AKCJA KALENDARZE 2010 - wszystko wysłane
- Chiellini3
- Juventino
Fajne te małe kalendarzyki, włożyłem do portfela jako zdjęcie swojej miłości. Kalendarz też w porządku. Wszystko doszło bez problemów, dzięki za akcje i profesjonalizm.
PS: Kilka postów wcześniej wkleiłeś spakowany plik rar z tapetami, ściągnąłem go sobie i brakuje kilku tapet, archiwum jest uszkodzone.
Jeszcze raz wielkie dzięki :-D
PS: Kilka postów wcześniej wkleiłeś spakowany plik rar z tapetami, ściągnąłem go sobie i brakuje kilku tapet, archiwum jest uszkodzone.
Jeszcze raz wielkie dzięki :-D
- tabo89
- Juventino
u mnie było wszystko w porządku więc zrobie za moment reupload:Chiellini3 pisze:PS: Kilka postów wcześniej wkleiłeś spakowany plik rar z tapetami, ściągnąłem go sobie i brakuje kilku tapet, archiwum jest uszkodzone
http://www.sendspace.com/file/t0onm4
http://www.megaupload.com/?d=FQBGVR3L
http://www.speedyshare.com/files/20231744/tapety.rar
no i jeszcze na fotosiku wrzuciłem:

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
_Piotrek_ pisze:Właśnie odebrałem. Kalendarz super! Dzięki wielkie!
To czego ja jeszcze nie mam? Ehhnerinka pisze:Kalendarz świetnie się prezentuje. Dzisiaj dotarł.

- gosciu_Muranista
- Juventino
a zasłużyłeśDragon pisze:_Piotrek_ pisze:Właśnie odebrałem. Kalendarz super! Dzięki wielkie!To czego ja jeszcze nie mam? Ehhnerinka pisze:Kalendarz świetnie się prezentuje. Dzisiaj dotarł.

po za tym Ty już jeden kalendarz masz urodzin w Lbn.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
problem, że mam wirtualnie, bo wygralem właśnie ten od faji i czekam na całe 3 sztukigosciu_Muranista pisze:a zasłużyłeśDragon pisze:_Piotrek_ pisze:Właśnie odebrałem. Kalendarz super! Dzięki wielkie!To czego ja jeszcze nie mam? Ehhnerinka pisze:Kalendarz świetnie się prezentuje. Dzisiaj dotarł.
![]()
po za tym Ty już jeden kalendarz masz urodzin w Lbn.

- blads
- Juventino
Doszedł wreszcie
Spokojnie bez nerwów się doczekałem
Otwieram kopertke i wylatują te małe kalendarze
Są w pyte
Ide zaraz do roboty dam jeden znajomemu który nienawidzi włoskiej piłki, niech ma chłop może polubi
Dzięki faja 

- FalsoVero
- Juventino
Kalendarz prezentuje się fenomenalnie. Super akcja ! Kalendarzyk do portfela trochę za duży się przycięło tu i tam i jest git. Wielkie dzięki za akcje a teraz rękawiczki !
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Chiellini3
- Juventino
Też przycinałem ;D i też biorę się za rękawiczkiFalsoVero pisze:Kalendarz prezentuje się fenomenalnie. Super akcja ! Kalendarzyk do portfela trochę za duży się przycięło tu i tam i jest git. Wielkie dzięki za akcje a teraz rękawiczki !
Wielkie dzięki tabo za reupload bo ja miałem w nim tylko 9 tapet i akurat brakowało mi tej z Momo i Chiellini, które chciałem najbardziej. Teraz wszystko jest ładnie. Jeszcze raz dzięki :-D