Liga Mistrzów 2008/2009
- ewerthon
- Juventino
Do meczu zostało niewiele czasu, a Chelsea nie zachwyca w lidze. Dziś tylko zremisowali z Hull City:
http://pilkanozna.pl/index.php?option=c ... e&Itemid=9
Jak się okazuję mimo naszej słabej formy nie stoimy na straconej pozycji w meczu z nimi. Skoro taka drużyna jak Hull, wywalczyła remis na Stamford Bridge, to dlaczego nie mógłby zrobić tego Juventus?
Wiem, że mecze w Champions League rządzą się trochę innymi prawami, ale moim zdaniem ich ostatnia dyspozycja w meczach ligowych nie może nas przerażać. Oby Juventus jak najszybciej doszedł do formy. A stać się to musi w jutrzejszym meczu.
FORZA JUVE!
Jak się okazuję mimo naszej słabej formy nie stoimy na straconej pozycji w meczu z nimi. Skoro taka drużyna jak Hull, wywalczyła remis na Stamford Bridge, to dlaczego nie mógłby zrobić tego Juventus?
Wiem, że mecze w Champions League rządzą się trochę innymi prawami, ale moim zdaniem ich ostatnia dyspozycja w meczach ligowych nie może nas przerażać. Oby Juventus jak najszybciej doszedł do formy. A stać się to musi w jutrzejszym meczu.
FORZA JUVE!
- Majos
- Juventino
Tak, ale trzeba sobie powiedzieć, że forma ligowa jaką prezentuje ostatnio Juventus wcale nie jest lepsza od tej którą prezentuje Chelsea.gladston pisze:Do meczu zostało niewiele czasu, a Chelsea nie zachwyca w lidze. Dziś tylko zremisowali z Hull City:
FORZA JUVE!
- oliver
- Juventino
Tak Hull City ostatnio grywa słabo, ale to nie są tacy kelnerzy jak się wydaję. Grali fatalne mecze, ale pokazali, że umieją kopać, o to ich kilka meczy wyjazdowych:gladston pisze:Do meczu zostało niewiele czasu, a Chelsea nie zachwyca w lidze. Dziś tylko zremisowali z Hull City:

Tak nie ma się co cieszyć, my nie potrafimy ograć Cagliari na własnym stadionie. Najpierw trzeba patrzyć na siebie, a później wytykać błędy innym. Pewnie kibice angielskiego klubu myślą podobnie. Nie dość, że nam nie idzie, Juve gra jeszcze gorzej, wiec nie jest tak źleMajosJuventino pisze: Tak, ale trzeba sobie powiedzieć, że forma ligowa jaką prezentuje ostatnio Juventus wcale nie jest lepsza od tej którą prezentuje Chelsea.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- kamilu_87
- Juventino
Sorry ze sie czepiam ale troche dziwnie to brzmioliver pisze:Tak nie ma się co cieszyć, my nie potrafimy ograć Cagliari na własnym stadionie. Najpierw trzeba patrzyć na siebie, a później wytykać błędy innym. Pewnie kibice angielskiego klubu myślą podobnie. Nie dość, że nam nie idzie, Juve gra jeszcze gorzej, wiec nie jest tak źle

- KeRmit19
- Juventino
Zapewne chodzilo o to, ze skoro Juve gra slabiej niz Chelsea, to wg kibicow The Blues nie jest jeszcze najgorzej.kamilu_87 pisze:Sorry ze sie czepiam ale troche dziwnie to brzmioliver pisze:Tak nie ma się co cieszyć, my nie potrafimy ograć Cagliari na własnym stadionie. Najpierw trzeba patrzyć na siebie, a później wytykać błędy innym. Pewnie kibice angielskiego klubu myślą podobnie. Nie dość, że nam nie idzie, Juve gra jeszcze gorzej, wiec nie jest tak źleTak jakby sie smucili ze Juve tez słabo gra
- sk1le
- Juventino
Szkoda, ze tego meczu nie zobaczymy w TVP.. Zostaje mi pojscie do kumpla ktory ma eNkE lub ogladanie meczu w necie..
brrr... Juz nie moge sie doczekac..
Moim zdaniem to jest bardzo smieszne..tak czytam sobie na chelsea.pl i tam wypisuja, ze Mou moze wroci buhehueuhe.. Ciekawe kto bedzie ich teraz trenowac..wydaje mi sie, ze najlepszym rozwiazaniem dla FC Chelsea byl by byly trener FC Barcelony Frank Rijkaard..

Moim zdaniem to jest bardzo smieszne..tak czytam sobie na chelsea.pl i tam wypisuja, ze Mou moze wroci buhehueuhe.. Ciekawe kto bedzie ich teraz trenowac..wydaje mi sie, ze najlepszym rozwiazaniem dla FC Chelsea byl by byly trener FC Barcelony Frank Rijkaard..
Ostatnio zmieniony 09 lutego 2009, 18:39 przez sk1le, łącznie zmieniany 1 raz.
- KeRmit19
- Juventino
Szczerze powiedziawszy to jestem bardzo ale to bardzo zaskoczony. Wydawalo sie, ze Scolari dotrwa przynajniej do konca sezonu. Teraz pytanie jak sie to odbije na Chelsea? Zaczna seryjnie wygrywac jak Real po zmianie trenera, czy dalej beda grac przecietnie?! Oby sie nie pozbierali na LM 8)
- KamilDeath
- Juventino
pytanie teraz czy wyjdziemy na tym lepiej czy nie , rok temu po odejściu Murinho , Niebiescy grali bardzo dobrze w Lidze Mistrzów , do tego dochodzi właśnie to że kiedy Scolari był trenerem upatrywałem to jako dla nas jako plus, bo mniej więcej na bieżąco śledzę grę czołowych zespołów Premier League , i Scolari nie potrafił wygrywać szlagierów i to już nawet nie chodzi o to że zawsze jego plany krzyżowały wpadki sędziów , tylko gra jaką wtedy prezentowała Chelsea, nie dawała nadziei na zwycięstwo
teraz pozostaje pytanie kto go zastąpi , Mancini ?? , no i data zwolnienia odpowiednia z tego względu że następna kolejka w Anglii za 2 tygodnie
teraz pozostaje pytanie kto go zastąpi , Mancini ?? , no i data zwolnienia odpowiednia z tego względu że następna kolejka w Anglii za 2 tygodnie
...abyssus abyssum invocat.......piekło wzywa na pomoc piekła....
- Il Storico
- Juventino
Spore zaskoczenie dla mnie ponieważ nie spodziewałem się,że LFS tak szybko wyleci.Zdawałem sobie sprawę,że może nie są liderem,ale aż tak koszmarnie chyba nie jest.Mimo to czekam na następcę Scolariego.Wprowadzi to popłoch w szeregi The Blues,ale nowy trener może ich bardzo dobrze poukładać.Ale to w sumie zajmuje dużo czasu.Czas pokaże....
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
widzę w profilu masz wpisany "Poznań" więc nie wiem jeszcze nad czym Ty się zastanawiasz, gdzie by tu mecz obejrzeć... :roll:sk1le pisze:Szkoda, ze tego meczu nie zobaczymy w TVP.. Zostaje mi pojscie do kumpla ktory ma eNkE lub ogladanie meczu w necie..
Capo di tutti capi