Mercato (Lato 2017 / Zima 2018) DYSKUSJA
- zuravski
- Juventino
Ty z tym Mandragorą to tak na poważnie?Vincitore pisze:Nikt nie myśli o pozostawieniu Mandragory na ŚO? Ja bym go tam prędzej widział aniżeli w środku pola, ale szkoda by było go kisić jako piątego i wypuszczać od wielkiego dzwonu.
- Vincitore
- Juventino
Jeżeli ma przyjść Mangala, to dziękuję serdecznie i wolę tam pozostawić kogoś z klubu. Mandragora może jest złym przykładem, bo on potrzebuje teraz regularnych występów po ponad rocznej kontuzji. Mangala czy ktokolwiek z bloku defensywnego Man City (podpinam tu jeszcze jego, bo okazał się za słaby na tę bandę komików), który w Lidze Mistrzów był raz po raz wrzucany na karuzelę i ośmieszany przez dzieciaków z Monaco to chyba nie materiał dla nas - nawet na 3-5 w hierarchii.zuravski pisze:Ty z tym Mandragorą to tak na poważnie?Vincitore pisze:Nikt nie myśli o pozostawieniu Mandragory na ŚO? Ja bym go tam prędzej widział aniżeli w środku pola, ale szkoda by było go kisić jako piątego i wypuszczać od wielkiego dzwonu.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
jeżeli ma przyjść Higuain pomocy i do DM to jest to Naingollan ew Kante dla Radja mnie na pewno lepszy niż Casemiro. Co do Cancelo, widziałem tylko kompilacje na YT, i tu bardzo mi się podoba, ale chyba zbyt ofensywny, z tego co pokazują to często znajduje się na środku pola -nie wiem na żywo nie widziałem. Co do obrony też uważam, że w naszym przypadku nie ma sensu nikogo ściągać. Mangala dobry murzyn silny, wielki ale Rugani jest po prostu lepszy. dla mnie jak przyjdzie Schick, Cancelo i wiśienka Radja był by miód a do tego Keita.... bosssko, ścisk w ataku byłby niezły ale to nic, przynajmniej na lata byśmy mieli )chociaż w naszym przypadku na lata trochę śmiesznie brzmi, bp kto się wubije to opychamy, czuję żę to może być też ze względu na sprzedaż Dybali za rok.
Nikogo więcej nie potrzebujemy no chyba że Verattiego jakoś Max zmieści
Nikogo więcej nie potrzebujemy no chyba że Verattiego jakoś Max zmieści

Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- MishaAveJuve
- Juventino
i kto to jest? bo jakoś nie widzę piłkarza który z miejsca podniesie nas na dużo wyższy poziom. Chyba że to Higuain pomocy i to jest dwóch piłkarzy składających na się Higuaina to z tym się zgodzę.Vincitore pisze:Higuain pomocy już przyszedł. Marotta nie mówił, że będzie chodziło o środek pola, tylko o pomocnika, tak mi się przynajmniej wydaje. Może ktoś to odkopie?
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Berna srednio sie w to wpisuje, bo raz, ze Fiorentina nie jest dla nas zadnym rywalem, dwa nie jest to operacja tak kosztowna jak w przypadku Pipity, trzy Gonzalo przychodzil jako absolutny top, takze na skale swiatowa (Bernardeschi jest na razie prospektem, bardzo dobrym graczem). Tylko tyle, ze Fiolki szczerze nas nienawidza, podobnie jak w Neapolu. To gadanie o "Higuainie pomocy" rownie dobrze moglo odejsc w niepamiec po zmianie ustawienia.
Kto wie, moze rzucili hienom pare nazwisk, a po cichu dlubia przy czyms konkretnym. Do tej pory, jesli chodzi o transfery IN, nie mielismy wlasciwie zadnej niespodzianki, bo przeniesli sie do nas ci, o ktorych od dluzszego czasu sie w naszym kontekscie pisalo.
Kto wie, moze rzucili hienom pare nazwisk, a po cichu dlubia przy czyms konkretnym. Do tej pory, jesli chodzi o transfery IN, nie mielismy wlasciwie zadnej niespodzianki, bo przeniesli sie do nas ci, o ktorych od dluzszego czasu sie w naszym kontekscie pisalo.
- realbs
- Juventino
Po pierwsze - moja opinia nie miała na celu zadrwienia z CiebieMRN pisze:Wyraziłeś swoja opinie kilkakrotnie ale zacytowana przeze mnie wypowiedź odbiegła już od wyrażenia opinii i miała na celu zadrwienie ze mnie. Proponowałbym na pierwszym miejscu przeanalizowanie swoich wpisów zanim uderzysz we mnie.realbs pisze:Bo Emre Can to jest ogórWystarczy trochę tego Liverpoolu pooglądać, a nie brać opinię z kompilacji na Youtubie.
Dla Ciebie to nawet Isco jest ogór a L. Gustavo świetny zawodnik, podobnie jak Matuidi. Skoro taką masz opinię na temat tych zawodników to skąd ta krytyka Cana ?
Po drugie - nigdzie nie napisałem, że Isco to ogór, o L. Gustavo słowa nie wspomniałem, a Matuidi to średniak co podkreślam w kazdym moim poście dotyczącym wzmocnienia linii pomocy, więc mam pytanie - czemu naginasz rzeczywistość i piszesz o mnie coś, co nie jest absolutnie żadną prawdą?
Po trzecie - jeszcze raz - nigdzie o L. Gustavo słowa nie wspomniałem, więc skąd to "skoro masz opinie o tych zawodnikach"?
Po czwarte - krytykę Cana przecież napisałem. Wyjaśniłem jego słabe strony, więc na czym polega Twój problem? Wystarczy z uwagą przeczytać post.
Dawno nie spotkałem się z tak chamskim użytkownikiem jak ty. Wmawiasz
ludziom coś co nie jest prawdą, przy okazji wyśmiewasz mnie przed setkami ludzi przeglądających to forum naginając prawdę. Co ci dają te kłamstwa, i czemu to robisz?
- MishaAveJuve
- Juventino
i to jest plus, pierwsze okienko gdzie nie ma alternatywy alternatyw, opcji B C D, tylko zawsze opcje A. To pokazuje że pod tym względem jesteśmy wyżej niż przed laty. Oczywiście żartowałęm dla mnie nikt taki jak Higuain pomocy nie przyszedł, Milan może się szczycić Higuainem obrony, ale u nas..... może będzie coś ciekawego.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Nic nie wmawiam tylko mam tutaj na myśli Twoje posty z tematu mercato 2016. Nie mam zamiaru ich kopiować więc dajmy już na luz bo nic do Ciebie nie mam. Jestem jednak pamiętliwy jak cholera bo i mnie wypomina się wiele rzeczy sprzed 2-3 lat. Dajmy już na luz i z tymi chamami też nie wyskakuj.realbs pisze:Wmawiasz ludziom coś co nie jest prawdą, przy okazji wyśmiewasz mnie przed setkami ludzi przeglądających to forum naginając prawdę. Co ci dają te kłamstwa, i czemu to robisz?

- wloski
- Juventino
Pisałem Tobie ostatnio, przestań urządzać krucjatę na forum przypominając co było kiedyś, jest tylko tu i teraz i jeśli ktoś jęczy, płacze i narzeka to trzeba go ganić teraz, kiedy jest do tego moment, a nie po roku czasu.MRN pisze:Nic nie wmawiam tylko mam tutaj na myśli Twoje posty z tematu mercato 2016. Nie mam zamiaru ich kopiować więc dajmy już na luz bo nic do Ciebie nie mam. Jestem jednak pamiętliwy jak cholera bo i mnie wypomina się wiele rzeczy sprzed 2-3 lat. Dajmy już na luz i z tymi chamami też nie wyskakuj.realbs pisze:Wmawiasz ludziom coś co nie jest prawdą, przy okazji wyśmiewasz mnie przed setkami ludzi przeglądających to forum naginając prawdę. Co ci dają te kłamstwa, i czemu to robisz?
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Wrzucam tu bo nie wiem jak wiarygodne jest to źródło. Ktoś bardziej ogarniety w temacie mercato może ich kojarzy?
https://twitter.com/J_News_24 https://twitter.com/J_News_24
J news 24 na swoim twitterze zaprezentowalo już Cancelo jako gracza Juve.

https://twitter.com/J_News_24 https://twitter.com/J_News_24
J news 24 na swoim twitterze zaprezentowalo już Cancelo jako gracza Juve.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Napisz to tym, co i mnie wypominają po roku, dwóchwloski pisze:Pisałem Tobie ostatnio, przestań urządzać krucjatę na forum przypominając co było kiedyś, jest tylko tu i teraz i jeśli ktoś jęczy, płacze i narzeka to trzeba go ganić teraz, kiedy jest do tego moment, a nie po roku czasu.

Tak było, mówił o Higuainie pomocy nie wskazując, że chodzi o środek.Vincitore pisze:Marotta nie mówił, że będzie chodziło o środek pola, tylko o pomocnika
Bernadeschi jednak nie pasuje do tego określenia za bardzo bo równie dobrze moglibyśmy użyć tego zwrotu do Costy. Według mnie ani jeden ani drugi nie może być Higuainem pomocy ale każdy ma kogo innego na myśli.

- adryjan
- Juventino
to już czysta fantazja i ktoś kto to napisał nieźle odleciał. Z Lazio to możemy w tym okienku wyciągnąć jedynie Keitę, ale w chwili obecnej nie widzę nawet takiej potrzebypitrek pisze:JuventusFC.hu donosi że mamy wyjść z ofertą 100 mln za Keite De Vrija i Milinkowica-savica