? To w takim razie coś dla Mietsona chyba.
- deszczowy
- Juventino
To nie ja tu jakieś ufologiczne cuda wynajduję, Misiu. Daj buzi i nie wyzłośliwiaj się :*pan Zambrotta pisze:deszczowy, sądząc po Twoim toku myślenia, poczucia humoru (?) i działania na tym forum, myślałem że to Ty nam będziesz mógł coś więcej powiedzieć o tych kosmitach.deszczowy pisze:Znaczy ten... że niby ten Villas Boas został na pokładzie tego UFO zapłodniony i urodził trenera Porto, a on jest geniuszem bo ma geny kosmitów? To w takim razie coś dla Mietsona chyba.
A tak na serio: możemy sobie gdybać, kogo byśmy chcieli, czy Villasa, czy Boasa, czy... no, sami wiecie, ale w TYM momencie, to my nie mamy szans na nikogo lepszego, niż Conte, czy inny Benitez. Wynalazki, nadzieje myśli trenerskiej - to po sezonie. Teraz, to my potrzebujemy strażaka.
A ja bym na przykład chciał trenera Borussii.
- bendzamin
- Redaktor
Przez jakis czas byl asystentem Murinjo, potem jakis czas trenowal Academice, przed wakacjami objal Porto. U nich pewnie idzie na mistrza, a jego wizytowka moze byc % wygranych meczow - w Porto wynosi on ponad 85% :o 36 meczow wygranych, 3 remisy, 3 przegrane. 3 mecze przegrac to u nas niektorzy trenerzy potrafia w ciagu tygodnia.wagner pisze: no dobra ale kto to jest ? że taki optymizmy z was bijeja Porto straciła z pola widzenia jakieś 2 lata temu . . więc ? jakaś wizytówka trenera ?
![]()
sukcesy czy coś ?
Tak czy siak, na chwile obecna raczej mocno fikcyjna kandydatura.
- wagner
- Juventino
ojej , przepraszam bardzo że nie sprawdzam kto ma jakiego asystenta :roll:beka pisze:Przez jakis czas byl asystentem Murinjo,
jak dla mnie 0 argument, Carlos Queiroz też byl dobrym asystentem :lol:
beka pisze:potem jakis czas trenowal Academice,
okiej, fakt, a Del Neri kiedyś trenował Sampadorie i co z tego ?
beka pisze:przed wakacjami objal Porto. U nich pewnie idzie na mistrza, a jego wizytowka moze byc % wygranych meczow - w Porto wynosi on ponad 85% :o 36 meczow wygranych, 3 remisy, 3 przegrane.
jeszcze sobie niektórzy nie uświadomili że Juventus, a Sampadoria, Porto czy inne dobre drużyny to zupełnie inna bajka

przyszedł by do nas to miał by przegrane co 50% meczów. . dajmy mu jeszcze złapać doświadczenia i nie niszczmy mu może kariery . co w na to?

- Monte Cristo
- Juventino
Juz domeczmy sie z tym Del Nerim do wakacjii. Bo niby teraz to kto? I tak juz do LM sie nie zalapiemy, wiec nie ma co. Jedyny ktory by mogl nas objac w obecnej chwili to Lippi a z nim to nie wiadomo jak jest, moze sie okazac strzalem w 10 a moze sie okazac takim samym niewypalem jak podczas MS 2010.
Gdyby po sezonie stery przejal Deschamps... zesral bym sie ze szczescia.
Ale i tak moje najwieksze marzenie to Hiddink lub Prandelli, szkoda ze wszystkie opcje ktore wymienilem sa zupelnie nie realne.
Gdyby po sezonie stery przejal Deschamps... zesral bym sie ze szczescia.
Ale i tak moje najwieksze marzenie to Hiddink lub Prandelli, szkoda ze wszystkie opcje ktore wymienilem sa zupelnie nie realne.
- Wojtek
- Juventino
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... j_juve.php

No może za 10 lat kiedy już będzie miał za sobą pare lat trenerki
A co do zastępcy Del Neriego. To z wymienionych w newsie to Capello albo Spaletti.
Kolejny bezrobotny pewnie jeszcze w tym tygodniu albo w następnym to Rossi z Palermo który wyleci z hukiem
Szacun. Nie pcha się tam gdzie go nie trzeba. Dobrze wie że mógłby stracić zaufanie tifosich gdyby mu nie wyszło z trenerką z Ciro FerrarzeDzisiejszy tuttosport sugeruje, że o rolę tymczasowego szkoleniowca poproszony został Pavel Nedved, lecz odmówił przyjęcia tej posady.

No może za 10 lat kiedy już będzie miał za sobą pare lat trenerki

A co do zastępcy Del Neriego. To z wymienionych w newsie to Capello albo Spaletti.
Kolejny bezrobotny pewnie jeszcze w tym tygodniu albo w następnym to Rossi z Palermo który wyleci z hukiem