Wszystko o Interze
- annihilator1988
- Juventino
Kochanek MM ma szansę na ustanowienie rekordu z interem w liczbie przegranych spotkań w trakcie sezonu. Gościu jest takim geniuszem taktycznym, że wystawił "Żabę" ze spuchniętym kolanem, w spotkaniu z Napoli, a teraz zapewne straci Włocha, na koniec sezonu, tak samo jak Juana (?). Śmiecham się kiedy widzę jak MM w nieudolny sposób kopiuje projekt Juve.. Może i inter poprawi swój tegoroczny wynik, ale o top 4 niech nie marzy. W pierw niech mediolański zarząd zatrudni prawdziwego trenera, a nie marionetkę. Równie dobrze Smuda mógłby trenować ten klubMarcineR pisze:Jeśli ktoś chciałby się doszukiwać pozytywów z tego sezonu, to (...)
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- grande amore
- Juventino
Oh dear! Czy te krzyze maja zwiazek z aktualnymi problemami tegoz klubu z Mediolanu (ze tak sie wyraze)?
Juve, storia di un grande amore 
------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda

------
Jaka jest roznica miedzy zwyciezca a przegranym? Upasc moze kazdy, zwyciezca wstaje i idzie dalej.
------
Mowcie mi Magda
- Myzarel
- Juventino
Ależ piękne modne i ładne stroje! Życzę interowi z całego serca by je dostał
Gorsze miałby wtedy tylko Liverpool

Gorsze miałby wtedy tylko Liverpool

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Chodzi o pewne przesłanie... Czyż nie ma to związku z wiecznymi kontuzjami w tym klubie?bendzamin pisze:
Inter Milan player version Home Jersey 2014 for season 2013/14
Cóż... Mam nadzieję, że to prawda :lol:

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Wypytałem znajomego maniaka piłki południowoamerykańskiej o nowe nabytki Interu (te, co to niby już są, ale jeszcze ich nie ma). Botta to podobno pupy nie urywa, jego zdaniem najbardziej prawdopodobne jest, że to będzie taki drugi Alvarez. Laxalt w ogóle nadaje się na wypożyczenie do jakiegoś Chievo. Generalnie w Argentynie nie ma teraz żadnego zawodnika, który by się nadawał do czołowego klubu Serie A. Stary, imprezujący Riquelme kasuje większość.
- Vimes
- Juventino
Tutaj przeczytałem, że Inter ustanowił nowy klubowy rekord porażek poniesionych w pojedyńczym sezonie. Z tej okazji pragnę serdecznie pogratulować nerazzurrim tego osiągnięcia i życzyć wyśrubowania tego wyniku w dwóch pozostałych meczach. Liczę również, że w przyszłym sezonie nie osiądą na laurach i zbadają jeszcze głębsze czeluście tabeli niż w obecnym.
- francois
- Juventino
Też tak pomyślałem w pierwszej chwili. Nie wierzę, że w Nike pracowali aż tacy idioci, żeby to coś dawać im za strój domowy.Monfils pisze:To koszulka treningowa.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- grande amore
- Juventino
Na onecie niedawno pisali, ze Jonathan ma uraz ramienia i nie zagra do konca sezonu.
Juve, storia di un grande amore 
------
------
Mowcie mi Magda

------
------
Mowcie mi Magda
- pan Zambrotta
- Juventino
cóż, "nadchodzą mistrzowie"Vimes pisze:Tutaj przeczytałem, że Inter ustanowił nowy klubowy rekord porażek poniesionych w pojedyńczym sezonie. Z tej okazji pragnę serdecznie pogratulować nerazzurrim tego osiągnięcia i życzyć wyśrubowania tego wyniku w dwóch pozostałych meczach. Liczę również, że w przyszłym sezonie nie osiądą na laurach i zbadają jeszcze głębsze czeluście tabeli niż w obecnym.
zauważyłem kolejny trend na JP, do znudzenia katowany. Obok hipsterstwa i wynajdywaniu własnych postów sprzed 10 lat po to, by napisać triumfalnie "a nie mówiłem? ", dochodzi jeszcze to - magiczny kumpel-ekspert. To jest skarb. Możemy pochwalić się, że a) mamy kumpla b)dysponujemy źródłem rzetelnej wiedzy, do której nikt inny nie ma dostępu c) wrócić za 3 lata i udawać hipstera pisząc "a nie mówiłem?". Najbardziej znany przedstawiciel takiego gatunku to stahoo i jego "kolega, fan Realu".Ouh_yeah pisze:Wypytałem znajomego maniaka piłki południowoamerykańskiej o nowe nabytki Interu (te, co to niby już są, ale jeszcze ich nie ma). Botta to podobno pupy nie urywa, jego zdaniem najbardziej prawdopodobne jest, że to będzie taki drugi Alvarez. Laxalt w ogóle nadaje się na wypożyczenie do jakiegoś Chievo. Generalnie w Argentynie nie ma teraz żadnego zawodnika, który by się nadawał do czołowego klubu Serie A. Stary, imprezujący Riquelme kasuje większość.