Premier League

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2017, 17:46

Po pierwszej połowie United z West Hamem coraz bardziej żałuję tego Maticia. Agresja, wyprowadzenie piłki zarówno podaniem jak i dryblingiem. Tego nam brakuje w środku pola.

Grande Juve, Vinci Per Noi
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2017, 19:54

jackop pisze:Danilo na lewym wahadle
Danilo w sparingach City również pełnił rolę lewego obrońcy.
Vimes pisze:Tottenham Kyle'a Walkera zastąpił... Kylem Walkerem-Petersem. Liczba Kylów Walkerów w składzie musi się zgadzać :prochno:.
20 latek z Spurs U23, swoją drogą również prawy obrońca. Przy Trippierze sobie nie pogra ;)

Rok temu stawiałem Chelsea jako 100% mistrza przed tym nie daje im szans na top 2, spodziewam się że skończą na najniższym stopniu podium. Mistrza zażyczyłbym sobie w postaci Tottenhamu, mimo że murowanym kandydatem jest Manchester City. Największą niewiadomą jest dla mnie United. Kciuki o jak najwyższą lokatę, jak co roku, będę trzymał za... Everton ;)

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2017, 20:34

wagner pisze:
jackop pisze:Danilo na lewym wahadle
Danilo w sparingach City również pełnił rolę lewego obrońcy.
Vimes pisze:Tottenham Kyle'a Walkera zastąpił... Kylem Walkerem-Petersem. Liczba Kylów Walkerów w składzie musi się zgadzać :prochno:.
20 latek z Spurs U23, swoją drogą również prawy obrońca. Przy Trippierze sobie nie pogra ;)

Rok temu stawiałem Chelsea jako 100% mistrza przed tym nie daje im szans na top 2, spodziewam się że skończą na najniższym stopniu podium. Mistrza zażyczyłbym sobie w postaci Tottenhamu, mimo że murowanym kandydatem jest Manchester City. Największą niewiadomą jest dla mnie United. Kciuki o jak najwyższą lokatę, jak co roku, będę trzymał za... Everton ;)
Ja już kumplom w listopadzie mówiłem,ze Chelsea z Conte bez pucharów wygra ligę bez większych problemów,ale w tym roku obstawiałbym,że Antek może nawet im powiedzieć "pa pa" w trakcie sezonu a jak dokończy to stawiam,ze tytułu nie obroni.

jackop

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 70 razy

Nieprzeczytany post 13 sierpnia 2017, 22:44

Tottenham i United wykonali zadanie inkasując 3 pkt. Spurs, by się rozkręcić, potrzebowali głupoty i czerwonej kartki Dżondżo. Za to Czerwone Diabły w zaskakująco dobrym stylu wypunktowały nie łatwego przeciwnika jakim jest West Ham. Nawet Pogba ukąsił.

Po pierwszej kolejce:
2 (1+1) Morata
2 Lukaku
1 Lacazette
panlider pisze:A gdzie Ty tą drugą bramkę Moraty widziałeś?
Punktacja kanadyjska ;)
Ostatnio zmieniony 14 sierpnia 2017, 00:25 przez jackop, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2017, 00:19

jackop pisze:Tottenham i United wykonali zadanie inkasując 3 pkt. Spurs, by się rozkręcić, potrzebowali głupoty i czerwonej kartki Dżondżo. Za to Czerwone Diabły w zaskakująco dobrym stylu wypunktowały nie łatwego przeciwnika jakim jest West Ham. Nawet Pogba ukąsił.

Po pierwszej kolejce:
2 Morata
2 Lukaku
1 Lacazette
A gdzie Ty tą drugą bramkę Moraty widziałeś? Dołączyłeś do #TeamMakiavel?
Mnie United też zaskoczyło, podejrzewałem jakieś 1:0, a tu taka strzelanina, chociaż 2 bramki w samej końcówce.

"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
Szczęsny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2017, 10:44

Arsene Wenger przyznał, że Alexis Sanchez może zostać sprzedany do Man City jeszcze w tym okienku transferowym [za Daily Star]

czyli co 300baniek na transfery

okienko wczesniej [rok wczesniej] 200baniek na transfery

to razem pol milarda

:think: kiedy sukcesy?

AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2017, 16:08

United na razie świetny początek 2 mecze po 4-0, tym razem Swansea w 4 minuty zapakowali 3 bramki, w sumie Walijczycy coś próbowali w drugiej połowie, ale jednak brakowało im umiejętności. Z lepszą ekipą United tak łatwo by nie mieli,ale terminarz na początku to mają wyborny, dopiero w połowie października grają z pierwszym zespołem top 5 zeszłego sezonu.

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2017, 14:13

AdiJuve pisze:United na razie świetny początek 2 mecze po 4-0, tym razem Swansea w 4 minuty zapakowali 3 bramki, w sumie Walijczycy coś próbowali w drugiej połowie, ale jednak brakowało im umiejętności. Z lepszą ekipą United tak łatwo by nie mieli,ale terminarz na początku to mają wyborny, dopiero w połowie października grają z pierwszym zespołem top 5 zeszłego sezonu.
O ile mnie pamięć nie myli, to w poprzednim spotkaniu też strzelili 3 bramki w ostatnich 15-20 minutach. Na pewno ich bilans bramkowy robi wrażenie, zobaczymy jak im pójdzie z mocniejszymi ekipami, zwłaszcza, że ich obrona na papierze wygląda jak kiepski żart :prochno:

rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018" :D
wagner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2017, 16:34

Hit kolejki Spurs - Chelsea przed nami. Widzę, że w awizowanych składach rekonwalescenci Trippier oraz debiutujący Bakayoko. Liczę na zwycięstwo podopiecznych Pochettino. Dla zainteresowanych (na pewno dwóch) Morata zaczyna w podstawowej 11.

panlider

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2017, 16:54

wagner pisze:Hit kolejki Spurs - Chelsea przed nami. Widzę, że w awizowanych składach rekonwalescenci Trippier oraz debiutujący Bakayoko. Liczę na zwycięstwo podopiecznych Pochettino. Dla zainteresowanych (na pewno dwóch) Morata zaczyna w podstawowej 11.
Postawiłem na Tottenham, mając na uwadze brak Fabregasa i dalszą rekonwalescencję Hazarda, to inny wynik będzie sporym zaskoczeniem. W ogóle skład Chelsea wygląda dramatycznie, dwóch defensywnych pomocników, Moses za Moratą, a do tego na wahadle Azpilicueta, który ostatnio częściej grywał ŚO :prochno:

EDIT:
No i masz babo placek :doh:

gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2017, 10:49

Conte podobno wychodzi z restauracji gdzie posiłek kosztuje 100 € :lol:

Bild informuję, że Tuchel niebawem nowym trenerem CFC.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2017, 10:52

Ale to niezbyt wiarygodne źródła choć wcale się nie zdziwię. Od dawna mówi się o tym, że rozkapryszony Antoś, który nie dostał tych zawodników jakich chciał zabierze zabawki i ucieknie. Czy kogoś takiego można traktować poważnie ?

Obrazek
gucio_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2017, 10:56

Bild akurat ma jedną z lepszych redakcji sportowych na zachodzie, tym bardziej jeżeli chodzi o Niemców - w tym przypadku Tuchela. W akcie desperacji, Conte miał ściągnąć takich tuzów jak Drikwater i Vardy. My narzekamy na Matudiego :smile:

Poulinho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2017, 11:00

Jeżeli faktycznie Chelsea ściągnie Vardy'iego to będę piał ze śmiechu niesamowicie. Kolejny sezon Moraty na ławce. Zresztą jeśli te (na razie) nieśmiałe głosy odejściu Conte się sprawdzą to nie zdziwi mnie pozostanie w drużynie Costy i jego gra w pierwszym składzie.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 23 sierpnia 2017, 11:01

Racja i przepraszam, nie spojrzałem dobrze i skojarzyło mi się z angielskim shitem Daily...no to teraz Chelsea będzie bujała się z Moratą, który został ściągnięty za grube miliony specjalnie dla Antosia :rotfl:

Obrazek
ODPOWIEDZ