TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Brutalo
- Juventino
Chyba sobie zmienię nick na JP na Pan Rezerwacja
Jutro zadzwonię do Strumyka, ale pozostaje kwestia frekwencji, bo na razie jest nas znowu magiczna czwórka 8) (bo MSC na bank pójdzie :lol:)

Jutro zadzwonię do Strumyka, ale pozostaje kwestia frekwencji, bo na razie jest nas znowu magiczna czwórka 8) (bo MSC na bank pójdzie :lol:)
- Brutalo
- Juventino

- Brutalo
- Juventino
Moja obecność jest tak oczywista, jak fakt, że dzień później mam kolokwium z makro i nie mogę zbyt dużo pić 8)
- God
- Juventino
Ja sie tez powinienem zjawic, nawet jak nie znajde funduszy to doczłapie sie tam z rubinkowa na pieszo.. i o suchym pysku obejrze ostatni mecz sezonu.. i prawdopodobnie ostatni mecz Pavla w Juve...
W zwiazku z tym licze, ze frekwencja bedzie nieco wieksza... evilboy pewnie przyjdzie, wojtek i marezmo ostatnio sobie odpuscili... panowie... przywoluje was do porzadku!
W zwiazku z tym licze, ze frekwencja bedzie nieco wieksza... evilboy pewnie przyjdzie, wojtek i marezmo ostatnio sobie odpuscili... panowie... przywoluje was do porzadku!

Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Wszystko git tylko... hmm jak by to napisać... NIE MA TRANSMISJI!!! NIGDZIE!!! Tylko SopCast...
- God
- Juventino
U mnie odpada, nie wspomne o tym, ze mam blueconnecta z transferem 1gb
ale rodzinka zawitala na 2tyg i po glowie 2 bachory lataja mi caly czas :shock:
Masakra z tym obejrzeniem meczu, chcialem zobaczyc jednak jak zagraja a tu takie cos...

Masakra z tym obejrzeniem meczu, chcialem zobaczyc jednak jak zagraja a tu takie cos...
- Brutalo
- Juventino
U mnie 3 osoby to akurat, a 4 to lekkie przegięcie... lekkie
pomyślimy jeszcze... idę się kąpać bo wróciłem mokry
Edit. Zaczekajmy jeszcze na opinię MSC (który jako jedyny mieszka samemu :roll:) ale jak nie da rady to możemy się ustawić u mnie. Choć z góry ostrzegam, że mój pokój jest przystosowany do trzech osób :lol:
Edit 2. Dobra, oficjalnie zapraszam do mnie 8) Info na gadu udzielam

Edit. Zaczekajmy jeszcze na opinię MSC (który jako jedyny mieszka samemu :roll:) ale jak nie da rady to możemy się ustawić u mnie. Choć z góry ostrzegam, że mój pokój jest przystosowany do trzech osób :lol:
Edit 2. Dobra, oficjalnie zapraszam do mnie 8) Info na gadu udzielam

- Brutalo
- Juventino
Mecz z Chievo sobie odpuszczamy, ale już określamy się na mecz z Romą 30. Ja będę oczywiście. A jak reszta ?
Pozdro
Pozdro

- God
- Juventino
No.. :roll: oby frekwencja dopisala na tak ciekawym meczu co sie nam szykuje, ja w tym pomoge, wiec jest nas 3 8)
1. bloktorun
2. evilboy
3. God
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
1. bloktorun
2. evilboy
3. God
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.