Wszystko o KIBICACH w Polskich ligach

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 września 2009, 17:14

Sugeruję bana za notoryczne obrażanie Lecha Poznań oraz kompleksy użytkownika o nicku paku.

Co do kolejki. Kibicuję tradycyjnie Jagiellonii i Ruchowi Chorzów. Mam też nadzieję, że w końcu zacznie grac Śląsk Wrocław w linii pomocy z Dudkiem, Milą i Gancarczykiem.

Obowiązkowo obejrzę mecz w Białymstoku.

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 01:02

Nevermind pisze:Sugeruję bana za notoryczne obrażanie Lecha Poznań oraz kompleksy użytkownika o nicku paku.
Jakie obrażanie ? Ale o co chosi ?
Nie chce nic mówić, ale jak na razie to Ty masz kompleksy na moim punkcie :D
I powiedz mi drogi J90, gdzie ja tu obrażam Poznaniaków ?
Mirosław Okoński pisze: "Tak szczerze? To nie jest już Lech. To jest Amica!"
Powtarzam tylko słowa Legendy prawdziwego Lecha ;)

Żeby nie było ot. Coś z tematów kibicowskich
http://img15.imageshack.us/img15/2217/kwiki.jpg :D

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 01:05

Nevermind pisze:Sugeruję bana za notoryczne obrażanie Lecha Poznań oraz kompleksy użytkownika o nicku paku.
Polec z tym na komisariat jeszcze :roll:

A zeby bylo w temacie, to mecz Slask - Legia odbedzie sie bez kibiców gości. Szkoda bo ja mam osobisty sentyment do Wrocławia, i zawsze mi bylo milo odwiedzic to miasto, ale mus to mus ;) moze w przyszlym sezonie.

Obrazek
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 01:20

VirusT pisze:A zeby bylo w temacie, to mecz Slask - Legia odbedzie sie bez kibiców gości.
EE wyjazd jest :
http://www.legialive.pl/news/31909_Bile ... skiem.html :C :smile:

A tak poważnie szukając plusów zobaczę sobie i Legie i Juventus :dance: . 4 godziny nerwów 8) .

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 01:29

oliver pisze: A tak poważnie szukając plusów zobaczę sobie i Legie i Juventus :dance: . 4 godziny nerwów 8) .
Nie mow ze Ty z tych co sie jeszcze przejmują wynikami Legii za kadencji wesołego Jasia :lol: :D

Nerwy to beda dopiero z Lazio, ale tak do stanu 2:0 dla Juve czyli nerwowka skonczy sie gdzies kolo 30 minuty. :twisted:

Obrazek
oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 01:39

VirusT pisze:
oliver pisze: A tak poważnie szukając plusów zobaczę sobie i Legie i Juventus :dance: . 4 godziny nerwów 8) .
Nie mow ze Ty z tych co sie jeszcze przejmują wynikami Legii za kadencji wesołego Jasia :lol: :D

Nerwy to beda dopiero z Lazio, ale tak do stanu 2:0 dla Juve czyli nerwowka skonczy sie gdzies kolo 30 minuty. :twisted:
Heh! Jakoś za bardzo mnie ściska gdy myślę że na samej górze jest Wisła, która odpadła z Levadią
. Jednak serducho inaczej pracuje gdy przez mózg przejawia się myśl, że feta na koniec sezonu bezie w Krk, a nie w stoLicy.

A co do Jasia to go bardzo szanuje JESZCZE!

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 września 2009, 09:34

oliver pisze:Jednak serducho inaczej pracuje gdy przez mózg przejawia się myśl, że feta na koniec sezonu bezie w Krk, a nie w stoLicy.
Nie w Krk, w Sosnowcu :lol: :C :P

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 września 2009, 23:27

Delegat też, delegat też przyjacielem stalina jest !

Niech ludzie w w PZPN pukną się w czoło za karanie za transparenty dotyczące napaści Ruskich na Polskę.

A NA DRZEWACH ZAMIAST LIŚCI BĘDĄ WISIEĆ KOMUNIŚCI !

ArtHur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 września 2009, 17:56

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 września 2009, 13:02

W takim razie podczas meczów reprezentacji też nie wolno będzie odgrywać Mazurka ? Panu Lato życzę wypicia pół litra wódki, i niech wsiądzie do samochodu za kółko, i na pierwszym drzewie się rozbije.
"A na drzewach, zamiast liści będą wisieć komuniści!"

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2009, 00:15

Ciężko komentować to co dziś wydarzyło się na Ł3.
Zaintonowanie przez Starucha "jeszcze jeden" (ewidentnie odnoszące się do do śmierci Wejcherta) poniżej krytyki, ale to co zrobiły władze klubu rękami ochroniarzy jest niczym innym jak poważnym nadużyciem i złamaniem prawa. Wysyłanie 20 ochroniarzy na gniazdowego, użycie siły wobec niego i gazu wobec innych kibiców - takie sceny można było zobaczyć na Legii.
Tak jak napisałem na wstępie hasło "jeszcze jeden" było żałosne, ale na tyle "sprytne", że nikt nie mógł się o to przyczepić (na dobrą sprawę mogło to oznaczać coś zupełnie innego, w dodatku nie zawierało żadnych wulgarnych treści). Już teraz na Ł3 zdarzają się sytuację, że za nieprzestrzeganie miejsc na biletach (o zgrozo!) czy śpiewanie niecenzuralnych pieśni można otrzymać zakaz stadionowy, co dalej? Bardzo niepokojąca jest ta "cenzura", rozumiem, że chcą zaprowadzić "porządek" na trybunach, ale miło byłoby gdyby przy tym przestrzegali prawa. Dzisiejsza sprawa powinna mieć swój finał w sądzie, jestem tylko zaskoczony, że po całej nieciekawej sytuacji, tak dużo ludzi pozostało na stadionie, przykre.

Dla tych, którzy mają ochotę zobaczyć "interwencje" ochrony: KLIK

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2009, 09:34

To, do czego doszło wczoraj na Legii, potwierdza, że końca konfliktu nie widać, a ta sytuacja tylko go zaogni. Patrząc na to co wyprwia ITI, można napisać, że chcą sobie stworzyć państwo w państwie. Mam tylko nadzieję, że kibice Legii nie ugną się w tym momencie i będą kontynuować protest.
Jeszcze taka jedna sprawa - patrząc po reakcji kibiców na ściągnięcie S. z gniazda widać, kto chodzi na Ł3 - ogarnięte towarzystwo albo ma zakazy albo odpuszcza mecze u siebie...

Jeśli chodzi o obecną kolejkę, to dawno nie mieliśmy tylu ciekawych wydarzeń - można by nimi obdzielić pół sezonu w innej lidze :)
Generalnie ta runda kibicowsko bardzo ciekawa mimo coraz cięższych warunków stawianych przez policje.

Andryk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2009, 09:53

gregor_g4 pisze: Jeszcze taka jedna sprawa - patrząc po reakcji kibiców na ściągnięcie S. z gniazda widać, kto chodzi na Ł3 - ogarnięte towarzystwo albo ma zakazy albo odpuszcza mecze u siebie...
oczywiście większość kibiców olewa mecze u siebie...nie dając zarobić Towarzystwu waltera, tym bardziej, że bilety drogie...

ps. a co mieli zrobić? lekka spinka i na tym wszystko, banda goryli nie mogła sobie poradzić z jedną osobą...która jeśli tylko wystąpi na ścieżkę prawną wyjaśnienia sprawy zakończy ją sukcesem. Staruch!

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 listopada 2009, 11:23

Andryk pisze:
gregor_g4 pisze: Jeszcze taka jedna sprawa - patrząc po reakcji kibiców na ściągnięcie S. z gniazda widać, kto chodzi na Ł3 - ogarnięte towarzystwo albo ma zakazy albo odpuszcza mecze u siebie...
oczywiście większość kibiców olewa mecze u siebie...nie dając zarobić Towarzystwu waltera, tym bardziej, że bilety drogie...

ps. a co mieli zrobić? lekka spinka i na tym wszystko, banda goryli nie mogła sobie poradzić z jedną osobą...która jeśli tylko wystąpi na ścieżkę prawną wyjaśnienia sprawy zakończy ją sukcesem. Staruch!
Extra, bo znaczna cześć kibiców stała i patrzył w dodatku śpiewała "zostaw kibica ty ##### zostaw kibica." Zamiast coś faktycznie z zrobić żeby go zostawić patrzyli, a dziś na portalach internetowych piszą czy gadają szacun Staruch jesteśmy z Tobą itd. To ja się pytam dlaczego nie byli z nim gdy ochrona go ściągała tylko przyśpiewki?
A po drugie to była idealna okazja do haji, kibice nic złego nie zrobili po co jest złego w śpiewaniu Jeszcze jeden" wytłumaczeń może być tysiące i pierwsza zaczęła tzw. ochrona.

Jeśli chodzi o samo hasło "Jeszcze jeden" jak najbardziej na miejscu. ITI może w końcu zrozumie, że są tu niechciani.

Jeśli chodzi o zażegnanie konfliktu jest raczej nie możliwe. Najbliżej było pod koniec tamtego sezonu, ale zaś ITI pokazało swoją bystrość i problemy z flagami czy zakazy za przekleństwo co gorsza pod adresem czarnych koszul raczej nie pomogły w uzyskaniu porozumienia. Pod koniec sezonu będzie wielki stadion na 27 tyś tylko po co? Miał być mistrz w piątek czar pryśnie, mieli być kibice będą Ci w krawatach.

ITI ////////// !

koniec iti
Włos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 listopada 2009, 11:29

Relacja :

http://www.legialive.pl/mecz/441/relacja_z_trybun

ACAB !

Precz z komuną !

ODPOWIEDZ