Premier League
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
dokładnie... to trochę tak jakby Hiszpanie i Anglicy śmieli się z Włochów, że mają VAR
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Piotr Juvefan
- Juventino
Włączyłem Arsenal od 50 minuty przy stanie 0-2 dla Liverpoolu...no nieźle nieźle
3-2 w 5 minut 

- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Szalony mecz na rozpoczęcie emocjonującego weekendu. Kolejny raz potwierdziło się, że The Reds mają znakomitą ofensywę i słabiutką formację obronną. Niesamowity Salah bije rekordy, a Mignolet wali babole.
Zaskoczył Arsenal, który w pierwszym meczu tych drużyn, jak i w pierwszych 45 minutach nie potrafił oddać celnego strzału. Świetna kombinacja przy golu Ozila.
Zaskoczył Arsenal, który w pierwszym meczu tych drużyn, jak i w pierwszych 45 minutach nie potrafił oddać celnego strzału. Świetna kombinacja przy golu Ozila.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- CzeczenCZN
- Juventino
Tottenham w gazie! Dzisiaj 5-2. Świetne zgranie przedniej formacji - Kane 3 Gole, Alli gol i 2 asysty, Son tak samo gol i 2 asysty i Eriksen asysta. Możemy mieć kłopoty z nimi bo maszyna ofensywna u nich działa. No ale do wiosny jeszcze kupa czasu.
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Nie ma co się podniecać jak klepią takie drużyny jak Soton, gdzie ich defensywa to żaden wyznacznik formy ofensywnej. Ostatnio City ich zweryfikowało i to była po prostu rzeż, jednak Juve biżej do City niż Świętych. z top 6 w Anglii wygrali chyba z tymi najłakomszymi czyli Liverpool, od reszty w plecy.
- CzeczenCZN
- Juventino
Chodzi mi o to że ich przednia formacja jest zgrana i cały czas się dociera. Nasza ofensywa nie takim drużynom ma problem z ustrzeleniem czegoś. Jasne że nam bliżej do City. Jednak ja obawiam się tego meczu z nimi, żebyśmy się przykro nie rozczarowali - oni się nie położą przed nami.
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Arsenal po lekkich męczarniach zgarnął dzisiaj 3 pkt. w meczu zamykającym 20. kolejkę. Na dobre rozruszał się już chyba Sanchez, a Wilshere pierwszą, bardzo ładną asystą w PL wrócił z zaświatów.
Kanonierzy mimo nie najlepszej gry dobili do strefy Ligi Mistrzów.
Kanonierzy mimo nie najlepszej gry dobili do strefy Ligi Mistrzów.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Maly
- Juventino
czepiliście się go ale on miał w 2 sezony 29 goli i 17 asyst w samej tylko Serie A właśnie... widziałeś u nas takiego bocznego napastnika / skrzydłowego od kiedy kibicujesz Juve?Wojtek pisze:W Serie A Salah był totalnym jezdzcem bez głowy...
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Wojtek
- Juventino
od 2005 roku...nie oglądałem zbyt wiele meczy Romy, ale kiedy już to robiłem to Salah gnał z piłką przed siebie i nie raz po prostu wyjechał z piłką za linię końcową :doh: Co do stat, okej, są bardzo dobre, ale często mu się zdarzały właśnie takie sytuacji jak napisałem. A jak jego gra wygląda w LFC to nie wiem, bo PL nie oglądam.Maly pisze:czepiliście się go ale on miał w 2 sezony 29 goli i 17 asyst w samej tylko Serie A właśnie... widziałeś u nas takiego bocznego napastnika / skrzydłowego od kiedy kibicujesz Juve?Wojtek pisze:W Serie A Salah był totalnym jezdzcem bez głowy...
- Maly
- Juventino
no dobra ale lepiej czasami wyjechać ale strzelić 15 goli w sezonie i mieć 7 asyst czy nie wyjeżdżać i nie mieć połowy tego?
ludzie nazywali go tu czarnym Krasicem ale Krasic skończył się po kilku meczach a Egipcjanin 2 sezony był głównym napędowym Rzymian a na koniec sprzedali go za 3 razy tyle co kupili (mimo, że wyjeżdżał za linię końcową
) i bez niego jakby nie wyglądają już tak dobrze
myślę, że przy 433 grałby u nas w pierwszym składzie (przy normalnym trenerze oczywiście bo u obecnego to i Costa nie gra)
ludzie nazywali go tu czarnym Krasicem ale Krasic skończył się po kilku meczach a Egipcjanin 2 sezony był głównym napędowym Rzymian a na koniec sprzedali go za 3 razy tyle co kupili (mimo, że wyjeżdżał za linię końcową

myślę, że przy 433 grałby u nas w pierwszym składzie (przy normalnym trenerze oczywiście bo u obecnego to i Costa nie gra)
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- juvemaroko
- Juventino
Kolejna porazka Arsenal w tym sezonie i LM oddala sie powoli.
Wenger moze uratowac tylko wygrana w Europa League innaczej watpie ze za rok bedzie on dalej prowadzil The Gunners.
Ostatnio spekuluje sie ze Ancelotti ma poprowadzic Arsenal w nastepnym sezonie.
Skoro rozmowa o Salaha to zobaczymy jak dziszaj Egipcjanin bedzie sie spisywac przeciwko the Citizen.
Wenger moze uratowac tylko wygrana w Europa League innaczej watpie ze za rok bedzie on dalej prowadzil The Gunners.
Ostatnio spekuluje sie ze Ancelotti ma poprowadzic Arsenal w nastepnym sezonie.
Skoro rozmowa o Salaha to zobaczymy jak dziszaj Egipcjanin bedzie sie spisywac przeciwko the Citizen.
- pablo1503
- Juventino
No i kupon wtopiony. Milan, Liverpool i Arsenal - nawet nie wiem ile raz owe drużyny postanowiły popsuć mi plan ucieczki na Malediwy.
A co do samego spotkania, to nawet nie ma co komentować. Wystarczy spojrzeć na dzisiejszą '18skte' meczową. Słaba kadra, słaba gra, słaby trener i frajerska mentalność. Atalanta pokazałaby im miejsce w szeregu. Zapowiadają się ciekawa lata dla fanów Kanonierów. Chyba przejmą pałeczkę Liverpoolu i na dłuższy czas pożegnają się z LM.

A co do samego spotkania, to nawet nie ma co komentować. Wystarczy spojrzeć na dzisiejszą '18skte' meczową. Słaba kadra, słaba gra, słaby trener i frajerska mentalność. Atalanta pokazałaby im miejsce w szeregu. Zapowiadają się ciekawa lata dla fanów Kanonierów. Chyba przejmą pałeczkę Liverpoolu i na dłuższy czas pożegnają się z LM.