Mercato (LATO 2018) DYSKUSJA

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Antek666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 14:07

MRN pisze:Do tej pory nie wiem jak takiemu interowi udaje się utrzymać Icardiego a i jemu nie jest śpieszne odchodzenie z takiego podrzędnego klubiku ?
Nie znam szczegółów kontraktu Icardiego z interem, ale osstatnimi czasy są modne premie dokładane za....wypełnianie kontraktu.

NP taki Auba ma zapisany w kontrakcie tzw. bonus lojalnościowy który zapewni mu syte 15,15 MLN € rozłożone na 4 sezony do 2021.

PS. Jak ktoś ma nadzieję na Van Dijka czy A.Sancheza to zapomnijcie raczej, ich kontrakty to potwory.

Co do Ruganiego w Chelsea, może druga część Londynu? Kilka dni temu Fox Sport podawało Arsenal jako klub ponoć dogadany i z nami i z graczem :think:
Yaro417 pisze:Albo jeszcze nie dograli jakiś szczegółów w kontrakcie z CR7 i poleciał je ustalić osobiście, bo zastanawiające jest to, że według mediów, a przynajmniej częsci, brak jeszcze oficjalnej oferty ze strony Juve :whistle:
Umowa jednego czy drugiego top-piłkarza ma ponad 40 stron, więc wiesz-samo ich zapisanie trochę zajmie :smile:
szczypek pisze:
D-Rose pisze:Nie znam sie na przepisach ale czy spotykanie sie bezprosrednie z pilkarzem czy tez telefonowanie do niego bez zgody klubu posiadajacego jego kartę(nie wykluczam, ze Real sie na to zgodził) nie jest zabronione teoretycznie? :prochno:
Jest. Grozi nam degradacja.
Kurde szczypciu który się z nikim i niczym nie szczypie....
Nie lubię żartów z Calciopoli :mad2:
Wszystkie inne dozwolone, ale nie te o Calciopoli :stop:

albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 14:18

Bez jaj, Adrea nie poleciał tam, żeby obalić bronksa z Cristiano. Deal zamknięty, dziś się wszystko rozwiąże i będzie oficjalka.

A co do Daniele, to faktycznie się nie uśmiechał i był jedynym ponurakiem wczoraj. Wolałbym jego na czwartego niż Barzagliego, ale cóż.

Yaro417

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 14:49

albertcamus pisze:A co do Daniele, to faktycznie się nie uśmiechał i był jedynym ponurakiem wczoraj. Wolałbym jego na czwartego niż Barzagliego, ale cóż.
Też bym tak wolsł, ale za Ruganiego dostaniemy sporo kasy a za Barzę nic. W sumie teraz mamy 5 ŚO......w zeszłym sezonie Howedes praktycznie wypadł ze składu na cały rok i jakoś tymi 4 ŚO dograliśmy bez większych trudności, więc myślę, że i teraz bez Ruganiego byśmy sobie spokojnie poradzili. A kasa się przysa.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2018, 14:50 przez Yaro417, łącznie zmieniany 1 raz.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 14:50

albertcamus pisze:Bez jaj, Adrea nie poleciał tam, żeby obalić bronksa z Cristiano. Deal zamknięty, dziś się wszystko rozwiąże i będzie oficjalka.

A co do Daniele, to faktycznie się nie uśmiechał i był jedynym ponurakiem wczoraj. Wolałbym jego na czwartego niż Barzagliego, ale cóż.
Dokładnie, deal musi być praktycznie dograny. W innym wypadku AA by się nie fatygował, zapewne tylko jakaś wielka katastrofa może już teraz powstrzymać przyjście CR7

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
matimat1

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 15:19

Agnelli wylądował i przesiadł się do helikoptera, którym leci po CR7 :) Zabieraj i wracaj do Turynu :)

Tylko Juventus!
Kcprlx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 15:34

Edu Aguirre (tez bardzo dobre info) - CR przygotował oświadczenie i czeka na oficjalne potwierdzenie

Kcprlx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 15:38

Pederol - Real Madryt ma dzisiaj jeszcze zgodzić sie na transfer!
Pederol - Cristiano leci do Turynu!

prezes3c

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 15:46

No nic, trzeba zabudżetować w rodzinnych finansach wydatek na koszulkę Juventusu z 7-mką :P ciekawe co na to żona. :P

jurson09

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 15:48

Szkoda Ruganiego ale jeśli to pozwoli zatrzymać Sandro to nawet nie ma się nad czym zastanawiać. Taką mam przynajmniej nadzieję. Jakości na tę chwilę w obronie nam nie brakuje, nawet bez Ruganiego.

Juve per sempre sara...!!!!
Kcprlx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 15:48

prezes3c pisze:ciekawe co na to żona. :P
Pamietaj - są rzeczy wazne i wazniejsze :rotfl:

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 15:50

Słowa Marotty też wskazują na to, że to pewniak. Wcześniej unikał jakichkolwiek komentarzy.

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 15:52

CavAllano pisze:Słowa Marotty też wskazują na to, że to pewniak. Wcześniej unikał jakichkolwiek komentarzy.
Mógłbyś zapodać link? Człowiek wrócił z pracy i na VS burdello, tutaj też doszło trochę psotów więc nie rzuciło mi się z wypowiedzią Beppe :ahsisi:

To co dziś wieczorem oficjalny komunikat? :pray:

Kcprlx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 15:54

Pederol mowi ze dzisiaj powinien byc komunikat. Nadal Juve nie zlozylo oferty, ale gdy złożą to Real zaakceptuje

ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 15:55

Myślę, że tym transferem Juve wyjdzie na swoje. Dużo kibiców kupi koszulkę z numerem 7. Ja w swoim towarzystwie naliczyłem kilku, w tym kibiców "Ronaldo". Nie należy nikogo krytykować, na to czy kibic sezonowy czy od wielu lat. Prawda jest taka - że każda koszulka, każdy obejrzany mecz, wszystko wpłynie pozytywnie na nasz klub.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 10 lipca 2018, 15:56

Mati1990 pisze:
CavAllano pisze:Słowa Marotty też wskazują na to, że to pewniak. Wcześniej unikał jakichkolwiek komentarzy.
Mógłbyś zapodać link? Człowiek wrócił z pracy i na VS burdello, tutaj też doszło trochę psotów więc nie rzuciło mi się z wypowiedzią Beppe :ahsisi:

To co dziś wieczorem oficjalny komunikat? :pray:
Ktoś wrzucił na jednej z poprzednich stron. ;)

Czekamy tylko na oficjalkę. Film z pożegnaniem rzekomo już nagrany.

Zablokowany