Koszulki na sezon 2009/2010
- montero4
- Juventino
To kupuj śmiało ale nie narzekaj na forum nam.
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Jeśli chodzi o pierwszy - domowy komplet to nic specjalnego. Prezentują się nie najgorzej i nie wiele odbiegają od strojów domowych z ostatniego 10-lecia. Oczywiście daleko im do strojów z Serie B, ale wyglądają lepiej niż te z czerwonymi wstawkami z sezonu 07/08.
Co do wyjazdówek to mam mieszane uczucia. Pasek, który przecina koszulkę nie wygląda, aż tak źle. Niestety tło tej koszulki wprawia mnie w ...pogrzebowy nastrój. Jestem ciekaw jak będę się prezentować na naszych piłkarzach biegających po zielonej murawie.
Bywało gorzej
Co do wyjazdówek to mam mieszane uczucia. Pasek, który przecina koszulkę nie wygląda, aż tak źle. Niestety tło tej koszulki wprawia mnie w ...pogrzebowy nastrój. Jestem ciekaw jak będę się prezentować na naszych piłkarzach biegających po zielonej murawie.
Bywało gorzej

- b-glider
- Juventino
montero4 pisze:To kupuj śmiało ale nie narzekaj na forum nam.
Nie wiem o co ci chodzi, ja WAM nie narzekam,mow za siebie.
Tylko jesli jest juz taki temat to chce sie dopytac, a jak widac cos w tych roznicach cenowych jest ale ok koncze juz temat bo znowu wielki "znawca" mnie bedzie pouczal...
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Marżęb-glider pisze:ale jak widze koszulke ze Sri Lanki na ISS za 239zl , i rowniez na allegro ze Sri Lanki za 100zl z przesylka - to jestem niemal pewien ze jest to samo, a ISS ma po prostu ogromna marże , a produkt ten sam

- Alfa i Omega
- Juventino
Sri Lanka to duży kraj jest, a Azjaci nie mają nic lepszego do roboty niż trzepanie różnych rzeczy dla różnych firm w różnych miejscach.jareckik pisze:Moim zdaniem kolega wyzej ma troche racji, co prawda nie podważam autentyczności ISS ale jak place prawie 250 za t-shirt to nie chce aby byl on ze sri lanki ...
a jak Ci się nie podoba, to utnij metkę, ot co :C albo szukaj jakiejś z bardziej reprezentacyjnej krainy ; p
- D-Rose
- Juventino
:shock: :shock:jareckik pisze:Moim zdaniem kolega wyzej ma troche racji, co prawda nie podważam autentyczności ISS ale jak place prawie 250 za t-shirt to nie chce aby byl on ze sri lanki ...
Taa, bo Nike ma swoje zaklady produkujace tylko w USA i we Wloszech.
W czym ci to przeszkadza ze ORYGINALNA koszulka zostala wyprodukowana na Sri Lance czy w innej Mongolii? Widocznie im sie bardziej w tamtych krajach oplaca produkować. Dalbym sobie reke uciac ze gdybys zamowil ten tshirt na jakies oficjalnej stronie Nike, to i tak byś dosztal koszuline wyprodukowaną powiedzmy w Zimbabwe.
Auto ja bedziesz kupowac, to tez bedziesz patrzal gdzie zostal wyprodukowany amortyzator, a gdzie silnik? A jak nie daj Bog amor bedzie zmontowany w Czadzie czy Demokratycznej Republice Konga to powiesz ze chcesz auto za pol ceny?

- Wojt
- Juventino
Jak wygramy to będzie 3 gwiazdka. Kiedyś był na te n temat news, nie pamiętam jednak za bardzo jego treści. Najpierw jednak trzeba zdobyć tytuł, żeby o gwiazdkach myślećjareckik pisze:A tak z innej beczki, jak myslicie, czy jeśli wygramy w tym roku scudetto to będą na koszulce 3 gwiazdki, czy zarząd uzna te 2 zabrane mistrzostwa ???

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- mrozzi
- Juventino
Takie czasy - obecnie praktycznie wszystkie liczące się korporacje, niezależnie od branży, produkują swoje wyroby w tzw. "rajach podatkowych", gdzie przez pewien czas zwolnione są z płacenia sporych pieniędzy z tytułu prowadzonej działalności. Poza tym rachunek jest prosty - taki przykładowy Chińczyk wyrobi 2 razy większą normę od przeciętnego Europejczyka - taka jest już mentalność ludzi Wschodu... Poza tym swoją pracę wykona rzetelnie za przysłowiową miskę ryżu... Jasne zatem, że biznes w tych miejscach jest opłacalny. Kwestia przyzwyczajenia, że kupuje się produkty renomowanych marek z metką z różnych, często słabo rozwiniętych gospodarczo państw. Właściwie nie powinno to przeszkadzać, skoro za jakość wyrobów odpowiedzialność ponosi i tak producent. Sam Nike dopilnowuje, aby jakość materiału, wykonania itd. była najlepsza.
- J1897
- Juventino
no chyba ostatnią kupiłem...mrozzi pisze:Ja tam do wyjazdowej już zdążyłem się przyzwyczaić 8) Kupiłbym z chęcią, ale na ISS nie ma niestety L, która byłaby dla mnie idealna :? W najbliższym czasie powinny się jednak pokazać, jako że to dopiero pierwsza partia tego towaru, a zainteresowanie powinno być spore 8) Bravo dla ludzi z ISS, którzy zaledwie w 2 dni po prezentacji koszulek zdołali je już ściągnąćDla tych niedoinformowanych - wszystkie produkty na ISS są w 100% oryginalne - koszulek nie porównujcie jednak z tymi, jakie widzicie na meczach, bo te do kupienia to jedynie repliki i często minimalnie różnią się wyglądem :-D
bardzo mi się spodobały stroje wyjazdowe i pierwszy raz kupiłem koszulkę tak szybko po tym jak się pokazała. fakt jest może "smętna" kolorystycznie, ale jak dla mnie ma coś w sobie! dzięki Ci o wielki ISSie!!!
koszulki na ISS od meczówek różnią się tym, że wszelkie znaczki producenta (NIKE w tym wypadku) są wyszywane a nie naklejane, poza tym mają metki, a meczówki nie. mają być jak najlżejsze i nie przeszkadzać piłkarzom w grze. czy są z innego materiału to już nie wiem, ale podejrzewam, że nie.
- bendzamin
- Redaktor
Pozwolę sobie nieco odświeżyć wątek - widziałem domowe stroje dzisiaj w sklepie Nike w warszawskiej Arkadii, było po jednej sztuce M, L i XL, cena 250 zł. Mierzyłem XL, rękawki trochę krótkie, ale ogólnie OK.
- mrozzi
- Juventino
Domówki można też kupić w sklepie internetowym - Bomasport.pl. Niestety ku mojemu niezadowoleniu nie oferują jeszcze wyjazdówki, w którą chcę się naprędce zaopatrzyć...