LM 12/13 (gr. E) [05]: JUVENTUS 3-0 Chelsea
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Czekam na galerię zdjęć HQ z tego spotkania 8) Fota z oprawy przed meczem idealnie udekoruje mój pulpit.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Supersonic
- Juventino

Zobaczone na fb wallu, wpis mojego ziomka kibica Chel..
"police should do this team Juventus for rape"
Takze Panie, Panowie, Europo, witamy z powrotem.
JP mnie nie zawiodlo.
Zwyciestwo fajne, ale wymienie 20 powodow, ze Chelsea to leszcze. Bledow ogrom, do poprawy wiekszosc, w 1/16 z taka gra bedziemy w towarzystwie robili za Pescare. Jest klimat.
Proby gwaltu: Juve 25-7 Obronca Tytulu aka jakis team z jakiejs Premiership
Male gwalty: Juve 14-1 Obronca Tytulu aka jakis tam z jakiejs Premiership
Duze gwalty: Juve 3-0 Obronca Tytulu aka jakis tam z jakiejs Premiership.
Z czym do ludzi..
Duma z wlasnego klubu - bezcenna.
"police should do this team Juventus for rape"
Takze Panie, Panowie, Europo, witamy z powrotem.
JP mnie nie zawiodlo.
Zwyciestwo fajne, ale wymienie 20 powodow, ze Chelsea to leszcze. Bledow ogrom, do poprawy wiekszosc, w 1/16 z taka gra bedziemy w towarzystwie robili za Pescare. Jest klimat.
Proby gwaltu: Juve 25-7 Obronca Tytulu aka jakis team z jakiejs Premiership
Male gwalty: Juve 14-1 Obronca Tytulu aka jakis tam z jakiejs Premiership
Duze gwalty: Juve 3-0 Obronca Tytulu aka jakis tam z jakiejs Premiership.
Z czym do ludzi..
Duma z wlasnego klubu - bezcenna.
- D-Rose
- Juventino

Nie wiem jak ty, ale ja planuje na wiosne ogladanie Juventusu w 1/8 Champions League a nie 1/16 Europa League.. Bledow ogrom, do poprawy wiekszosc, w 1/16 z taka gra bedziemy w towarzystwie robili za Pescare. Jest klimat.

- pumex
- Juventino

Łojojoj, tyle stron nabiliście od mojego wczorajszego posta w tym temacie, że już nie wiem, czy ktoś o tym pisał, czy nie, ale angielskie SkySports uznało najlepszymi piłkarzami meczu Asamoah i Lichtsteinera, czyli nasze skrzydła. Według mnie tytuł man of the match powinien otrzymać Chiellini, ale w zasadzie po takim wyniku wisi mi to 

- bajbek17
- Juventino

Ja zastanowiłbym się pomiędzy właśnie Giorgio a Arturo, który zagrał kapitalnie.pumex pisze:Łojojoj, tyle stron nabiliście od mojego wczorajszego posta w tym temacie, że już nie wiem, czy ktoś o tym pisał, czy nie, ale angielskie SkySports uznało najlepszymi piłkarzami meczu Asamoah i Lichtsteinera, czyli nasze skrzydła. Według mnie tytuł man of the match powinien otrzymać Chiellini, ale w zasadzie po takim wyniku wisi mi to
- Gotti
- Juventino

Realizator ani razu go nie pokazał, ale dziwne by było gdyby Nedved ten mecz odpuścił.Wie ktoś czy był Pavel Nedved na meczu?
Bardzo cieszyła mnie obecność Zidana na trybunach. Widać, że Juventus to nie była dla niego tylko droga do Realu.
A rekacje Agnelliego i Marotty - aż się łezka w oku kręci. Rodzina.
- pan Zambrotta
- Juventino

dużo ludzi zasługiwało na ManOfTheMatcha, anglikom chodziło chyba o wrzucenie kolejnego kamyczka do ogródka RDM, który usuwając pomocników i grając 5 obrońców dał duże pole manewru Lichemu i Awesome'oahowi.pumex pisze:Łojojoj, tyle stron nabiliście od mojego wczorajszego posta w tym temacie, że już nie wiem, czy ktoś o tym pisał, czy nie, ale angielskie SkySports uznało najlepszymi piłkarzami meczu Asamoah i Lichtsteinera, czyli nasze skrzydła. Według mnie tytuł man of the match powinien otrzymać Chiellini, ale w zasadzie po takim wyniku wisi mi to
Wg mnie MoM'em jest Vidal.
- Hubert_bn
- Juventino

Właśnie też to wczoraj zauważyłem. Mój szwagier też coś podejrzewa. Mina Lichego przy wyrzucie z autu jak spojrzał na Qugliarelle mówiła "B*tch, please" a chwilę później ta sytuacja co Lichy się wydarł na Fabio. :shock:kuba2424 pisze:Naprawdę, aż mi się przez ekranem niemiło robiło. Na miejscu Quaga bym mu (nie mogę napisać, bo mam już dwie żółteSila Spokoju pisze:Lichemu po prostu ostatnio hormony buzująDż0ki pisze:Zwróciliście jak często Lichy miał napinkę do Quagiarelli? Chyba chłopaki się nie lubią :roll:)
Ok, Lichy zagrał może i dobry mecz, ale że niby kim on jest, żeby wydzierał się i pouczał Quaga?! Przesadził...
- MVP
- Juventino

Nie wiem czy to była strata Pirlo, jednak zauważ ile on podaje, ile piłek przez niego przechodzi. Nikt nie jest maszyną i akurat po jego niecelnej piłce ( 1 na 10 ) Oskarowi zdarzył się rajd. Przypomnę że sama strata piłki nie oznacza stworzenia rywalowi okazji - zależy gdzie się tą piłke jeszcze traci. Ja mam zupełnie inne odczucia co do Pirlo.zahor pisze: Akcja zakończona zablokowanym strzałem Oscara zaczęła się od przejęcia długiego podania Pirlo. Było wtedy 0:0.
Czasami mam wrażenie że Vidal nawet gdyby do swoich obowiązków dopisał bieganie po boisku z wielkim bębnem, walenie w niego do rytmu i zagrzewanie tym kolegów do walki to i tak nie dogodziłby wszystkim. Fakty są takie że facet dzisiaj strzelił gola, zaliczył asystę, a co najważniejsze - w dużej mierze dzięki niemu Juventus absolutnie zdominował środek pola i przez to można było próbować napocząć rywala aż do skutku. Na goal.com został wybrany i przez redakcję, i przez internautów piłkarzem meczu. Szukam dalej. Według ilsussidiario.net - najlepszy na boisku. Resport.itp - tak samo. Calciototale.org - tylko Quagliarella ma 0.5 punkta więcej. Według sportmain.it - najlepszy Vidal. A Ty (i niestety nie tylko Ty) piszesz że "ale jakoś tak...".
Co do Vidala tak samo. Moim zdaniem to piłkarz którego wszyscy lubią chwalić. Ja nigdy nie twierdziłem, że jest słaby, że zawodził czy zawodzi. Wiem po prostu, że np. w Anglii zagrał lepiej niż wczoraj, więc wiem jaki jest jego najwyższy bieg. Jednak nie zawsze zagra sie na 10. Napisałem "ale jakoś tak..." właśnie dlatego. Jeżeli to byłby Pogba i zagrałby jak Vidal uznałbym że to był świetny mecz w wykonaniu Francuza, ale jak wiemy Vidal potrafi na ten moment znacznie więcej od murzynka z irokezem.
Triumfatorem LM który grał bardzo słabo.albertcamus pisze:
Pamiętam marudzenie za Capello, gdy wygrywaliśmy większość spotkań jedną bramką. Teraz wygrywamy 3:0 z triumfatorem Ligi Mistrzów w świetnym stylu, a ludzie mają jakieś "ale".
Ja się ciesze ze zwycięstwa, jednak trzeba pamiętać, że choć zagraliśmy bardzo dobrze to rywal odstawał od nas. Poza tym widzę tendencje do popadania w skrajności na tym forum. Jak wygramy z Chelsea to wszystko git, super, chlejemy, jak zremisujemy z Lazio - tragedia, nie ma napastników, Gio kupa, Vu kupa, złe decyzje trenera, co to za taktyka, trzęsiemy portkami przed Chelsea.
Di Matteo zwolniony. Boże, jaki Roman jest niewdzięczny.
- meda11
- Juventino

Dokładnie. To dorosłe chłopy. Wczoraj grali o wielką stawkę i gdyby na każdym kroku przybijali sobie piątki i puszczali oczko to wtedy byłoby źle. Czasami trzeba się wydrzeć, więc nie traktujecie sytuacji Licht-Quag tak jakby pierwszy był psycholem, a drugi miał 10 lat.Buffalo pisze:Chlopaki sie bardzo nie lubia ...![]()
Zobaczcie kto pierwszy podbiega do Q kiedy ten strzelil bramke.
Ochloncie troche.
- Pan Mietek
- Juventino

Prawdę mówiąc, to już dość oklepany motyw......Supersonic pisze:"police should do this team Juventus for rape"
Lichy i Quag się nie lubią? Nie muszą
Co do meczu, to nie będę oryginalny - duma mnie rozpiera
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2012, 13:49 przez Pan Mietek, łącznie zmieniany 1 raz.
- whitesignus
- Juventino

To dobra wiadomosc ;] Choc my tez mamy strate w postaci Klaudyny.Olek1987 pisze:u miedziowych za kartki nie zagra z nami strzelec hattricka Luis Adriano i podstawowy obrońca Kucher
Tak czy owak, po meczu z Gornikiem bedziemy swietowac. Inaczej byc nie moze. Im mocniejszy rywal, tym nasi bardziej sie staraja. A z racji wagi meczu, dostana mocnego pozytywnego kopa
Serce w barwach bialo czarnych od 2003r.

- ewerthon
- Juventino

Bo miał najbliżejBuffalo pisze:Chlopaki sie bardzo nie lubia ...![]()
Zobaczcie kto pierwszy podbiega do Q kiedy ten strzelil bramke.
Ja sam nie wiem czy to lepiej czy gorzej... Bo jeśli Szachtar się zepnie, to faktycznie brak Marchisio może mieć swoje skutki. Z drugiej strony może lepiej, że teraz go nie ma, przynajmniej na pewno zagra w pierwszym meczu 1/8. A tam jak wiadomo możemy trafić na jeszcze silniejszego rywala, choćby Barcelonę czy Bayern.Olek1987 pisze: Choc my tez mamy strate w postaci Klaudyny.