T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- tabo89
- Juventino
Wcześniej nie zwróciłem uwagi na tą część pierwszego posta. W pełni to popieram bo niestety takie osoby zdarzają się dosyć często i trzeba coś z tym zrobić.faja69 pisze:Aha i aby uniknąć czegoś takiego jak to działo się w ostatniej akcji, osoby które się zapisują muszą być na 100% pewne zakupu, a nie w ostatnim dniu rezygnują, a także aby uniknąć tego, że Ja za kimś latam pisze prosząc i przypominając o wpłacie!
Szanujmy się, bo to nie jest w moim interesie abym ja o tym pamiętał,
Jeśli będą takie osoby, po prostu podejmę taką decyzję aby więcej nie miały możliwości zamawiania u mnie na akcjach czegokolwiek.
Myślę, że dobrym pomysłem będzie stworzenie czegoś w rodzaju czarnej listy. Powinno to zmniejszyć liczbę osób, które po zapisaniu się na listę nie dają już żadnych znaków życia. Oczywiście nie oznacza to, że nie można zrezygnować przed rozpoczęciem akcji, chodzi tu o wyeliminowanie osób które po zapisaniu się olewają sprawę i nawet nie raczą dać znać, że zrezygnowali.
Sam przeglądając poprzednie moje akcje będę miał już kilka nicków, myślę, że współpracując uda nam się skutecznie z tym powalczyć.
- pearl.harbor
- Juventino
wzór nr 2, sztuk : 1 , rozmiar : XL
- mateo369
- Juventino
przeglądałem temat z czapkami i rękawiczkami i widziałem pewne głosy niezadowolenia dlatego mam pytanie, faja będziesz zamawiał u tego samego producenta, u którego podałeś przykład interistów:
jeśli tak, to mogę wszystkich zaniepokojonych uspokoić, mam "niewątpliwą przyjemność" oglądania takiej koszulki i muszę stwierdzić, że wszystko jest jak najbardziej ok (wygląda dobrze(choć w przypadku interu to chyba nadużycie
), nic się nie odkleja i nie pruje po praniu). Co do rozmiarówki to dodam tylko, że jest jak najbardziej normalna (czyt. jak ktoś zazwyczaj kupuje ciuchy w rozmiarze L to i ta koszulka też powinna być L)
PS. u interistów taka akcja trwała chyba z pół roku, pewno dlatego że nie mogli znaleźć 50 chętnych :lol:
faja69 pisze:jeśli chcecie zamieszczę wzór jaki robił inter i jak im to wyszło:

jeśli tak, to mogę wszystkich zaniepokojonych uspokoić, mam "niewątpliwą przyjemność" oglądania takiej koszulki i muszę stwierdzić, że wszystko jest jak najbardziej ok (wygląda dobrze(choć w przypadku interu to chyba nadużycie
PS. u interistów taka akcja trwała chyba z pół roku, pewno dlatego że nie mogli znaleźć 50 chętnych :lol:
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Damiankarol
- Juventino
Wzór nr 2, sztuk 1, rozmiar M
Forza Juve !! Forza Alex !!