Serie A (21): Parma 0-0 JUVENTUS
- kosciu88
 - Juventino

Remis ze Siena i Parmo pod rzad, zal. Dlaczego Giaccherinie nie podawal Vucinicowi? 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
						- Dante93
 - Juventino

Vucinić-  :doh:  Niech sie chłopak nauczy strzelać bo dziś był ż a ł o s n y. Giovinco niestety ale jest piłkarzem klase lepszym.
Ogółem to śmiech na sali, żeby całą drugą połowe Parma była zespołem lepszym

Jedynie Vidal trzymał jakiś poziom.
Conte zachował sie dziś jak frajer. 5 minut do końca, 0;0 na tablicy a on wpuszcza obrońce..

Nie rozumiem jak Miras mógł zostać do końca meczu. Aż sie prosiło o Del Piero.
No i ostatnia sprawa- Giovinco. Myśle, że dziś każdy dobrze widział przepaść między naszym 'kreatorem gry', a Seba który był jedynym który ogarnial w drużynie gospodarzy. OGarniał na tyle, ze Byli oni lepsi od Nas. :rotfl:
Dupa blada panowie, dupa blada.

Ogółem to śmiech na sali, żeby całą drugą połowe Parma była zespołem lepszym
Jedynie Vidal trzymał jakiś poziom.
Conte zachował sie dziś jak frajer. 5 minut do końca, 0;0 na tablicy a on wpuszcza obrońce..
Nie rozumiem jak Miras mógł zostać do końca meczu. Aż sie prosiło o Del Piero.
No i ostatnia sprawa- Giovinco. Myśle, że dziś każdy dobrze widział przepaść między naszym 'kreatorem gry', a Seba który był jedynym który ogarnial w drużynie gospodarzy. OGarniał na tyle, ze Byli oni lepsi od Nas. :rotfl:
Dupa blada panowie, dupa blada.
- ketraB
 - Juventino

żenada, grali jak łajzy... Matri i Vucinić powinni w następnym meczu siedzieć i grzać ławę...
co to w ogóle za ustawienie? Alex ani minuty, jedyny napastnik, który sam potrafi stworzyć zagrożenie, Pirlo i Marchisio to cienie samych siebie... nie zasłużylismy na wygraną, żenująca statystyka remisów...

co to w ogóle za ustawienie? Alex ani minuty, jedyny napastnik, który sam potrafi stworzyć zagrożenie, Pirlo i Marchisio to cienie samych siebie... nie zasłużylismy na wygraną, żenująca statystyka remisów...
- Mate.G
 - Juventino

Quagriallela > Matri+Vucinic+Esti 
Elia/Giach Quagriallela Del Piero = Bramka

Elia/Giach Quagriallela Del Piero = Bramka
- Krystek
 - Juventino

Wypluj to!Cabrini_idol pisze:Boże co za mecz , co za slaba taktyka Conte... co za słabe zmiany poza Giakiem.... i póżne. Brak słów. Conte BOI sie przegrac zaryzykowac.
Ok mozna powiedziec ze atakowalismy i ryzykowalismy ale czy na pewno ? mi sie wydaje, ze asekuracja byla za duza.
Tymi meczami powoli przegrywamy Scudetto. Wiemy przeciez jakie nas mecze czekają pod koniec rundy a jakie Milan...
Co do meczu to jedno słowo wystarczy: żenada
Forza Juve!
						- lenor
 - Juventino

- Podziekował: 8 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Jedno słowo: SKUTECZNOŚĆ!
Giac miał setkę, mógł grać do Vucinicia, ten miał pustą bramkę byłoby po sprawie. Czarnogórzec też mógł się lepiej zachować. Pirlo miał piłkę przed sobą, zamiast pajacować z tym karnym mógł po prostu uderzać...
Kolejne punkty, które mogą być potem kluczowe poszłyyy w...zapomnienie.

Giac miał setkę, mógł grać do Vucinicia, ten miał pustą bramkę byłoby po sprawie. Czarnogórzec też mógł się lepiej zachować. Pirlo miał piłkę przed sobą, zamiast pajacować z tym karnym mógł po prostu uderzać...
Kolejne punkty, które mogą być potem kluczowe poszłyyy w...zapomnienie.
- wojczech7
 - Juventino

Karny <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> dla Conte za dzisiejszy mecz. Czemu nie wyszliśmy 4-3-3 z Giachiem od pierwszej minuty?  

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
						- booyak
 - Juventino

Który to już mecz gdzie nie potrafimy stworzyć sobie jeden dogodnej sytuacji żeby zdobyć bramkę?
Niech mi nikt nie pisze że jest dobrze bo mnie szlag trafi chyba jak takie coś przeczytam.
Jesteśmy tak wysoko głównie ze względu na to że Serie A jest tak żałośnie słaba od Calciopoli że to się w głowie nie mieści...
o poszczególnych zawodnikach nawet nie wspominam bo zaraz znajdą się obrońcy super skutecznych napastników i super kreatywnych pomocników.
Może i z taką grą uda się ugrać to pierwsze miejsce ale do wielkości klubu z lat 90 czy początków XXI wieku bardzo nam daleko...

Niech mi nikt nie pisze że jest dobrze bo mnie szlag trafi chyba jak takie coś przeczytam.
Jesteśmy tak wysoko głównie ze względu na to że Serie A jest tak żałośnie słaba od Calciopoli że to się w głowie nie mieści...
o poszczególnych zawodnikach nawet nie wspominam bo zaraz znajdą się obrońcy super skutecznych napastników i super kreatywnych pomocników.
Może i z taką grą uda się ugrać to pierwsze miejsce ale do wielkości klubu z lat 90 czy początków XXI wieku bardzo nam daleko...
★ ★ ★
						- Cabrini_idol
 - Juventino

Dante93 pisze: Jedynie Vidal trzymał jakiś poziom.
Conte zachował sie dziś jak frajer. 5 minut do końca, 0;0 na tablicy a on wpuszcza obrońce..![]()
Tak jak pisałem Conte to cykor, teraz okaze się czy to dobry trener czy tylko trafil na odpowiednia grupe graczy w odpowiednim czasie..
					Ostatnio zmieniony 15 lutego 2012, 20:29 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- SKAr7
 - Juventino

Conte dziś mocno zawalił- ustawienie ani trochę nie pomagało nam dziś rozgrywać akcję, Parma nas rozbijała i nie znalazł na nią ani jednego pomysłu. 
Tragedia celności Mirko przebija tę Chelo. Jak można mieć tak perfekcyjną piłkę na głowę i uderzyć w ziemię? O.o Szkoda, bo wszystko inne robi dobrze
I tak się zapytam DLACZEGO?
Dlaczego Pirlo próbował wymusić karnego, zamiast strzelać?
Dlaczego Giaccherini strzela, kiedy ma Vucinicia przed pustą bramą?
Po jednym karnym powinno być dla obu drużyn, więc ciężko mieć pretensje do sędziego.
Najbardziej frajersko stracone punkty w tym sezonie. Parma zdecydowanie była dziś do ogrania, dziś przegrywamy sami ze sobą.
Mam nadzieję, że to trochę wstrząśnie drużyną, bo w niedzielę znów ciężki, fizyczny pojedynek.

Tragedia celności Mirko przebija tę Chelo. Jak można mieć tak perfekcyjną piłkę na głowę i uderzyć w ziemię? O.o Szkoda, bo wszystko inne robi dobrze
I tak się zapytam DLACZEGO?
Dlaczego Pirlo próbował wymusić karnego, zamiast strzelać?
Dlaczego Giaccherini strzela, kiedy ma Vucinicia przed pustą bramą?
Po jednym karnym powinno być dla obu drużyn, więc ciężko mieć pretensje do sędziego.
Najbardziej frajersko stracone punkty w tym sezonie. Parma zdecydowanie była dziś do ogrania, dziś przegrywamy sami ze sobą.
Mam nadzieję, że to trochę wstrząśnie drużyną, bo w niedzielę znów ciężki, fizyczny pojedynek.
- Gajowy Marucha
 - Juventino

Mnie się nasuwa jedno pytanie: w jak fatalnej formie musi być Elia, jeśli zamiast niego gra kompletnie beznadziejny Chelo. Wywalic tego ogóra i zamiast Matriego powinien grać Quag

- cerb
 - Juventino

Konkluzja z meczu? 
Drużyna sie dobrze rozumie i stanowi monolit, cieżko ograc Juventus..
a czego brak?
Napastnika ktory w pojedynke strzeli gola i rozstrzygnie losy meczu.. Aguero byl idealnym rozwiązaniem .. cóż wygra Premiership zamiast SerieA

Drużyna sie dobrze rozumie i stanowi monolit, cieżko ograc Juventus..
a czego brak?
Napastnika ktory w pojedynke strzeli gola i rozstrzygnie losy meczu.. Aguero byl idealnym rozwiązaniem .. cóż wygra Premiership zamiast SerieA