KRAWATY JUVENTUSU - ZAMÓWIENIE ZREALIZOWANE
- Martin
- Juventino
No chyba, że tak... Ale to dziwne, że pół Twojej rodziny odwiedza JP na tym samym nicku. Może być przez to potem problemalex_pl pisze:Zważ proszę Martin na jedno, nie tylko ja korzystam z tego komputera i loguje się tu na tym nicku, ale jeśli to dla Ciebie 100% dowód to ok, ze swojej strony mogę dodać że w tygodniu jestem na delegacji, czasem zjeżdzam na weekend(podkreślam- czasem) .. więc proszę mi nie wyjeżdżać tutaj z honorem, tylko zachować się jak człowiek,uszanować i zrozumieć taką sytuację bez zbędnych komentarzy.

Ale spoko. Ważne, że się odezwałeś i wiemy na czym stoimy.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- DamKam
- Juventino
Dokładnie. I tym samym, cały czas czekamy na odzew od pozostałych :!:Martin pisze:Ważne, że się odezwałeś i wiemy na czym stoimy.
EDIT:
Dziwne, tacy użytkownicy jak np. RuTeK czy Venomik cały czas są aktywni na forum, ale w kwestii krawatów ani be ani me :?
- Martin
- Juventino
Gdyby ktoś nie zauważył to na stronie daliśmy taki oto news:
Czy myślałeś kiedyś o krawacie z logo Twojego ukochanego klubu? Czy myślałeś jakie to byłoby uczucie gdy na imprezie rodzinnej mógłbyś pokazać w elegancki sposób który klub jest dla Ciebie ważny? Czy chciałbyś zobaczyć minę swoich kolegów podczas rozdania świadectw lub na absolutorium? A może zawsze chciałeś założyć taki krawat na konferencję?
Teraz jest szansa aby Twoje marzenie się spełniło!
Zapraszamy to tego tematu na forum aby dowiedzieć się szczegółów!
Pemek - pieniądze wpłacone (brak potwierdzenia)
Sylessio - da znać co i jak za parę dni.
alex_pl - rezygnacja
trz3pit - rezygnacja
PSSjuve - rezygnacja
Na odzew pozostałych czekamy do końca maja.
Venomik
misiekjt
RuTeK
piter_b
Mendus
Platini-10-
Czy myślałeś kiedyś o krawacie z logo Twojego ukochanego klubu? Czy myślałeś jakie to byłoby uczucie gdy na imprezie rodzinnej mógłbyś pokazać w elegancki sposób który klub jest dla Ciebie ważny? Czy chciałbyś zobaczyć minę swoich kolegów podczas rozdania świadectw lub na absolutorium? A może zawsze chciałeś założyć taki krawat na konferencję?
Pemek - pieniądze wpłacone (brak potwierdzenia)
Sylessio - da znać co i jak za parę dni.
alex_pl - rezygnacja
trz3pit - rezygnacja
PSSjuve - rezygnacja
Na odzew pozostałych czekamy do końca maja.
Venomik
misiekjt
RuTeK
piter_b
Mendus
Platini-10-
Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, 15:06 przez Martin, łącznie zmieniany 2 razy.
Log in: 15.12.1997
- nookie
- Juventino
Bardzo dobry news i bardzo dobrze, że go wrzuciliście.. Teraz pozostaje mieć nadzieję, że zjawią się nowi, bardziej rzetelni chętni, albo starzy przypomną sobie o tym do czego się zobowiązali..Martin pisze:Gdyby ktoś nie zauważył to na stronie daliśmy taki oto news:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- DamKam
- Juventino
Nooo, nareszcieMartin pisze:Czy myślałeś kiedyś o krawacie z logo Twojego ukochanego klubu? Czy myślałeś jakie to byłoby uczucie gdy na imprezie rodzinnej mógłbyś pokazać w elegancki sposób który klub jest dla Ciebie ważny? Czy chciałbyś zobaczyć minę swoich kolegów podczas rozdania świadectw lub na absolutorium? A może zawsze chciałeś założyć taki krawat na konferencję?

- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Też się na to wpisze na bank do kiedy trzeba wpłacać? Wiem, że jak najszybciej, ale do kiedy najpóżniej
- DamKam
- Juventino
Osobiście, na teraz nie jestem w stanie określić do kiedy najpóźniej będziemy zbierać pieniądze. Niby był już ostateczny termin do 23 maja, ale jak widać nie ma jeszcze tych wymaganych min. 50 osób i cały czas czekamy na te kilka brakujących wpłat. Co do kilku osób został wyznaczony termin do końca maja, żeby się zdeklarowali na 100% czy wpłacą w końcu czy nie. Tak więc, Tobie pozostaje wpłacić po prostu jak najszybciej jest to możliwe...Bartek(Juventino) pisze:Też się na to wpisze na bank do kiedy trzeba wpłacać? Wiem, że jak najszybciej, ale do kiedy najpóżniej
- chojnacki89
- Juventino
witam wszystkich fanów Juve..nie będę ukrywał że jestem nowy na tym forum =) są jeszcze miejsca na kupno krawatu? proszę o odpowiedź jeżeli są .. co i jak dokładnie zrobić żeby kupić taki krawat
pozdrawiam
pozdrawiam
- -Lucas-
- Juventino
Witamy na forum! Oto co musisz zrobić aby zakupic krawat:
Oczywiscie są wolne miejsca do kupna krawatu.LBaLin pisze:Kwota do wplaty to 71 pln (65 koszt krawata + 6 koszty przesylki)
Kase prosze wplacac na konto w MBanku:
76 1140 2004 0000 3902 3029 0037
Lukasz Balinski
W tytule prosze wpisac swoj nick z forum.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2007, 22:55 przez -Lucas-, łącznie zmieniany 2 razy.
- bblackk
- Juventino
O miejsca na kupno krawatu nie masz się co martwić! Rzekłbym, tego jest pod dostatkiem
A wszystkie potrzebne informację co do zamowienia i wpłaty znajdziesz w pierwszym poście LBaLina. Wpłacaj, to za niedługo będziemy się cieszyć krawatami 8)
EDIT: -Lucas- mnie ubiegł w uświadomieniu kolegi
-Lucas- nie lubiem Ciem! Nabijacz postów jeden! Pfff...

EDIT: -Lucas- mnie ubiegł w uświadomieniu kolegi