Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
neotrance

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2016, 20:25

Vanquish pisze:
4d1k pisze:Cześć!
Chciałbym Was poprosić o opinię na temat tej koszulki:
http://allegro.pl/koszulka-meczowa-adid ... 53010.html
Zestaw nie zawiera scudetto i rozety? O ile faktycznie sklep godny zaufania, to osobiście mi się oferta nie podoba. Taniej kupisz na stronie adidasa, wraz z powyższymi emblematami.
Na jakiej wy stronie adidasa kupujecie te koszulki? Bo na tej:
http://www.adidas.pl/replika-koszulki-p ... A0336.html
jest tylko replika koszulki domowej, nie widzę żadnej meczówki (nie siedzę w temacie, ale meczówki chyba nawet droższe są?) , gdzie cena z samą tarczą i rozetą kosztuje 359 zł, a na aukcji, którą podał kolega cena koszulki to 265 zł. Oryginalną, nawet za te 265 zł wraz z tarczą i rozetą kupuję z pocałowaniem w rękę, podajcie tylko linka :P

edit:Trochę poszerzyłem cytat, aby było jasne do czego konkretnie się odnoszę.
Marian. pisze:Edit 2. Cofam słowa na temat tego, że nie można kupić takiej w jakiej grają piłkarze. Wszedłem teraz na juvestore i jest możliwość kupna za 120 euro. Jednakże w stacjonarnym JuveStore nie można było nabyć takiej koszulki, stąd tak napisałem. Sorry za zamieszanie.
Wiesz, jeszcze w 2012 za kadencji Nike, można było w stacjonarnym Juvestore kupić obydwie - o ile mnie pamięć nie myli- meczówkę i replikę. Wtedy też kupiłem swoją, z ówczesnego sezonu, za 80e - replikę.
Dzięki za przypomnienie w czym jest różnica- tak jak napisałem, nie siedzę zbytnio w temacie i se zapomniałem :lol:
Ogólnie muszę powiedzieć, że cena repliki na stronie adidasa jest dla mnie trochę zaporowa. Dlatego zacytowałem powyżej link i zadałem pytanie.
Ta z allegro za 265 zł, gdyby jeszcze tarcza i rozeta była - brałbym.
Może po sezonie ceny nieco spadną :co?:
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2016, 21:52 przez neotrance, łącznie zmieniany 1 raz.

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2016, 20:34

neotrance pisze:Na jakiej wy stronie adidasa kupujecie te koszulki? Bo na tej:
http://www.adidas.pl/replika-koszulki-p ... A0336.html
jest tylko replika koszulki domowej, nie widzę żadnej meczówki (nie siedzę w temacie, ale meczówki chyba nawet droższe są?)...
W JuveStore najdroższa koszulka kosztuje 105 euro (rozeta, Scudetto, emblematy po bokach i numer z nazwiskiem). Koszulka wygląda identycznie jak na zdjęciach ze strony Adidasa. Takiej koszulki w jakiej grają piłkarze nie kupisz. Być może jest ona w sumie taka sama, ale na pewno różnica jest w herbie. Piłkarze mają herb z czegoś takiego jak logo Jeepa (czyli taka zwykła naklejka), natomiast w tej, którą można kupić jest taki "materiałowy" jak to widać na zdjęciach podanych przed Adidasa.

Edit: http://gazzettaworld.gazzetta.it/wp-con ... 0106154909

To zdjęcie potwierdza to co pisałem. Jednakże nie tylko herb się różni. Gwiazdki też nie są wyszywane, logo Adidasa podobnie. Porównaj sobie z tą koszulką na stronie Adidasa.

Edit 2. Cofam słowa na temat tego, że nie można kupić takiej w jakiej grają piłkarze. Wszedłem teraz na juvestore i jest możliwość kupna za 120 euro. Jednakże w stacjonarnym JuveStore nie można było nabyć takiej koszulki, stąd tak napisałem. Sorry za zamieszanie.

Obrazek
kimi88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 lutego 2016, 19:53

Czesc. Zazwyczaj nie kupuję nic przez internet, ale aktualnie nie mam innej możliwości. Tymczasem zależy mi, żeby kupic koszulkę domową z poprzedniego sezonu (14/15) i najlepszym rozwiązaniem wydaje mi się allegro. Dlatego tu pytania do tych, którzy taką koszulkę na allegro kupili:

1. Czy do koszulek na pewno dołączane są tarcze scudetto? Na zdjęciach towaru u większości sprzedawców koszulek z ubiegłego sezonu tarcz nie ma, ale wiem, że prawdopodobnie są one dołączane do metek.

2. Jaka jest jakośc tych koszulek?

Z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi.

kimi88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 marca 2016, 13:36

Chcę kupic koszulkę domową z ubiegłego sezonu (14/15) w rozmiarze M. Oglądałem koszulki, które są dostępne na allegro, ale nie jestem przekonany co do ich jakości oraz uczciwości sprzedawców. Próbowałem skontaktować się z kilkoma sprzedawcami, którzy je oferują, niestety albo nie odpisują na maile, albo nie odbierają telefonu. Domyślam się również, że kupując koszulkę na allegro nie otrzymam autentyka ze sklepu klubowego, a jedynie replikę. Dla mnie ważne jest jednak, aby była dobrej (lub chociaż przyzwoitej) jakości i posiadała tarczę scudetto. Dlatego mam pytanie do osób, które byc może kupiły taką koszulkę:

1. Czy warto w ogóle wykładac pieniądze na taki zakup?
2. Jeśli tak, to czy ktoś może polecic uczciwego sprzedawce u którego kupił taki towar?
3. Czy wiecie może o innych możliwościach kupna takiej koszulki?

Będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi. Jesli to możliwe, proszę o ewentualne dołączenie w postach zdjęć zakupionych koszulek lub wysłanie ich na adres czytek18@interia.pl

kimi88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 marca 2016, 19:28

Naprawdę nikt nie może mi pomóc w tym temacie?

"(...)O brzasku zjeżdżałem pod ziemię. Nocami zaś patrzyłem z okna w czerwone lampy sygnalizacyjne wieży szybowej i wspominałem Kraków."
Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 04 marca 2016, 19:44

Jest cały temat o koszulkach na Allegro ;).
Chyba większość się zgodzi, że zdecydowanie nie należy kupować koszulek wysyłanych z Azji. Fatalna jakość.... no i to nieładnie w stosunku do ukochanego klubu. :o

mateusz1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2016, 20:13

Jeżeli jest ktoś zainteresowany to mam do sprzedania:
http://allegro.pl/juventus-koszulka-201 ... 05030.html
Nie mam paragonu, ale kupiłem ją w BomaSport.

Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2016, 21:01

Wiadomo coś o koszulkach Reprezentacji na Euro? Bo na kilku stronach napotkałem się na coś takiego http://www.fanzone.pl/polska-koszulka-2 ... -nike.html ale jeszcze nie ma zdjęć

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 marca 2016, 21:09

Obrazek
Alex96

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2016, 16:28

Ok, czyli dalej nic na 100% nie wiadomo.
dzieki

partner2b

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 kwietnia 2016, 23:54

przeceny na stronie adidasa na rzeczy Juventusu, w tym koszulki 1,2,3 zestaw 50%, powyżej 200 PLN przesyłka gratis http://www.adidas.pl/search?q=juventus

Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2016, 10:55

Zamawiał ktoś kiedyś z tej strony? Może powiedzieć czy scudetto i inne emblematy są już na koszulce, czy trzeba samemu naprasować?

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 kwietnia 2016, 11:34

Ja dostałem w prezencie (zamawiane właśnie z adidas.pl) i wszystko już było na swoim miejscu.

Obrazek
Vanquish

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2016, 19:58

Uwaga! Adidas znowu obniża ceny, tym razem ustalili zerowe koszty dodatków - znacze lega Serie A (wymienny z LM), rozeta i scudetto są całkowicie za darmo. Gdy pisałem poprzedni post ich koszty były wystarczające aby dobić ceną koszulki do darmowej wysyłki, a teraz już się tak nie da :prochno:

update: własne imię oraz numer również są darmowe.
update2: niestety nie da się wstawić własnego imienia, bo niestety "brak jest niektórych, wybranych przez Ciebie znaczków".

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 29 kwietnia 2016, 20:49

"Brak znaczkow" to typowy komunikat na stronie Adidasa. :smile: Swego czasu kupowalem czarna wyjazdowa z obecnego sezonu, ale musialem uzbroic sie w cierpliwosc, bo wowczas brakowalo glownie rozety i Scudetto.

Osobiscie cholernie zaluje tego, ze nie kupilem dresu skladajacego sie z czarnych spodni ze zlotymi elementami i kurtki w zebre (ktora jednoczesnie stanowila torbe na rzeczony zestaw). Adidas puscil dosc male partie produktow LM i po krotkim czasie wiele z nich bezpowrotnie zniknelo z oferty. Wlasciwie z tych bardziej popularnych chyba jedynie trykoty meczowe doczekaly sie kolejnych dostaw.

Radze kupowac, bo widzialem dzis wyciek rzekomo nowych koszulek domowych na przyszly sezon i nie jest dobrze. :lol:

ODPOWIEDZ