BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz (do 04.06.09)
- Tigmar
- Juventino
ja - bramka
białas, judzio, gil, magik, gorn, winner
więc już jest siódemka
Howik mowil, ze jakby bylo na 15:30 to by byl, bo wczesniej ma korki
Magik mówił, że spyta kolege, bo mial jakiegos tam chetnego
ja moge w zaleznosci od tego ilu nas bedzie dobrac kogos, albo zalatwic opozycje, po prostu musze wiedziec ilu bedzie nas
hala wyniesie razem 70 pare zł, wiec od łebka bedzie okolo 6,7 zł
białas, judzio, gil, magik, gorn, winner
więc już jest siódemka
Howik mowil, ze jakby bylo na 15:30 to by byl, bo wczesniej ma korki
Magik mówił, że spyta kolege, bo mial jakiegos tam chetnego
ja moge w zaleznosci od tego ilu nas bedzie dobrac kogos, albo zalatwic opozycje, po prostu musze wiedziec ilu bedzie nas
hala wyniesie razem 70 pare zł, wiec od łebka bedzie okolo 6,7 zł
- Tigmar
- Juventino
magiku, a ilu bramkarzy gra na boisku?
dwóch
ja gram na bramce, twój kumpel też
ja mialem kontuzje ścięgna i niestety czasami mi sie odnawia. tylko bramka wchodzi w gre
podzielimy sie na dwie w miare rowne druzyny zeby sobie po prostu pograć.
a, panowie, jedna sprawa, cena hali moze ulec zmianie wzwyż niestety, ale chyba dodatkowe 2 czy 3 zł to nie problem, mam nadzieje
i może byc tak że zaczniemy o 15:30...
dwóch

ja gram na bramce, twój kumpel też

ja mialem kontuzje ścięgna i niestety czasami mi sie odnawia. tylko bramka wchodzi w gre
podzielimy sie na dwie w miare rowne druzyny zeby sobie po prostu pograć.
a, panowie, jedna sprawa, cena hali moze ulec zmianie wzwyż niestety, ale chyba dodatkowe 2 czy 3 zł to nie problem, mam nadzieje

i może byc tak że zaczniemy o 15:30...
- Winner
- Juventino
Może być i godzina 15:30 mi bez różnicy, co do miejsca wiem gdzie jest Poleska tylko nie wiem gdzie dokładnie jest szkoła więc będę musiał iść z kimś kto zna drogę. Kasę jak mniemam przynieść w sobotę?
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Tigmar
- Juventino
słuchajcie, jak ktoś nie wie gdzie to ja moge sie umowic w jakims charakterystycznym miejscu i zaprowadzić, nie ma problemu
a teraz powiem Wam informacyjnie:
to jest poleska 27, szkoła podstawowa nr 11
to jest niedaleko tego ronda jurowiecka-poleska
obok jest taka kapliczka, kościółek
kasa, w sobote rzecz jasna, no weźcie po dychu na wszelki wypadek
a teraz powiem Wam informacyjnie:
to jest poleska 27, szkoła podstawowa nr 11
to jest niedaleko tego ronda jurowiecka-poleska
obok jest taka kapliczka, kościółek
kasa, w sobote rzecz jasna, no weźcie po dychu na wszelki wypadek

- białas
- Juventino
to czyli gramy o 15:30, tak? mi w sumie bez większej różnicy, czy o 15, czy o 15:30. w każdym bądź razie, wiem gdzie jest owe miejsce, więc pojawię się od razu na miejscu. zresztą z tego co wiem, to na Poleskiej jest tylko jedna szkoła podstawowa i trzeba naprawdę być niezorientowanym, zeby szkoły nie znaleźć.
i co w końcu z przeciwnikami? bo na chwilę obecną nie doliczyłem się 2 drużyn spośród nas.
i co w końcu z przeciwnikami? bo na chwilę obecną nie doliczyłem się 2 drużyn spośród nas.
- Tigmar
- Juventino
15:30, mozna wpadac troche wczesniej bo i tak zapisane na planie ze wynajmujemy od 15
ale bedziemy placic jak od 15:30 ;] wiec rozgrzewka wczesniej, ja bede od 15, wiec smialo wpadac, sie nie spozniac.
białas ja to widze tak, wstepnie:
jedna drużyna:
ja - bramka
białas, judzio, medżik, mój kumpel
druga drużyna:
kumpel medżika - bramka
gil, howik, mój kumpel, gorn, winner
w ten sposob sklady beda naprawde bardzo rowne i mysle ze bedzie sie gralo bardzo dobrze
ale bedziemy placic jak od 15:30 ;] wiec rozgrzewka wczesniej, ja bede od 15, wiec smialo wpadac, sie nie spozniac.
białas ja to widze tak, wstepnie:
jedna drużyna:
ja - bramka
druga drużyna:
kumpel medżika - bramka
w ten sposob sklady beda naprawde bardzo rowne i mysle ze bedzie sie gralo bardzo dobrze

- Winner
- Juventino
Składy to najmniejszy problem najważniejsze żeby była odpowiednia liczba osób a potem w praniu wyjdzie kto jak dobrze gra.
Ja będę koło 15, szkołę jakoś znajdę (chyba z przystanku poleska/jurowiecka będę miał najbliżej nie
)
P.S Tigmar napisz mi na moje gg swój numer komy
Ja będę koło 15, szkołę jakoś znajdę (chyba z przystanku poleska/jurowiecka będę miał najbliżej nie

P.S Tigmar napisz mi na moje gg swój numer komy
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
to w takim razie ja będę ok. 15. co do drużyn, to już jakoś się podzielimy, w zależności od ilości osób.
a co do tej podstawówki, to mapka:

zdaje mi się, że zaznaczyłem odpowiednie miejsce. nie jestem do końca pewien, więc, Tigmar, możesz ewentualnie poprawić, tak, żeby nikt już nie miał wątpliwości, gdzie będziemy grać
a co do tej podstawówki, to mapka:

zdaje mi się, że zaznaczyłem odpowiednie miejsce. nie jestem do końca pewien, więc, Tigmar, możesz ewentualnie poprawić, tak, żeby nikt już nie miał wątpliwości, gdzie będziemy grać
- Gorn
- Juventino
Uuu w taki razie znów muszę szukać driveraTigmar pisze:w niedziele opijemy na meczu Judzia 18stke raz

Ty tu Tigmar nie kombinuj ;p Ja gram z tobą, Białasem, Judziem i Winnerem 8)Tigmar pisze: białas ja to widze tak, wstepnie:
jedna drużyna:
ja - bramka
druga drużyna:
kumpel medżika - bramka
Wcześniej ? już myślałem, że nikt tego nie zaproponuje :-D 18 ma się tylko raz, ale opić można wielorazowoWinner pisze: No to wiesz Judzio może trzeba by się w niedziele trochę wcześniej spotkać w niedziele i to opić w końcu 18 ma się tylko raz
A teraz ogłoszenia parafialne.
Co wy na to, żeby zorganizować mecz kibice Juve VS reszta świata? Owe spotkanie odbyło by się na stadionie w Choroszczy Del Gaj (lokalizacja: niedaleko mojej chałupiny

Obecnie nowy stadion jest w budowie więc ten nie jest wspaniały, ale ogólnie gra się fajnie.
a oto fotka

Dziękuję za uwagę a teraz pochylcie głowy na błogosławieństwo