KRAKÓW:SOBOTA JUVENTUS-inter sport bar!!
- white_wolv
- Juventino
ja też.
pamiętaj Wiatrak żeby wziąść tatuaż 8)
pamiętaj Wiatrak żeby wziąść tatuaż 8)
- Wiatrak
- Juventino
pozwole sobie zacytowac slowa Dragona:
Gdzie reszta??
Na chwile obecna beda trzy osobyDobra panowie i panie, czas wziąść się w garść Nie ma srania po krzakach i żadnych wymówek, nie ma praca, sesja itp. trzeba się spiąć i ogarnąć, pora jest idealna. Odpoczynek niestety był, ale trzeba sobie odp. na jedno zaje### ważne pytanie. Czy kibicuje się Juventusowi tylko kiedy wygrywa, czy mimo wszystko, to tyle w temacie, nie będę was terroryzował, ale pokażmy klasę, wróćmy do pięknych czasów, w LE wciąż mamy szansę powojować. Naprawdę mamy ekipę, która musi być teraz z klubem, może jestem trochę nakręcony po wyjeździe, ale najgorsze co można zrobić, to pokazać plecy jak chłopakom nie idzie, będzie dobrze!

- juvepiotr18(stare)
- Juventino
możliwe że i ja sie zjawie fajnie ze mecz jest o 19 przynajmniej ogladnę mecz do końca także będę na 85% poza tym korci mnie zobaczyc Twoja dziare Wiatrak:)
- misiekjt
- Juventino
ja będę ale prawdopodobnie dopiero na 2 połowe bo kończe robote o 19 ;/ bede gadał z kierownikiem żeby mnie puscił o 18 ale może być ciężko bo ostatnio się z nim pospinałem dosyć ostro no ale zobacze co da się zrobić na 2 połówke jestem bankowo zajmijcie mi jakieś miejsce ahoj
"piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają"
- Dagmara
- Juventino
- juvepiotr18(stare)
- Juventino
a co Cie sprowadza do tak wspaniałego miasta?? wiesz chociaz gdzie jest sport bar??
- white_wolv
- Juventino
> http://www.sportbar.krakow.pl/howtofindus.php
Zapraszamy.
Mi wyskoczyla rozmowa kwalifikacyjna o 18 ale mam nadzieje ze sie wyrobie, choc moge sie spoznic. Zajmijcie mi miejsce
Zapraszamy.
Mi wyskoczyla rozmowa kwalifikacyjna o 18 ale mam nadzieje ze sie wyrobie, choc moge sie spoznic. Zajmijcie mi miejsce

- Dagmara
- Juventino
Ciebie chciałam zobaczyć!juvepiotr18 pisze:a co Cie sprowadza do tak wspaniałego miasta?? wiesz chociaz gdzie jest sport bar??

A tak na poważnie, to jestem w Krakowie u przyjaciół no i skorzystam z okazji, żeby z wami obejrzeć mecz. Kojarzę już gdzie jest ten sportbar, ale mam to szczęście, że mnie tam odprowadzą, więc się nie zgubię po drodze. Do zobaczenia.
- ardore
- Juventino
W SportBarze chyba nie będzie meczu ale na placu Wolnica jest bar-kawiarnia Antonio Caffe http://www.antoniocaffe.pl/index-pl.html gdzie mają telewizję Sky (mecz będzie na Sky Calcio 1), lepiej tam zadzwonić i się upewnić czy jest to Sky it (Włoch jest współwłaścicielem więc wydaje mi się, że jednak mają) i przy okazji zarezerwować sobie miejsce. Mnie nie będzie, niestety
.