Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2011, 17:30

Mam takie wrazenie, ale oczywiscie, moge sie mylic
Ani mi sie waż mylić :D :D

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2011, 17:44

jakku1 pisze:"Grande Fuga" ("Wielka Ucieczka") ze zdjeciami Leonardo, Lucio, Sneijdera i Eto'o.
To by miało sens.
- Leonardo już nie ma
- Lucio nie potrafi się dogadać w sprawie nowego kontraktu
- Sneijdera bardzo chcą na wyspach [ponad 30 mln funtów] a sam Wes choć piętnaście razy powiedział że dobrze się czuje w Interze i zostaje to jednak niedawno na stronie fanów ManUtd widziałem jego wypowiedź "przeżyłem we Włoszech fantastyczny okres i jestem bardzo wdzięczny kibicom i kolegom z drużyny ale to Bóg zadecyduje gdzie będę grał w przyszłym sezonie"
- Eto'o stwierdził niedawno że to oczywista sprawa, że po zakończeniu sezonu pojawiają się spekulacje transferowe dotyczące jego osoby ale on póki co nie wie gdzie zagra w przyszłym sezonie [tyle że oprócz Man City to nie wiem kogo stać na 10 mln kontraktu dla niego..............Real?]

Ale to tylko takie gdybanie.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2011, 18:10

it doesn't matter pisze:
Mam takie wrazenie, ale oczywiscie, moge sie mylic
Ani mi sie waż mylić :D :D
:D

@Ou_Je
Z Eto'o i City faktycznie mozesz miec racje. Dzisiaj czy wczoraj widzialem jakies newsy o rzekomej wymianie Teveza na Eto'o. Moim zdaniem Inter potrzebuje wielkiej przebudowy, ale ani Branca ani Moratti nie maja i nigdy nie mieli lba do takich rzeczy.

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2011, 19:36

jakku1 pisze:Co do Interu, to pare dni temu TS zamiescilo wielki tytul na pierwszej stronie "Grande Fuga" ("Wielka Ucieczka") ze zdjeciami Leonardo, Lucio, Sneijdera i Eto'o. Mam wrazenie, ze to byl ostatni "dobry" sezon ekipy Morattiego. Brzydal nigdy nie byl mistrzem w robieniu koniecznych remanentow (w przeciwienstwie do Moggiego), a zanim zbuduje kolejna ekipe zdolna powalczyc o najwyzsze trofea minie z 20 lat. Pewien "rocznik" sie juz wypalil - a brak odpowiednich nastepcow moze zepchnac NA troche w dol, w ligowej tabeli.
No nie wiem, kolejne calciopoli sie rozkreca... :-D

KLIK ==>www
FalsoVero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2011, 12:55

Według doniesień nasz były cel czyli Spalletti chce rozwiązać kontrakt z Zenitem i przejść do interu

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2011, 13:11

Ladny numer. Boas ma zostac trenerem Chelsea. Romek od razu sie dogadal z Porto, placac klauzule odstepnego. W Spala w Interze, nie wierze, mowiac szczerze. Bardziej bym obstawial Mihajlovicia albo Zole. Teraz dziekujmy Bogu, ze tak szybko uporalismy sie z problemem trenere na przyszly sezon, bo gdyby okazalo sie, ze tygodniami negocjujemy z Porto, a potem przychodzi Chelsea, kladzie kase na stol i dopina transakcji, to byloby naprawde pozamiatane. Interowi nie zazdroszcze. My w tej chwili sciagnelismy juz 3 pilkarzy za darmo, pracujemy nad kolejnymi, a oni nawet nie maja jeszcze coacha.

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2011, 14:59

FalsoVero pisze:Według doniesień nasz były cel czyli Spalletti chce rozwiązać kontrakt z Zenitem i przejść do interu
To jest taka sama sciema jak z Capello :wink:
Inter ma teraz wielki problem, co oczywiscie mnie niezmiernie cieszy :)
Za pewne Van Gala odciagna od urlopu albo Ancelottiego.... Chociaz Kasperczak jest jeszcze wolny.

KLIK ==>www
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2011, 18:05

jakku1 pisze:Ladny numer. Boas ma zostac trenerem Chelsea. Romek od razu sie dogadal z Porto, placac klauzule odstepnego. W Spala w Interze, nie wierze, mowiac szczerze. Bardziej bym obstawial Mihajlovicia albo Zole. Teraz dziekujmy Bogu, ze tak szybko uporalismy sie z problemem trenere na przyszly sezon, bo gdyby okazalo sie, ze tygodniami negocjujemy z Porto, a potem przychodzi Chelsea, kladzie kase na stol i dopina transakcji, to byloby naprawde pozamiatane. Interowi nie zazdroszcze. My w tej chwili sciagnelismy juz 3 pilkarzy za darmo, pracujemy nad kolejnymi, a oni nawet nie maja jeszcze coacha.
Szczerze wątpię czy Moratti chciałby płacić te 15 mln i do tego pewnie niezłą pensję Boasowi bo się ostatnio nieco skąpy zrobił :D Ja naprawdę się nie zdziwię jeśli Siwy będzie ich trenował :smile: Jeśli Moratti nie łże, że nie będzie "kradł" innej drużynie trenera, a Ancelotti już zdementował pogłoski wiążące go z interem, to chyba to będzie najlepsze wyjście......

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2011, 21:37

jakku1 pisze:Co do Interu, to pare dni temu TS zamiescilo wielki tytul na pierwszej stronie "Grande Fuga" ("Wielka Ucieczka") ze zdjeciami Leonardo, Lucio, Sneijdera i Eto'o. Mam wrazenie, ze to byl ostatni "dobry" sezon ekipy Morattiego. Brzydal nigdy nie byl mistrzem w robieniu koniecznych remanentow (w przeciwienstwie do Moggiego), a zanim zbuduje kolejna ekipe zdolna powalczyc o najwyzsze trofea minie z 20 lat. Pewien "rocznik" sie juz wypalil - a brak odpowiednich nastepcow moze zepchnac NA troche w dol, w ligowej tabeli.

Mam takie wrazenie, ale oczywiscie, moge sie mylic :)
Widzę, że nie tylko ja przewiduję kryzys Interu (albo powrót na swoje miejsce, jak kto woli).

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2011, 21:47

Byłoby świetnie, tylko szkoda, że my nie wędrujemy w odwrotną stronę. Niestety narazie z transferów, które są zapewnione i zapewniane nie widzę przyszłego sezonu aż tak różowo. Zawodnicy, którzy przychodzą są solidni, ale nie dobrzy, ani bardzo dobrzy i nie zmienią diametralnie gry naszego klubu. Chyba, że mówimy o Bastosie, bo Pirlo, nie oszukujmy się, jak trafi z formą może być mega transferem, ale jak nie to porażką.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2011, 22:57

Arielinho13 pisze:

Mam takie wrazenie, ale oczywiscie, moge sie mylic :)
Widzę, że nie tylko ja przewiduję kryzys Interu (albo powrót na swoje miejsce, jak kto woli).
Aż tak fajnie nie będzie. on ma pieniądze, a taki Eto'o czy Lucio na nie polecą. Snejider pewnie też. Jeszcze na rok ich kupi, ale za rok się posypią. Obyśmy My zaczęli się odbudowywać...
Czekam na oficjalną prezentację Siwego :D Nasz tajny agent : D

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 czerwca 2011, 23:51

Podobno Capello jest chętny na trenowanie interu. Pozostaje kwestia tego, czy Angole się zgodzą......

Wygląda na to, że Moratti kłamał :D Typowe dla niego.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2011, 00:16

Dziwne byłoby gdyby Capello zdecydował się na taki krok na rok przed Euro, porzucając reprezentację. Byłaby to bardzo zła wiadomość, ale poczekajmy.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2011, 11:05

Nie wierze,że Capello odejdzie na rok przed obowiązującym kontraktem,jeszcze do Interu... Gdy my byliśmy nim zainteresowani zarzekał się,że musi uszanować obowiązujący kontrakt. W swoich wypowiedziach nie raz zapewniał,że z Juventusem zdobył 2 tytuły.Gdyby postanowił odejść do Interu to straciłby szacunek kibiców całej Italii(naszych kibiców). Poza tym Moratti twierdzi,że szuka trenera bez kontraktu,ale typowe byłoby,gdyby kłamał.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2011, 11:10

Piotr Juvefan pisze:Nie wierze,że Capello odejdzie na rok przed obowiązującym kontraktem,jeszcze do Interu... Gdy my byliśmy nim zainteresowani zarzekał się,że musi uszanować obowiązujący kontrakt. W swoich wypowiedziach nie raz zapewniał,że z Juventusem zdobył 2 tytuły.Gdyby postanowił odejść do Interu to straciłby szacunek kibiców całej Italii(naszych kibiców). Poza tym Moratti twierdzi,że szuka trenera bez kontraktu,ale typowe byłoby,gdyby kłamał.
Straciłby szacunek? Bzdura.
Capello miał trenować inter jednocześnie pozostając selekcjonerem w Anglii ale wygląda na to, że federacja nie wyraziła zgody.

ODPOWIEDZ