Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 maja 2013, 20:30

MarcineR pisze:Jeśli ktoś chciałby się doszukiwać pozytywów z tego sezonu, to (...)
Kochanek MM ma szansę na ustanowienie rekordu z interem w liczbie przegranych spotkań w trakcie sezonu. Gościu jest takim geniuszem taktycznym, że wystawił "Żabę" ze spuchniętym kolanem, w spotkaniu z Napoli, a teraz zapewne straci Włocha, na koniec sezonu, tak samo jak Juana (?). Śmiecham się kiedy widzę jak MM w nieudolny sposób kopiuje projekt Juve.. Może i inter poprawi swój tegoroczny wynik, ale o top 4 niech nie marzy. W pierw niech mediolański zarząd zatrudni prawdziwego trenera, a nie marionetkę. Równie dobrze Smuda mógłby trenować ten klub

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2013, 21:33

Obrazek
Inter Milan player version Home Jersey 2014 for season 2013/14

Cóż... Mam nadzieję, że to prawda :lol:

Obrazek
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 maja 2013, 21:36

Oh dear! Czy te krzyze maja zwiazek z aktualnymi problemami tegoz klubu z Mediolanu (ze tak sie wyraze)?

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2013, 21:43

Czego jak czego ale aż tak Interowi źle nie życzę.. Niech przynajmniej koszulki mają ładne :roll:

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2013, 22:09

Ależ piękne modne i ładne stroje! Życzę interowi z całego serca by je dostał :prochno:

Gorsze miałby wtedy tylko Liverpool :D

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 10 maja 2013, 22:10

bendzamin pisze:Obrazek
Inter Milan player version Home Jersey 2014 for season 2013/14

Cóż... Mam nadzieję, że to prawda :lol:
Chodzi o pewne przesłanie... Czyż nie ma to związku z wiecznymi kontuzjami w tym klubie? :whistle: Co za paskudztwo... :/

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 10 maja 2013, 22:19

Nie wiem jak Wy, ale ja w tej koszulce widzę same plusy.

:rotfl:

Monfils

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 maja 2013, 22:36

To koszulka treningowa.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 10:30

Wypytałem znajomego maniaka piłki południowoamerykańskiej o nowe nabytki Interu (te, co to niby już są, ale jeszcze ich nie ma). Botta to podobno pupy nie urywa, jego zdaniem najbardziej prawdopodobne jest, że to będzie taki drugi Alvarez. Laxalt w ogóle nadaje się na wypożyczenie do jakiegoś Chievo. Generalnie w Argentynie nie ma teraz żadnego zawodnika, który by się nadawał do czołowego klubu Serie A. Stary, imprezujący Riquelme kasuje większość.

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 10:32

Co do tej koszulki Interu, może tutaj chodzi o dodawanie sobie niezasłużonych mistrzostw ? :(

Z drugiej strony, co to Nike czasem wymyśli... :whistle: Współczuje wam koledzy z Mediolanu.

Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 13:52

Tutaj przeczytałem, że Inter ustanowił nowy klubowy rekord porażek poniesionych w pojedyńczym sezonie. Z tej okazji pragnę serdecznie pogratulować nerazzurrim tego osiągnięcia i życzyć wyśrubowania tego wyniku w dwóch pozostałych meczach. Liczę również, że w przyszłym sezonie nie osiądą na laurach i zbadają jeszcze głębsze czeluście tabeli niż w obecnym.

Obrazek
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 14:16

Monfils pisze:To koszulka treningowa.
Też tak pomyślałem w pierwszej chwili. Nie wierzę, że w Nike pracowali aż tacy idioci, żeby to coś dawać im za strój domowy.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 14:34

Nie wiecie jak tam z ich kontuzjami? Wraca któryś z napastników? Wczoraj obstawiłem na Genue i mam nadzieję, że Inter zagra na swoim poziomie, co zbliży mnie do wygranej. :lol:

Obrazek
grande amore

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 14:58

Na onecie niedawno pisali, ze Jonathan ma uraz ramienia i nie zagra do konca sezonu.

Juve, storia di un grande amore :)
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 maja 2013, 15:01

Vimes pisze:Tutaj przeczytałem, że Inter ustanowił nowy klubowy rekord porażek poniesionych w pojedyńczym sezonie. Z tej okazji pragnę serdecznie pogratulować nerazzurrim tego osiągnięcia i życzyć wyśrubowania tego wyniku w dwóch pozostałych meczach. Liczę również, że w przyszłym sezonie nie osiądą na laurach i zbadają jeszcze głębsze czeluście tabeli niż w obecnym.
cóż, "nadchodzą mistrzowie" :smile: :smile: nieważne jaki to wyczyn, ważne żeby o nich pisano. Inter to przykład klasycznego rozpadu drużyny w ciagu jednego (!) sezonu. Odejście trenera, sprzedanie zawodników potrafiących pociągnąć drużyne jako samograje (Sneijder, Eto'o), nieudane transfery za pięć dwunasta, rozwalanie drużyny traktując zawodników jak śmiecie bo nie zgodzili się na zabranie pieniędzy które im się należą, plaga kontuzji, odejście dyrektora sportowego, postawienie na żółtodzioba trenera. Czy jest jakiś kataklizm, którego nie zobaczyliśmy w tym klubie w ostatnim czasie ? :lol: chyba c-c-combo breaker w najlepszym wydaniu :C
Ouh_yeah pisze:Wypytałem znajomego maniaka piłki południowoamerykańskiej o nowe nabytki Interu (te, co to niby już są, ale jeszcze ich nie ma). Botta to podobno pupy nie urywa, jego zdaniem najbardziej prawdopodobne jest, że to będzie taki drugi Alvarez. Laxalt w ogóle nadaje się na wypożyczenie do jakiegoś Chievo. Generalnie w Argentynie nie ma teraz żadnego zawodnika, który by się nadawał do czołowego klubu Serie A. Stary, imprezujący Riquelme kasuje większość.
zauważyłem kolejny trend na JP, do znudzenia katowany. Obok hipsterstwa i wynajdywaniu własnych postów sprzed 10 lat po to, by napisać triumfalnie "a nie mówiłem? ", dochodzi jeszcze to - magiczny kumpel-ekspert. To jest skarb. Możemy pochwalić się, że a) mamy kumpla b)dysponujemy źródłem rzetelnej wiedzy, do której nikt inny nie ma dostępu c) wrócić za 3 lata i udawać hipstera pisząc "a nie mówiłem?". Najbardziej znany przedstawiciel takiego gatunku to stahoo i jego "kolega, fan Realu".

ODPOWIEDZ