Liga Mistrzów 2008/2009
- Conrad JUVE
- Juventino
Co do meczu w tvp to o tym kogo pokaza zadecyduje termin rozgrywania meczu bo jak pewnie wszyscy wiedza ale chyba nikt jak narazie tego a forum nie powiedzial tvp pokazuja mecze srodowe a wiec jesli real bedzie gral we wtorek to tego meczu nie pokaza wiec modlmy sie aby Juve gralo w srode wtedy jest szansa na to ze pokaza mecz Juve pzdr Juventini
Edit
Looknelem na stronke i zobaczylem juz kiedy kto gra a wiec :
24.02, 20:45
Inter - Man Utd.
Atletico - Porto
Lyon - Barcelona
Arsenal - Roma
25.02, 20:45
Villarreal - Panath.
Real - Liverpool
Sporting - Bayern
Chelsea - Juventus
martwi mnie ze real gra tego samego dnia ale mam nadzieje ze sie nie podnieca realem i pokaza Nasze Juve pzdr
Edit
Looknelem na stronke i zobaczylem juz kiedy kto gra a wiec :
Inter - Man Utd.
Atletico - Porto
Lyon - Barcelona
Arsenal - Roma
Villarreal - Panath.
Real - Liverpool
Sporting - Bayern
Chelsea - Juventus
martwi mnie ze real gra tego samego dnia ale mam nadzieje ze sie nie podnieca realem i pokaza Nasze Juve pzdr
NA ZAWSZE JUVENTINO !!!
- gawron
- Juventino
Faktycznie. Screen ze strony uefa:

Więc już wiadomo, że "walka" o miejsce w środowy wieczór na antenie TVP2 stoczy się między Realem i Liverpoolem a Juventusem i Chelsea..
Mam złe przeczucia, bo mecz Liverpoolu puszczali 2 razy z rzędu kiedy grał z Atletico. Real puszczali, kiedy grał z Juve.
Z kolei mecz Chelsea tylko raz, kiedy grali z Bordeaux, a nas z Realem.
Także tamci wygrywają 3:2 :lol:
Pewnie puszczą mecz Real - Liverpool i podpiszą, że to mecz między byłym klubem Jurka Dudka, w którym był kluczowym zawodnikiem a obecną drużyną Dudka, w której też jest kluczowym :rotfl: zawodnikiem. Czy Jurek znowu pokarze nam Dudek Dance?

*edit.
ok sapo. już poprawiłem

Więc już wiadomo, że "walka" o miejsce w środowy wieczór na antenie TVP2 stoczy się między Realem i Liverpoolem a Juventusem i Chelsea..
Mam złe przeczucia, bo mecz Liverpoolu puszczali 2 razy z rzędu kiedy grał z Atletico. Real puszczali, kiedy grał z Juve.
Z kolei mecz Chelsea tylko raz, kiedy grali z Bordeaux, a nas z Realem.
Także tamci wygrywają 3:2 :lol:
Pewnie puszczą mecz Real - Liverpool i podpiszą, że to mecz między byłym klubem Jurka Dudka, w którym był kluczowym zawodnikiem a obecną drużyną Dudka, w której też jest kluczowym :rotfl: zawodnikiem. Czy Jurek znowu pokarze nam Dudek Dance?

*edit.
ok sapo. już poprawiłem
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2009, 22:35 przez gawron, łącznie zmieniany 1 raz.
- kamilu_87
- Juventino
Jak to dobrze mieć "enke" i nie martwić sie co nam zafunduje nasza droga tvp
jedyne "ale" to takie ze moze nie być meczu w HD
, bo jak zauwazyliscie, Animalsi grają z Realem też w środe.
Odnośnie samego meczu, jezeli Chelsea utrzyma tak zabójczą forme jak w meczu z Manchesterem, to naprawde jestem głęboko przekonamy ze zagramy w ćwierćfinale, The Blues nie oddali żadnego groźnego strzału na bramke, Drogba to nie wiem czy na dzień dzisiejszy łapał by sie do naszej "Ekstraklasy"
a warto wspomnieć ze obrona Diabłów tez nie była najmocniejsza, grał np. Evans i Gary (młodziutki Rafael bije go na głowe).
No więc trzymajmy kciuki za forme Chelsea, a przede wszystkim za Juve to juz za niecałe 2 miechy. Forza Juve :twisted:

Odnośnie samego meczu, jezeli Chelsea utrzyma tak zabójczą forme jak w meczu z Manchesterem, to naprawde jestem głęboko przekonamy ze zagramy w ćwierćfinale, The Blues nie oddali żadnego groźnego strzału na bramke, Drogba to nie wiem czy na dzień dzisiejszy łapał by sie do naszej "Ekstraklasy"

No więc trzymajmy kciuki za forme Chelsea, a przede wszystkim za Juve to juz za niecałe 2 miechy. Forza Juve :twisted:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Forma Chelsea,a właściwie jej brak cieszy niezmiernie...Jednocześnie jednak należy pamiętać,że mecz odbędzie się dopiero za ok.1,5 miesiąca,a to mnóstwo czasu na poprawienie sytuacji w klubie.Oczywiście wiele na to nie wskazuje-Chelsea gra przeciętnie już od dłuższego czasu,do tego dochodzą konflikty w klubie pomiędzy poszczególnymi graczami a trenerem...Gdyby dwumecz odbył się teraz-spokojnie awansowalibyśmy do dalszej fazy rozgrywek...Liczę na to,że obecny stan zostanie zachowany jeszcze przez długi czas-przez to my,sami kibice będziemy o wiele bardziej spokojni.
- Pontius21
- Milanista
http://sport.wp.pl/wid,10741246,kat,174 ... omosc.html
to juz chyba kolos na glinianych nogach , jesli kryzys odcisnie swoje pietno na CFC juz w tym oknie transferowym to dobrze dla was
to juz chyba kolos na glinianych nogach , jesli kryzys odcisnie swoje pietno na CFC juz w tym oknie transferowym to dobrze dla was
- Brutalo
- Juventino
Przypuszczam że jeszcze w zimie kryzys nie odbiję się tak na Chelsea. Ale już w wakacje przepowiadam wielką wyprzedaż na Stanford Bridge. Taki jest los sztucznych tworów, które opierają się tylko na pieniądzach... (Galacticos, teraz CFC a w nie długiej przyszłości pewnie cała Liga Angielska)Pontius21 pisze:http://sport.wp.pl/wid,10741246,kat,174 ... omosc.html
- ewerthon
- Juventino
Jeśli Abramowicz sprzeda klub, lub w jakiś sposób wycofa się z finansowania go, wtedy się wszystko okaże. Okaże się, czy Chelsea ma tak wielu wiernych kibiców. Ale tego się można było spodziewać po klubie właściwie bez historii. Gdyby nie kasa Romka, pewnie przynajmniej 80% kibiców Chelsea w Polsce nie wiedziałoby o ich istnieniu.
Na pewno wyprzedaż nie zacznie się jeszcze w tym miesiącu, ale bardzo prawdopodobne, że można będzie czuć nerwowość wokół tego klubu, co może przełożyć się na ich wyniki, także w LM.
Na pewno wyprzedaż nie zacznie się jeszcze w tym miesiącu, ale bardzo prawdopodobne, że można będzie czuć nerwowość wokół tego klubu, co może przełożyć się na ich wyniki, także w LM.
- Gotti
- Juventino
Tu się pozwolę wtrącić. Chelsea klubem bez historii na pewno nie jest.Ale tego się można było spodziewać po klubie właściwie bez historii.
Historia klubu to nie tylko ilość trofeów w gablocie, a także piłkarze, trenerzy, stadiony, fani, wydarzenia związane z klubem itd.
Chelsea historię ma bardzo długą, więc to że nagle dostali ogromnego kopa finansowego to po prostu kolejny rozdział w istnieniu tego klubu.
- ewerthon
- Juventino
Ok więc nie wyraziłem się jasno. Porównując ten klub do Juventusu, Realu, Liverpoolu czy Barcelony, a nawet Bayernu można stwierdzić, że te kluby zasługują na znacznie większy szacunek u kibiców niż drużyna która wygrywa mistrzostwo Anglii po 50 latach głównie dzięki wpompowaniu w nią ogromnych pieniędzy. Chelsea od dawna gra w lidze angielskiej więc ma historię, ale daleko jej jeszcze do wymienionych przez mnie klubów.Gotti pisze:Tu się pozwolę wtrącić. Chelsea klubem bez historii na pewno nie jest.Ale tego się można było spodziewać po klubie właściwie bez historii.
Historia klubu to nie tylko ilość trofeów w gablocie, a także piłkarze, trenerzy, stadiony, fani, wydarzenia związane z klubem itd.
Chelsea historię ma bardzo długą, więc to że nagle dostali ogromnego kopa finansowego to po prostu kolejny rozdział w istnieniu tego klubu.
- Fred_juve
- Juventino
ja kiedys nawet bardzo lubilem Chelsea zwlaszcza jak grali tam Zola,De Goey,Flo,Poyet,Di Matteo ehh to byly czasy :-D pamietam jak w LM grali z Barca i wygrali 3-1 :-D najwazniejsze ze Chelsea jest teraz bez formy to dla nas wielka szansa :-D
- Filippo911
- Juventino
heh wspomnień czarFred_juve pisze:ja kiedys nawet bardzo lubilem Chelsea zwlaszcza jak grali tam Zola,De Goey,Flo,Poyet,Di Matteo ehh to byly czasy :-D ...

F.
- ewerthon
- Juventino
Kod: Zaznacz cały
W meczu przeciwko Southend Joe Cole zerwał przednie więzadło w kolanie.
Po dokładnej diagnozie Joe przeszedł dziś rano pomyślnie operację rekonstrukcji więzadła. W tym sezonie nie zobaczymy go już na boiskach.
W obecnych rozgrywkach Joe zagrał zaledwie w dwudziestu spotkaniach i trzy razy wpisał się na listę strzelców
Nie cieszę się z tego powodu, że Cole'a spotkało takie coś, ale nie zmienia to faktu, że szanse Juventusu na pokonanie angielskiej drużyny rosną. Każdy zna klasę tego zawodnika. Nie wiem czy Abramowicz pozwoli na ściągniecie jakiegoś zmiennika na jego miejsce. Nawet jeśli to raczej nie będzie to tak dobry piłkarz jak Joe. To dwumecz i wszystko się może zdarzyć, ale bardzo prawdopodobne, że absencja tego piłkarza wpłynie negatywnie na formę całego zespołu.
- ArtHur
- Juventino
Z dnia na dzien utwierdzam się w przekonaniu, ze az tak tragicznie nie trafilismy. Chelsea kolejny miesiąc gra słabo, a jakoś szans na postęp nie widać, dopóki ich trenerem będzie Scolari. Chociaż nawet jak go zwolnia to przyjdzie Mancini, jeszcze lepiej
.
Dziś Chelsea wygrywa, przegrywajac do 89 min, ze Stoke 2:1. Cienizna.

Dziś Chelsea wygrywa, przegrywajac do 89 min, ze Stoke 2:1. Cienizna.