Orange Ekstraklasa 2007/2008
- steru
- Qualità Juventino
Fakt. Sezon stracony. Głupia decyzja o degradacji przy pozostawieniu Nas w OE główną przyczyną takiego stanu rzeczy. Kolejny problem : polityka transferowa. Piłkarze którzy w innych klubach w 2 lidze by nie grali, znajdowali miejsce w 1 składzie Zagłębia w OE. Kpina... Kolejna sprawa : ciągłe zmiany na pozycji trenera. Zupełnie nie trafione. Z takimi piłkarzami to i Leńczyk by nic nie zdziałał. Mamy przykład Białka, który z powodzeniem prowadzi Odre Wodzisław.gregor_g4 pisze:sezon jest dla nas stracony - moglismy pozostac w 2 lidze i to by nam wyszlo na lepsze. Jedyny pozytyw to jupitery i podrzewana murawa - wlodarze miasta musieli cos zaczac robic. Pozostanie tez w pamieci kilka fajnych momentow, w tym chyba najlepsze moje wspomnienie z meczow Zaglebia - 1 polowa z meczu z Gornikiem w Zabrzu - ogladalem ja z lzami w oczach, podobnie jak wiekszosc ludzi na sektorze. Szkoda ze zakonczenie bylo gorsze... niestety nasi pilkarze to co najwyzej 2 ligowi grajkowie i ich rowniez nie ma co winic za ten stan rzeczy - organizacyjnie nie dorosnelismy do 1 ligi. Pozostaje patrzec z nadzieje w przyszlosc i czekac na 3 lige, ktora o dziwo moze byc ciekawsza niz 1Machnes pisze:Wiem zgadzam sie z Tobą w 100%'Za te 15 lat'
Jednak strasznie mi zal, ze ten sezon tak wyglada
A w sobote zapewne widzimy sie na Ludowym :] Moze chociaz na koniec jeszcze troche powalczymy
pozdro
.
Niestety na Lubinie i Widzewie mnie nie bedzie - musze byc w pracy.
Ogólnie sezon spisany na straty i szczerze mówiąc nie mogę się doczekać 3 ligi. Wrócimy tam gdzie już nie raz byliśmy i może wreszcie uda stworzyć się zespół, który będzie utożsamiał się z Zagłębiem a nie to co teraz ta banda najemników. Uważam, że powinniśmy stworzyć drużynę opartą na młodzieży ale bez przesady... Trzech, czterech piłkarzy z Młodej ekstraklasy powinno na stałe grać w pierwszym składzie. Ale czy więcej? Patrząc na 0-8 z Koroną uważam, że więcej nie...
- Michal17
- Juventino
Ale brakło oprawy, kurcze, teraz dopiero żałuję naprawdę zamknięcia D...paku pisze:Doping zdecydowanie na +
Na + przede wszystkim błyskawiczna riposta na ich oprawę.
Starozakonni wywiesili sektorówkę, na której młody chłopiec w pasiastej koszulce pisze na ścianie "Cracovia Pany" a na X od razu pojawił się trans "Malując pod płotem licz się z łomotem"...
Trzecia w tym sezonie rozkminiona oprawa rywali? 2x Lech i teraz Cracovia

Bo Pasy postanowiły nam nie cisnąć i się okazało, że nie mają żadnych przyśpiewek poza "Hej Hej Cracovia" :rotfl:paku pisze:Spodziewałem się czegoś więcej po Pasach, ale patrzyli tylko na Koronację MONARCHY
"Może i by chciała, ale..." Świetnie wyszłopaku pisze:Dialog z Pasami o ich Matkach przebił wszystko

- valsir
- Juventino
W Polsce bez zmian Wisła od Legii dostajepaku pisze:W Krakowie bez zmian.
WISŁA PANY !

Legia PANY

Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2008, 23:00 przez valsir, łącznie zmieniany 1 raz.
LEPIEJ RZUCIĆ SUBTELNYM ŻARCIKIEM, KTÓREGO NIE KAŻDY ZROZUMIE, NIŻ ZEPSUĆ ZNANY WSZEM KAWAŁ. =)
- herr_braun
- Juventino
Oj słabo Wisła się zaprezentowała, zarówno pod względem sportowym jak i (a może przede wszystkim) kibicowskim. Słabiutki doping Wiślaków, dwa ostatnie spore wyjazdy do Warszawy, które mam w pamięci w wykonaniu Lecha i Lechii dużo, zwłaszcza ten pierwszy, lepsze
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
paku pisze:Zerknij na tabelęvalsir pisze:W Polsce bez zmian Wisła od Legii dostajepaku pisze:W Krakowie bez zmian.
WISŁA PANY !
Legia PANY
Zerkam na tabelę i co widzę?

'Paweł! Nie martw się! Ja też nie jadę!'

- paku
- Juventino
kacek_ pisze:paku pisze:Zerknij na tabelęvalsir pisze:
W Polsce bez zmian Wisła od Legii dostaje
Legia PANY
Musicie sobie osłodzić nie powodzenie w tym sezonie jakoś chyba

MISTRZ MISTRZ ! NASZ TS !
3 Liga, 3 Liga Zagłębie!

- steru
- Qualità Juventino
Jeszcze i na Was przyjdzie pora a póki co za 2 lata znów się spotkamy w 1 lidze i powróci tematpaku pisze:kacek_ pisze:paku pisze:
Zerknij na tabelę
3 Liga, 3 Liga Zagłębie!
P.S Ale i tak z Legią przegraliście
- paku
- Juventino
Jakoś mnie to nie rusza ze przegraliśmy z prawdopodobnym WICE miszczemsteru pisze:Jeszcze i na Was przyjdzie pora a póki co za 2 lata znów się spotkamy w 1 lidze i powróci tematpaku pisze:
3 Liga, 3 Liga Zagłębie!zapewniam Cie, że wtedy będziemy lepiej zorganizowaną drużyną
P.S Ale i tak z Legią przegraliścieMiszcze...

No, no. Wrócicie.

Czekam
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Heh optymista ;)steru pisze:Jeszcze i na Was przyjdzie pora a póki co za 2 lata znów się spotkamy w 1 lidze i powróci temat :wink:paku pisze:
Musicie sobie osłodzić nie powodzenie w tym sezonie jakoś chyba :D
3 Liga, 3 Liga Zagłębie! :prochno:
Co do meczu Legia- Wisła to legioniści byli po prostu lepsi i trzeba to przyznać. Natomiast jestem pewien, że i gra Wisły i ostateczny wynik byłyby zupełnie inne gdyby krakowianie nie mieli jeszcze pewnego mistrzostwa.
Ja Legii szczerze gratuluje. Pokonać w tym sezonie WIELKą WISEłKę to nie lada sztuka i macie się faktycznie z czego cieszyć. I piszę to bez jakiejkolwiek ironii.
- steru
- Qualità Juventino
Przynajmniej jesteś tego świadompaku pisze: No, no. Wrócicie.![]()
Czekam
Martw się lepiej żeby Wisła zaistniała w LM bo jak się nie uda to drużyna Wam się posypie i nawet MISZCZA nie zdobędziecie
Raczej realistaUlTrAs pisze:
Heh optymista![]()
- BuffonJuve
- Juventino
W minionej kolejce Wisła przegrała pierwszy raz w sezonie.
Legia pokonała Wisłe 2-1.
2 gole dla Legii strzelił Rybus, a dla Wisły gola zdobył Brożek.
Zagłębie Sosnowiec porzegrało kolejny mecz i zapewniło sobie grę w 3 lidze.
Legia pokonała Wisłe 2-1.
2 gole dla Legii strzelił Rybus, a dla Wisły gola zdobył Brożek.
Zagłębie Sosnowiec porzegrało kolejny mecz i zapewniło sobie grę w 3 lidze.