Mercato (Lato 2015)
- annihilator1988
- Juventino
Coś czuje, że De Jong zawita w miejsce Pirlo
Piłką będzie rozrzucał na 30-40 metrów, że aż miło :-D Zarząd nie mógł się dogadać z Conte ws. inwestycji w klubie? Już niedługo liczba karnetów spadnie, to im to na pewno pomoże w utrzymaniu dobrych finansów "firmy"
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Lepiej nie będzie. Allegri u nas [*], Iturbe w Romie [*].
Płakać się chce. Z dnia na dzień 3-letnia praca poszła się sypać i zaczynamy z pupy. Śmieje się z nas Europa. Ten sezon będzie jedną wielką porażką i jestem tego pewien.
- Allegri to jest ktoś, kto osiągał sukcesy? :rotfl: Jaką gra taktyką? "Na pałę"? Nie potrafi zapanować nad piłkarzami, w przypadku porażek robi z siebie pajaca (Pan "gol Muntariego"), nie ma charyzmy, nie potrafi motywować i tytuł z Milanem zawdzięcza Ibrahimoviciowi. Brak Conte to już jest obniżenie naszego potencjału o jakąś 1/3 (co najmniej). Z Allegrim jest jeszcze gorzej.
- Marotta jednak troluje. Mieliśmy Iturbe w garści, łudziliśmy się do ostatniej chwili. Nagle wpada Roma, daje lekką ręką 30 baniek i bierze jednego z najbardziej perspektywicznych piłkarzy.
To się w głowie nie mieści.
Możecie się spodziewać transferów w stylu Ibarbo, innych drewniaków też pewnie weźmiemy pod swoje skrzydła. Marotta dalej będzie pieprzył, że nas nie stać na większe wydatki, blablabla, bullshit. Jak zwykle bije się o 2 mln €, a nie bierze pod uwagi, że nie ma żadnej sensownej alternatywy. Roma już w tym sezonie grała imponująco i to ona będzie faworytem do Scudetto (jeszcze z Iturbe..). My gramy kolejny sezon w LM, a mamy mniej hajsu niż rzymianie.. ŻAL.
Jestem coraz bardziej przekonany, że ktoś z dwójki Pogba-Vidal odejdzie na pewno, jeśli nie obaj. Nawet jeśli Pan z zezem będzie chciał ich zatrzymać, oni mogą postawić weto. W końcu skoro z okrętu ucieka (to jest jedyne właściwie określenie) kapitan.. Dlaczego mieliby zostać w klubie, który nie zostanie wzmocniony, ba, zostanie osłabiony?
Pamiętacie czasu leśnych dziadków za sterami Juve? Tak? To dobrze, czas je sobie przypomnieć, bo będziemy mieć powtórkę.

- Allegri to jest ktoś, kto osiągał sukcesy? :rotfl: Jaką gra taktyką? "Na pałę"? Nie potrafi zapanować nad piłkarzami, w przypadku porażek robi z siebie pajaca (Pan "gol Muntariego"), nie ma charyzmy, nie potrafi motywować i tytuł z Milanem zawdzięcza Ibrahimoviciowi. Brak Conte to już jest obniżenie naszego potencjału o jakąś 1/3 (co najmniej). Z Allegrim jest jeszcze gorzej.
- Marotta jednak troluje. Mieliśmy Iturbe w garści, łudziliśmy się do ostatniej chwili. Nagle wpada Roma, daje lekką ręką 30 baniek i bierze jednego z najbardziej perspektywicznych piłkarzy.

Możecie się spodziewać transferów w stylu Ibarbo, innych drewniaków też pewnie weźmiemy pod swoje skrzydła. Marotta dalej będzie pieprzył, że nas nie stać na większe wydatki, blablabla, bullshit. Jak zwykle bije się o 2 mln €, a nie bierze pod uwagi, że nie ma żadnej sensownej alternatywy. Roma już w tym sezonie grała imponująco i to ona będzie faworytem do Scudetto (jeszcze z Iturbe..). My gramy kolejny sezon w LM, a mamy mniej hajsu niż rzymianie.. ŻAL.
Jestem coraz bardziej przekonany, że ktoś z dwójki Pogba-Vidal odejdzie na pewno, jeśli nie obaj. Nawet jeśli Pan z zezem będzie chciał ich zatrzymać, oni mogą postawić weto. W końcu skoro z okrętu ucieka (to jest jedyne właściwie określenie) kapitan.. Dlaczego mieliby zostać w klubie, który nie zostanie wzmocniony, ba, zostanie osłabiony?
Pamiętacie czasu leśnych dziadków za sterami Juve? Tak? To dobrze, czas je sobie przypomnieć, bo będziemy mieć powtórkę.
- Hypeman
- Juventino
Dlaczego ekipa dominująca we Włoszech ma tak skrajnie prowincjonalną mentalność? : (
edyta mi mówi że Daily Mail podał informację o tym jakoby United zrezygnował z Vidala bo Juve postawiło cenę zaporową.
edyta mi mówi że Daily Mail podał informację o tym jakoby United zrezygnował z Vidala bo Juve postawiło cenę zaporową.
- rad
- Juventino
O ile to prawda: łyżka miodu w beczce dziegciu.Hypeman pisze:Dlaczego ekipa dominująca we Włoszech ma tak skrajnie prowincjonalną mentalność? : (
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Muszę Cię zmartwić, ale to jest info sprzed kilku dni. Teraz może się wiele zmienić, a nie zdziwiłbym się, gdyby sam Chilijczyk zaczął naciskać na transfer.Hypeman pisze: edyta mi mówi że Daily Mail podał informację o tym jakoby United zrezygnował z Vidala bo Juve postawiło cenę zaporową.
Okazuje się zatem, że tego jego rzekome słowa "chciałbym zostać w Juve, ale nie ma kasy" rzeczywiście mogły zostać wypowiedziane.
- rufi8
- Juventino
Nie sądziłem, że to kiedyś napiszę, ale dzisiejsze wieści przepełniły czarę goryczy: Elkann, Agnelli sprzedajcie ten klub szejkom, bo nie zasługujecie by nim zarządzać
To jest parodia jak można cofnąć się o kilka lat do tyłu w kilkanaście godzin. Agnelli się w grobie przewrócił od wczoraj z piętnaście razy. Nie wytrzymam, nie wytrzymam, mam dość 

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Zastanówmy się, jakie propozycje Marotty odrzucił Conte:
a) Meneza, ale ten już w Milanie.
b) Nani? Ale czy będziemy grać odpowiednią formacją.
Mi głównie Allegri kojarzy się z 4321 i 4312, zatem 1-2 środkowych pomocników jeszcze dojdzie. I oczywiście Evra, bo lewej strony cały czas nie ma.
a) Meneza, ale ten już w Milanie.
b) Nani? Ale czy będziemy grać odpowiednią formacją.
Mi głównie Allegri kojarzy się z 4321 i 4312, zatem 1-2 środkowych pomocników jeszcze dojdzie. I oczywiście Evra, bo lewej strony cały czas nie ma.
- rad
- Juventino
Jeżeli chodzi o Pirlo i Allegriego, to miejmy nadzieję, że to są rozsądni ludzie i dojdą do porozumienia. Pirlo i tak już udowodnił temu ostatniemu, że to była jego największa pomyłka - odesłanie go z Milanu.To chyba dość duże upokorzenie. Allegri pokaże klasę, jeżeli dojdzie do porozumienia z Pirlo.
Ed. (Up): Asamoah do środka wróci, a Evra na lewo ?
Ed. (Up): Asamoah do środka wróci, a Evra na lewo ?
- Virgil
- Juventino
Naprawdę nie rozumiem tego całego płaczu jakby odszedł Vidal to smutek.
Ale co za Moratą za 20mln
za Iturbe za 30 ?
Przecież te grajki nie są warte takiej kasy, od Iturbe to lepsze staty miał Berardi więc trochę nie rozumiem, to że Roma przepłaca to niech przepłaca.
Ale co za Moratą za 20mln
za Iturbe za 30 ?
Przecież te grajki nie są warte takiej kasy, od Iturbe to lepsze staty miał Berardi więc trochę nie rozumiem, to że Roma przepłaca to niech przepłaca.
- Marchisio87
- Juventino
wszyscy płaczą jak szaleni, a ja jestem zadowolony przynajmnuej będzie nowa formacja i może w lm lepiej pogramy. piszecie też ze Allegri nue zdobył mistrzostwa tylko Zlatan czy to jest mądre? To można tak samo napisac o Conte że mu Vidal wygrywa wszystko więc pomyslcie najpierw. Co do pracy Conte nie wygrac z Benfica a jiec taka kadre wstyd. Nie dac rady ogorkom w grupie lm wstyd. dlatego witam z otwartymi ramionami cie Mosimo ...
----------Buffon--------------
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
-DeSciglio-Benatia-Caldara--Taglafico
------Marchisio---Pjanić-----
-------------Dybala------------
--Costa---Higuain---Martial--
FOOTBALL LOVE THE GAME! 4-2-1-3, 4-3-1-2
- jarmel
- Redaktor
Wczoraj popołudniu zachlałem pałę, wchodzę dopiero na JP i.. :shock: Allegri trenerem Juve, Vidal i Pogba niby odchodzą, Iturbe w Romie, nawet Evra wstrzymał swój transfer, czy może być gorzej? Aż się żyć odechciewa..
Co z tym Vidalem i Pogbą? Jeśli Antonio pójdzie do PSG to na pewno ściągnie sobie któregoś z nich. Jak teraz wygląda ich sytuacja, pisze się coś o nich? O ile wcześniej zachowywałem w miarę spokój tak teraz nie zdziwię się jak sami poproszą o transfery, bo jednak to Conte trzymał całą tę drużynę.
Co z tym Vidalem i Pogbą? Jeśli Antonio pójdzie do PSG to na pewno ściągnie sobie któregoś z nich. Jak teraz wygląda ich sytuacja, pisze się coś o nich? O ile wcześniej zachowywałem w miarę spokój tak teraz nie zdziwię się jak sami poproszą o transfery, bo jednak to Conte trzymał całą tę drużynę.
#AllegriOut