Koszulki na sezon 2009/2010

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
b-glider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2009, 14:38

ale jak widze koszulke ze Sri Lanki na ISS za 239zl , i rowniez na allegro ze Sri Lanki za 100zl z przesylka - to jestem niemal pewien ze jest to samo, a ISS ma po prostu ogromna marże , a produkt ten sam

montero4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2009, 15:41

To kupuj śmiało ale nie narzekaj na forum nam.

Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4
Obrazek
zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2009, 15:46

Jeśli chodzi o pierwszy - domowy komplet to nic specjalnego. Prezentują się nie najgorzej i nie wiele odbiegają od strojów domowych z ostatniego 10-lecia. Oczywiście daleko im do strojów z Serie B, ale wyglądają lepiej niż te z czerwonymi wstawkami z sezonu 07/08.

Co do wyjazdówek to mam mieszane uczucia. Pasek, który przecina koszulkę nie wygląda, aż tak źle. Niestety tło tej koszulki wprawia mnie w ...pogrzebowy nastrój. Jestem ciekaw jak będę się prezentować na naszych piłkarzach biegających po zielonej murawie.

Bywało gorzej :D

Obrazek
b-glider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2009, 15:54

montero4 pisze:To kupuj śmiało ale nie narzekaj na forum nam.

Nie wiem o co ci chodzi, ja WAM nie narzekam,mow za siebie.
Tylko jesli jest juz taki temat to chce sie dopytac, a jak widac cos w tych roznicach cenowych jest ale ok koncze juz temat bo znowu wielki "znawca" mnie bedzie pouczal...

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 11 lipca 2009, 16:10

b-glider pisze:ale jak widze koszulke ze Sri Lanki na ISS za 239zl , i rowniez na allegro ze Sri Lanki za 100zl z przesylka - to jestem niemal pewien ze jest to samo, a ISS ma po prostu ogromna marże , a produkt ten sam
Marżę :?: :!: Chłopaku - zastanów się 2 razy, zanim coś napiszesz, bo jak widać, blade, oj blade pojęcie masz w tej kwestii... Tak wysoka cena koszulek klubowych nie wynika z jakiegoś widzimisie sprzedawców, tylko z góry narzuconych przez Nike cen... Ciekawe jak wytłumaczyłbyś takie same ceny na stronie internetowej tego producenta :whistle: Pogódź się z tym, że na allegro za podobne pieniądze kupisz głównie podróby. Swoją drogą, co można przeczytać w kolejnym twoim poście - nie pisz słowo znawca w cudzysłowiu, bo kolega przynajmniej zna się na rzeczy...

b-glider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2009, 17:27

adwokat ... :D

ok skonczmy temat - luzik ;)

pomylilem sie i przepraszam, nie ma co juz do tego wracac:)

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2009, 17:42

Moim zdaniem kolega wyzej ma troche racji, co prawda nie podważam autentyczności ISS ale jak place prawie 250 za t-shirt to nie chce aby byl on ze sri lanki ...

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2009, 17:51

jareckik pisze:Moim zdaniem kolega wyzej ma troche racji, co prawda nie podważam autentyczności ISS ale jak place prawie 250 za t-shirt to nie chce aby byl on ze sri lanki ...
Sri Lanka to duży kraj jest, a Azjaci nie mają nic lepszego do roboty niż trzepanie różnych rzeczy dla różnych firm w różnych miejscach.

a jak Ci się nie podoba, to utnij metkę, ot co :C albo szukaj jakiejś z bardziej reprezentacyjnej krainy ; p

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 lipca 2009, 17:59

jareckik pisze:Moim zdaniem kolega wyzej ma troche racji, co prawda nie podważam autentyczności ISS ale jak place prawie 250 za t-shirt to nie chce aby byl on ze sri lanki ...
:shock: :shock:

Taa, bo Nike ma swoje zaklady produkujace tylko w USA i we Wloszech.

W czym ci to przeszkadza ze ORYGINALNA koszulka zostala wyprodukowana na Sri Lance czy w innej Mongolii? Widocznie im sie bardziej w tamtych krajach oplaca produkować. Dalbym sobie reke uciac ze gdybys zamowil ten tshirt na jakies oficjalnej stronie Nike, to i tak byś dosztal koszuline wyprodukowaną powiedzmy w Zimbabwe.

Auto ja bedziesz kupowac, to tez bedziesz patrzal gdzie zostal wyprodukowany amortyzator, a gdzie silnik? A jak nie daj Bog amor bedzie zmontowany w Czadzie czy Demokratycznej Republice Konga to powiesz ze chcesz auto za pol ceny?

Obrazek
jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2009, 18:09

A tak z innej beczki, jak myslicie, czy jeśli wygramy w tym roku scudetto to będą na koszulce 3 gwiazdki, czy zarząd uzna te 2 zabrane mistrzostwa ???

Wojt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2009, 18:11

jareckik pisze:A tak z innej beczki, jak myslicie, czy jeśli wygramy w tym roku scudetto to będą na koszulce 3 gwiazdki, czy zarząd uzna te 2 zabrane mistrzostwa ???
Jak wygramy to będzie 3 gwiazdka. Kiedyś był na te n temat news, nie pamiętam jednak za bardzo jego treści. Najpierw jednak trzeba zdobyć tytuł, żeby o gwiazdkach myśleć :D

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2009, 18:14

Takie czasy - obecnie praktycznie wszystkie liczące się korporacje, niezależnie od branży, produkują swoje wyroby w tzw. "rajach podatkowych", gdzie przez pewien czas zwolnione są z płacenia sporych pieniędzy z tytułu prowadzonej działalności. Poza tym rachunek jest prosty - taki przykładowy Chińczyk wyrobi 2 razy większą normę od przeciętnego Europejczyka - taka jest już mentalność ludzi Wschodu... Poza tym swoją pracę wykona rzetelnie za przysłowiową miskę ryżu... Jasne zatem, że biznes w tych miejscach jest opłacalny. Kwestia przyzwyczajenia, że kupuje się produkty renomowanych marek z metką z różnych, często słabo rozwiniętych gospodarczo państw. Właściwie nie powinno to przeszkadzać, skoro za jakość wyrobów odpowiedzialność ponosi i tak producent. Sam Nike dopilnowuje, aby jakość materiału, wykonania itd. była najlepsza.

J1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lipca 2009, 18:23

mrozzi pisze:Ja tam do wyjazdowej już zdążyłem się przyzwyczaić 8) Kupiłbym z chęcią, ale na ISS nie ma niestety L, która byłaby dla mnie idealna :? W najbliższym czasie powinny się jednak pokazać, jako że to dopiero pierwsza partia tego towaru, a zainteresowanie powinno być spore 8) Bravo dla ludzi z ISS, którzy zaledwie w 2 dni po prezentacji koszulek zdołali je już ściągnąć :bravo: Dla tych niedoinformowanych - wszystkie produkty na ISS są w 100% oryginalne - koszulek nie porównujcie jednak z tymi, jakie widzicie na meczach, bo te do kupienia to jedynie repliki i często minimalnie różnią się wyglądem :-D
no chyba ostatnią kupiłem...
bardzo mi się spodobały stroje wyjazdowe i pierwszy raz kupiłem koszulkę tak szybko po tym jak się pokazała. fakt jest może "smętna" kolorystycznie, ale jak dla mnie ma coś w sobie! dzięki Ci o wielki ISSie!!! :wink:
koszulki na ISS od meczówek różnią się tym, że wszelkie znaczki producenta (NIKE w tym wypadku) są wyszywane a nie naklejane, poza tym mają metki, a meczówki nie. mają być jak najlżejsze i nie przeszkadzać piłkarzom w grze. czy są z innego materiału to już nie wiem, ale podejrzewam, że nie.

Obrazek
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2009, 21:48

Pozwolę sobie nieco odświeżyć wątek - widziałem domowe stroje dzisiaj w sklepie Nike w warszawskiej Arkadii, było po jednej sztuce M, L i XL, cena 250 zł. Mierzyłem XL, rękawki trochę krótkie, ale ogólnie OK.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2009, 22:14

Domówki można też kupić w sklepie internetowym - Bomasport.pl. Niestety ku mojemu niezadowoleniu nie oferują jeszcze wyjazdówki, w którą chcę się naprędce zaopatrzyć...

ODPOWIEDZ