Wszystko o Milanie
- jareckik
- Juventino
A co Inter byś wolał ?? Czy kozlaka oglądać z Lazio w LM?;D Ja im szczerze kibicuje w walce o 3 miejsce :Cszczypek pisze:Który to już karny, którego nie było, dla Milanu w tym sezonie? Trzeci?
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2013, 22:59 przez jareckik, łącznie zmieniany 2 razy.
- gucio_juve
- Juventino
Ależ nasz Wicio ma klatę...To sama przyjemność oglądanie tego studia. 8)
- Sandro.
- Milanista
Karny z kapelusza to nawet nie ma co dyskutować na ten temat chociaż nie wiem czy sędzia po prostu nie dał tego karnego za sam atak na Szarego bo z tego co kojarzę to obrońca tam wjeżdżał w niego dwiema wyprostowanymi nogami, no ale i tak karnego być nie powinno choć wiadomo, nie rozpaczam
Co nie zmienia faktu że Milan dzisiaj był o wiele lepszą drużyną, Udinese poza bramką nie stworzyło sobie ŻADNEJ sytuacji z której mogła paść bramka (nie przypominam też sobie żadnego strzału w światło bramki) a sama gol też dość fartowny, szkoda tych wszystkich sytuacji (m.in. strzału Balo w poprzeczkę - to byłaby brama) bo mecz można było wygrać normalnie a tak znowu posypią się hejty w naszą stronę.

Co nie zmienia faktu że Milan dzisiaj był o wiele lepszą drużyną, Udinese poza bramką nie stworzyło sobie ŻADNEJ sytuacji z której mogła paść bramka (nie przypominam też sobie żadnego strzału w światło bramki) a sama gol też dość fartowny, szkoda tych wszystkich sytuacji (m.in. strzału Balo w poprzeczkę - to byłaby brama) bo mecz można było wygrać normalnie a tak znowu posypią się hejty w naszą stronę.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Szkoda Udinese. Grali bardzo ambitnie. Pierwszą połowę co prawda przespali i Milan dominował, ale już w drugiej części udowodnili, że zasłużyli na ten remis. Karny z kapelusza i nie dziwię się, że piłkarze przyjezdnych byli tak wściekli. Żenada. Najpierw sytuacje na naszą niekorzyść, wczoraj brak karnego przeciwko Napoli i brak czerwonej kartki dla jednego z ich graczy, a dzisiaj ta komedia. To się musi skończyć. Coraz częściej we Włoszech padają słowa "campionato falsato" i nie jest to przypadkowe.
Balotelli miał przebłyski, ale zmarnował dwie znakomite sytuacje.
Zastanawia mnie, co władze ligi zrobią w sprawie zawodników Udinese, którzy mieli, delikatnie rzecz ujmując, pretensje do sędziego. Naszych w bardzo podobnej sytuacji dyskwalifikowano (choć to nasi piłkarze mieli rację).
Na Gazzetta.it pojawiła się dość zabawna sonda. Kibice zostali zapytani o to, czy w obliczu dobrej dyspozycji Balotellego Milan może się włączyć do walki o Scudetto.
Kocham to włoskie poczucie humoru. 
Balotelli miał przebłyski, ale zmarnował dwie znakomite sytuacje.
Zastanawia mnie, co władze ligi zrobią w sprawie zawodników Udinese, którzy mieli, delikatnie rzecz ujmując, pretensje do sędziego. Naszych w bardzo podobnej sytuacji dyskwalifikowano (choć to nasi piłkarze mieli rację).
Na Gazzetta.it pojawiła się dość zabawna sonda. Kibice zostali zapytani o to, czy w obliczu dobrej dyspozycji Balotellego Milan może się włączyć do walki o Scudetto.

- johnnybgoode
- Juventino
Usuń z pierwszego zdania słowo 'wiele' i wyjdzie ci mniej więcej faktyczny przebieg spotkania. Co Milan pokazał poza pierwszą połową? W drugiej środek zdominowało Udine, Balotelli wsiąknął w tło i pokazał się w 3-4 akcjach, po czym wszedł boski Bojan i przypomniał mi dlaczego zawsze robię się wesoły gdy wchodzi na boiskoSandro. pisze:
Co nie zmienia faktu że Milan dzisiaj był o wiele lepszą drużyną, Udinese poza bramką nie stworzyło sobie ŻADNEJ sytuacji z której mogła paść bramka (nie przypominam też sobie żadnego strzału w światło bramki)

Na pewno masz dobrze przydzieloną rangę? Nawet ja, oglądający Milan 5 razy w roku wiem że to był Niang :shock:a sama gol też dość fartowny, szkoda tych wszystkich sytuacji (m.in. strzału Balo w poprzeczkę - to byłaby brama) bo mecz można było wygrać normalnie a tak znowu posypią się hejty w naszą stronę.