Liga Mistrzów 2008/2009

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2009, 22:04

Cole'a nie ma, szanse rosną - z tym się zgodzę. Ostatnio cicho się o Chelsea zrobiło, słabą formę mają :lol: Już się nie mogę doczekać tego meczu, ależ to będą emocje :dance:

kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 stycznia 2009, 22:11

Nie wiem nie oglądałem meczu, ale z tego co wyczytałem Chelsea oddała 46 strzałów na bramke z czego 26 w bramke :shock: Nie wiem jak wyglądał mecz, ale ilość strzałów co jak co, robi wrażenie :smile:

Obrazek
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lutego 2009, 21:51

Do meczu zostało niewiele czasu, a Chelsea nie zachwyca w lidze. Dziś tylko zremisowali z Hull City:
http://pilkanozna.pl/index.php?option=c ... e&Itemid=9

Jak się okazuję mimo naszej słabej formy nie stoimy na straconej pozycji w meczu z nimi. Skoro taka drużyna jak Hull, wywalczyła remis na Stamford Bridge, to dlaczego nie mógłby zrobić tego Juventus?
Wiem, że mecze w Champions League rządzą się trochę innymi prawami, ale moim zdaniem ich ostatnia dyspozycja w meczach ligowych nie może nas przerażać. Oby Juventus jak najszybciej doszedł do formy. A stać się to musi w jutrzejszym meczu.

FORZA JUVE!

Majos

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2009, 11:43

gladston pisze:Do meczu zostało niewiele czasu, a Chelsea nie zachwyca w lidze. Dziś tylko zremisowali z Hull City:
http://pilkanozna.pl/index.php?option=c ... e&Itemid=9

Jak się okazuję mimo naszej słabej formy nie stoimy na straconej pozycji w meczu z nimi. Skoro taka drużyna jak Hull, wywalczyła remis na Stamford Bridge, to dlaczego nie mógłby zrobić tego Juventus?
Wiem, że mecze w Champions League rządzą się trochę innymi prawami, ale moim zdaniem ich ostatnia dyspozycja w meczach ligowych nie może nas przerażać. Oby Juventus jak najszybciej doszedł do formy. A stać się to musi w jutrzejszym meczu.

FORZA JUVE!
Tak, ale trzeba sobie powiedzieć, że forma ligowa jaką prezentuje ostatnio Juventus wcale nie jest lepsza od tej którą prezentuje Chelsea.

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2009, 13:38

gladston pisze:Do meczu zostało niewiele czasu, a Chelsea nie zachwyca w lidze. Dziś tylko zremisowali z Hull City:
Tak Hull City ostatnio grywa słabo, ale to nie są tacy kelnerzy jak się wydaję. Grali fatalne mecze, ale pokazali, że umieją kopać, o to ich kilka meczy wyjazdowych:
:ball: Arsenal Londyn - Hull City 1-2
:ball: Man United - Hull City 4-3 ( całkiem dobre spotkanie)
:ball: Liverpool - Hull 2-2
:ball: Tottenham - Hull 0-1
:ball: Chelsea - Hull 0-0

MajosJuventino pisze: Tak, ale trzeba sobie powiedzieć, że forma ligowa jaką prezentuje ostatnio Juventus wcale nie jest lepsza od tej którą prezentuje Chelsea.
Tak nie ma się co cieszyć, my nie potrafimy ograć Cagliari na własnym stadionie. Najpierw trzeba patrzyć na siebie, a później wytykać błędy innym. Pewnie kibice angielskiego klubu myślą podobnie. Nie dość, że nam nie idzie, Juve gra jeszcze gorzej, wiec nie jest tak źle

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2009, 13:46

oliver pisze:Tak nie ma się co cieszyć, my nie potrafimy ograć Cagliari na własnym stadionie. Najpierw trzeba patrzyć na siebie, a później wytykać błędy innym. Pewnie kibice angielskiego klubu myślą podobnie. Nie dość, że nam nie idzie, Juve gra jeszcze gorzej, wiec nie jest tak źle
Sorry ze sie czepiam ale troche dziwnie to brzmi :prochno: Tak jakby sie smucili ze Juve tez słabo gra :smile:

Obrazek
KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2009, 13:54

kamilu_87 pisze:
oliver pisze:Tak nie ma się co cieszyć, my nie potrafimy ograć Cagliari na własnym stadionie. Najpierw trzeba patrzyć na siebie, a później wytykać błędy innym. Pewnie kibice angielskiego klubu myślą podobnie. Nie dość, że nam nie idzie, Juve gra jeszcze gorzej, wiec nie jest tak źle
Sorry ze sie czepiam ale troche dziwnie to brzmi :prochno: Tak jakby sie smucili ze Juve tez słabo gra :smile:
Zapewne chodzilo o to, ze skoro Juve gra slabiej niz Chelsea, to wg kibicow The Blues nie jest jeszcze najgorzej.

sk1le

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2009, 16:52

Szkoda, ze tego meczu nie zobaczymy w TVP.. Zostaje mi pojscie do kumpla ktory ma eNkE lub ogladanie meczu w necie..:) brrr... Juz nie moge sie doczekac..

Moim zdaniem to jest bardzo smieszne..tak czytam sobie na chelsea.pl i tam wypisuja, ze Mou moze wroci buhehueuhe.. Ciekawe kto bedzie ich teraz trenowac..wydaje mi sie, ze najlepszym rozwiazaniem dla FC Chelsea byl by byly trener FC Barcelony Frank Rijkaard..
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2009, 18:39 przez sk1le, łącznie zmieniany 1 raz.

meloo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2009, 18:15

Robi sie smiesznie... Luiz Felipe Scolari pożegnał się z posadą menadżera chelsea, moze Ranieri tez nie dotrwa :lol: Wiecej na oficjalnej stronie chelsea.

KeRmit19

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2009, 18:44

Szczerze powiedziawszy to jestem bardzo ale to bardzo zaskoczony. Wydawalo sie, ze Scolari dotrwa przynajniej do konca sezonu. Teraz pytanie jak sie to odbije na Chelsea? Zaczna seryjnie wygrywac jak Real po zmianie trenera, czy dalej beda grac przecietnie?! Oby sie nie pozbierali na LM 8)

FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2009, 18:48

Coś czuje, że nie wyleciał za wyniki. Ale Jest to moje zdanie :P Może to wyjść korzystnie w meczu z Juve oczywiście dla Bianconerich ;)

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2009, 18:49

Mam nadzieje, że Juve to wykorzysta, a Chealse nadal będzie w dołku z nowym trenerem :)
Raczej pozytywna dla nas wiadomośc

KamilDeath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2009, 18:52

pytanie teraz czy wyjdziemy na tym lepiej czy nie , rok temu po odejściu Murinho , Niebiescy grali bardzo dobrze w Lidze Mistrzów , do tego dochodzi właśnie to że kiedy Scolari był trenerem upatrywałem to jako dla nas jako plus, bo mniej więcej na bieżąco śledzę grę czołowych zespołów Premier League , i Scolari nie potrafił wygrywać szlagierów i to już nawet nie chodzi o to że zawsze jego plany krzyżowały wpadki sędziów , tylko gra jaką wtedy prezentowała Chelsea, nie dawała nadziei na zwycięstwo
teraz pozostaje pytanie kto go zastąpi , Mancini ?? , no i data zwolnienia odpowiednia z tego względu że następna kolejka w Anglii za 2 tygodnie

...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 lutego 2009, 18:55

Spore zaskoczenie dla mnie ponieważ nie spodziewałem się,że LFS tak szybko wyleci.Zdawałem sobie sprawę,że może nie są liderem,ale aż tak koszmarnie chyba nie jest.Mimo to czekam na następcę Scolariego.Wprowadzi to popłoch w szeregi The Blues,ale nowy trener może ich bardzo dobrze poukładać.Ale to w sumie zajmuje dużo czasu.Czas pokaże....

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 09 lutego 2009, 18:57

sk1le pisze:Szkoda, ze tego meczu nie zobaczymy w TVP.. Zostaje mi pojscie do kumpla ktory ma eNkE lub ogladanie meczu w necie..:)
widzę w profilu masz wpisany "Poznań" więc nie wiem jeszcze nad czym Ty się zastanawiasz, gdzie by tu mecz obejrzeć... :roll:

Capo di tutti capi
ODPOWIEDZ