CZAPKI i RĘKAWICE JUVE - WSZYSTKO WYSŁANE
- Radek_88
- Qualità Juventino
Nie jest to czapka ze zdjecia w pierwszym poscie, a takiej wlasnie sie spodziewalem. Dlatego jestem bardzo rozczarowany. Dlaczego ilosc paskow jest inna? Firma nie potrafi liczyc, czy ma klopoty ze wzrokiem?
- Majos
- Juventino
Ja też jestem trochę rozczarowany. Herb trochę rzeczywiście krzywo, Data, też nie jest idealna. Nie mam pretensji do Ciebie faja, tylko do firmy bardziej. Mimo to czekam z zniecierpliwieniem, bo może w moich rękach to inaczej będzie trochę wyglądać.Radek_88 pisze:Nie jest to czapka ze zdjecia w pierwszym poscie, a takiej wlasnie sie spodziewalem. Dlatego jestem bardzo rozczarowany. Dlaczego ilosc paskow jest inna? Firma nie potrafi liczyc, czy ma klopoty ze wzrokiem?
- faja69
- Juventino
wiecie ja tylko złożyłem zamówienie, wszystko z mojej strony było w porządku, nie mam szwalni w domu:/ to tylko zdjęcia wiadomo, w rzeczywistości całkiem inaczej wygląda jak się nałoży na łepetynę
P.S zostały mi jedna para rękawiczek i 3 czapki wolne.
także kto pierwszy ten lepszy.
P.S zostały mi jedna para rękawiczek i 3 czapki wolne.
także kto pierwszy ten lepszy.

- M.
- Juventino

Popieram Radosława z Katowic/Gliwic. Inna ilość pasków, zupełnie inny odcień szarości, prawdopodobnie krzywy herb, jedyną pozytywną zmianą wydaje się być kolor napisu 1897, który jednak jak na moje oko również jest krzywy (szew czapki przechodzi przez siódemkę). Kicha trochę.
:roll:
- Radek_88
- Qualità Juventino
No chyba ze tak, mam wiec nadzieje, ze jak zaloze na glowe to nagle przybedzie cudownie kilka paskow.faja69 pisze: to tylko zdjęcia wiadomo, w rzeczywistości całkiem inaczej wygląda jak się nałoży na łepetynę
Nie mam pretensji do Ciebie, ale chyba widzisz roznice w projekcie, ktory im zleciles, a wykonaniu? Na Twoim miejscu juz dawno skladalbym reklamacje i domagal sie jakiejs rekompensaty skoro firma odwalila taka fuszerke, a nie jest to Twoja wina.
- MaHeR
- Juventino
Mam nadzieję, że Ty tylko tak żartujesz. Chyba jasną sprawą jest, że jeżeli ktoś się zajmuje tym, przyjmuje takie zamówienia, to powinien wykonać rzecz tak, jak wygląda na projekcie, który zresztą musieli widzieć i zaakceptować.gawron pisze:Mimo wszystko nie można zbytnio narzekać, bo wiadomo, że niełatwo wyszyć porządny herb...
P.S. Miejmy nadzieję, że faktycznie krzywo wyszło na zdjęciu, a w rzeczywistości jest OK. Z paskami to już niestety trochę przegięte...
- Pawciosss
- Juventino
Popieram przedmówców, przy takim zamówieniu firma odstawiła fuszerkę i powinni się z tego teraz grubo tłumaczyć. Chyba każdy widzi różnicę w wyglądzie, a nie ukrywam, że ten projekt zdobył moje uznanie z racji właśnie chociażby większej ilości pasków. Nie mówiąc już o krzywo przyszytym herbie i dacie.
- Hubson
- Juventino
Zauważyłem jeszcze jeden mankament, a mianowicie:
Szew zazwyczaj jest centralnie po środku czapki, więc w takim razie data jest krzywo wydziergana
Zobrazuje to troche... wg mnie jest tak
---1897-------
a powinno być
-----1897-----
Rozumiecie??
Może mi się tylko wydaje ale przewrażliwiony już jestem xD
No okey , już i tak po ptokach
Więc czekam i mam nadzieję że tylko jeden taki felerny egzemplarz się udał i że nie trafi on do mnie 
P.S. Faja, nie bierz sobie tego wszystkiego do siebie, to jest wina firmy która to robiła. Ty podjąłeś się akcji i wziąłeś wszystko na siebie więc jesteśmy ci wdzięczni (przynajmniej ja) , jednak firma nie stanęła na wysokości zadania, co przyda się nam na przyszłość
Szew zazwyczaj jest centralnie po środku czapki, więc w takim razie data jest krzywo wydziergana
Zobrazuje to troche... wg mnie jest tak
---1897-------
a powinno być
-----1897-----
Rozumiecie??
Może mi się tylko wydaje ale przewrażliwiony już jestem xD
No okey , już i tak po ptokach

P.S. Faja, nie bierz sobie tego wszystkiego do siebie, to jest wina firmy która to robiła. Ty podjąłeś się akcji i wziąłeś wszystko na siebie więc jesteśmy ci wdzięczni (przynajmniej ja) , jednak firma nie stanęła na wysokości zadania, co przyda się nam na przyszłość

- tabo89
- Juventino
- LordJuve
- Juventino
Nie chcę się za bardzo wtrącać, ale w związku z tym, że interesuję się bardzo tematem koszulek chciałbym coś wtrącić od siebie.
Mam TAKĄ czapkę. Niby "prodotto ufficiale", ale nie nadaję się do niczego. Pomijam to, że kiepsko leży (jest nawijana, ale to nie dotyczy sprawy bo Wasza nie jest), ale zdecydowałem się ją odłożyć w kąt z innego powodu, mianowicie tandetnego herbu, który sam w sobie jest brzydki i krzywy a po nałożeniu jeszcze bardziej się krzywi.
W końcu to trzymamy na głowie, niemalże na czole więc powinno wyglądać jak najlepiej.
Być może, czego Wam życzę, okaże się, że to tylko brzydota zdjęć i Wasze czapeczki okażą się super. Jednak widać, że dostaliście kompletnie inny wzór (inne paski niż na projekcie) co uważam, za nadużycie producenta (zrobił istotną zmianę bez konsultacji z klientem?) oraz herb nie wydaje się za prosty, tak samo jak data i to nieszczęsne szycie.
Teraz, meritum sprawy. Wg mnie producent, zawsze, jeśli mu tylko zależy na takim większym zleceniu, powinien umożliwiać zrobienie próbnej sztuki tak, aby podejść profesjonalnie i rzetelnie do klientów. Jeśli to co proponują jest rzeczywiście takie jak na opisie to taka próbna sztuka przyciągnie jeszcze więcej chętnych. Jeśli natomiast jest coś do ukrycia (albo coś jest niepewne) to po co w ogóle robić próbną sztukę, co nie?
Poza tym, znam osobiście sytuacje, kiedy producent pięknie opisuje wszystko na papierze a potem człowiek dostaje koszulkę, która nie nadaje się do chodzenia.
Dlatego, tak na przyszłość, mając na uwadze swoje dobro i Wasze, lepiej znaleźć takiego producenta, który udowodni swoje zalety niż takiego, który wpędzi kibiców w niezadowolenie.
Powodzenia!
Faja przemyśl to.
Mam TAKĄ czapkę. Niby "prodotto ufficiale", ale nie nadaję się do niczego. Pomijam to, że kiepsko leży (jest nawijana, ale to nie dotyczy sprawy bo Wasza nie jest), ale zdecydowałem się ją odłożyć w kąt z innego powodu, mianowicie tandetnego herbu, który sam w sobie jest brzydki i krzywy a po nałożeniu jeszcze bardziej się krzywi.
W końcu to trzymamy na głowie, niemalże na czole więc powinno wyglądać jak najlepiej.
Być może, czego Wam życzę, okaże się, że to tylko brzydota zdjęć i Wasze czapeczki okażą się super. Jednak widać, że dostaliście kompletnie inny wzór (inne paski niż na projekcie) co uważam, za nadużycie producenta (zrobił istotną zmianę bez konsultacji z klientem?) oraz herb nie wydaje się za prosty, tak samo jak data i to nieszczęsne szycie.
Teraz, meritum sprawy. Wg mnie producent, zawsze, jeśli mu tylko zależy na takim większym zleceniu, powinien umożliwiać zrobienie próbnej sztuki tak, aby podejść profesjonalnie i rzetelnie do klientów. Jeśli to co proponują jest rzeczywiście takie jak na opisie to taka próbna sztuka przyciągnie jeszcze więcej chętnych. Jeśli natomiast jest coś do ukrycia (albo coś jest niepewne) to po co w ogóle robić próbną sztukę, co nie?
Poza tym, znam osobiście sytuacje, kiedy producent pięknie opisuje wszystko na papierze a potem człowiek dostaje koszulkę, która nie nadaje się do chodzenia.
Dlatego, tak na przyszłość, mając na uwadze swoje dobro i Wasze, lepiej znaleźć takiego producenta, który udowodni swoje zalety niż takiego, który wpędzi kibiców w niezadowolenie.
Powodzenia!
Faja przemyśl to.
- gawron
- Juventino
Niestety nie żartuję. 'Idealny' herb mógłbyś dostać jedynie przez wydrukowanie i przyklejenie go na ślinę/Super Glue. Nie widziałem nigdy wyszytego herbu w postaci kopii tego, co mamy na koszulkach czy innego typie ubraniach.MaHeR pisze:Mam nadzieję, że Ty tylko tak żartujesz. Chyba jasną sprawą jest, że jeżeli ktoś się zajmuje tym, przyjmuje takie zamówienia, to powinien wykonać rzecz tak, jak wygląda na projekcie, który zresztą musieli widzieć i zaakceptować.gawron pisze:Mimo wszystko nie można zbytnio narzekać, bo wiadomo, że niełatwo wyszyć porządny herb...
P.S. Miejmy nadzieję, że faktycznie krzywo wyszło na zdjęciu, a w rzeczywistości jest OK. Z paskami to już niestety trochę przegięte...
To tylko moja opinia. Nie piszę tego, byś nie mógł spać po nocach, więc zluzuj poślady.

Czekam na rękawiczki i mam nadzieję, że na mniejszym herbie będzie to wyglądać lepiej. Jak nie to trudno, przecież wszyscy wiedzieliśmy, że płacimy w ciemno za dany produkt, więc nie ma co się spinać.
- MaHeR
- Juventino
W takim razie nie wiele widziałeś, polecam zajrzeć tutaj, hafty na prawdę świetnej jakości i co ciekawe nie przyklejone na ślinęgawron pisze:'Idealny' herb mógłbyś dostać jedynie przez wydrukowanie i przyklejenie go na ślinę/Super Glue. Nie widziałem nigdy wyszytego herbu w postaci kopii tego, co mamy na koszulkach czy innego typie ubraniach.
To tylko moja opinia. Nie piszę tego, byś nie mógł spać po nocach, więc zluzuj poślady.

...a tak reasumując to uwierz mi nikt tutaj się nie "spina" wyrażamy tylko swoją opinię odnośnie tego co widać na zdjęciach.
P.S. Dzięki za rade, ale prrr... nie zapędzaj się

- faja69
- Juventino
słuchajcie nie ma co panikować zbytnio, koleś powiedział że wszystko jest prosto, i z tyłu data również jest na środku, jedynie szew jest troszkę przesunięty z tego powodu, że prosiłem aby czapki były rozciągliwe, tzn pasowały i przylegały do każdej łepetyny.
fotka jakości haftu i że herb jest prosto:

fotka jakości haftu i że herb jest prosto:

- gawron
- Juventino
To co wysłałeś, to nie jest wyszyte nicią, tylko to jest taki herb, jaki PRZYKLEJAJĄ na koszulki. Założę się, że na tej bluzie też jest PRZYKLEJONY, a nie wyszyty.MaHeR pisze:W takim razie nie wiele widziałeś, polecam zajrzeć tutaj, hafty na prawdę świetnej jakości i co ciekawe nie przyklejone na ślinęgawron pisze:'Idealny' herb mógłbyś dostać jedynie przez wydrukowanie i przyklejenie go na ślinę/Super Glue. Nie widziałem nigdy wyszytego herbu w postaci kopii tego, co mamy na koszulkach czy innego typie ubraniach.
...a tak reasumując to uwierz mi nikt tutaj się nie "spina" wyrażamy tylko swoją opinię odnośnie tego co widać na zdjęciach.
P.S. Dzięki za rade, ale prrr... nie zapędzaj siępzdr
..i faktycznie nie powinienem się 'łapać' Twoich pośladów.