Serie A 12/13 (22): JUVENTUS 1-1 Genoa
- Dante93
- Juventino

Szkoda, że nam nikt prezentów za 'dobre chęci' nie robi.Ouh_yeah pisze:No bo Isla specjalnie wymachiwał łapami, sam sobie winien bo zmylił sędziego a ten z Genoi nie chciał i przypadkiem piznął piłkę, sędzia był wyrozumiały
De Ceglie: No panie sędzio ale ja naprawde nie chciałem zostać wydymany przy tej akcji przy której straciliśmy gola.
Sędzia: No dooobra jestem wyrozumiałym sędzią, anulujemy te brameczke.
Mnie tam się podoba
Chodzą słuchy, że pikujemy ostro w dół. Obyśmy we wtorek byli świadkami jakiegoś mocnego, pozytywnego bodźca który troche naoliwi tę naszą usterkowatą maszyne.
ktoś tam pisze:"(...)oni sa chorzy na zwyciestwa"
- kuba2424
- Juventino

Już też nie przesadzajmy w drugą stronę. A mało to "prezentów" dostaliśmy,na które nie zasłużyliśmy?!A tak swoją drogą, ciekaw jestem czy doczekam czasów, kiedy to w piłce nożnej będzie można odtworzyć i przeanalizować kontrowersyjne sytuacje podczas meczu tak, żeby już te czasy Św.Mikołaja raz na zawsze mineły.Dante93 pisze:Szkoda, że nam nikt prezentów za 'dobre chęci' nie robi.
- LordJuve
- Juventino

Moim zdaniem nie prędko to się zmieni bo, jak powtarzają często panowie z FIFA i UEFA, powtórki zabiły by "ducha gry"...tego, na którego powolywali się niektórzy userzy po ostatnim meczu. :lol:kuba2424 pisze:Już też nie przesadzajmy w drugą stronę. A mało to "prezentów" dostaliśmy,na które nie zasłużyliśmy?!A tak swoją drogą, ciekaw jestem czy doczekam czasów, kiedy to w piłce nożnej będzie można odtworzyć i przeanalizować kontrowersyjne sytuacje podczas meczu tak, żeby już te czasy Św.Mikołaja raz na zawsze mineły.Dante93 pisze:Szkoda, że nam nikt prezentów za 'dobre chęci' nie robi.
Jak pisałem: każdy ma swojego "ducha gry" a przepisy przepisami.
- kuba2424
- Juventino

Przepisy dot.zagrania ręką w polu karnym wedle interpretacji sędziego, ale powtórki absolutnie nie,bo zabiją "ducha gry". Trochę kręcimy się w kółeczku, żeby nie rzec w chocholim tańcu.A czy aby na pewno panom z FIFA i UEFA chodzi rzeczywiście tylko o "ducha gry"...? Z przykrością muszę przytaknąć, choć mocno wierzę w to, że może po najbliższych MŚ znów temat powróci na salony.LordJuve pisze:Moim zdaniem nie prędko to się zmieni bo, jak powtarzają często panowie z FIFA i UEFA, powtórki zabiły by "ducha gry"...tego, na którego powolywali się niektórzy userzy po ostatnim meczu. :lol:kuba2424 pisze:Już też nie przesadzajmy w drugą stronę. A mało to "prezentów" dostaliśmy,na które nie zasłużyliśmy?!A tak swoją drogą, ciekaw jestem czy doczekam czasów, kiedy to w piłce nożnej będzie można odtworzyć i przeanalizować kontrowersyjne sytuacje podczas meczu tak, żeby już te czasy Św.Mikołaja raz na zawsze mineły.Dante93 pisze:Szkoda, że nam nikt prezentów za 'dobre chęci' nie robi.
Jak pisałem: każdy ma swojego "ducha gry" a przepisy przepisami. ;)
- Hoffman
- Juventino

To oczywiste, powtórki wyeliminowały by większość machlojek, to oczywiste, że nie podoba się 'rządzącym' i duch gry jest z goła odmienny jak kibiców.LordJuve pisze:Moim zdaniem nie prędko to się zmieni bo, jak powtarzają często panowie z FIFA i UEFA, powtórki zabiły by "ducha gry"...tego, na którego powolywali się niektórzy userzy po ostatnim meczu. :lol:kuba2424 pisze:Już też nie przesadzajmy w drugą stronę. A mało to "prezentów" dostaliśmy,na które nie zasłużyliśmy?!A tak swoją drogą, ciekaw jestem czy doczekam czasów, kiedy to w piłce nożnej będzie można odtworzyć i przeanalizować kontrowersyjne sytuacje podczas meczu tak, żeby już te czasy Św.Mikołaja raz na zawsze mineły.Dante93 pisze:Szkoda, że nam nikt prezentów za 'dobre chęci' nie robi.
Jak pisałem: każdy ma swojego "ducha gry" a przepisy przepisami.
- LordJuve
- Juventino

Między innymi i z tego powodu można se ducha między...wsadzić.Hoffman pisze: To oczywiste, powtórki wyeliminowały by większość machlojek, to oczywiste, że nie podoba się 'rządzącym' i duch gry jest z goła odmienny jak kibiców.
- Hoffman
- Juventino

Szkoda, że taki wyrozumiały nie jesteś dla rządzących i tych na górze w temacie polityka, tylko drzesz koty o każdą sprawę wzywając do zasad/honoru i innych postaw obywatelskich, a tu po prostu stwierdzasz, że "no trudno", skoro przepisy tak mówią, to miał do tego prawo, koniec kropka, nie chce wywoływać kolejnej dyskusji, to jest pytanie puszczone w eter praktycznie, wiem, że Twoja odpowiedź będzie tym samym co piszesz posta w post tylko innymi słowy, dlatego z góry przepraszam za rozpętanie wojny.
- yanquez
- Juventino

- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Widzieliście jakie zawieszenia nam przyrypali????????? :shock: :shock: :shock:
Marotta na miesiąc!
Conte na dwie kolejki!
Bonucci na dwie kolejki!
Chiellini na jedną kolejkę!
Ou demyt! Nie sądziłem, że jest aż tak grubo...
Marotta na miesiąc!
Conte na dwie kolejki!
Bonucci na dwie kolejki!
- squinter
- Juventino

co za komedia... brak slow, po prostu brak slow.yanquez pisze:Widzieliście jakie zawieszenia nam przyrypali????????? :shock: :shock: :shock:
Marotta na miesiąc!
Conte na dwie kolejki!
Bonucci na dwie kolejki!
na mecz z Violka nasza linia obrony wyglada mega niepokojaco.
- pumex
- Juventino

Aha. Czyli w następnym meczu ligowym (chyba, że kara obejmuje także Coppa Italia) będziemy bez Bonuca, Chielliniego, Vucinicia oraz Conte, a wszystko dlatego, że parszywy sędzia perfidnie wyruchał nas w odbyt? Grubo

- Hoffman
- Juventino

Grubo, jestem w szoku, to Chiellini też na boisku się później znalazł? ;oyanquez pisze:Widzieliście jakie zawieszenia nam przyrypali????????? :shock: :shock: :shock:
Marotta na miesiąc!
Conte na dwie kolejki!
Bonucci na dwie kolejki!
Turyn skarcony, Guida honorowym obywatelem Neapolu.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2013, 17:12 przez Hoffman, łącznie zmieniany 1 raz.
- Castiel
- Juventino

Dla gości z Lega Calcio strój klauna jest zbędny.yanquez pisze:Widzieliście jakie zawieszenia nam przyrypali????????? :shock: :shock: :shock:
Marotta na miesiąc!
Conte na dwie kolejki!
Bonucci na dwie kolejki!
- jarmel
- Juventino

Do tego kary pieniężne. To jest jakaś komedia to co się dzieje w tej lidze. Zawieszenie to po takim babolu powinien dostać sędzia i to na przynajmniej kilka spotkań.yanquez pisze:Widzieliście jakie zawieszenia nam przyrypali????????? :shock: :shock: :shock:
Marotta na miesiąc!
Conte na dwie kolejki!
Bonucci na dwie kolejki!
W sumie może cieszmy się, że nie odesłali nas do Serie B :doh:
Mam nadzieję, że nasi będą się odwoływać i coś to da.
#AllegriOut