Serie A (11): Napoli 3-3 JUVENTUS
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie sądzę, że wyjdziemy takim ustawieniem. Raczej wskoczy Pazienza, oby tylko wytrzymał presję. Ponadto wystawianie w 1 składzie Paragwajczyka to jak wpuszczenia Giaccha z lazio. Chłopaki nie mają ciągłąści w grze co powoduje ich nijaką formę, zupełny przeciwieństwem jest natomiast Pepe.
Piekilnie cieżki mecz. My bez Marchsio ale oni bez Cavaniego...napoli nie odpuści, nam się gra tam przekosmicznie ciężko. Naprawde cieżko jest przewidywać wynik. Jeśli wygramy, powtórzę po raz kolejny, powiem glośno, że walczymy o mistrza.
Mamy szansę, jestesmy w gazie. Dużą rolę odegra na pewno motywacja obu trenerów.
Piekilnie cieżki mecz. My bez Marchsio ale oni bez Cavaniego...napoli nie odpuści, nam się gra tam przekosmicznie ciężko. Naprawde cieżko jest przewidywać wynik. Jeśli wygramy, powtórzę po raz kolejny, powiem glośno, że walczymy o mistrza.
Mamy szansę, jestesmy w gazie. Dużą rolę odegra na pewno motywacja obu trenerów.

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Pepe na chwile obecna nie do ruszenia , aczkolwiek taki skład ma jeden Plus.Darius19 pisze:A mnie nie do końca. Takiego skłądu się spodziewałem. Jedyne zaskoczenie dla mnie to Estigarribia. Wolałbym zobaczyć Pazienzę albo Krasicia w wyjściowym składzie.
Zmiennikami musi być ktoś z Czwórki Pazienza,Elia,Krasic,Del Piero z naciskiem na pierwszą trójkę.. co zatem? Zatem będzie Czarnoskóry blondyn!
- JuveForeverPoznan
- Juventino
jesli takim ustawieniem zagramy to boze miej nas w swojej opiece. dobrze chociaz ze Matri w nim zagra.
pozostaje wierzyc ze Antonio wie co robi i ze napoli jest zmeczone i bardziej oslabione niz my
pozostaje wierzyc ze Antonio wie co robi i ze napoli jest zmeczone i bardziej oslabione niz my
- lukasz9013
- Juventino
Któryś z tych kanałów dostępny jest na cyfrowym polsacie?
Al Jazeera Sport +1, Arena Sport 1 (Serbia), Arena Sport 3, C+ Aitio (Finlandia), C+ Fotball (Norwegia), C+ Fútbol (Hiszpania), Canal 9 (Dania), Digi Sport (Węgry), Digi Sport 2 (Rumunia), NTV+ Football, OTE Sport 2, Raitalia 3, Setanta Ireland, Sky Calcio 1, Sky Sport 1 (Włochy), Sport 5+ (Izrael), Sport TV3, Sport+ (Francja), SportDigital.tv, SuperSport 1, SuperSport 7, TRK Futbol+
P.S.
Znalazłem Al Jazeera Sport Channel, ale nie wiem czy jest to to samo co Al Jazeera Sport +1
Al Jazeera Sport +1, Arena Sport 1 (Serbia), Arena Sport 3, C+ Aitio (Finlandia), C+ Fotball (Norwegia), C+ Fútbol (Hiszpania), Canal 9 (Dania), Digi Sport (Węgry), Digi Sport 2 (Rumunia), NTV+ Football, OTE Sport 2, Raitalia 3, Setanta Ireland, Sky Calcio 1, Sky Sport 1 (Włochy), Sport 5+ (Izrael), Sport TV3, Sport+ (Francja), SportDigital.tv, SuperSport 1, SuperSport 7, TRK Futbol+
P.S.
Znalazłem Al Jazeera Sport Channel, ale nie wiem czy jest to to samo co Al Jazeera Sport +1
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2011, 18:09 przez lukasz9013, łącznie zmieniany 1 raz.

Spokój to kłamstwo. Jest tylko pasja.
Dzięki pasji osiągam siłę.
Dzięki sile osiągam potęgę.
Dzięki potędze osiągam zwycięstwo.
- @Maras@
- Juventino
Uważam że nasz skład nie będzie odbiegał od tego z ostatniego meczu (i kilku poprzednich). Jedyną zmianą będzie wejście Pazienzy zamiast Marchisio. W Napoli ponoć zabraknąć ma Cavaniego
. Jestem dobrej myśli i uważam że wygramy to spotkanie (w najgorszym wypadku będzie remis
). FORZA JUVENTUS !! 

- Mate.G
- Juventino
Raz na Polsacie leciało icitimai.tv
Ale lepszą jakość znajdę na SopCascie.
Ale lepszą jakość znajdę na SopCascie.
- zahor
- Juventino
Na kanale 318. masz Ictimai, gdzie według ramówki będzie ten mecz leciał - problem jest taki, że nie zawsze nadają. W sobotę jak chciałem obejrzeć Juve-Lazio to mogłem sobie podziwiać czarny ekran, ale już na przykład w niedzielę udało mi się bez problemu obejrzeć Milan-Chievo. Nie jest to co prawda żadne HD, ale lepsze to niż Sopcast.Woody pisze:a wie ktos czy na platformie n poleci na jakims kanale mecz?
Tyle że Nedved to nie był taki typowy skrzydłowy, taki jak Camoranesi na prawej. Bardziej niż skrzydłami hasał środkiem i częściej niż wrzucać starał się podawać ziemią albo samemu strzelać. Przyszedł za Zidane'a i w dużej części przejął jego rolę na boisku i jego zestaw zadań.@D@$ pisze:No to chyba jeszcze Nedved.zahor pisze:kiedy myśmy ostatnio mieli takiego klasycznego lewoskrzydłowego w składzie?
Wiesz co, ja się trochę obawiam. On z reguły jak robił to, powszechnie uchodziło za normalne, to wszystko było OK. Ale chyba każdy jego ekstrawagancji eksperyment (De Ceglie, Elia, jeden napastnik na Chievo) kończył się wtopą. Innymi słowy, nie zdarzyło mu się chyba podjąć takiej decyzji, że wszyscy pukali się w czoło pytając "co on robi?" a potem wyszło że miał rację.JuveForeverPoznan pisze:jesli takim ustawieniem zagramy to boze miej nas w swojej opiece. dobrze chociaz ze Matri w nim zagra.
A ja zauważam że we Włoszech ostatnimi laty kluczem do sukcesu jest zdominowanie środka pola. Nieprzypadkowo Inter czy Milan ostatnimi czasy praktycznie zupełnie zrezygnowały z klasycznych skrzydłowych na rzecz trójki środkowych pomocników, nieprzypadkowo najlepiej gra Juventusu wyglądała w tym sezonie wówczas, kiedy linię pomocy stanowili Pirlo, Marchisio i Vidal. Wolałbym żeby Juventus miał przewagę w środku pola niż na skrzydłach, bo powiedzmy sobie szczerze - ile piłek w czasie meczu Pepe jest w stanie zacentrować na głowę napastnika? Jedną? A Estigarribia?Corcky pisze:A mnie się to ustawienie podoba. Zważywszy, ze Lazio w swoim 3-5-2 lubi odkrywać boki obrony na papierze to wyglada ciekawie. Ale to bardzo uproszczone podejście do sprawy
Wypraszam sobie, tak stary nie jestem. Ostatni sezon przed Calciopoli Juventus zaczął od serii dziewięciu zwycięstw.JuveForeverPoznan pisze:a 5 zwyciestwo pod rzad to chyba tylko najstarsi gorale pamietaja.
- Corcky
- Juventino
Zgoda. Jestem w stanie też przyznać, że trójka w środku wygląda bardzo dobrze przy naszych zawodnikach. I że taki Pepe wirtuozem nie jest. Dlatego napisałem, że to uproszczone podejście do sprawy. Bo na papierze faktycznie to wygląda tak jakby nasi boczni pomocnicy wchodzili w wolne rejonyzahor pisze:A ja zauważam że we Włoszech ostatnimi laty kluczem do sukcesu jest zdominowanie środka pola.Corcky pisze:A mnie się to ustawienie podoba. Zważywszy, ze Lazio w swoim 3-5-2 lubi odkrywać boki obrony na papierze to wyglada ciekawie. Ale to bardzo uproszczone podejście do sprawy

Alessandro Del Piero ole!
- Dante93
- Juventino
nieprzypadkowo najlepiej gra Juventusu wyglądała w tym sezonie wówczas, kiedy linię pomocy stanowili Pirlo, Marchisio i Vidal.
Może to świadczy tylko o tym, że panuje pewien deficyt klasowych skrzydłowych w Juventusie?:d Wątpie, żeby 4:3:3 było takim złotym środkiem, kluczem do zwycięstwa w każdych warunkach. Krótka piłka- skoro mamy dobrych środkowych pomocników a słabych skrzydłowych, to nie dziwota, że lepiej gramy 3 środkowymi niż skrzydłowymi. Jak byśmy mieli mocnych bocznych pomocników to i 4:4:2 by było skuteczne
Ja sie nie obraże ani na 4:2:4 z Estim, ani na 4:3:3 z Paziencą. Wybór nalezy do Conte

- montero4
- Juventino
Potwierdzone,
Esti gra
Cavani nie
Esti gra
Cavani nie
Update - 07.08.2010 ale nadal rośnie 28 x Italia 52 x Juventus
http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

http://picasaweb.google.pl/montero4juventus/Montero4

- blackadder
- Juventino
Nie jest chyba tajemnicą że głównym zadaniem Estiego będzie nękanie Maggio jak tylko się da. Dodatkowo Pepe będzie bardziej wspierał defensywę niż przy grze trójką z przodu, stąd decyzja próbie gry 2 środkowymi. Ten mecz jest do wygrania.