Mercato (2012-2014)
- bianconeristy
- Juventino
Statystyki Yilmaza są rzeczywiście mega. 55 bramek w 74 meczach przez dwa lata gry. Można byłoby z Buraka zrobić niezłego ananasa. Tylko typek nie grał nigdy poza Turcją. Jakby się sprawdził we Włoszech? Czy zna w ogóle inny język, chociaż troszkę angielskiego? No i czy te 5 mln ojro to prawda? Na kogoś kto ma stanowić o sile ataku Juve za dużo niewiadomych. Jako główny cel transferowy to na pewno nie. Jako numer dwa do ataku jak najbardziej.
- Virgil
- Juventino
Lepszy on i jakieś ryzyko z tym związane czy wywalanie kasy na Boriello czy Estiego...Może się sprawdzi może nie, przynajmniej to jest jakieś ryzyko warte podjęcia szczególnie że u nas w całej formacji ofensywnej to się tylko Vucinic nadaje ( i to też nie zawsze bo miał długie okresy patetycznej wręcz gry a nie ma on nawet zmiennika ) dlatego warto chyba spróbować z tym Kebabem. Przecież to nie będzie to główne wzmocnienia, ale jakaś gwiazda + Giovinco/Destro i ten Turas i nie byłoby źle zostawić Matriego, Pepe i Vucinica a resztę ataku pogonić.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=93757
Vidal nie wyklucza ponoć przeprowadzki do Realu. Piłkarz przyznał, że jest zadowolony z tytułu we Włoszech, jak i powrotu do reprezentacji. Teraz myśli o wygraniu Pucharu Włoch - potem być może zastanowi się nad zmianą barw klubowych.
Vidal nie wyklucza ponoć przeprowadzki do Realu. Piłkarz przyznał, że jest zadowolony z tytułu we Włoszech, jak i powrotu do reprezentacji. Teraz myśli o wygraniu Pucharu Włoch - potem być może zastanowi się nad zmianą barw klubowych.

- Wojtek
- Juventino
Ten post z tuttojuve jest z 10:15, Tutaj mamy z 11:09 i mamy zaprzeczenie tego co pisze na tuttojuve.mrozzi pisze:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=93757
Bardzo lubie Vidala i bardzo chciałbym że grał u nas dłuuugo. Zresztą Juventus to nie klub który sprzedaje swoje gwiazdy, tak więc chyba nie mamy się czym martwić."Jestem bardzo szczęśliwy ze wszystkiego, co mnie tu spotyka. Stanowię część silnego klubu - Juventusu i nie interesuje mnie Real Madryt.
Ostatnio zmieniony 09 maja 2012, 13:13 przez Wojtek, łącznie zmieniany 4 razy.
- pablo1503
- Juventino
Po wypowiedziach Vidala, zawsze sądziłem, że to prawdziwy Juventinomrozzi pisze:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=93757

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tak się składa, że to tłumaczenie tego samego newsa, z pominięciem podanej przeze mnie informacji.Wojtek pisze: Ten post z tuttojuve jest z 10:15, Tutaj mamy z 11:09 i mamy zaprzeczenie tego co pisze na tuttojuve. Bardzo lubie Vidala i bardzo chciałbym że grał u nas dłuuugo. Zresztą Juventus to nie klub który sprzedaje swoje gwiazdy, tak więc chyba nie mamy się czym martwić.
Ciężko powiedzieć, co mogły oznaczać słowa piłkarza. Dziennikarze cały czas pytają go o Real, więc może chciał ich taką odpowiedzią po prostu zbyć. Marotta na pewno nie będzie chciał puścić tego zawodnika, ale jeśli sam Vidal się uprze... Nie możemy sobie pozwolić na stratę tak ważnego dla naszego zespołu pomocnika.
- ewerthon
- Juventino
Taaaa, stałby się nim w ciągu paru miesięcy.pablo1503 pisze: Po wypowiedziach Vidala, zawsze sądziłem, że to prawdziwy Juventino
Mnie już nic nie zaskoczy. Dzisiaj kasa jest najważniejsza, dlatego staram się nie przywiązywać do nowych piłkarzy.
- Wojtek
- Juventino
Ehh...no to klapamrozzi pisze:Tak się składa, że to tłumaczenie tego samego newsa, z pominięciem podanej przeze mnie informacji.Wojtek pisze: Ten post z tuttojuve jest z 10:15, Tutaj mamy z 11:09 i mamy zaprzeczenie tego co pisze na tuttojuve. Bardzo lubie Vidala i bardzo chciałbym że grał u nas dłuuugo. Zresztą Juventus to nie klub który sprzedaje swoje gwiazdy, tak więc chyba nie mamy się czym martwić.
Ciężko powiedzieć, co mogły oznaczać słowa piłkarza. Dziennikarze cały czas pytają go o Real, więc może chciał ich taką odpowiedzią po prostu zbyć. Marotta na pewno nie będzie chciał puścić tego zawodnika, ale jeśli sam Vidal się uprze... Nie możemy sobie pozwolić na stratę tak ważnego dla naszego zespołu pomocnika.
- pumex
- Juventino
Mrozzi, daj spokój, bo jeszcze dobrze nie wkleiłeś linka a już zaczyna się płacz innych. Marotta już dawno i dosyć stanowczo wypowiedział się, co sądzi o transferze Vidala do Realu. Sam Arturo już przynajmniej w dwóch wcześniejszych wywiadach odrzucał możliwość przeprowadzki w najbliższym czasie. Wylajtujcie trochę
Poza tym dziękuję serdecznie za opcję jakiegoś 27-letniego Turasa, który nigdy nie ruszał się poza swój kraj. Mam w nosie jego dorobek bramkowy, bardziej obchodzi mnie poziom, na jakim grał do tej pory.
Ogólnie to dziwię się tutejszym forumowiczom. Jeden fapie nad jakimś Burakiem, drugi z zadowoleniem brałby Dos Santosa, pomimo, że we wszystkim klubach jakich grał, robił to zatrważająco słabo. Plotki o Ben Arfie za grubą kasę również mnie śmieszą a ewentualne prawdziwe zainteresowanie jego osobą wzbudzi moje politowanie.
Poza tym dziękuję serdecznie za opcję jakiegoś 27-letniego Turasa, który nigdy nie ruszał się poza swój kraj. Mam w nosie jego dorobek bramkowy, bardziej obchodzi mnie poziom, na jakim grał do tej pory.
Ogólnie to dziwię się tutejszym forumowiczom. Jeden fapie nad jakimś Burakiem, drugi z zadowoleniem brałby Dos Santosa, pomimo, że we wszystkim klubach jakich grał, robił to zatrważająco słabo. Plotki o Ben Arfie za grubą kasę również mnie śmieszą a ewentualne prawdziwe zainteresowanie jego osobą wzbudzi moje politowanie.

- stahoo
- Juventino
LOL :lol: Jak on jest prawdziwym Juventino, to kim jest Buffon, Nedved, Del Piero?pablo1503 pisze: Po wypowiedziach Vidala, zawsze sądziłem, że to prawdziwy Juventino
Oczywiście, że Vidal nie zmieni klubu w tym okienku, będzie z nami w przyszłym sezonie. Co potem? Zobaczymy.
- pablo1503
- Juventino
Oczywiście nie chodziło mi o takich Juventini. Nie ma ich co porównywać. Chodzi mi raczej o to, że jest na dobrej drodze, żeby nim pozostać :-Dstahoo pisze:LOL :lol: Jak on jest prawdziwym Juventino, to kim jest Buffon, Nedved, Del Piero?pablo1503 pisze: Po wypowiedziach Vidala, zawsze sądziłem, że to prawdziwy Juventino
Oczywiście, że Vidal nie zmieni klubu w tym okienku, będzie z nami w przyszłym sezonie. Co potem? Zobaczymy.
Zawsze się tak miło wypowiadał o klubie. Chociaż Guarin mówi, że zawsze marzył o grze dla interu

- stahoo
- Juventino
No rozumiem Cię
Ja tez się zakochałem w tym piłkarzu, jak każdy na forum. Ale tak na prawdę (już to kiedyś pisałem), ciężko stwierdzić czy piłkarz chce grać w klubie na zawsze, a przynajmniej wypełnić kontrakt, czy może Juventus jest dla niego przystankiem do innego 'wymarzonego' klubu.
Było wielu ulubieńców kibiców, mających LM, mistrzostwa, dużo zarabiających, którzy zdecydowali się zmienić klub na City/Real/Barcę. Przykre to, ale tak naprawdę nie wiadomo co siedzi w głowie Vidala, co będzie siedzieć za rok, dwa.
Jestem jednak pewien, że w tym okienku nie będzie naciskać na transfer.

Było wielu ulubieńców kibiców, mających LM, mistrzostwa, dużo zarabiających, którzy zdecydowali się zmienić klub na City/Real/Barcę. Przykre to, ale tak naprawdę nie wiadomo co siedzi w głowie Vidala, co będzie siedzieć za rok, dwa.
Jestem jednak pewien, że w tym okienku nie będzie naciskać na transfer.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Niezależnie od tego czy Vidal będzie chciał odejść czy nie, jest piłkarzem Juventusu i ma długi kontrakt więc w razie jego odejścia klub zgarnie konkretną forsę, która zostanie wydana na wzmocnienie drużyny. Być może za rok czy dwa będzie chciał nowych wyzwań w innej lidze. Przecież nie można mu tego zabronić.
Co do wierności koszulce to oprócz oczywistego przywiązania wszystkich Włochów jeszcze Caceres wydaje się być wielkim fanem.
Co do wierności koszulce to oprócz oczywistego przywiązania wszystkich Włochów jeszcze Caceres wydaje się być wielkim fanem.
- rufi8
- Juventino
Dajcie spokój z tym Burakiem w Juve. Jak ktoś nie pamięta, to przypominam, że był już kiedyś taki świetny napadzior turecki, jednak w Serie A kariery nie zrobił: http://pl.wikipedia.org/wiki/Hakan_%C5%9E%C3%BCk%C3%BCr . A co do Vidala, to nie ma sensu zaprzątać sobie głowy takimi newsami, bo to jeden z kilku filarów Juve i na pewno nas teraz nie opuści. Marotta podkreślał już, że żadne pieniądze nas nie skuszą. Juve to nie przystanek w karierze piłkarza tylko stacja docelowa.