Wszystko o Squadra Azzurra

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2011, 10:06

Maly pisze:
deszczowy pisze:Melo nie robił takie bagna w drużynie, jakie potrafili robić FantAntonio i (szczególnie!) Barwuah. Wprost przeciwnie.
może cię zaskoczę - Balotelli zrobił takie bagno w Interze że rok w rok zdobywali mistrzostwo aż w końcu wygrali LM a jak już poszedł do MC to zakwalifikowali się do LM i zdobyli pierwsze trofeum od 50 chyba lat, no po prostu chłopak rozbija wszystkie drużyny w których gra... natomiast Juventus z Melo w składzie zaliczył dwa najgorsze sezony od dziesięcioleci...
Koleś, Ty naprawdę zachowujesz się jak śledź. No zdobyli mistrzostwo. No przeszedł. I co? I robił burdel. Skup się na tym, co piszę, a nie wymyślaj i stosuj jakieś głupawe uniki, ok?

Barwuah jest dobrym piłkarzem, ale ma we łbie kompletny Dixieland i tyle.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
bbbbbbba

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 października 2011, 10:16

Nie sądzisz ,że Balotelli sam ich pociągnął do Pucharu Angli? i LM.

Obrazek -klikaj i na swoim koncie aktywuj PROGRAM PARTNERSKI
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2011, 15:05

Podobno skręcenie, którego doznał Marchisio w opinii samego poszkodowanego nie jest takie straszne, jak mogłoby się wydawać. Jeżeli tak, to niech chłopak odpoczywa, a w nadchodzącym spotkaniu ligowym można zastosować 4-2-4

DiaVolO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 października 2011, 15:27

Brutalo pisze:
DiaVolO pisze:
Brutalo pisze:w Squadra Azzura sześciu Juventino
Nie wiem czy to taki powód do radości :roll:
Dlaczego ?
rufi8 pisze:Marchisio zszedł z boiska z jakimś urazem , miejmy nadzieje , że to nic poważnego
Właśnie dlatego :P

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2011, 21:08

Bardzo ciekawa 11 wystawil na mecz z Irlandia Prandelli. Otoz:

Buffon - Cassani, Barzagli, Chiellini, Balzaretti - Pirlo, De Rossi, Aquilani, Montolivo - Giovinco, Cassano.

Czyli, z poprzedniego skladu, ktory Cesare desygnowal przeciwko Serbii, brakuje jedynie pilkarzy, ktorzy zawiedli (Maggio, Rossi) albo sa lekko kontuzjowani (Marchisio). Wyjatkiem tutaj moze byc jeszcze obecnosc Balzarettiego, ktory generalnie zastepuje na lewej stronie Chielliniego, przesunietego do srodka.

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 października 2011, 21:27

Nie śledzę na bieżąco losów i gry reprezentacji w eliminacjach, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Czterech nominalnych środkowych pomocników z których każdy może rozgrywać piłkę i do tego żaden z nich nie jest demonem szybkości. Lecz sądząc po wynikach Prandelli zna się na rzeczy i trzeba mu zaufać.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 października 2011, 21:36

Włosi mają awans w kieszeni więc może sobie kombinować bezkarnie.

De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2011, 21:48

Włosi grajom tak już od dłuższego czasu. w konfiguracji 3-1.
De Rossi-Pirlo-Aquilani
Montolivo

Fajnie jakby Prandelli sprawdził Gio na trequartiście.

W 2 połowie chciałbym zobaczyć jak poradziłby sobie Cigarini na pozycji Pirlo. Licze też, że obejrze Osvaldo i Astoriego.

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 11 października 2011, 22:00

Nie wiem czy ktoś oprócz mnie ogląda na Rai, ale...
Reklama z Del Piero!

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Viking

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 11 października 2011, 22:33

Zmiana za Buffona, wymuszona kontuzja? BO niestety nie mam mozliwosci ogladania a sledze na livesports

“But merely being tradition does not make something worthy, Kadash. We can’t just assume that because something is old it is right.”
Dalinar Kholin
De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2011, 22:39

Nie, De Sanctis jest wychowankiem Pescary.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2011, 22:43

Il_Bianconero pisze:Zmiana za Buffona, wymuszona kontuzja? BO niestety nie mam mozliwosci ogladania a sledze na livesports
Prandelli obiecywał ponoć występ De Sanctisa. Normalna zmiana na koszt występu w kadrze. Gigi zagrał w większości meczy eliminacji i trener chciał dać szansę na pokazanie się De Sanctisowi jako zmiennikowi. Juventini bardzo porządnie, Pirlo oczywiście kreował grę (choć jego jedyna asysta przy trzeciej bramce była bodaj ze spalonego). Oby kondycyjnie nie odczuł tego za x czasu... Giovinco niby fajnie, ale strasznie nieskutecznie :whistle:
Tak Puszek, reklama Del Piero tej wody leci już parę lat :)
@rufi8
Może to głupie, ale takie ryzyko wobec satysfakcji względem interu, milanu czy napoli, które dają kadrze pojedynczych zawodników góruje ;)
Ostatnio zmieniony 11 października 2011, 22:51 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2011, 22:44

Il_Bianconero pisze:Zmiana za Buffona, wymuszona kontuzja? BO niestety nie mam mozliwosci ogladania a sledze na livesports
Na szczęście nie :)
''Przy prowadzeniu 3:0 na murawie pojawił się Morgan De Sanctis, który na tym boisku stawiał pierwsze kroki w swojej dorosłej przygodzie z piłką.''

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 października 2011, 23:02

ewerthon pisze:Nie śledzę na bieżąco losów i gry reprezentacji w eliminacjach, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem.
Prandelli gra tak prawie zawsze.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 października 2011, 23:02

ewerthon pisze:Nie śledzę na bieżąco losów i gry reprezentacji w eliminacjach, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. Czterech nominalnych środkowych pomocników z których każdy może rozgrywać piłkę i do tego żaden z nich nie jest demonem szybkości. Lecz sądząc po wynikach Prandelli zna się na rzeczy i trzeba mu zaufać.
Myśmy mogli tak, kurna, grać. Pirlo,Marchisio,Vidal i Aqua lekko z przodu. Idealna pomoc. Ehh...

ODPOWIEDZ