Nowy Trener?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
Zablokowany
Kogucik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 13:36

Jak dla mnie trener marzenie :-D Dać mu wolną rękę co do wyboru zawodników i OGIEŃ :-D

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 13:41

Ok. Jesli juz chcemy zmieniac trenera w polowie sezonu, to wlasnie na takiego :ok:

Niemniej, nie wierze w to, ze z dnia na dzien, facet zostawi wszystko i przeniesie sie do Juve.

thor21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 13:46

Mietson pisze:http://www.pilka.pl/villas-boas-trenerem-juventusu

Tutaj po polsku. Szkoda tylko, że z tego newsa nic nie wynika. Ja oczywiście jestem za. Za tym, żeby go zatrudnić i, przede wszystkim, dać mu wolną rękę w doborze piłkarzy. Marotta ma służyć jedynie do wykonywania jego życzeń :)
Tak jasne,taka sama plotka jak z pewnym Holendrem w zeszłym sezonie.Ja jestem za zatrudnieniem trenera "tyrana" ,coś jak Capello czy Trap.Który pogonił by tą zgraje piłkarzyków ,którzy bezszczelnie profanują koszulke Juventusu i pobieraja pensje za nic.Jeśli się ich nie uda to wziąć Lippiego ,jest wolny.A z tym Boasem to kolejna głupia plotka jakiegoś pseudodziennikarza ,który chce zarobić na robieniu sensacji.A nawet jakby to była prawda ,to wątpie żeby ten trener ,wogóle by poszedł do tak naprawdę "średniaka" ligi włoskiej.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 14:20

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 14:23

Znaczy ten... że niby ten Villas Boas został na pokładzie tego UFO zapłodniony i urodził trenera Porto, a on jest geniuszem bo ma geny kosmitów? To w takim razie coś dla Mietsona chyba.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 14:23

Z pewnoscia koles rzuci w cholere idace pewnie na mistrza i grajace w 1/8 LE Porto, wsiadzie na rower i pojedzie do Turynu ratowac Juventus. Zaraz bedzie news, ze widziano go w jednej z turynskich budek z kebabem :lol: Jesli juz by mial do nas przyjsc, to po sezonie.

A na teraz trzeba kogos w roli strazaka, zeby bylo jeszcze po co komus po sezonie przychodzic. Dawajcie Trapa albo Capello.

Obrazek
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 14:25

gucio_juve pisze:100x TAAAK!

Wreszcie przyszedłby ktoś z fantazją i pomysłami na grę! To chyba byłby najlepszy transfer Juventusu, bo moim zdaniem gdyby już teraz ten pan siedział na ławce "Starej Damy" to zajmowalibyśmy miejsce w pierwszej trójce.
Mietson pisze:http://www.pilka.pl/villas-boas-trenerem-juventusu

Tutaj po polsku. Szkoda tylko, że z tego newsa nic nie wynika. Ja oczywiście jestem za. Za tym, żeby go zatrudnić i, przede wszystkim, dać mu wolną rękę w doborze piłkarzy. Marotta ma służyć jedynie do wykonywania jego życzeń :)
Antichrist pisze:Andre Villas Boas również jest łączony przez prasę jako następca Del Neriego. Spora grupa osób przywitałaby go z otwartymi ramionami.
no dobra ale kto to jest ? że taki optymizmy z was bije :think: ja Porto straciła z pola widzenia jakieś 2 lata temu . . więc ? jakaś wizytówka trenera ? :?: :whistle: sukcesy czy coś ? :whistle:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 14:30

deszczowy pisze:
Znaczy ten... że niby ten Villas Boas został na pokładzie tego UFO zapłodniony i urodził trenera Porto, a on jest geniuszem bo ma geny kosmitów? To w takim razie coś dla Mietsona chyba.
deszczowy, sądząc po Twoim toku myślenia, poczucia humoru (?) i działania na tym forum, myślałem że to Ty nam będziesz mógł coś więcej powiedzieć o tych kosmitach.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 14:37

pan Zambrotta pisze:
deszczowy pisze:
deszczowy, sądząc po Twoim toku myślenia, poczucia humoru (?) i działania na tym forum, myślałem że to Ty nam będziesz mógł coś więcej powiedzieć o tych kosmitach.
To nie ja tu jakieś ufologiczne cuda wynajduję, Misiu. Daj buzi i nie wyzłośliwiaj się :*

A tak na serio: możemy sobie gdybać, kogo byśmy chcieli, czy Villasa, czy Boasa, czy... no, sami wiecie, ale w TYM momencie, to my nie mamy szans na nikogo lepszego, niż Conte, czy inny Benitez. Wynalazki, nadzieje myśli trenerskiej - to po sezonie. Teraz, to my potrzebujemy strażaka.

A ja bym na przykład chciał trenera Borussii.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 14:38

wagner pisze: no dobra ale kto to jest ? że taki optymizmy z was bije :think: ja Porto straciła z pola widzenia jakieś 2 lata temu . . więc ? jakaś wizytówka trenera ? :?: :whistle: sukcesy czy coś ? :whistle:
Przez jakis czas byl asystentem Murinjo, potem jakis czas trenowal Academice, przed wakacjami objal Porto. U nich pewnie idzie na mistrza, a jego wizytowka moze byc % wygranych meczow - w Porto wynosi on ponad 85% :o 36 meczow wygranych, 3 remisy, 3 przegrane. 3 mecze przegrac to u nas niektorzy trenerzy potrafia w ciagu tygodnia.

Tak czy siak, na chwile obecna raczej mocno fikcyjna kandydatura.

Obrazek
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 14:57

beka pisze:Przez jakis czas byl asystentem Murinjo,
ojej , przepraszam bardzo że nie sprawdzam kto ma jakiego asystenta :roll:
jak dla mnie 0 argument, Carlos Queiroz też byl dobrym asystentem :lol:
beka pisze:potem jakis czas trenowal Academice,

okiej, fakt, a Del Neri kiedyś trenował Sampadorie i co z tego ?
beka pisze:przed wakacjami objal Porto. U nich pewnie idzie na mistrza, a jego wizytowka moze byc % wygranych meczow - w Porto wynosi on ponad 85% :o 36 meczow wygranych, 3 remisy, 3 przegrane.

jeszcze sobie niektórzy nie uświadomili że Juventus, a Sampadoria, Porto czy inne dobre drużyny to zupełnie inna bajka :whistle:
przyszedł by do nas to miał by przegrane co 50% meczów. . dajmy mu jeszcze złapać doświadczenia i nie niszczmy mu może kariery . co w na to? :think:

kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 15:05

Niech zwolnia Del Neriego i zatrudnia do konca sezonu Conte Lippiego czy tam kogos a po sezonie niech probuja Boasa, moze sie uda.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 15:10

Juz domeczmy sie z tym Del Nerim do wakacjii. Bo niby teraz to kto? I tak juz do LM sie nie zalapiemy, wiec nie ma co. Jedyny ktory by mogl nas objac w obecnej chwili to Lippi a z nim to nie wiadomo jak jest, moze sie okazac strzalem w 10 a moze sie okazac takim samym niewypalem jak podczas MS 2010.

Gdyby po sezonie stery przejal Deschamps... zesral bym sie ze szczescia.
Ale i tak moje najwieksze marzenie to Hiddink lub Prandelli, szkoda ze wszystkie opcje ktore wymienilem sa zupelnie nie realne.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 15:36

http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... j_juve.php
Dzisiejszy tuttosport sugeruje, że o rolę tymczasowego szkoleniowca poproszony został Pavel Nedved, lecz odmówił przyjęcia tej posady.
Szacun. Nie pcha się tam gdzie go nie trzeba. Dobrze wie że mógłby stracić zaufanie tifosich gdyby mu nie wyszło z trenerką z Ciro Ferrarze :D

No może za 10 lat kiedy już będzie miał za sobą pare lat trenerki ;)

A co do zastępcy Del Neriego. To z wymienionych w newsie to Capello albo Spaletti.

Kolejny bezrobotny pewnie jeszcze w tym tygodniu albo w następnym to Rossi z Palermo który wyleci z hukiem :D

wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2011, 15:43

<<W@jTEk>> pisze:(...) Rossi z Palermo który wyleci z hukiem :D
brać nie gadać :happy:

Zablokowany