WARSZAWA || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
piter_b

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2010, 20:14

LBaLin pisze:Do Deski to i ja moze bym zszedl :prochno:

ale leń :D dalej to już nie dasz rady ? :)

Polmos pisze:Ogólnie z racji tego, że pracuje do 21 przy realu na jubilerskiej to jakieś południowo praskie meliny i mnie by interesowały Smile
to calkiem blisko masz do pracy :)

Odnośnie meczu to mi to bez różnicy gdzie. Gdzie będzie tam będę

Choperini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2010, 20:27

piter_b pisze:
LBaLin pisze:Do Deski to i ja moze bym zszedl :prochno:

ale leń :D dalej to już nie dasz rady ? :)

Polmos pisze:Ogólnie z racji tego, że pracuje do 21 przy realu na jubilerskiej to jakieś południowo praskie meliny i mnie by interesowały Smile
to calkiem blisko masz do pracy :)

Odnośnie meczu to mi to bez różnicy gdzie. Gdzie będzie tam będę
Ja podobnie. Także będę. No chyba, że gwałtownie zaniemogę, ale tego nie przewiduję w chwili obecnej :lol: :D

"Run Hassan. Run! ;)"
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2010, 21:08

Choperini pisze:Edit: Wracając z pracy zajrzałem do Deski, możliwa jest rezerwacja na sobotę, ale tylko na 6 osób.
Tylko w sensie, nie więcej niż 6, czy tylko w sensie idealnie sześć, czy tylko w znaczeniu od sześciu w górę? :P

Dla mnie może być ta Deska. Biorąc pod uwagę kto ostatnio przychodzi na mecze, to większość stanowią osoby z tej strony Wisły :P

Obrazek
piter_b

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2010, 21:15

bblackk pisze:
Choperini pisze:Edit: Wracając z pracy zajrzałem do Deski, możliwa jest rezerwacja na sobotę, ale tylko na 6 osób.
Tylko w sensie, nie więcej niż 6, czy tylko w sensie idealnie sześć, czy tylko w znaczeniu od sześciu w górę? :P

Dla mnie może być ta Deska. Biorąc pod uwagę kto ostatnio przychodzi na mecze, to większość stanowią osoby z tej strony Wisły :P

choc raz bym z buta przyszedl do pubu :)
znajac zycie zaraz wpisze sie wiecej osob niz 6 ;)

ps. kiedys bylismy w Hossie i bylo calkiem przyjemnie :) Moze to jako opcja rezerwowa ? Jest nie daleko WINNERSA

Choperini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2010, 21:17

bblackk pisze:

6 max.

Tylko tam mały tv mają. Przejdę się do Hydroforni jutro też zapytam. Jakby co zadzwonię do Ciebie Black.
Poza tym babka mówiła, że tam już jest kilka rezerwacji, więc może być głośno.

Proponuję listę do jutra do wieczora kto na meczu ostatecznie będzie, inaczej sprawa się chyba nie rozjaśni.

Pozdrawiam :whistle:

"Run Hassan. Run! ;)"
piter_b

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2010, 21:21

bblackk pisze:Dobre byłoby coś w stylu Karczmy albo Siódemki, gdzie nikt o zdrowych zmysłach nie ogląda żadnych meczów ;)
No właśnie - co jest z Siódemką ? może tam byśmy sie wybrali?? A w przerwie turniej w rzutki czy lotki - nie wiem jak to sie nazywa - porzucalibysmy w tarczę :)

bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2010, 22:18

Siódemka z niewiadomych powodów jest zamknięta :?

Jak 6 max i jakiś mały telewizorek, to niech się bujają :P

EDIT:
http://legialive.pl/puby.php

A co możecie powiedzieć o "Roberto", "Astoria", "Platin", "Klub Piwnica", "Wenta"?

Obrazek
Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2010, 23:10

Choperini pisze: Proponuję listę do jutra do wieczora kto na meczu ostatecznie będzie, inaczej sprawa się chyba nie rozjaśni.
Żeby nie było, jeszcze raz napiszę, że ja wpadnę ;)

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2010, 23:49

Też będę.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
centek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 stycznia 2010, 23:57

a Winners? Kameralnie, duzy telewizor, wymienili juz dekoder, zimny browarek... hmm?

Obrazek
Choperini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2010, 17:26

Ja jednak nie wiem czy dotrę jutro, bo spodziewam się wizyty rodziny, jak wcześnie dosyć mnie opuszczą to przyjadę...

Nie mówię na 100%, że nie, bo istnieje jakieś tam prawdopodobieństwo, że jednak będę.
:smile:

"Run Hassan. Run! ;)"
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2010, 20:02

mnie w sobote niema jak i cały weekend w Okolicach wawy ale na inter zjawie się na 99 % w czwartek tylko prośba ogarnijcie klub blisko pkp bo coś mi tu pachnie karnymi a odjazd mam o 23:46 z śródmiescia powrot. a potem dopiero 4:20 coś w zasiegu takim jak mała serbia pasowałoby inaczej , a na jutro życze oglądania prawdziwego meczu z wynikiem pozytywnym pod każd%m względem

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
piter_b

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2010, 22:11

Bob pisze:mnie w sobote niema jak i cały weekend w Okolicach wawy ale na inter zjawie się na 99 %
A co takiego jest w Interze ze na tem mecz akurat znajdziesz czas ?? Lubisz ich ?? :D :lol: :lol: :lol:

Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 stycznia 2010, 22:46

piter_b pisze:
Bob pisze:mnie w sobote niema jak i cały weekend w Okolicach wawy ale na inter zjawie się na 99 %
A co takiego jest w Interze ze na tem mecz akurat znajdziesz czas ?? Lubisz ich ?? :D :lol: :lol: :lol:
uwielbiam ;) a tak na serio NIE CIERPIE INTERU :twisted: ale tak czy tak w czwartek bede musiał zniesć ich widok to kombinujcie jakiś blisko pkp z gory wdzieczny będe ;)

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
piter_b

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 stycznia 2010, 11:12

Wiadomo juz cos? Gdzie idziemy?

ODPOWIEDZ