Mercato (zima 2011/12)
- jareckik
- Juventino
No ale chyba jednak kolega Materxx ma rację, Bonnu podstawowum obrońcą był i to jest fakt.jackop pisze:Zauważ, że Kielon zawsze grał obok, bo musiał łatać dziury na lewej stronie... :doh: zacznij oglądać meczeMaterxx pisze:Smiej sie smiej. Napisz kto w tej rundzie grywał w wiekszosci meczow na srodku obrony. No wymieniaj? Czekam...
Z tego właśnie powodu uważam, że trzeba go sprzedać już bo teraz nadarza się najlepsza okazja, ponieważ drugiej połowy sezonu już nie spędzi na boisku.
Mam nadzieję, że Matri odżył. Po tym golu chyba się przełamał, a drugi gol dzisiejszego meczu to mistrzostwo :] Tak ma grać!
- pablo1503
- Juventino
Z całym szacunkiem dla Nainggolana, ale skoro w przyszłym roku będziemy grać w LM i zakończymy sezon w pierwszej dwójce, to rzecz jasna dostaniemy spory zastrzyk gotówki, więc czemu mamy zadowalać się takimi średniakami?liqu!d pisze:Podobno jest postęp w sprawie Nainggolana.
Szczerze mówiąc widziałem go tylko podczas meczów z Juve, ale jestem pewien, że nie jest tyle wart.liqu!d pisze:Druga połówka Ekdala + 8/10 mln Euro w czerwcu + połówka Immobile.

Ahapablo1503 pisze:Szczerze mówiąc widziałem go [Nainggolana] tylko podczas meczów z Juve, ale jestem pewien, że nie jest tyle wart.

Przyjdzie Nainggolan, to styczniowe okienko będzie praktycznie idealne.
- Szaq
- Juventino
Naigolann jest potrzebny ,żeby w razie kontuzji nie było takich dziur w środku jak wczoraj przed wejściem Marchisio.Poza tym to oznacza też ,że odejdzie Pazienza.Wszystko zaczyna jakoś wyglądać.
Obrona:Chiellini ,Barzagli ,Lichtsteiner ,Caceres ,De Ceglie ,Bonucci mi się bardzo podoba.Może poza Leonem.Boje się tylko ,że w przyszłym sezonie Pirlo nie będzie jż miał takiej formy ,dlatego Naingolann teraz i powiedzmy Guarin latem.
Obrona:Chiellini ,Barzagli ,Lichtsteiner ,Caceres ,De Ceglie ,Bonucci mi się bardzo podoba.Może poza Leonem.Boje się tylko ,że w przyszłym sezonie Pirlo nie będzie jż miał takiej formy ,dlatego Naingolann teraz i powiedzmy Guarin latem.
- Izi
- Juventino
Jeszcze zamiast Hummelsa czy jak się go tam piszę, pomyślałbym o tym panu.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mateo ... 45653.html
Villareal ma teraz słaby okres mimo, że zremisowali z Barcą. Do końca sezonu jeśli nic nie osiągną, a my dojdziemy do LM to może, może by się młody skusił ^^
Na trzeciego jak znalazł, a po sprzedaży Bonu (gdyby tak ktoś o tym pomyślał xD) jeszcze mogło by coś zostać. Więcej niż 12 mln za Mateo by nie wzieli ;p
Villareal ma teraz słaby okres mimo, że zremisowali z Barcą. Do końca sezonu jeśli nic nie osiągną, a my dojdziemy do LM to może, może by się młody skusił ^^
Na trzeciego jak znalazł, a po sprzedaży Bonu (gdyby tak ktoś o tym pomyślał xD) jeszcze mogło by coś zostać. Więcej niż 12 mln za Mateo by nie wzieli ;p
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2012, 10:09 przez Izi, łącznie zmieniany 1 raz.
Franciszek I wydaje się być uroczo pokorny.
- Azazel
- Juventino
Belg dziś. Oby. Latem warto by rozejrzeć się za jeszcze jakimś graczem do pomocy, ale póki co bez konkretów. Warto by się już teraz zabezpieczyć i mieć 4 dobrych i jednego bardzo obiecującego pomocnika. W tej sytuacji miejsce w top 3. uznałbym za pewniak. Latem przy awansie do Ligi Mistrzów rozejrzelibyśmy się za ogólnymi wzmocnieniami, bo wiadomo że "lepsze jest wrogiem dobrego".
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Najlepsze we wszystkim jest to, że [upraszczając] sprzedaż Sorensena pokryła koszty wypożyczeń Borriello i Caceresa. Do tego mamy jeszcze 0,5mln za Amauriego i ponoć Emiraty zapłacą coś za Toniego [co w sumie powinno dać forsę na wypożyczenie Nainggolana].alina pisze:Przyjdzie Nainggolan, to styczniowe okienko będzie praktycznie idealne.
- Pan Mietek
- Juventino
Po raz kolejny dajesz się poznać jako wielki znawcapablo1503 pisze:Szczerze mówiąc widziałem go tylko podczas meczów z Juve, ale jestem pewien, że nie jest tyle wart.

Boże, jak ja nienawidzę czytać takich głupot! Każdemu zawsze coś nie będzie pasować. Jak jest talent w Ameryce Płd. to zaraz ktoś napisze "Tam to same ogórki w obronie grają". Jak jest utalentowany piłkarz z Holandii albo Niemiec to "Nie wiadomo jakby się sprawdził we Włoszech " a jak jest już kolo który gra z powodzeniem w klubie z dołu albo środka tabeli Serie A to "Nie wiadomo jakby się sprawdził w klubie z czołówki" albo "To jest koleś który nadaje się do gry w średniaku". Takie właśnie są opinie "ekspertów" co to w życiu kolesia na oczy nie widzieli (poza meczem z Juve oczywiście).
Wczorajszy mecz pokazał, że trzeba mieć zabezpieczenie w środku pola bo jak jeden piłkarz nam wyleci to może się okazać, że drugi akurat jest bez formy. Jak Antek chce Nainggolana to ja też chcę

Dobry piłkarz, włoski paszport ma. Ale to chyba dopiero na lato.Izi pisze:Jeszcze zamiast Hummelsa czy jak się go tam piszę, pomyślałbym o tym panu.
Po pierwsze, nie bądź taki hop do przodu - do końca sezonu jeszcze 18 kolejek. Po drugie, średniak to pojęcie względne a jakby na to nie patrzeć - na ławkę topowi gracze do nas przychodzić nie będą.pablo1503 pisze:Z całym szacunkiem dla Nainggolana, ale skoro w przyszłym roku będziemy grać w LM i zakończymy sezon w pierwszej dwójce, to rzecz jasna dostaniemy spory zastrzyk gotówki, więc czemu mamy zadowalać się takimi średniakami?
- annihilator1988
- Juventino
Zarząd musi zrobić coś z Eljero. Połowa sezonu, a gość rozegrał bodajże 106 minut dla Juve :doh: Może tak wypożyczenie do QPR albo jednego z włoskich beniaminków?
- pumex
- Juventino
Jakie pół roku? Alina, proszę Cię...alina pisze:Pepe ma dni konia trwające pół roku?pumex pisze:Nie umniejszam, po prostu nie wychwalam dnia przed zachodem słońca. Giacch początek miał słaby, teraz się rozkręcił, ale czort wie, czy to tylko dni konia (jak w przypadku Pepe), czy rzeczywisty i stały wzrost formy oraz umiejętności
Chyba ostatni naprawdę dobry mecz Pepe pamiętam z końca listopada (Napoli). Potem była równia pochyła. W obecnej formie jest piłkarzem średnio średnim, tak bym to ujął
Attention, please! Pumex przemawia: zaprawdę powiem Wam, ja - krytyk Marotty, iż jeśli Beppe sprowadzi w zimie Nainggolana na warunkach, o jakich po ciuch mówi się w mediach (8-9mln + 1/2Ekdal +1/2 Immobile, bez oddawania Marrone), to faktycznie zimowe okienko uznam za mocno udane. Trochę mi tu ten Borriello nie pasuje, ale oddanie Toniego i Brazola, przyjście Belga i Caceresa - fajna sprawa.alina pisze:Przyjdzie Nainggolan, to styczniowe okienko będzie praktycznie idealne.
liqu!d pisze:Podobno jest postęp w sprawie Nainggolana.
Druga połówka Ekdala + 8/10 mln Euro w czerwcu + połówka Immobile

- mateusz6
- Juventino
Nie podoba mi się oddawanie Ciro i Ekdala. Lepiej już wziąć Pizarro, poczekać pół roku, dołożyć do Nainggolana ze sprzedaży Pazienzy, Motty itd i mieć (oby) 22 letniego króla strzelców Serie B i ogranego w lidze dm, który mógłby przyjść za Michele.
- pumex
- Juventino
Zaraz... Ty liczysz, że Immobile po przygodzie w SerieB od razu trafi do Juve i będzie dostawał szanse, choćby od czasu do czasu? No Way. Zawodnik musi się jeszcze ograć w SerieA, udowodnić, że jest przygotowany do gry na wyższym poziomie. Oddanie połówki karty Cagliari i zostawienie otwartej furtki do jego powrotu to moim zdaniem bardzo dobre wyjście.mateusz6 pisze:Nie podoba mi się oddawanie Ciro i Ekdala. Lepiej już wziąć Pizarro, poczekać pół roku, dołożyć do Nainggolana ze sprzedaży Pazienzy, Motty itd i mieć (oby) 22 letniego króla strzelców Serie B i ogranego w lidze dm, który mógłby przyjść za Michele.

- pablo1503
- Juventino
Powtarzam po raz kolejny, widziałem go tylko kilka razy, więc może się mylę, ale jak przeczytałem, jaką planuje dać ofertę Marotta, to jakoś mnie skrzywiłoMietson pisze:Po raz kolejny dajesz się poznać jako wielki znawcapablo1503 pisze:Szczerze mówiąc widziałem go tylko podczas meczów z Juve, ale jestem pewien, że nie jest tyle wart.![]()
Boże, jak ja nienawidzę czytać takich głupot! Każdemu zawsze coś nie będzie pasować. Jak jest talent w Ameryce Płd. to zaraz ktoś napisze "Tam to same ogórki w obronie grają". Jak jest utalentowany piłkarz z Holandii albo Niemiec to "Nie wiadomo jakby się sprawdził we Włoszech " a jak jest już kolo który gra z powodzeniem w klubie z dołu albo środka tabeli Serie A to "Nie wiadomo jakby się sprawdził w klubie z czołówki" albo "To jest koleś który nadaje się do gry w średniaku". Takie właśnie są opinie "ekspertów" co to w życiu kolesia na oczy nie widzieli (poza meczem z Juve oczywiście).
Wczorajszy mecz pokazał, że trzeba mieć zabezpieczenie w środku pola bo jak jeden piłkarz nam wyleci to może się okazać, że drugi akurat jest bez formy. Jak Antek chce Nainggolana to ja też chcę
Dobry piłkarz, włoski paszport ma. Ale to chyba dopiero na lato.Izi pisze:Jeszcze zamiast Hummelsa czy jak się go tam piszę, pomyślałbym o tym panu.
Po pierwsze, nie bądź taki hop do przodu - do końca sezonu jeszcze 18 kolejek. Po drugie, średniak to pojęcie względne a jakby na to nie patrzeć - na ławkę topowi gracze do nas przychodzić nie będą.pablo1503 pisze:Z całym szacunkiem dla Nainggolana, ale skoro w przyszłym roku będziemy grać w LM i zakończymy sezon w pierwszej dwójce, to rzecz jasna dostaniemy spory zastrzyk gotówki, więc czemu mamy zadowalać się takimi średniakami?