Juventini na wypożyczeniach...
- Juventino79
- Juventino
Amauri gola strzelił, niemożliwe
Wiedziałem - Marotta specjalnie wypożyczył Amauriego do Parmy po to by ten zatrzymał inter w razie gdyby tenże klub miał jeszcze szanse na mistrzostwo 

- ewerthon
- Juventino
Hahahaha :rotfl:
Trio Bianconerich: Mirante, Giovinco i Amauri załatwiło inter. Przy pierwszym golu Sebastian wszedł w obrone interu jak w masło. Amauri wprawdzie robił to co zawsze czyli potykał się o własne nogi i domagał się karnych, ale swoje zrobił.
ps. to co grał inter w ostatnich minutach to jakaś masakra.
Trio Bianconerich: Mirante, Giovinco i Amauri załatwiło inter. Przy pierwszym golu Sebastian wszedł w obrone interu jak w masło. Amauri wprawdzie robił to co zawsze czyli potykał się o własne nogi i domagał się karnych, ale swoje zrobił.
ps. to co grał inter w ostatnich minutach to jakaś masakra.
- deszczowy
- Juventino
To mnie się w pale nie mieści.... :shock: Amauri? TEN Amauri?
- JuveCracow
- Juventino
Ten sam!deszczowy pisze:To mnie się w pale nie mieści.... :shock: Amauri? TEN Amauri?

i tym sposobem wszystko jest tak, jak sobie wymarzyłem: Roma najpierw przegrywa z nami, potem ogrywa Udinese i dziś na własnym stadionie zbiera baty od Palermo. Nasi niszczą Inter, któremu ucieka Milan... przednia sobota :-D
Po co? Mamy Toniegodeszczowy pisze:Ej... to teraz bez szydery... może by go tak z powrotem? Jako jokera, za Żakintę. Hmmm?

Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2011, 22:56 przez JuveCracow, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
Tak. Od stycznia juz 5 bramek. O jeden mniej od Pazziniego.deszczowy pisze:To mnie się w pale nie mieści.... :shock: Amauri? TEN Amauri?
Jednak trzeba powiedziec, ze wyszlo Nam fantastyczne kombo z tymi wypozyczeniami Matri-Amauri. Jeden walnal dla Nas juz 7 goli, drugi przed chwila pograzyl Inter.
To bedzie przelomowa data w historii calcio post-calciopoli

- deszczowy
- Juventino
Ej... to teraz bez szydery... może by go tak z powrotem? Jako jokera, za Żakintę. Hmmm?
- deszczowy
- Juventino
Pierwszej młodości to on nie jest. A jak się nie zgodzi, to niech spływa, gdzie chce.ewerthon pisze:Joker za 4 mln euro rocznie? Nie podoba mi się to, a raczej wątpię, że zgodzi się na obniżkę zarobków.deszczowy pisze:Ej... to teraz bez szydery... może by go tak z powrotem? Jako jokera, za Żakintę. Hmmm?
- białas
- Juventino
jak tak trochę czytam Wasze wypowiedzi to jednak się dziwię. chłopaki grają w Parmie pierwsze skrzypce, strzelają bramki, zespół od czasu do czasu sprawia niepodzianki, a Wy narzekacie. ja wiem jaki jest stosunek do Seby, jaki do Amauriego, ale tego typu mecze to olbrzymi plus dla nadzego zespołu. bo przyjmując, że jeśli obydwaj nie wrócą do Juventusu, to przynajmniej podniosą swoją wartość. natomiast jeśli mieliby wrócić (ja będąc na miejscu Seby zwiazałbym się z innym zespołem), to potwierdzają, że grać w piłkę umieją i może należałoby dać im drugą szansę?
- bendzamin
- Redaktor
Nieee. Jokerem niech w przyszlym sezonie bedzie Toni, ktory nie bedzie nadmiernie wymachiwal wlosami, gdy przyjdzie mu czekac na swoja kolej na lawce i ktory jest prawdziwym killerem. Poza tym, pewnie nie dba na tyle o swoj wyglad, zeby odmowic grania w mascedeszczowy pisze:Ej... to teraz bez szydery... może by go tak z powrotem? Jako jokera, za Żakintę. Hmmm?

- mateusz6
- Juventino
Oby duet Giovinco-Amauri zaliczał więcej takich meczów. O ile dobrze pójdzie to będzie można sprzedać ich razem* za 20 mln i wzmocnić wreszcie boki obrony.beka pisze:Nieee. Jokerem niech w przyszlym sezonie bedzie Toni, ktory nie bedzie nadmiernie wymachiwal wlosami, gdy przyjdzie mu czekac na swoja kolej na lawce i ktory jest prawdziwym killerem. Poza tym, pewnie nie dba na tyle o swoj wyglad, zeby odmowic grania w mascedeszczowy pisze:Ej... to teraz bez szydery... może by go tak z powrotem? Jako jokera, za Żakintę. Hmmm?Amauri sypnie jeszcze pare bramek, to bedzie mozna zarobic na nim kilka milionow. I ... niech ginie. A Jakinte sprzedac/pogonic tak czy inaczej. Wystarczy nam w napadzie czworka Matri, Quagliarella, Alex, Toni.
*Nie wierzę jakoś, żeby Seba wrócił.
Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej.
- tabo89
- Juventino
Nie mogę uwierzyć w to co widzę ale mi się to bardzo podoba
Chociaż z drugiej strony mam taką myśl - może to z Juventusem jest coś nie tak skoro u nas Ci zawodnicy nie potrafią się rozwijać a w takiej Parmie grają pierwsze skrzypce wygrywając z drużynami z czołówki.
Skład Parmy i zaznaczeni byli/obecni piłkarze Juve:
PARMA (4-3-2-1): Mirante; Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Modesto; Morrone (Cap.),Dzemaili, Gobbi; Candreva (65' Valiani), Giovinco (82' Bojinov); Amauri (88' Crespo).
Mam nadzieję, że Juventus zmądrzeje i Giovinco wróci.

1-0 Giovinco: http://www.seedmoon.com/uhfv6by09m46
2-0 Amauri: http://www.seedmoon.com/9fpaxip8pzc9
Amauri poprzeczka: http://www.seedmoon.com/sxl2lrfync1l
Skrót:

Chociaż z drugiej strony mam taką myśl - może to z Juventusem jest coś nie tak skoro u nas Ci zawodnicy nie potrafią się rozwijać a w takiej Parmie grają pierwsze skrzypce wygrywając z drużynami z czołówki.
Skład Parmy i zaznaczeni byli/obecni piłkarze Juve:
PARMA (4-3-2-1): Mirante; Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Modesto; Morrone (Cap.),Dzemaili, Gobbi; Candreva (65' Valiani), Giovinco (82' Bojinov); Amauri (88' Crespo).
Mam nadzieję, że Juventus zmądrzeje i Giovinco wróci.

1-0 Giovinco: http://www.seedmoon.com/uhfv6by09m46
2-0 Amauri: http://www.seedmoon.com/9fpaxip8pzc9
Amauri poprzeczka: http://www.seedmoon.com/sxl2lrfync1l
Skrót: