Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
kratek_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 15:05

z czerwonymi elementami sa fuuuuu

..:: JUVE PER SEMPRE ::..
@Kuba@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 15:11

skoro treningowe te szare już są to i te właściwe również na pewno już są (narazie tylko piłkarzom) znane. Także jak to już ktoś wcześniej wspomniał, prezentacja to już tylko kwestia godzin, dni [?]....
Ale co jak co, mi te szare z czerwonymi wstawkami się podobają (i Ranieriemu ładnie w niej :lol: )

Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 15:15

@Kuba@ pisze:skoro treningowe te szare już są to i te właściwe również na pewno już są (narazie tylko piłkarzom) znane. Także jak to już ktoś wcześniej wspomniał, prezentacja to już tylko kwestia godzin, dni [?]....
Ale co jak co, mi te szare z czerwonymi wstawkami się podobają (i Ranieriemu ładnie w niej :lol: )
Ale przecież to chyba tylko Ranieri ma szarą no nie? Zawodnicy mają czerwone.

PS.Juve
Kto jest na tym zdjęciu? Ja rozpoznałem tam Marchisio i chyba Palladino. Reszta to kto?

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
@Kuba@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 15:19

darek13 pisze: Ale przecież to chyba tylko Ranieri ma szarą no nie? Zawodnicy mają czerwone.
Te szare to oficjalne treningowe :wink: przynajmniej tak są podpisywane i określane :prochno:

(co do zdjęcia to tam ostatni chyba almiron siedzi, a reszta nie rozpoznaje) :smile:

Obrazek
Wojt

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 15:24

darek13 pisze:
@Kuba@ pisze:skoro treningowe te szare już są to i te właściwe również na pewno już są (narazie tylko piłkarzom) znane. Także jak to już ktoś wcześniej wspomniał, prezentacja to już tylko kwestia godzin, dni [?]....
Ale przecież to chyba tylko Ranieri ma szarą no nie? Zawodnicy mają czerwone.

PS.Juve
Kto jest na tym zdjęciu? Ja rozpoznałem tam Marchisio i chyba Palladino. Reszta to kto?
Molinaro, Criscito, Palladino, Marchisio a ten z lewej to nie wiem.
Już sie nie moge doczekać nowych strojów. mam nadzieję, że szybko będą w sprzedaży.

From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 15:34

no to że stroje bedą z elementami czerwonego to już raczej pewne, i jak widać na tej fotce new holland będzie pewno z białą obwódką
PS. Alex ma stylowe okulary przeciwsłoneczne :-D
PS 2. mam nadzieję że już niedługo takie t-shirty bedą w sprzedaży :-D

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 15:41

mateo369 pisze:no to że stroje bedą z elementami czerwonego to już raczej pewne, i jak widać na tej fotce new holland będzie pewno z białą obwódką
PS. Alex ma stylowe okulary przeciwsłoneczne :-D
PS 2. mam nadzieję że już niedługo takie t-shirty bedą w sprzedaży :-D
Te t shirty już są w sprzedaży. Przed chwilą natknąłem się na nie na allegro.
Oto on]

Jest jeszcze wersja czarna

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 15:57

Duuuużo czerwonego w tym roku. Pierwszy trening w czerwonych strojach, na mieście w czerwonych strojach... toż to jakaś komuna czy jak? :P
Czerwone elementy na pierwszych koszulkach są raczej nieuniknione. Trzeba liczyć na to, że Nike jakoś to ładnie skomponuje

@Kuba@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 16:00

darek13 pisze: Te t shirty już są w sprzedaży. Przed chwilą natknąłem się na nie na allegro.
Oto on]
są w sprzedazy podobnie jak te szare o których wspomnialem :wink: czyli są to pierwsze oficjalne części "ekwipunku" Bianconerich na sezon 2007/2008.

Obrazek
darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 16:02

@Kuba@ pisze:
darek13 pisze: Te t shirty już są w sprzedaży. Przed chwilą natknąłem się na nie na allegro.
Oto on]
są w sprzedazy podobnie jak te szare o których wspomnialem :wink: czyli są to pierwsze oficjalne części "ekwipunku" Bianconerich na sezon 2007/2008.
W takim razie dlaczego trenowali w czerwonym ekwipunku?

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 16:43

Zapowiadają się ciekawe stroje Juve :smile: Póki co te czerowno-czarne koszulki oraz szare są całkiem spoko. Liczę , że nike dobrze skomponuje te kolory.

A tak z innej beczki http://www.nhsponsorship.com/ fajnie zrobiona "reklamówka" Juve i New Holland :D

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
@Kuba@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 16:57

darek13 pisze:
@Kuba@ pisze:
Oto on]
W takim razie dlaczego trenowali w czerwonym ekwipunku?
hmm, nie wiem byc moze chcieli w jakis sposob zareklamowac nową kolekcję koszulek, albo poprostu mają dwa komplety treningowe...ciężko powiedziec. wszystko się niedlugo okaze, cierpliwości :wink:

Obrazek
mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 20:04

Moim zdaniem, prócz biało-czarnej koszulki, oraz najprawdopodobniej czerwonej, będziemy również mieli niebieską - w JuveStore znajduje się niebieska piłka z żółtymi paskami. Chyba nie bez powodu :wink:

paruf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 20:56

patrzac na to zdjecie Davida http://tiny.pl/fbzh to dalej wierze ze logo bedzie na srodku. Powiem ze fajnie wyglada na czerwonej koszulce napis Bianconeri hehe, juz tez chcialbym kupic i zaczac grac sobie w koszulce na nowy sezon,odliczanie trwa dalej...

darek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lipca 2007, 21:12

Taka jak ma David na sobie to bez problemu możesz nabyć. Jeśli tylko chcesz...łołoło jeśli tylko chcesz :whistle:

Obrazek
Bianconeri Siamo Noi!
ODPOWIEDZ