RZESZÓW || wspólne wypady na mecz (do 31.05.09)
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 40 razy
witam!
Najpierw poczekajmy gdzie rezerwacje będziemy mieć. Po pierwsze towarzysza preclix zobowiązujemy do rezerwacji, może być ten climatik, odżałujemy dychę
Co do reszty to daje Ci na priv mój numer, jak byś nie mógł trafić, ale to zależy jak się orientujesz w topografii Reszowa 8)
Najpierw poczekajmy gdzie rezerwacje będziemy mieć. Po pierwsze towarzysza preclix zobowiązujemy do rezerwacji, może być ten climatik, odżałujemy dychę

- juveni
- Juventino
wlasnie otrzymalem esa od "towarzysza preclixa" z potwierdzeniem ze mecz bedziem ogladac w climatiku, rezerwacja na 20.30 wiec licze ze frekfencja bedzie lepsza niz na derbach, ja na 90% sie stawiam (10% to taki "wentyl bezpieczenstwa"Volto pisze:towarzysza preclix zobowiązujemy do rezerwacji, może być ten climatik, odżałujemy dychę![]()
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 40 razy
dwa lata czekałem na taki moment... Juve znowu w europejskiej awangardzie, normalnie sie wzruszyłem :płaczę:
będę rzecz jasna, liczę na tą resztę co tu pisała a jakoś jej nie widać na meczach, ZMOBILIZUJCIE SIĘ!!! 8)
będę rzecz jasna, liczę na tą resztę co tu pisała a jakoś jej nie widać na meczach, ZMOBILIZUJCIE SIĘ!!! 8)
- preclix
- Juventino
Ta jest mecz w Climatiku - powiedziałem, że będzie ok. 5 osób, a zapowiada się na dyszkę minimum
P.S. Nieoficjalnie doszły mnie słuchy, że mecz oglądać z nami będą przedstawicielki płci pięknej
Także mobilizacja !

P.S. Nieoficjalnie doszły mnie słuchy, że mecz oglądać z nami będą przedstawicielki płci pięknej

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
ale bylo niezapomnianie! panowie musimy czesciej takie wypady robic. takie wspomnienia i duma z naszych pilkarzy zostanie na zawsze 

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- preclix
- Juventino
Ewentualne szukanie innego miejsca, gdzie dane nam będzie oglądnięcie wyśmienitego spektaklu piłkarskiego w wykonaniu wirtuozów futbolowych z Juventusu Turyn F.C.juveni pisze:Co rozumiesz przez???preclix pisze:odpowiednią reakcję 8)
Marcinek masz na myśli to : http://rkon.org/ ? Jeżeli tak to ta znamienita szkoła w której się to odbywa znajduje się 20 m od miejsca mojego zamieszkania więc po meczu Cię odprowadzę

- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
ok teraz na romie na pewno bede panowie moze zabiore jeszcze kuzyna.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."