Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 15:19

Pan Zambrotta pisze:Czy jest jakiś kataklizm, którego nie zobaczyliśmy w tym klubie w ostatnim czasie ?
Dziada z baba brakuje ;-)

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
albertcamus

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 15:28

Czy obecna sytuacja Interu zapowiada degradację:
- Juve
- Napoli
- Milanu
- Fiorentiny
- Udinese
- Romy
- Lazio

a może jeszcze Catanii? :think:

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 16:16

Ja myślę, że jak dalej będą grać lipę to za rok spadną z ligi, ale nie jako karna degradacja, ale dlatego, że są po prostu słabi.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 17:05

pan Zambrotta pisze:
Ouh_yeah pisze:Wypytałem znajomego maniaka piłki południowoamerykańskiej o nowe nabytki Interu (te, co to niby już są, ale jeszcze ich nie ma). Botta to podobno pupy nie urywa, jego zdaniem najbardziej prawdopodobne jest, że to będzie taki drugi Alvarez. Laxalt w ogóle nadaje się na wypożyczenie do jakiegoś Chievo. Generalnie w Argentynie nie ma teraz żadnego zawodnika, który by się nadawał do czołowego klubu Serie A. Stary, imprezujący Riquelme kasuje większość.
zauważyłem kolejny trend na JP, do znudzenia katowany. Obok hipsterstwa i wynajdywaniu własnych postów sprzed 10 lat po to, by napisać triumfalnie "a nie mówiłem? ", dochodzi jeszcze to - magiczny kumpel-ekspert. To jest skarb. Możemy pochwalić się, że a) mamy kumpla b)dysponujemy źródłem rzetelnej wiedzy, do której nikt inny nie ma dostępu c) wrócić za 3 lata i udawać hipstera pisząc "a nie mówiłem?". Najbardziej znany przedstawiciel takiego gatunku to stahoo i jego "kolega, fan Realu".
Ja zauważam jeszcze jeden trend. Lansowanie się na eksperta, swego rodzaju wybitnego krytyka, który jest ponad wszystkim i zauważa wszystkie niedoskonałości tego systemu. Typowe oznaki zarażonych tym trendem to blisko 10 lat na jednym nicku JP, prawie 6000 postów i oczywiście lanserskie awatar oraz nick.

A Moratti ma już ponoć dość swojego "kołcza" i chce podebrać Napoli Mazzarriego

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 17:16

francois pisze:blisko 10 lat na jednym nicku JP
rozumiem że to trzeba zmieniać, bo się wypada z biznesu ? :think:
już się tak nie unoś, ewerthon się pogodził z bycia hipsterem.

Ponoć Leonardo ma wrócić do Interu. Dla ambitnego DSa nie lada wyzwanie - postawic na nogi inter. Dla nas nienajlepsza informacja, bo paryżanie kuszą Paraticiego wysoka gażą. Mogliby się wziąć za Marottę :prochno: zaczęłoby się jego szalonookie eldorado : wypożyczenie na rok z opcją pierwokupu, wstrzymywanie prawie gotowego transferu, bo znalazło się tańszą opcję.

Powołani na genoę:
Bramkarze: 1 Handanovic, 27 Belec, 30 Carrizo;

Obrońcy: 23 Ranocchia, 28 Pasa, 55 Nagatomo, 62 Ferrara, 63 Spendlhofer.

Pomocnicy: 7 Schelotto, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 24 Benassi, 90 Olsen, 61 Garritano;

Napastnicy: 18 Rocchi, 45 Forte, 99 Cassano.

Pogrubiono nazwiska, które pierwszy raz na oczy widzę. Niezłe no-name'y, mimo że jestem siódmym Januszem w fantasylidze. Czy to jest po prostu primavera?

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 17:22

pan Zambrotta pisze: już się tak nie unoś, ewerthon się pogodził z bycia hipsterem.
Ależ ty masz kompleksy powtarzając jeden i ten sam tekst do każdego użytkownika przez lata. Ja nawet nie wiem kto to hipster, bo nie siedzę przez cały dzień na kwejkach jak ty. A ty pogodziłeś się z byciem największym chamem na tym forum i że większość trzeźwo myślących ludzi gardzi twoimi głupimi żartami?

Myślę, że następny sezonu dla Interu może być znacznie lepszy, niż obecny.

bartekoo2

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 17:27

pan Zambrotta pisze:

Ponoć Leonardo ma wrócić do Interu. Dla ambitnego DSa nie lada wyzwanie - postawic na nogi inter. Dla nas nienajlepsza informacja, bo paryżanie kuszą Paraticiego wysoka gażą. Mogliby się wziąć za Marottę :prochno: zaczęłoby się jego szalonookie eldorado : wypożyczenie na rok z opcją pierwokupu, wstrzymywanie prawie gotowego transferu, bo znalazło się tańszą opcję.

Powołani na genoę:

Pomocnicy: 7 Schelotto, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 24 Benassi, 90 Olsen, 61 Garritano;

Pogrubiono nazwiska, które pierwszy raz na oczy widzę. Niezłe no-name'y, mimo że jestem siódmym Januszem w fantasylidze. Czy to jest po prostu primavera?
Jak ty nie slyszales nazwiska Ferrara to nie wiem skad sie urwales :roll:

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 17:28

ewerthon pisze:
pan Zambrotta pisze: już się tak nie unoś, ewerthon się pogodził z bycia hipsterem.
Ależ ty masz kompleksy powtarzając jeden i ten sam tekst do każdego użytkownika przez lata. Ja nawet nie wiem kto to hipster, bo nie siedzę przez cały dzień na kwejkach jak ty. A ty pogodziłeś się z byciem największym chamem na tym forum i że większość trzeźwo myślących ludzi gardzi twoimi głupimi żartami?

Myślę, że następny sezonu dla Interu może być znacznie lepszy, niż obecny.
Już obecny mial byc lepszy niż poprzedni ;) nadchodzą mistrzowie, więc trzymajmy kciuki, zeby zachowali tendencje i w przyszlym sezonie :C

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 17:29

ewerthon pisze:Ależ ty masz kompleksy powtarzając jeden i ten sam tekst do każdego użytkownika przez lata
łatwiej mi was rozróżniać.
ewerthon pisze:Myślę, że następny sezonu dla Interu może być znacznie lepszy, niż obecny.
czym sie kierujesz w tym rozumowaniu? Milan na poczatku sezonu też przechodził przez podobny dołek - braki kadrowe, niepozbierana drużyna, nieogarniający trener. W kilka miesięcy potrafili wyjść na prostą. Inter notuje regres z miesiąca na miesiąc. Albo przez klub przejdzie trzęsienie ziemi, wywalając słabe ogniwa łącznie z trenerem, DS-em i właścicielem, albo inter czeka taka stagnacja jak nasza w latach 2009-2011.
bartekoo2 pisze:Jak ty nie slyszales nazwiska Ferrara to nie wiem skad sie urwales :roll:
:ok: :prochno:

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 17:38

francois pisze:
Monfils pisze:To koszulka treningowa.
Też tak pomyślałem w pierwszej chwili. Nie wierzę, że w Nike pracowali aż tacy idioci, żeby to coś dawać im za strój domowy.
Najwyraźniej pracują, bo to nie treningówka. Jest jeszcze coś takiego, jak konieczność zaakceptowania proponowanego stroju przez klub i ciekawi mnie kto tam w Mediolanie się na to zgodził.

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 17:56

pan Zambrotta pisze:

Powołani na genoę:

Jak nie slyszales nazwiska Carrizo, reprezentanta Argentyny, grajacego juz w Catanii i Lazio, a takze Saragossie to lol nigger, Januszowe eldorado trwa w najlepsze :ok:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Lucas87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 20:06

Carizzo hmm...No faktycznie wybitny z niego reprezentant. :C

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 23:30

Kilkanascie wystepow to on mial. MAŁO? :stop:

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2013, 07:55

No a Benassi nic wam nie mowi?

Benny Benassi - wloski DJ i producent muzyczny urodzony w Mediolanie. Tyle ze rocznik 67 :P nagral hiciora "Satisfaction" :D no i teledysk fajny :) nie znacie go?

risto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 maja 2013, 07:56

No a Benassi nic wam nie mowi?

Benny Benassi - wloski DJ i producent muzyczny urodzony w Mediolanie. Tyle ze rocznik 67 :P nagral hiciora "Satisfaction" :D no i teledysk fajny :) nie znacie go?

ODPOWIEDZ