Wszystko o Interze
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
To by miało sens.jakku1 pisze:"Grande Fuga" ("Wielka Ucieczka") ze zdjeciami Leonardo, Lucio, Sneijdera i Eto'o.
- Leonardo już nie ma
- Lucio nie potrafi się dogadać w sprawie nowego kontraktu
- Sneijdera bardzo chcą na wyspach [ponad 30 mln funtów] a sam Wes choć piętnaście razy powiedział że dobrze się czuje w Interze i zostaje to jednak niedawno na stronie fanów ManUtd widziałem jego wypowiedź "przeżyłem we Włoszech fantastyczny okres i jestem bardzo wdzięczny kibicom i kolegom z drużyny ale to Bóg zadecyduje gdzie będę grał w przyszłym sezonie"
- Eto'o stwierdził niedawno że to oczywista sprawa, że po zakończeniu sezonu pojawiają się spekulacje transferowe dotyczące jego osoby ale on póki co nie wie gdzie zagra w przyszłym sezonie [tyle że oprócz Man City to nie wiem kogo stać na 10 mln kontraktu dla niego..............Real?]
Ale to tylko takie gdybanie.
- jakku1
- Juventino
it doesn't matter pisze:Ani mi sie waż mylićMam takie wrazenie, ale oczywiscie, moge sie mylic![]()

@Ou_Je
Z Eto'o i City faktycznie mozesz miec racje. Dzisiaj czy wczoraj widzialem jakies newsy o rzekomej wymianie Teveza na Eto'o. Moim zdaniem Inter potrzebuje wielkiej przebudowy, ale ani Branca ani Moratti nie maja i nigdy nie mieli lba do takich rzeczy.
- Bartek88
- Juventino
No nie wiem, kolejne calciopoli sie rozkreca... :-Djakku1 pisze:Co do Interu, to pare dni temu TS zamiescilo wielki tytul na pierwszej stronie "Grande Fuga" ("Wielka Ucieczka") ze zdjeciami Leonardo, Lucio, Sneijdera i Eto'o. Mam wrazenie, ze to byl ostatni "dobry" sezon ekipy Morattiego. Brzydal nigdy nie byl mistrzem w robieniu koniecznych remanentow (w przeciwienstwie do Moggiego), a zanim zbuduje kolejna ekipe zdolna powalczyc o najwyzsze trofea minie z 20 lat. Pewien "rocznik" sie juz wypalil - a brak odpowiednich nastepcow moze zepchnac NA troche w dol, w ligowej tabeli.
- jakku1
- Juventino
Ladny numer. Boas ma zostac trenerem Chelsea. Romek od razu sie dogadal z Porto, placac klauzule odstepnego. W Spala w Interze, nie wierze, mowiac szczerze. Bardziej bym obstawial Mihajlovicia albo Zole. Teraz dziekujmy Bogu, ze tak szybko uporalismy sie z problemem trenere na przyszly sezon, bo gdyby okazalo sie, ze tygodniami negocjujemy z Porto, a potem przychodzi Chelsea, kladzie kase na stol i dopina transakcji, to byloby naprawde pozamiatane. Interowi nie zazdroszcze. My w tej chwili sciagnelismy juz 3 pilkarzy za darmo, pracujemy nad kolejnymi, a oni nawet nie maja jeszcze coacha.
- Bartek88
- Juventino
To jest taka sama sciema jak z CapelloFalsoVero pisze:Według doniesień nasz były cel czyli Spalletti chce rozwiązać kontrakt z Zenitem i przejść do interu
Inter ma teraz wielki problem, co oczywiscie mnie niezmiernie cieszy

Za pewne Van Gala odciagna od urlopu albo Ancelottiego.... Chociaz Kasperczak jest jeszcze wolny.
- Pan Mietek
- Juventino
Szczerze wątpię czy Moratti chciałby płacić te 15 mln i do tego pewnie niezłą pensję Boasowi bo się ostatnio nieco skąpy zrobiłjakku1 pisze:Ladny numer. Boas ma zostac trenerem Chelsea. Romek od razu sie dogadal z Porto, placac klauzule odstepnego. W Spala w Interze, nie wierze, mowiac szczerze. Bardziej bym obstawial Mihajlovicia albo Zole. Teraz dziekujmy Bogu, ze tak szybko uporalismy sie z problemem trenere na przyszly sezon, bo gdyby okazalo sie, ze tygodniami negocjujemy z Porto, a potem przychodzi Chelsea, kladzie kase na stol i dopina transakcji, to byloby naprawde pozamiatane. Interowi nie zazdroszcze. My w tej chwili sciagnelismy juz 3 pilkarzy za darmo, pracujemy nad kolejnymi, a oni nawet nie maja jeszcze coacha.

Widzę, że nie tylko ja przewiduję kryzys Interu (albo powrót na swoje miejsce, jak kto woli).jakku1 pisze:Co do Interu, to pare dni temu TS zamiescilo wielki tytul na pierwszej stronie "Grande Fuga" ("Wielka Ucieczka") ze zdjeciami Leonardo, Lucio, Sneijdera i Eto'o. Mam wrazenie, ze to byl ostatni "dobry" sezon ekipy Morattiego. Brzydal nigdy nie byl mistrzem w robieniu koniecznych remanentow (w przeciwienstwie do Moggiego), a zanim zbuduje kolejna ekipe zdolna powalczyc o najwyzsze trofea minie z 20 lat. Pewien "rocznik" sie juz wypalil - a brak odpowiednich nastepcow moze zepchnac NA troche w dol, w ligowej tabeli.
Mam takie wrazenie, ale oczywiscie, moge sie mylic
- wloski
- Juventino
Byłoby świetnie, tylko szkoda, że my nie wędrujemy w odwrotną stronę. Niestety narazie z transferów, które są zapewnione i zapewniane nie widzę przyszłego sezonu aż tak różowo. Zawodnicy, którzy przychodzą są solidni, ale nie dobrzy, ani bardzo dobrzy i nie zmienią diametralnie gry naszego klubu. Chyba, że mówimy o Bastosie, bo Pirlo, nie oszukujmy się, jak trafi z formą może być mega transferem, ale jak nie to porażką.
- Brutalo
- Juventino
Aż tak fajnie nie będzie. on ma pieniądze, a taki Eto'o czy Lucio na nie polecą. Snejider pewnie też. Jeszcze na rok ich kupi, ale za rok się posypią. Obyśmy My zaczęli się odbudowywać...Arielinho13 pisze:Widzę, że nie tylko ja przewiduję kryzys Interu (albo powrót na swoje miejsce, jak kto woli).jakku1 pisze:Co do Interu, to pare dni temu TS zamiescilo wielki tytul na pierwszej stronie "Grande Fuga" ("Wielka Ucieczka") ze zdjeciami Leonardo, Lucio, Sneijdera i Eto'o. Mam wrazenie, ze to byl ostatni "dobry" sezon ekipy Morattiego. Brzydal nigdy nie byl mistrzem w robieniu koniecznych remanentow (w przeciwienstwie do Moggiego), a zanim zbuduje kolejna ekipe zdolna powalczyc o najwyzsze trofea minie z 20 lat. Pewien "rocznik" sie juz wypalil - a brak odpowiednich nastepcow moze zepchnac NA troche w dol, w ligowej tabeli.
Mam takie wrazenie, ale oczywiscie, moge sie mylic
Czekam na oficjalną prezentację Siwego

- Pan Mietek
- Juventino
Podobno Capello jest chętny na trenowanie interu. Pozostaje kwestia tego, czy Angole się zgodzą......
Wygląda na to, że Moratti kłamał
Typowe dla niego.
Wygląda na to, że Moratti kłamał

- Piotr Juvefan
- Juventino
Nie wierze,że Capello odejdzie na rok przed obowiązującym kontraktem,jeszcze do Interu... Gdy my byliśmy nim zainteresowani zarzekał się,że musi uszanować obowiązujący kontrakt. W swoich wypowiedziach nie raz zapewniał,że z Juventusem zdobył 2 tytuły.Gdyby postanowił odejść do Interu to straciłby szacunek kibiców całej Italii(naszych kibiców). Poza tym Moratti twierdzi,że szuka trenera bez kontraktu,ale typowe byłoby,gdyby kłamał.
- Pan Mietek
- Juventino
Straciłby szacunek? Bzdura.Piotr Juvefan pisze:Nie wierze,że Capello odejdzie na rok przed obowiązującym kontraktem,jeszcze do Interu... Gdy my byliśmy nim zainteresowani zarzekał się,że musi uszanować obowiązujący kontrakt. W swoich wypowiedziach nie raz zapewniał,że z Juventusem zdobył 2 tytuły.Gdyby postanowił odejść do Interu to straciłby szacunek kibiców całej Italii(naszych kibiców). Poza tym Moratti twierdzi,że szuka trenera bez kontraktu,ale typowe byłoby,gdyby kłamał.
Capello miał trenować inter jednocześnie pozostając selekcjonerem w Anglii ale wygląda na to, że federacja nie wyraziła zgody.