Koszulki na sezon 2010/2011
- Brutalo
- Juventino
Zacząłeś ze zbędną skromnością, to EjsI ją podkreślił i zapytał po co je wstawiłeś, skoro spodziewałeś się negatywnych ocen. Łapiesz ?Mateuszello pisze:A czego nie? Nie rozumiem...EjsI pisze:To po co wrzucasz?Mateuszello pisze:Jak wam się podoba?
Spodziewam się komentarzy typu obrzydliwa, ale trudno... :-D

Pomysł nawet fajny. Generalnie podoba mi się koncepcja wyjazdowych koszulek w barwach Italii. Domowa musi być klasyczna. Mam nadzieję że nie wyskoczą z tymi ząbkami, bo to będzie porażka :doh:
- FelekJUVE
- Juventino
- mateo369
- Juventino
jakbyś nie zauważył ten news z tutto który podałeś jest z 20 maja, który zresztą tabo już dawno tutaj wrzuciłFelekJUVE pisze:http://www.tuttosport.com/calcio/2010/0 ... +tricolore O co tu come on??:p
oby były proste te pasy bo masakrycznie to wygląda
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Mateuszello
- Juventino
Kurde o co wy się kłócicie? Że czytać nie umiecie? Napisałem, że się spodziewam negatywnych komentarzy, ale nie napisałem, ze nie będzie pozytywnych!Brutalo pisze:Zacząłeś ze zbędną skromnością, to EjsI ją podkreślił i zapytał po co je wstawiłeś, skoro spodziewałeś się negatywnych ocen. Łapiesz ?Mateuszello pisze:A czego nie? Nie rozumiem...EjsI pisze: To po co wrzucasz?
Pomysł nawet fajny. Generalnie podoba mi się koncepcja wyjazdowych koszulek w barwach Italii. Domowa musi być klasyczna. Mam nadzieję że nie wyskoczą z tymi ząbkami, bo to będzie porażka :doh:
Po co się w ogóle kłócisz, przecież paru osobom się podoba
gruzin_juve pisze:
kurde, a mnie się podoba ten projekt Mateuszello
barwy piękne:D
Kingofthehill pisze: obrzydliwa xD
a tak serio to moim zdaniem duzo lepsza od "zlotych" czy tych szarych
YachO_ pisze:
Przejdzie
Eric6666 pisze:
całkiem całkiem ciekawy pomysł. Dalej nie wiadomo kiedy oficjalna prezentacja? pewnie po Mundialu?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
w sprawie prezentacji nowych koszulek tak sobie pomyslalem, ze poki nie bedziemy mieli sponsora na te rezerwowe to jakos jej nie widze...
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Mateuszello
- Juventino
To inter ma już oficjalnie tą koszulkę?

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
- Trezeguet 17
- Juventino
Mateuszello pisze:To inter ma już oficjalnie tą koszulkę?
a zobacz nasze
http://img693.imageshack.us/img693/8739 ... 005051.png
2 POST:
:rotfl: mi się osobiście nie podobają ;/
- Adi10
- Juventino
fajne, gdyby nie ta flaga Iranu

- KondzioJuveFans
- Juventino
a to Oficjalna koszulka??
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Mateuszello
- Juventino
Na pewno nie jest oficjalna, bo nie będziemy mieli BetClica na wyjazdówkach. Oficjalne na pewno nie byłby tak wcześnie podane, a jak już to byłoby o tym trąbione na wszystkich stronach Juventusu(zwłaszcza na juventus.com). Pewnie będą w lipcu(oczywiście jak sie dowiemy kto będzie tym drugim sponsorem, bo narazie nikt jeszcze nic nie pisał. Nawet media nie wymyślają sobie swoich :C
- wiruseczek
- Juventino
nie byłaby zła...Trezeguet 17 pisze: a zobacz nasze
http://img693.imageshack.us/img693/8739 ... 005051.png
choć te kolory troszkę chyba nie pasują. wiem, że niby kolory flagi włoskiej... choć ta na torsie to faktycznie bardziej irańska

lepiej jakby pozostali w barwach biało czarnych