Serie A (21): Parma 0-0 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2012, 20:27

Remis ze Siena i Parmo pod rzad, zal. Dlaczego Giaccherinie nie podawal Vucinicowi? :angry:

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Vucinić- :doh: Niech sie chłopak nauczy strzelać bo dziś był ż a ł o s n y. Giovinco niestety ale jest piłkarzem klase lepszym.
Ogółem to śmiech na sali, żeby całą drugą połowe Parma była zespołem lepszym :prochno:
Jedynie Vidal trzymał jakiś poziom.
Conte zachował sie dziś jak frajer. 5 minut do końca, 0;0 na tablicy a on wpuszcza obrońce.. :angry:
Nie rozumiem jak Miras mógł zostać do końca meczu. Aż sie prosiło o Del Piero.
No i ostatnia sprawa- Giovinco. Myśle, że dziś każdy dobrze widział przepaść między naszym 'kreatorem gry', a Seba który był jedynym który ogarnial w drużynie gospodarzy. OGarniał na tyle, ze Byli oni lepsi od Nas. :rotfl:
Dupa blada panowie, dupa blada.

ketraB

Juventino
Juventino

żenada, grali jak łajzy... Matri i Vucinić powinni w następnym meczu siedzieć i grzać ławę...

co to w ogóle za ustawienie? Alex ani minuty, jedyny napastnik, który sam potrafi stworzyć zagrożenie, Pirlo i Marchisio to cienie samych siebie... nie zasłużylismy na wygraną, żenująca statystyka remisów...

Mate.G

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Quagriallela > Matri+Vucinic+Esti

Elia/Giach Quagriallela Del Piero = Bramka

Krystek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Cabrini_idol pisze:Boże co za mecz , co za slaba taktyka Conte... co za słabe zmiany poza Giakiem.... i póżne. Brak słów. Conte BOI sie przegrac zaryzykowac.
Ok mozna powiedziec ze atakowalismy i ryzykowalismy ale czy na pewno ? mi sie wydaje, ze asekuracja byla za duza.

Tymi meczami powoli przegrywamy Scudetto. Wiemy przeciez jakie nas mecze czekają pod koniec rundy a jakie Milan...
Wypluj to!

Co do meczu to jedno słowo wystarczy: żenada

Forza Juve!
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 15 lutego 2012, 20:28

Jedno słowo: SKUTECZNOŚĆ!

Giac miał setkę, mógł grać do Vucinicia, ten miał pustą bramkę byłoby po sprawie. Czarnogórzec też mógł się lepiej zachować. Pirlo miał piłkę przed sobą, zamiast pajacować z tym karnym mógł po prostu uderzać...
Kolejne punkty, które mogą być potem kluczowe poszłyyy w...zapomnienie.

wojczech7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Karny <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> dla Conte za dzisiejszy mecz. Czemu nie wyszliśmy 4-3-3 z Giachiem od pierwszej minuty? :|

"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
Raaja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Dalej mówcie ze conte jest zbawcą Turynu. Mam nadzieję, że odejdzie bo niestety ma swoihc pupili i będzie ciągle na nich stawiał. Nie piszcie o autobusie parmy bo w 2 połowie grali lepiej od nas.

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2012, 20:29

Który to już mecz gdzie nie potrafimy stworzyć sobie jeden dogodnej sytuacji żeby zdobyć bramkę?
Niech mi nikt nie pisze że jest dobrze bo mnie szlag trafi chyba jak takie coś przeczytam.
Jesteśmy tak wysoko głównie ze względu na to że Serie A jest tak żałośnie słaba od Calciopoli że to się w głowie nie mieści...
o poszczególnych zawodnikach nawet nie wspominam bo zaraz znajdą się obrońcy super skutecznych napastników i super kreatywnych pomocników.
Może i z taką grą uda się ugrać to pierwsze miejsce ale do wielkości klubu z lat 90 czy początków XXI wieku bardzo nam daleko...

★ ★ ★
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Dante93 pisze: Jedynie Vidal trzymał jakiś poziom.
Conte zachował sie dziś jak frajer. 5 minut do końca, 0;0 na tablicy a on wpuszcza obrońce.. :angry:

Tak jak pisałem Conte to cykor, teraz okaze się czy to dobry trener czy tylko trafil na odpowiednia grupe graczy w odpowiednim czasie..
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2012, 20:29 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Niestety taka smutna prawda, Parma miala przez większą częśc drugiej połowy optyczną przewage. To jest chore.

SKAr7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Conte dziś mocno zawalił- ustawienie ani trochę nie pomagało nam dziś rozgrywać akcję, Parma nas rozbijała i nie znalazł na nią ani jednego pomysłu.

Tragedia celności Mirko przebija tę Chelo. Jak można mieć tak perfekcyjną piłkę na głowę i uderzyć w ziemię? O.o Szkoda, bo wszystko inne robi dobrze :/

I tak się zapytam DLACZEGO?
Dlaczego Pirlo próbował wymusić karnego, zamiast strzelać?
Dlaczego Giaccherini strzela, kiedy ma Vucinicia przed pustą bramą?

Po jednym karnym powinno być dla obu drużyn, więc ciężko mieć pretensje do sędziego.

Najbardziej frajersko stracone punkty w tym sezonie. Parma zdecydowanie była dziś do ogrania, dziś przegrywamy sami ze sobą.
Mam nadzieję, że to trochę wstrząśnie drużyną, bo w niedzielę znów ciężki, fizyczny pojedynek.

Gajowy Marucha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2012, 20:30

Mnie się nasuwa jedno pytanie: w jak fatalnej formie musi być Elia, jeśli zamiast niego gra kompletnie beznadziejny Chelo. Wywalic tego ogóra i zamiast Matriego powinien grać Quag

rupieć

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lutego 2012, 20:30

Giovinco in
Estigarribia out

Klasowy snajper za 30 mln by się przydał, mam dość "klasowych" graczy za 15 mln czy "wzmocnień" za 5, które tak naprawdę nas osłabiają.

cerb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lutego 2012, 20:31

Konkluzja z meczu?
Drużyna sie dobrze rozumie i stanowi monolit, cieżko ograc Juventus..

a czego brak?

Napastnika ktory w pojedynke strzeli gola i rozstrzygnie losy meczu.. Aguero byl idealnym rozwiązaniem .. cóż wygra Premiership zamiast SerieA

Zablokowany