Seriale

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
gruzin_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2011, 15:51

Wczoraj skończyłem oglądać 2 sezon WHITE COLLAR i już nie mogę się doczekać 3 serii. Mam pytanie do wszystkich, którzy oglądali ten serial...: kto ukradł te wszystkie dzieła w ostatnim odcinku?? Alex, Mozzie? czy kto?

Ogólnie polecam ten całkiem przyjemny serial.

PS.
Mam zamiar ściągnąć sobie serial THE Mentalist, warto? Jak wypada porównanie z White collar?

CIAO IL CAPITANO
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 18:20

Smok-u pisze:
D0N pisze:[*][/url]

To koniec jakże genialnego serialu komediowego. Uwielbiałem oglądać Charliego w roli Charliego. Bez niego ten serial straci autentyczność, to będzie jak piwo bezalkoholowe, niby nadal piwo, ale...
Zgadzam się, bez Charliego to już nie będzie to samo. Coś czuję ,że będę się ograniczał tylko do oglądania odcinków z w/w aktorem.
Gościu popłynął z tematem. Płaci za własną głupotę. Dla fanów Oz - na iitv.info są sezony 5 i 6 z napisamy PL. :)
gruzin_juve pisze:Wczoraj skończyłem oglądać 2 sezon WHITE COLLAR i już nie mogę się doczekać 3 serii. Mam pytanie do wszystkich, którzy oglądali ten serial...: kto ukradł te wszystkie dzieła w ostatnim odcinku?? Alex, Mozzie? czy kto?
Ja myślę, że Neal. :P

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 18:33

Antichrist pisze:Gościu popłynął z tematem. Płaci za własną głupotę. Dla fanów Oz - na iitv.info są sezony 5 i 6 z napisamy PL. :)
O, dzięki wielkie :). A co do Charliego, to nie wiem w sumie co zrobił, ale jeżeli jego życie prywatne miało wpływ na to ,że został wyrzucony, to szkoda.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 18:39

Spoko. :)
Smok-u pisze:A co do Charliego, to nie wiem w sumie co zrobił, ale jeżeli jego życie prywatne miało wpływ na to ,że został wyrzucony, to szkoda.
Sheen wyleciał za wiele rzeczy. Ataki słowne na Chucka Lorre, który jest twórcą serialu. Dragi, bicie żony. Niefajnie.

bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 marca 2011, 20:54

gruzin_juve pisze:Wczoraj skończyłem oglądać 2 sezon WHITE COLLAR i już nie mogę się doczekać 3 serii. Mam pytanie do wszystkich, którzy oglądali ten serial...: kto ukradł te wszystkie dzieła w ostatnim odcinku?? Alex, Mozzie? czy kto?
Mi sie wydaje, ze byla to Alex, a ten klucz ukradla jakos w lodzi podwodnej. Sezon 3 od czerwca, Sara na stale, na dniach rusza polski fansite White Collar mojego autorstwa ;)

Obrazek
steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2011, 07:26

Dzięki za spojler :|

gruzin_juve pisze:PS.
Mam zamiar ściągnąć sobie serial THE Mentalist, warto? Jak wypada porównanie z White collar?

Moim zdaniem warto. Śledzę od pierwszego odcinka i bardzo mi się podoba. Podobnie jak w White Collar, motyw przewodni jest gdzieś na drugim planie, a każdy odcinek opowiada o innej sprawie.

flying_birds

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 marca 2011, 10:39

Pewnie, Charlie Sheen wyleciał za to, że dwa lata temu(!) został oskarżony o bicie żony. Pewnie, że tak.
Chodziło o publiczne znieważenie producentów i stwierdzenie, że ten serial to shit. Tym niemniej Sheen to świetny gość, żyje sobie rewelacyjnie, a teraz rusza w trasę ze swoim stand-up show. Natomiast niektórzy tu jęczą, jak członkowie radykalnego kółka różańcowego, jaki to on straszny...

gruzin_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2011, 11:42

steru pisze:
Dzięki za spojler :|

1. Nie ma sprawy :prochno:

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2011, 12:29

Californication dobiega końca. 10 odcinek strasznie mi się podobał, szczególnie ostatnia scena rozmowy Hanka z Karen. Oj będę tęsknił za tym serialem.

Są też nowe wieści z obozu Two and a half men. Podobno CBS chce pójść na ugodę z Sheenem i już zaoferowano mu powrót do roli Charliego. Póki co nie ma oficjalnych informacji, ale wygląda na to, że coś jest na rzeczy. Gdyby to doszło do skutku, to niezłą reklamę miałby TAAHM.

Hanson

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 marca 2011, 13:13

delete
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2012, 01:01 przez Hanson, łącznie zmieniany 1 raz.

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 marca 2011, 16:39

steru pisze:Californication dobiega końca. 10 odcinek strasznie mi się podobał, szczególnie ostatnia scena rozmowy Hanka z Karen. Oj będę tęsknił za tym serialem.
Ja po obejrzeniu 4 odcinków pierwszego sezonu spasowałem. Oprócz ciągłego spółkowania Hanka nic się nie działo. Tak samo sprawa miała się z Housem. Obejrzałem kilka odcinków i również dałem sobie spokój.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 09:23

House ostatnio to straszna lipa. Znudził mi się i przyznaję, że oglądam jedynie z przyzwyczajenia. Brakuje mi 13 a jej zastępstwo mnie strasznie irytuje. Jednakże scenarzyści potrafią mnie zaskoczyć. Końcówka ostatniego odcinka zmiażdżyła mi suty! Nie będę spojlerował, żeby nie zepsuć frajdy tym co nie widzieli-jedynie zachęcę tych którzy jeszcze nie widzieli a im się nie chce. Serio, warto ;)

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 09:32

steru pisze:Brakuje mi 13
To się ucieszysz oglądając następny odcinek :wink: Jak i ja. Ta Masters to kompletnie poroniony pomysł scenarzystów. Miała być genialna studentka medycyny a pojawiła się jakaś gimnazjalistka o nienagannej moralności i minach rodem z WC. Na szczęście przeczytałem niedawno, że aktorka nakręciła już swoje ostatnie sceny i kończy przygodę z Housem.

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 09:44

Ta panna jest tak drętwa, że dopóki nie napisałeś, nie pamiętałem jak się nazywa. Totalnie bezpłciowa. Jej miny, ciuchy w jakie ją ubierają i moralność o której wspomniałeś, mnie wręcz obrzydzają.

A promo do następnego odcinka świetne. Nie wiedziałem, że scenarzyści w tym kierunku poszli z 13. Może wyjść ciekawie. Szkoda, że następny odcinek za 3 tygodnie? Tyle wywnioskowałem z trailera...

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2011, 09:59

Ano, za trzy tygodnie... serial powoli wchodzi na mocniejsze obroty bo zbliża się finał 7 sezonu. Jestem strasznie ciekaw co wymyślą tym razem. Poprzednie finały były świetne [nawet 6, oprócz ostatnich 3 minut które popsuły efekt 8) ].

ODPOWIEDZ