Wszystko o Squadra Azzurra
- deszczowy
- Juventino
Koleś, Ty naprawdę zachowujesz się jak śledź. No zdobyli mistrzostwo. No przeszedł. I co? I robił burdel. Skup się na tym, co piszę, a nie wymyślaj i stosuj jakieś głupawe uniki, ok?Maly pisze:może cię zaskoczę - Balotelli zrobił takie bagno w Interze że rok w rok zdobywali mistrzostwo aż w końcu wygrali LM a jak już poszedł do MC to zakwalifikowali się do LM i zdobyli pierwsze trofeum od 50 chyba lat, no po prostu chłopak rozbija wszystkie drużyny w których gra... natomiast Juventus z Melo w składzie zaliczył dwa najgorsze sezony od dziesięcioleci...deszczowy pisze:Melo nie robił takie bagna w drużynie, jakie potrafili robić FantAntonio i (szczególnie!) Barwuah. Wprost przeciwnie.
Barwuah jest dobrym piłkarzem, ale ma we łbie kompletny Dixieland i tyle.
- annihilator1988
- Juventino
Podobno skręcenie, którego doznał Marchisio w opinii samego poszkodowanego nie jest takie straszne, jak mogłoby się wydawać. Jeżeli tak, to niech chłopak odpoczywa, a w nadchodzącym spotkaniu ligowym można zastosować 4-2-4
- DiaVolO
- Juventino
Brutalo pisze:Dlaczego ?DiaVolO pisze:Nie wiem czy to taki powód do radości :roll:Brutalo pisze:w Squadra Azzura sześciu Juventino
Właśnie dlategorufi8 pisze:Marchisio zszedł z boiska z jakimś urazem , miejmy nadzieje , że to nic poważnego

- jakku1
- Juventino
Bardzo ciekawa 11 wystawil na mecz z Irlandia Prandelli. Otoz:
Buffon - Cassani, Barzagli, Chiellini, Balzaretti - Pirlo, De Rossi, Aquilani, Montolivo - Giovinco, Cassano.
Czyli, z poprzedniego skladu, ktory Cesare desygnowal przeciwko Serbii, brakuje jedynie pilkarzy, ktorzy zawiedli (Maggio, Rossi) albo sa lekko kontuzjowani (Marchisio). Wyjatkiem tutaj moze byc jeszcze obecnosc Balzarettiego, ktory generalnie zastepuje na lewej stronie Chielliniego, przesunietego do srodka.
Buffon - Cassani, Barzagli, Chiellini, Balzaretti - Pirlo, De Rossi, Aquilani, Montolivo - Giovinco, Cassano.
Czyli, z poprzedniego skladu, ktory Cesare desygnowal przeciwko Serbii, brakuje jedynie pilkarzy, ktorzy zawiedli (Maggio, Rossi) albo sa lekko kontuzjowani (Marchisio). Wyjatkiem tutaj moze byc jeszcze obecnosc Balzarettiego, ktory generalnie zastepuje na lewej stronie Chielliniego, przesunietego do srodka.
- ewerthon
- Juventino
Nie śledzę na bieżąco losów i gry reprezentacji w eliminacjach, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Czterech nominalnych środkowych pomocników z których każdy może rozgrywać piłkę i do tego żaden z nich nie jest demonem szybkości. Lecz sądząc po wynikach Prandelli zna się na rzeczy i trzeba mu zaufać.
- De Rossi
- Juventino
Włosi grajom tak już od dłuższego czasu. w konfiguracji 3-1.
De Rossi-Pirlo-Aquilani
Montolivo
Fajnie jakby Prandelli sprawdził Gio na trequartiście.
W 2 połowie chciałbym zobaczyć jak poradziłby sobie Cigarini na pozycji Pirlo. Licze też, że obejrze Osvaldo i Astoriego.
De Rossi-Pirlo-Aquilani
Montolivo
Fajnie jakby Prandelli sprawdził Gio na trequartiście.
W 2 połowie chciałbym zobaczyć jak poradziłby sobie Cigarini na pozycji Pirlo. Licze też, że obejrze Osvaldo i Astoriego.
- Viking
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Zmiana za Buffona, wymuszona kontuzja? BO niestety nie mam mozliwosci ogladania a sledze na livesports
“But merely being tradition does not make something worthy, Kadash. We can’t just assume that because something is old it is right.”
Dalinar Kholin
Dalinar Kholin
- Brutalo
- Juventino
Prandelli obiecywał ponoć występ De Sanctisa. Normalna zmiana na koszt występu w kadrze. Gigi zagrał w większości meczy eliminacji i trener chciał dać szansę na pokazanie się De Sanctisowi jako zmiennikowi. Juventini bardzo porządnie, Pirlo oczywiście kreował grę (choć jego jedyna asysta przy trzeciej bramce była bodaj ze spalonego). Oby kondycyjnie nie odczuł tego za x czasu... Giovinco niby fajnie, ale strasznie nieskutecznieIl_Bianconero pisze:Zmiana za Buffona, wymuszona kontuzja? BO niestety nie mam mozliwosci ogladania a sledze na livesports

Tak Puszek, reklama Del Piero tej wody leci już parę lat

@rufi8
Może to głupie, ale takie ryzyko wobec satysfakcji względem interu, milanu czy napoli, które dają kadrze pojedynczych zawodników góruje

Ostatnio zmieniony 11 października 2011, 22:51 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dzium
- Juventino
Na szczęście nieIl_Bianconero pisze:Zmiana za Buffona, wymuszona kontuzja? BO niestety nie mam mozliwosci ogladania a sledze na livesports

''Przy prowadzeniu 3:0 na murawie pojawił się Morgan De Sanctis, który na tym boisku stawiał pierwsze kroki w swojej dorosłej przygodzie z piłką.''
Prandelli gra tak prawie zawsze.ewerthon pisze:Nie śledzę na bieżąco losów i gry reprezentacji w eliminacjach, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Myśmy mogli tak, kurna, grać. Pirlo,Marchisio,Vidal i Aqua lekko z przodu. Idealna pomoc. Ehh...ewerthon pisze:Nie śledzę na bieżąco losów i gry reprezentacji w eliminacjach, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Czterech nominalnych środkowych pomocników z których każdy może rozgrywać piłkę i do tego żaden z nich nie jest demonem szybkości. Lecz sądząc po wynikach Prandelli zna się na rzeczy i trzeba mu zaufać.