Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA
- mibor
- Juventino
Pozwole sobie zaryzykować stwierdzenie, że zaawansowane rozmowy z CR7 były jeszcze przed finalem CL.
Czy to dobry ruch dla Juve... Genialny... mimo ze gośc ma 33 To maretingowo i sportowo najgłośnieszy transfer w Serie a od 10 lat jak nie lepiej.
Osobiście jako człowieka CR7 nie trawie, ale piłkarsko to maszyna...
Uwazam ze CR7 będzie pewnego rodzaju furtką dla późniejszych głośnych nazwisk.
Co do Ruganiego gościa nie bedzie mi szkoda i nigdy nie było...Mial juz kilka szans by potwierdzic ze jest na poziomie ponad przeciętnym jednak nie podołał.
Bardziej Szkoda Gonzalo no ale tutaj jezeli otrzymamy 60 mln za niego to uczciwa Cena i spokojnie spłacił swoje dwa lata pobytu.
Nie kumam nadal tych placzy i watpliwosci co do CR7 nast zwyczajnie stać na ten ruch i kazdy w Juventusie policzył to 100 razy zanim podjęto rozmowy...
Nie wiem Czy Messi z Ronadlo jednczesnie w Juve dogodziliby naszym userom...
Czy to dobry ruch dla Juve... Genialny... mimo ze gośc ma 33 To maretingowo i sportowo najgłośnieszy transfer w Serie a od 10 lat jak nie lepiej.
Osobiście jako człowieka CR7 nie trawie, ale piłkarsko to maszyna...
Uwazam ze CR7 będzie pewnego rodzaju furtką dla późniejszych głośnych nazwisk.
Co do Ruganiego gościa nie bedzie mi szkoda i nigdy nie było...Mial juz kilka szans by potwierdzic ze jest na poziomie ponad przeciętnym jednak nie podołał.
Bardziej Szkoda Gonzalo no ale tutaj jezeli otrzymamy 60 mln za niego to uczciwa Cena i spokojnie spłacił swoje dwa lata pobytu.
Nie kumam nadal tych placzy i watpliwosci co do CR7 nast zwyczajnie stać na ten ruch i kazdy w Juventusie policzył to 100 razy zanim podjęto rozmowy...
Nie wiem Czy Messi z Ronadlo jednczesnie w Juve dogodziliby naszym userom...
Juve, storia di un grande amore
- Lypsky
- Juventino
śmierdzi fejkiem. Żadne inne źródło nie podało tych słów MarottyCavAllano pisze:Ktoś wrzucił na jednej z poprzednich stron.Mati1990 pisze:Mógłbyś zapodać link? Człowiek wrócił z pracy i na VS burdello, tutaj też doszło trochę psotów więc nie rzuciło mi się z wypowiedzią BeppeCavAllano pisze:Słowa Marotty też wskazują na to, że to pewniak. Wcześniej unikał jakichkolwiek komentarzy.![]()
To co dziś wieczorem oficjalny komunikat?![]()
Czekamy tylko na oficjalkę. Film z pożegnaniem rzekomo już nagrany.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Beppe i Fabio czekają już na Mediolanie. Done dealio.
klik focia
... podpisane, że Madryt ale Mark pisał o Mediolanie.
klik focia
... podpisane, że Madryt ale Mark pisał o Mediolanie.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2018, 16:18 przez Poprostu, łącznie zmieniany 2 razy.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Mozna sobie krecic nosem na Ruganiego, ale prawda jest taka, ze kogo Marotta za niego wyczaruje? No chyba ze Romagnioliego
Pamietajcie, ze Daniele ma w lidze status wychowanka, co oczywiscie w kanapowych menadżerach nie ma znaczenia, ale w przepisach Lega Calcio juz tak. Dwa: nawet, jesli ten rok jakos przekulamy z emerytem Barzaglim i nie do konca pewnymi zdrowotnie Chiello i Benatia, a latem 2019 Marotta sprowadzi de Ligta, to chlopak pogra u nas 2-3lata i jesli naprawde bedzie dobry, to pojdzie do Realu, ManU, czy cos w tym stylu, bo... to nie Wloch. Poza tym uwazam tez, ze skoro do tej pory Daniele nie znalazl sobie innego klubu, to jednak ma ten Juventus w serduszku. Owszem, byc moze staram sie szukac na sile zalet u Daniele, ale moim zdaniem naprawde sa inni zawodnicy, ktorych mozna... (ba!) nalezaloby sie pozbyc i z nich wyciagnac tyle, ile moglibysmy dostac za Ruganiego. Gdyby za mlodego Wlocha byl darmowy de Vrij, to inna rozmowa jest... Zgadzam sie natomiast, ze mental u Caldary jest na wyzszym poziomie, niz u Ruganiego.
to my go nie sprzedamy.
Tak w ogole, to Crisa faktycznie kupujemy my, jako Juventus, czy hajs wylozy Fiat/Jeep?
Ja sie Alexowi Sandro nie dziwie, ze chce odejsc. Pieniadze, jakie mu Juventus placi, sa komiczne. Taki Dybała pokreci troche noskiem, a Marotta juz leci z wazelina i nowym konraktem.
Za 20mln.dimebag11 pisze:Niech Marotta się wreszcie zajmie opchnięciem Sturaro, bo jest nam całkowicie zbędny.

Tak w ogole, to Crisa faktycznie kupujemy my, jako Juventus, czy hajs wylozy Fiat/Jeep?
Ja sie Alexowi Sandro nie dziwie, ze chce odejsc. Pieniadze, jakie mu Juventus placi, sa komiczne. Taki Dybała pokreci troche noskiem, a Marotta juz leci z wazelina i nowym konraktem.
- albertcamus
- Juventino
Dzięki Panowie za te wszystkie newsy, czas w pracy mija o wiele szybciej i jest zabawniej 

- Łoles
- Juventino
Otóż to!albertcamus pisze:Dzięki Panowie za te wszystkie newsy, czas w pracy mija o wiele szybciej i jest zabawniej
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- pitrek
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nie robię nic innego niż 'odśwież' od godziny 14..
telenowela jak nigdy oby z pozytywnym zakończeniem! CR7 Czekamy 

" Vincere non è importante è l'unica cosa che conta " 

- mibor
- Juventino
Zakonczenie juz kazdy zna, tylko nie może doczekać się ostatniego odcinkapitrek pisze:Nie robię nic innego niż 'odśwież' od godziny 14..telenowela jak nigdy oby z pozytywnym zakończeniem! CR7 Czekamy

Juve, storia di un grande amore
- pan Zambrotta
- Juventino
jeszcze kilkadziesiąt stron temu na pierwsze plotki o CR7 ludzie reagowali tak ===> :rotfl:
mała łyżka dziegciu - wcale nie tak dawno temu przyszedł do nas jeden gwiazdor Barcelony i po roku jak spostrzegł jaki panuje u nas #festiwalPrzegrywu, to uciekł rozwiązując kontrakt
Mam nadzieje, że CR7 utrzyma się w Juve i na swoim poziomie 3 sezony.
mała łyżka dziegciu - wcale nie tak dawno temu przyszedł do nas jeden gwiazdor Barcelony i po roku jak spostrzegł jaki panuje u nas #festiwalPrzegrywu, to uciekł rozwiązując kontrakt

Ostatnio zmieniony 10 lipca 2018, 16:27 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 1 raz.