Premier League

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ManInBlack87

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 lutego 2018, 11:02

Fochmistrz Conte i boski Alvaro w jednym teamie, dream teamie pewnych forumowiczów, a tu ledwo 4 miejsce dopiero, a za chwile kop w cztery litery w LM. Coś niesłychanego. Wszystkiemu winna rosyjska magnateria i spisek sędziowski.

jarmel

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2018, 11:47

ManInBlack87 pisze:Fochmistrz Conte i boski Alvaro w jednym teamie, dream teamie pewnych forumowiczów, a tu ledwo 4 miejsce dopiero, a za chwile kop w cztery litery w LM. Coś niesłychanego. Wszystkiemu winna rosyjska magnateria i spisek sędziowski.
Piszesz to z taką satysfakcją jakby nie wiem co się stało. Czemu cieszą was jakieś potknięcia byłych Juventinich? Nigdy tego nie skumam.

#AllegriOut
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 08 lutego 2018, 11:57

bo wg wielu Conte to śmieć bo miał czelność żądać od zarządu lepszych zawodników i obraził się, że ich nie dostał :facepalm: niestety na głupotę nie ma lekarstwa

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Poulinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2018, 12:15

Sądzę raczej, że chodzi o pewną satysfakcję w "konflikcie" forumowym w tematach "Czy Conte jest najlepszym trenerem w historii Juventusu? Uzasadnij dlaczego tak" oraz "Morata jako największy talent (którego zmarnował Allegri) w historii Juve".

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 lutego 2018, 15:48

nie bo jazda po Conte zaczęła się w momencie jego odejścia, druga fala krytykantów narodziła się ciut później jak okazało się, że Allegri nie taka łamaga jak tłum się spodziewał

a Morata zdaje się połamany więc nie bardzo wiem co ma do rzeczy chociaż z drugiej strony... dla niektórych pewnie to bez znaczenia skoro i bez znaczenia jest, że ostatnia porażka miała miejsce w 10 na 11 ;)

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
DonPatch

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 08 lutego 2018, 16:20

No i co z tego? Drużynie z ambicjami mistrzowskimi i LM, z gwiazdami w składzie, nie przystoi tracić 3 bramek w 7 minut z outsiderem, nawet grając 9 na 11. Oglądałeś w ogóle mecz? Conte już przy stanie 0:1 miał wywalone i stał z obojętną miną opierając się o ławkę rezerwowych.

Aha, w poprzedniej kolejce przegrali 0:3 na własnym stadionie z innym "hegemonem", grając 11 na 11.

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2018, 09:18

aha, to dzięki za doinformowanie mnie bo nie wiedziałem, że jak ktoś opiera się o ławkę rezerwowych to jest słabym trenerem ale teraz to zmienia postać rzeczy, otworzyłeś mi oczy

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Poprostu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 38 razy
Otrzymał podziękowanie: 41 razy

Nieprzeczytany post 09 lutego 2018, 11:56

Maly pisze:aha, to dzięki za doinformowanie mnie bo nie wiedziałem, że jak ktoś opiera się o ławkę rezerwowych to jest słabym trenerem ale teraz to zmienia postać rzeczy, otworzyłeś mi oczy
Widzisz, żeby on gdzieś napisał, że Conte jest słabym trenerem bo się opierał o ławkę? Weź Mały się już nie kompromituj.
Antek nie jest już tak zaangażowany w Chelsea jak na początku. To widać. Jego plan na tą drużynę się powoli wypala a Roman nie będzie go glaskał po jajkach tylko go kopie w dupe po sezonie i tyle. Włoch ma na tyle dużą renomę, że znajdzie sobie zespół od ręki. Ja osobiście uważam, że wróci do reprezentacji.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2018, 13:13

a musi napisać to wprost? głupota goni głupotę - Conte to nie jest gość, który jakby miał wywalone dalej odcinałby kupony w CFC tylko zrezygnowałby i już tak jak zrezygnował z reprezentacji czy z Juve

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 09 lutego 2018, 14:15

Maly pisze:a musi napisać to wprost? głupota goni głupotę - Conte to nie jest gość, który jakby miał wywalone dalej odcinałby kupony w CFC tylko zrezygnowałby i już tak jak zrezygnował z reprezentacji czy z Juve
No ale w Juventusie czekał na koniec sezonu/początek przygotowań, z reprezentacją tez nie żegnał się w trakcie eliminacji czy turnieju.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 lutego 2018, 16:12

no dobra ale czy "miał wywalone" na Juve od kiedy np odpadł z LM a w zimie nie kupili mu Messiego i Ronaldo żeby pisać takie durnoty? przecież wiadomo, że już na wiosnę mówił szefom, że będzie odchodził... ale jakoś o ławkę nie opierał się nawet w 37 kolejce ;]

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 lutego 2018, 15:18

https://www.seriea.pl/362293-media-juve ... kanea.html

A wrzucę to. Teraz takie czasy,że można się dziwić mniej :prochno: Sprzedaż Gonzalo i juz jest jakieś 180mln deficytu :D

Obrazek
wilins

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 lutego 2018, 17:50

Tottenham do przerwy przegrywa z trzecioligowym Rochdale. Najkorzystniej dla nas jeśli uda im się wyrównać, wtedy tydzień przed meczem z nami będą musieli rozegrać rewanż. Ogólnie to połowa ich rezerwowych grająca w tym meczu to takie dno, że Sturaro wygląda przy nich jak Messi. Ustawienia obrony przy straconej bramce to nawet nie ma co komentować.

PS. Tak w ogóle wyobrażacie sobie tę gównoburzę na forum gdyby Juve przegrywało do przerwy z trzecioligowcem? :prochno:

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 18 lutego 2018, 18:52

Haha i 2:2 to teraz Tottenham poczuł jak się traci prowadzenie. I będą się musieli pomeczyc 1 mecz więcej

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 lutego 2018, 21:00

Totalny bez sens w tym FA Cup, powtórka w przypadku remisu...nie dość, że mają jeden puchar więcej niż w innych krajach (dodatkowo puchar ligi angielskiej) to jeszcze wymyślają takie bezsensowne przepisy, zamiast zrobić dogrywkę albo od razu karnego, no ale nie nasz problem.

Pochettino niczym w fifie wystawił 11 innych graczy na ten mecz względem meczu w LM i się przeliczył :D

ODPOWIEDZ