Wszystko o Interze
- Arbuzini
- Juventino
Całkiem niegłupie ruchy. Dwóch stoperów za free, w tym naprawdę solidny Campagnaro, utalentowany młody napastnik z Serie A oraz dwóch gości z Ameryki Południowej, z którymi różnie to bywa. Biorąc pod uwagę fakt, że do otwarcia letniego okienka jeszcze ponad 2 miesiące to wzięli sobie do serca ten stracony sezon.
- StaryDobryNedved
- Juventino
Łał, to tego Brance wywalili?
No widzę dobrze się u nich dzieje ale jest zła oznaka dla nas... chociaż obstawiam, że Inter nie osiągnie już tego poziomu z czasów hegemonii i lm w przeciągu najbliższych 20 lat.

- Winner
- Juventino
Co to za news jak kończy się takim stwierdzeniem “Marco Fassone would like to clarify that he gave no such interview,” Inter made it clear on their website this afternoon.pumex pisze:Post pod postem dla lepszej widoczności
Fassone potwierdził 5 nowych nabytków Interu: Diego Laxalt, Hugo Campagnaro, Marco Andreolli, Ruben Botta i Mauro Icardi.
Fajnie, przynajmniej ploty o Andreolim w Juve się skończą, bo były dla mnie niezmiernie irytujące.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- pumex
- Juventino
Ty, kurna, faktycznie. Sam tytuł newsa mówi, że "Inter zaprzecza". Ciekawe, bo pod tym samym adresem był news z innym tytułem i inną treścią, widocznie uaktualnili.Winner pisze:Co to za news jak kończy się takim stwierdzeniem “Marco Fassone would like to clarify that he gave no such interview,” Inter made it clear on their website this afternoon.
Wcześniej tytuł wiadomości brzmiał: "Fassone announces five swoops"

- deszczowy
- Juventino
Inter to takie trochę safari, ale Zanettiego szkoda. Ten facet to sól ligi i zawsze prezentował jednak klasę. Żal mi go.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Wszystko powoli wraca do normalności. Juventus mistrzem Włoch, Milan powolutku zaczyna się odradzać, a Inter wiadomka 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zgadzam się.deszczowy pisze:Inter to takie trochę safari, ale Zanettiego szkoda. Ten facet to sól ligi i zawsze prezentował jednak klasę. Żal mi go.

- ewerthon
- Juventino
Tak, właśnie coś takiego mówił. Wielu kibiców Juventusu chyba o tym nie wie, albo nie pamięta. Właśnie dlatego nie lubię Zanettiego, choć piłkarsko to był naprawdę wielki zawodnik.Smok-u pisze:Pytanie bo nie jestem pewny, czy to ten który mówił ,że mistrzostwo zabrane Juventusu jest tak samo cenne jak każde inne? Albo coś w ten deseń.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Sorry, ale Javier Zanetti nie jest prokuratorem, adwokatem, ani żadną inną osobą wtajemniczoną w takie sprawy. Jako kapitan Interu miał powiedzieć coś innego, skoro oficjalnie przyznano te mistrzostwa jego klubowi? Pewnie z dumy nie pękał, ale taka osoba musi w swoich wypowiedziach mieć na względzie przede wszystkim środowisko kibiców własnego klubu. Wyobrażasz sobie odwrotną sytuację i Del Piero wychodzącego do mediów "Eeee, te tytuły to jakaś lipa, szacun dla Interu, ale jak dali to bierzemy..." ?