Wszystko o Interze
- grande amore
- Juventino
Dziada z baba brakuje ;-)Pan Zambrotta pisze:Czy jest jakiś kataklizm, którego nie zobaczyliśmy w tym klubie w ostatnim czasie ?
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- albertcamus
- Juventino
Czy obecna sytuacja Interu zapowiada degradację:
- Juve
- Napoli
- Milanu
- Fiorentiny
- Udinese
- Romy
- Lazio
a może jeszcze Catanii?
- Juve
- Napoli
- Milanu
- Fiorentiny
- Udinese
- Romy
- Lazio
a może jeszcze Catanii?

- francois
- Juventino
Ja zauważam jeszcze jeden trend. Lansowanie się na eksperta, swego rodzaju wybitnego krytyka, który jest ponad wszystkim i zauważa wszystkie niedoskonałości tego systemu. Typowe oznaki zarażonych tym trendem to blisko 10 lat na jednym nicku JP, prawie 6000 postów i oczywiście lanserskie awatar oraz nick.pan Zambrotta pisze:zauważyłem kolejny trend na JP, do znudzenia katowany. Obok hipsterstwa i wynajdywaniu własnych postów sprzed 10 lat po to, by napisać triumfalnie "a nie mówiłem? ", dochodzi jeszcze to - magiczny kumpel-ekspert. To jest skarb. Możemy pochwalić się, że a) mamy kumpla b)dysponujemy źródłem rzetelnej wiedzy, do której nikt inny nie ma dostępu c) wrócić za 3 lata i udawać hipstera pisząc "a nie mówiłem?". Najbardziej znany przedstawiciel takiego gatunku to stahoo i jego "kolega, fan Realu".Ouh_yeah pisze:Wypytałem znajomego maniaka piłki południowoamerykańskiej o nowe nabytki Interu (te, co to niby już są, ale jeszcze ich nie ma). Botta to podobno pupy nie urywa, jego zdaniem najbardziej prawdopodobne jest, że to będzie taki drugi Alvarez. Laxalt w ogóle nadaje się na wypożyczenie do jakiegoś Chievo. Generalnie w Argentynie nie ma teraz żadnego zawodnika, który by się nadawał do czołowego klubu Serie A. Stary, imprezujący Riquelme kasuje większość.
A Moratti ma już ponoć dość swojego "kołcza" i chce podebrać Napoli Mazzarriego
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- pan Zambrotta
- Juventino
rozumiem że to trzeba zmieniać, bo się wypada z biznesu ?francois pisze:blisko 10 lat na jednym nicku JP

już się tak nie unoś, ewerthon się pogodził z bycia hipsterem.
Ponoć Leonardo ma wrócić do Interu. Dla ambitnego DSa nie lada wyzwanie - postawic na nogi inter. Dla nas nienajlepsza informacja, bo paryżanie kuszą Paraticiego wysoka gażą. Mogliby się wziąć za Marottę

Powołani na genoę:
Bramkarze: 1 Handanovic, 27 Belec, 30 Carrizo;
Obrońcy: 23 Ranocchia, 28 Pasa, 55 Nagatomo, 62 Ferrara, 63 Spendlhofer.
Pomocnicy: 7 Schelotto, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 24 Benassi, 90 Olsen, 61 Garritano;
Napastnicy: 18 Rocchi, 45 Forte, 99 Cassano.
Pogrubiono nazwiska, które pierwszy raz na oczy widzę. Niezłe no-name'y, mimo że jestem siódmym Januszem w fantasylidze. Czy to jest po prostu primavera?
- ewerthon
- Juventino
Ależ ty masz kompleksy powtarzając jeden i ten sam tekst do każdego użytkownika przez lata. Ja nawet nie wiem kto to hipster, bo nie siedzę przez cały dzień na kwejkach jak ty. A ty pogodziłeś się z byciem największym chamem na tym forum i że większość trzeźwo myślących ludzi gardzi twoimi głupimi żartami?pan Zambrotta pisze: już się tak nie unoś, ewerthon się pogodził z bycia hipsterem.
Myślę, że następny sezonu dla Interu może być znacznie lepszy, niż obecny.
- bartekoo2
- Juventino
Jak ty nie slyszales nazwiska Ferrara to nie wiem skad sie urwales :roll:pan Zambrotta pisze:rozumiem że to trzeba zmieniać, bo się wypada z biznesu ?francois pisze:blisko 10 lat na jednym nicku JP
Ponoć Leonardo ma wrócić do Interu. Dla ambitnego DSa nie lada wyzwanie - postawic na nogi inter. Dla nas nienajlepsza informacja, bo paryżanie kuszą Paraticiego wysoka gażą. Mogliby się wziąć za Marottęzaczęłoby się jego szalonookie eldorado : wypożyczenie na rok z opcją pierwokupu, wstrzymywanie prawie gotowego transferu, bo znalazło się tańszą opcję.
Powołani na genoę:
Pomocnicy: 7 Schelotto, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 24 Benassi, 90 Olsen, 61 Garritano;
Pogrubiono nazwiska, które pierwszy raz na oczy widzę. Niezłe no-name'y, mimo że jestem siódmym Januszem w fantasylidze. Czy to jest po prostu primavera?
- Robaku
- Juventino
Już obecny mial byc lepszy niż poprzedniewerthon pisze:Ależ ty masz kompleksy powtarzając jeden i ten sam tekst do każdego użytkownika przez lata. Ja nawet nie wiem kto to hipster, bo nie siedzę przez cały dzień na kwejkach jak ty. A ty pogodziłeś się z byciem największym chamem na tym forum i że większość trzeźwo myślących ludzi gardzi twoimi głupimi żartami?pan Zambrotta pisze: już się tak nie unoś, ewerthon się pogodził z bycia hipsterem.
Myślę, że następny sezonu dla Interu może być znacznie lepszy, niż obecny.

- pan Zambrotta
- Juventino
łatwiej mi was rozróżniać.ewerthon pisze:Ależ ty masz kompleksy powtarzając jeden i ten sam tekst do każdego użytkownika przez lata
czym sie kierujesz w tym rozumowaniu? Milan na poczatku sezonu też przechodził przez podobny dołek - braki kadrowe, niepozbierana drużyna, nieogarniający trener. W kilka miesięcy potrafili wyjść na prostą. Inter notuje regres z miesiąca na miesiąc. Albo przez klub przejdzie trzęsienie ziemi, wywalając słabe ogniwa łącznie z trenerem, DS-em i właścicielem, albo inter czeka taka stagnacja jak nasza w latach 2009-2011.ewerthon pisze:Myślę, że następny sezonu dla Interu może być znacznie lepszy, niż obecny.
bartekoo2 pisze:Jak ty nie slyszales nazwiska Ferrara to nie wiem skad sie urwales :roll:

Najwyraźniej pracują, bo to nie treningówka. Jest jeszcze coś takiego, jak konieczność zaakceptowania proponowanego stroju przez klub i ciekawi mnie kto tam w Mediolanie się na to zgodził.francois pisze:Też tak pomyślałem w pierwszej chwili. Nie wierzę, że w Nike pracowali aż tacy idioci, żeby to coś dawać im za strój domowy.Monfils pisze:To koszulka treningowa.
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Jak nie slyszales nazwiska Carrizo, reprezentanta Argentyny, grajacego juz w Catanii i Lazio, a takze Saragossie to lol nigger, Januszowe eldorado trwa w najlepszepan Zambrotta pisze:rozumiem że to trzeba zmieniać, bo się wypada z biznesu ?francois pisze:blisko 10 lat na jednym nicku JP
Ponoć Leonardo ma wrócić do Interu. Dla ambitnego DSa nie lada wyzwanie - postawic na nogi inter. Dla nas nienajlepsza informacja, bo paryżanie kuszą Paraticiego wysoka gażą. Mogliby się wziąć za Marottęzaczęłoby się jego szalonookie eldorado : wypożyczenie na rok z opcją pierwokupu, wstrzymywanie prawie gotowego transferu, bo znalazło się tańszą opcję.
Powołani na genoę:

BESTER MANN, BESTEEER !

- Dobry Mudżyn
- Juventino
Kilkanascie wystepow to on mial. MAŁO? 

BESTER MANN, BESTEEER !