Premier League
- ManInBlack87
- Juventino
Fochmistrz Conte i boski Alvaro w jednym teamie, dream teamie pewnych forumowiczów, a tu ledwo 4 miejsce dopiero, a za chwile kop w cztery litery w LM. Coś niesłychanego. Wszystkiemu winna rosyjska magnateria i spisek sędziowski.
- jarmel
- Redaktor
Piszesz to z taką satysfakcją jakby nie wiem co się stało. Czemu cieszą was jakieś potknięcia byłych Juventinich? Nigdy tego nie skumam.ManInBlack87 pisze:Fochmistrz Conte i boski Alvaro w jednym teamie, dream teamie pewnych forumowiczów, a tu ledwo 4 miejsce dopiero, a za chwile kop w cztery litery w LM. Coś niesłychanego. Wszystkiemu winna rosyjska magnateria i spisek sędziowski.
#AllegriOut
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
bo wg wielu Conte to śmieć bo miał czelność żądać od zarządu lepszych zawodników i obraził się, że ich nie dostał
niestety na głupotę nie ma lekarstwa

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Poulinho
- Juventino
Sądzę raczej, że chodzi o pewną satysfakcję w "konflikcie" forumowym w tematach "Czy Conte jest najlepszym trenerem w historii Juventusu? Uzasadnij dlaczego tak" oraz "Morata jako największy talent (którego zmarnował Allegri) w historii Juve".
- Maly
- Juventino
nie bo jazda po Conte zaczęła się w momencie jego odejścia, druga fala krytykantów narodziła się ciut później jak okazało się, że Allegri nie taka łamaga jak tłum się spodziewał
a Morata zdaje się połamany więc nie bardzo wiem co ma do rzeczy chociaż z drugiej strony... dla niektórych pewnie to bez znaczenia skoro i bez znaczenia jest, że ostatnia porażka miała miejsce w 10 na 11
a Morata zdaje się połamany więc nie bardzo wiem co ma do rzeczy chociaż z drugiej strony... dla niektórych pewnie to bez znaczenia skoro i bez znaczenia jest, że ostatnia porażka miała miejsce w 10 na 11

magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- DonPatch
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No i co z tego? Drużynie z ambicjami mistrzowskimi i LM, z gwiazdami w składzie, nie przystoi tracić 3 bramek w 7 minut z outsiderem, nawet grając 9 na 11. Oglądałeś w ogóle mecz? Conte już przy stanie 0:1 miał wywalone i stał z obojętną miną opierając się o ławkę rezerwowych.
Aha, w poprzedniej kolejce przegrali 0:3 na własnym stadionie z innym "hegemonem", grając 11 na 11.
Aha, w poprzedniej kolejce przegrali 0:3 na własnym stadionie z innym "hegemonem", grając 11 na 11.

- Maly
- Juventino
aha, to dzięki za doinformowanie mnie bo nie wiedziałem, że jak ktoś opiera się o ławkę rezerwowych to jest słabym trenerem ale teraz to zmienia postać rzeczy, otworzyłeś mi oczy
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Widzisz, żeby on gdzieś napisał, że Conte jest słabym trenerem bo się opierał o ławkę? Weź Mały się już nie kompromituj.Maly pisze:aha, to dzięki za doinformowanie mnie bo nie wiedziałem, że jak ktoś opiera się o ławkę rezerwowych to jest słabym trenerem ale teraz to zmienia postać rzeczy, otworzyłeś mi oczy
Antek nie jest już tak zaangażowany w Chelsea jak na początku. To widać. Jego plan na tą drużynę się powoli wypala a Roman nie będzie go glaskał po jajkach tylko go kopie w dupe po sezonie i tyle. Włoch ma na tyle dużą renomę, że znajdzie sobie zespół od ręki. Ja osobiście uważam, że wróci do reprezentacji.
- Maly
- Juventino
a musi napisać to wprost? głupota goni głupotę - Conte to nie jest gość, który jakby miał wywalone dalej odcinałby kupony w CFC tylko zrezygnowałby i już tak jak zrezygnował z reprezentacji czy z Juve
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No ale w Juventusie czekał na koniec sezonu/początek przygotowań, z reprezentacją tez nie żegnał się w trakcie eliminacji czy turnieju.Maly pisze:a musi napisać to wprost? głupota goni głupotę - Conte to nie jest gość, który jakby miał wywalone dalej odcinałby kupony w CFC tylko zrezygnowałby i już tak jak zrezygnował z reprezentacji czy z Juve
- Maly
- Juventino
no dobra ale czy "miał wywalone" na Juve od kiedy np odpadł z LM a w zimie nie kupili mu Messiego i Ronaldo żeby pisać takie durnoty? przecież wiadomo, że już na wiosnę mówił szefom, że będzie odchodził... ale jakoś o ławkę nie opierał się nawet w 37 kolejce ;]
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Piotr Juvefan
- Juventino
https://www.seriea.pl/362293-media-juve ... kanea.html
A wrzucę to. Teraz takie czasy,że można się dziwić mniej
Sprzedaż Gonzalo i juz jest jakieś 180mln deficytu 
A wrzucę to. Teraz takie czasy,że można się dziwić mniej

- wilins
- Juventino
Tottenham do przerwy przegrywa z trzecioligowym Rochdale. Najkorzystniej dla nas jeśli uda im się wyrównać, wtedy tydzień przed meczem z nami będą musieli rozegrać rewanż. Ogólnie to połowa ich rezerwowych grająca w tym meczu to takie dno, że Sturaro wygląda przy nich jak Messi. Ustawienia obrony przy straconej bramce to nawet nie ma co komentować.
PS. Tak w ogóle wyobrażacie sobie tę gównoburzę na forum gdyby Juve przegrywało do przerwy z trzecioligowcem?
PS. Tak w ogóle wyobrażacie sobie tę gównoburzę na forum gdyby Juve przegrywało do przerwy z trzecioligowcem?

- Wojtek
- Juventino
Totalny bez sens w tym FA Cup, powtórka w przypadku remisu...nie dość, że mają jeden puchar więcej niż w innych krajach (dodatkowo puchar ligi angielskiej) to jeszcze wymyślają takie bezsensowne przepisy, zamiast zrobić dogrywkę albo od razu karnego, no ale nie nasz problem.
Pochettino niczym w fifie wystawił 11 innych graczy na ten mecz względem meczu w LM i się przeliczył
Pochettino niczym w fifie wystawił 11 innych graczy na ten mecz względem meczu w LM i się przeliczył