Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!
- @Kuba@
- Juventino
skoro treningowe te szare już są to i te właściwe również na pewno już są (narazie tylko piłkarzom) znane. Także jak to już ktoś wcześniej wspomniał, prezentacja to już tylko kwestia godzin, dni [?]....
Ale co jak co, mi te szare z czerwonymi wstawkami się podobają (i Ranieriemu ładnie w niej :lol: )
Ale co jak co, mi te szare z czerwonymi wstawkami się podobają (i Ranieriemu ładnie w niej :lol: )
- darek
- Juventino
Ale przecież to chyba tylko Ranieri ma szarą no nie? Zawodnicy mają czerwone.@Kuba@ pisze:skoro treningowe te szare już są to i te właściwe również na pewno już są (narazie tylko piłkarzom) znane. Także jak to już ktoś wcześniej wspomniał, prezentacja to już tylko kwestia godzin, dni [?]....
PS.Juve
Kto jest na tym zdjęciu? Ja rozpoznałem tam Marchisio i chyba Palladino. Reszta to kto?
- @Kuba@
- Juventino
- Wojt
- Juventino
Molinaro, Criscito, Palladino, Marchisio a ten z lewej to nie wiem.darek13 pisze:Ale przecież to chyba tylko Ranieri ma szarą no nie? Zawodnicy mają czerwone.@Kuba@ pisze:skoro treningowe te szare już są to i te właściwe również na pewno już są (narazie tylko piłkarzom) znane. Także jak to już ktoś wcześniej wspomniał, prezentacja to już tylko kwestia godzin, dni [?]....
PS.Juve
Kto jest na tym zdjęciu? Ja rozpoznałem tam Marchisio i chyba Palladino. Reszta to kto?
Już sie nie moge doczekać nowych strojów. mam nadzieję, że szybko będą w sprzedaży.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- mateo369
- Juventino
no to że stroje bedą z elementami czerwonego to już raczej pewne, i jak widać na tej fotce new holland będzie pewno z białą obwódką
PS. Alex ma stylowe okulary przeciwsłoneczne :-D
PS 2. mam nadzieję że już niedługo takie t-shirty bedą w sprzedaży :-D
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- darek
- Juventino
Te t shirty już są w sprzedaży. Przed chwilą natknąłem się na nie na allegro.mateo369 pisze:no to że stroje bedą z elementami czerwonego to już raczej pewne, i jak widać na tej fotce new holland będzie pewno z białą obwódką
Oto on]
Jest jeszcze wersja czarna
- mesju
- Qualità Juventino
Duuuużo czerwonego w tym roku. Pierwszy trening w czerwonych strojach, na mieście w czerwonych strojach... toż to jakaś komuna czy jak?
Czerwone elementy na pierwszych koszulkach są raczej nieuniknione. Trzeba liczyć na to, że Nike jakoś to ładnie skomponuje

Czerwone elementy na pierwszych koszulkach są raczej nieuniknione. Trzeba liczyć na to, że Nike jakoś to ładnie skomponuje
- @Kuba@
- Juventino
są w sprzedazy podobnie jak te szare o których wspomnialemdarek13 pisze: Te t shirty już są w sprzedaży. Przed chwilą natknąłem się na nie na allegro.
Oto on]
- darek
- Juventino
W takim razie dlaczego trenowali w czerwonym ekwipunku?@Kuba@ pisze:są w sprzedazy podobnie jak te szare o których wspomnialemdarek13 pisze: Te t shirty już są w sprzedaży. Przed chwilą natknąłem się na nie na allegro.
Oto on]czyli są to pierwsze oficjalne części "ekwipunku" Bianconerich na sezon 2007/2008.
- Ein
- Juventino
Zapowiadają się ciekawe stroje Juve
Póki co te czerowno-czarne koszulki oraz szare są całkiem spoko. Liczę , że nike dobrze skomponuje te kolory.
A tak z innej beczki http://www.nhsponsorship.com/ fajnie zrobiona "reklamówka" Juve i New Holland
A tak z innej beczki http://www.nhsponsorship.com/ fajnie zrobiona "reklamówka" Juve i New Holland

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- @Kuba@
- Juventino
hmm, nie wiem byc moze chcieli w jakis sposob zareklamowac nową kolekcję koszulek, albo poprostu mają dwa komplety treningowe...ciężko powiedziec. wszystko się niedlugo okaze, cierpliwościdarek13 pisze:W takim razie dlaczego trenowali w czerwonym ekwipunku?@Kuba@ pisze:są w sprzedazy podobnie jak te szare o których wspomnialemdarek13 pisze: Te t shirty już są w sprzedaży. Przed chwilą natknąłem się na nie na allegro.
Oto on]czyli są to pierwsze oficjalne części "ekwipunku" Bianconerich na sezon 2007/2008.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Moim zdaniem, prócz biało-czarnej koszulki, oraz najprawdopodobniej czerwonej, będziemy również mieli niebieską - w JuveStore znajduje się niebieska piłka z żółtymi paskami. Chyba nie bez powodu 
- paruf
- Juventino
patrzac na to zdjecie Davida http://tiny.pl/fbzh to dalej wierze ze logo bedzie na srodku. Powiem ze fajnie wyglada na czerwonej koszulce napis Bianconeri hehe, juz tez chcialbym kupic i zaczac grac sobie w koszulce na nowy sezon,odliczanie trwa dalej...