Mercato (Lato 2016)
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Siedze czytam codziennie posty od gory do dolu i juz sie chyba uzaleznilem od tego forum i na pewno od tego tematu :doh:
Trzeba przyznać że jeżeli nie sprowadzimy żadnego sensownego ofensywnego pomocnika to nasze okienko, mimo wydania ponad 100 baniek, bedzie kiepskie. Ja sobie nie wyobrażam żebyśmy grali cały sezon tym cholernym 3 5 2 nawet z Sandro i Cuadrado.Szalonooki kup nam Draxlera i grajmy czworka w obronie. :flagajuve:
Trzeba przyznać że jeżeli nie sprowadzimy żadnego sensownego ofensywnego pomocnika to nasze okienko, mimo wydania ponad 100 baniek, bedzie kiepskie. Ja sobie nie wyobrażam żebyśmy grali cały sezon tym cholernym 3 5 2 nawet z Sandro i Cuadrado.Szalonooki kup nam Draxlera i grajmy czworka w obronie. :flagajuve:
- naros
- Juventino
Podobno Schalke odrzuca propozycję i całkowicie rezygnujemy z trequaristy. Marotta i Allegri dyskutują nad nową taktyką i pomysłem na grę zespołu, myślę że możemy się spodziewać w przyszłym sezonie 4-3-3 lub 4-3-2-1. Mandzu/Llorente na szpicy, Dybala/Cuadrado na prawej, Coman/Morata na lewej lub coś w tym stylu. 

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- zakiii
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Skąd to info?naros pisze:Podobno Schalke odrzuca propozycję i całkowicie rezygnujemy z trequaristy. Marotta i Allegri dyskutują nad nową taktyką i pomysłem na grę zespołu, myślę że możemy się spodziewać w przyszłym sezonie 4-3-3 lub 4-3-2-1. Mandzu/Llorente na szpicy, Dybala/Cuadrado na prawej, Coman/Morata na lewej lub coś w tym stylu.
To w takim razie należy się spodziewać pomocnika o nieco bardziej defensywnej charakterystyce.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Źródło jak źródło, ale według niego z Draxlera ostatecznie nici. Mamy do końca ubiegać się o Gundogana, ale też będzie bardzo ciężko. Info z VS.
Chyba jednak Pumex i jego sceptycyzm górą.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Czyli jednak mial racej jak z lewym obronca.RICTOR pisze:Źródło jak źródło, ale według niego z Draxlera ostatecznie nici. Mamy do końca ubiegać się o Gundogana, ale też będzie bardzo ciężko. Info z VS.
Mial bys Alex Sandro, przyszedl Siqueira.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Zizou_1989
- Juventino
Narzekajcie dalej ... Co za forum...
- Wojtek1207
- Juventino
Ok, ale skąd to info o odpuszczeniu Draxlera? Żeby nie okazało się tak, jak kilkanaście stron wcześniej, że jeden z użytkowników rzucił, że jak Paratici jest w Monaco, to może chodzi o Moutinho. I przez kilka stron wałkowano ten temat. Ja w nic nie uwierzę do końca okienka, tylko jak będzie taka masowa akcja dziennikarzy z różnych źródeł (coś jak z Vidalem lub Sandro przed oficjalką).
Wynika z tego (o ile to info jest prawdziwe), że wcale nie było zainteresowania np. Calhanoglu i Marotta postawił wszystko na Draxlera, a teraz już nie ma pomysłu. Ale jak mówiłem, w doniesienia prasowe nie wierzę.
@RICTOR
No to troszkę niefajnie. Ale może faktycznie, jeśli Bayer odpadnie to uderzylibyśmy po Niemcoturka? Bo w bajki o Isco nie wierzę.
Wynika z tego (o ile to info jest prawdziwe), że wcale nie było zainteresowania np. Calhanoglu i Marotta postawił wszystko na Draxlera, a teraz już nie ma pomysłu. Ale jak mówiłem, w doniesienia prasowe nie wierzę.

@RICTOR
No to troszkę niefajnie. Ale może faktycznie, jeśli Bayer odpadnie to uderzylibyśmy po Niemcoturka? Bo w bajki o Isco nie wierzę.

Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2015, 16:40 przez Wojtek1207, łącznie zmieniany 1 raz.
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja moje zapodałem z VS. Dwie osoby, które do tej pory pisały o negocjacjach w sprawie Draxlera napisały, że cały deal upadł. Ale nie mówię, że trzeba w to koniecznie wierzyć.
Ta jego koszulka to od kilkunastu dni jest niedostępna a dalej się nas trzyma kopacz z mitycznymi "występami reprezentacyjnymi".D-Rose pisze:Koszulka Isli jest niedostępna w JuveStore :tancze: :tancze:
- Patrol
- Juventino
Z tego co pamiętam, to była już niedostępna na kilka dni przed meczem z Udine. To raczej o niczym nie świadczy. Chociaż życzyłbym sobie, żeby Maurycy opuścił nas przed końcem okienka.D-Rose pisze:Koszulka Isli jest niedostępna w JuveStore :tancze: :tancze:
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
U made my day.D-Rose pisze:Koszulka Isli jest niedostępna w JuveStore :tancze: :tancze:

Wstrzymalbym sie w temacie Draxlera, bo poki co te zrodla sa takie sobie. Przeciez zawsze, w przypadku niepowodzenia transakcji z udzialem Juliana, moglibysmy uderzyc po tego Turka, a poki co tego nie robimy, wiec w rzekome odpuszczenie tematu trequartisty nie wierze. Nawet jesli rzeczywiscie damy sobie spokoj (co mnie bardzo zmartwi, bo choc okienko jest bardzo dobre, to brak zawodnika 3/4 nalezaloby uznac za bolesne niepowodzenie Marotty - nie po to budowalismy 4-3-1-2, by teraz z tego rezygnowac, a trequartisty szukamy od pierwszego dnia okienka), to powinnismy uderzyc po jakiegos klasowego srodkowego pomocnika. Ten Francuz to inwestycja na przyszlosc, nie zas realne wzmocnienie na teraz.
Na kazdym kroku podkresla sie, ze Juventusowi czegos z wykopem jeszcze brakuje i zarzad na pewno zdaje sobie z tego sprawe.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2015, 16:56 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
RICTOR Większego zdjęcia to już nie było?
A ja wam mówię że cała ta akcja Niemcy zakończy się jutro. Marotta z niecierpliwością czeka na mecz Bayeru z Lazio bo jeśli Bayer odpadnie rzuci się na Calhanoglu, a jeśli nie to sprowadzi Draxlera. Jutro wieczorem lub pojutrze będziemy coś wiedzieć.
A ja wam mówię że cała ta akcja Niemcy zakończy się jutro. Marotta z niecierpliwością czeka na mecz Bayeru z Lazio bo jeśli Bayer odpadnie rzuci się na Calhanoglu, a jeśli nie to sprowadzi Draxlera. Jutro wieczorem lub pojutrze będziemy coś wiedzieć.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3